Ultimele stiri

Undă verde pentru renovarea stadionului Santiago Bernabeu. Ce modificări va suferi arena Realului

Santiago Bernabeu, un stadion istoric

Explicaţia lui Burleanu pentru gafa memorabilă a premierului Dăncilă

burleanu dancila

Premierul României Viorica Dăncilă a pronunțat "Euro douăzeci-douăzeci", în loc de Euro 2020 (două mii douăzeci), în şedința de Guvern de ieri (n.r. joi, 12 aprilie). Afirmaţia a fost făcută în contextul aprobării indicatorilor tehnico-economici privind consolidarea şi modernizarea Stadionului Giuleşti „Valentin Stănescu” pentru Campionatul European de Fotbal, informează Digi24.

Video Premieră la un meci de fotbal! Ce show au pregătit cei de la Steaua

colaj steaua militari

Oficialii celor de la CSA Steaua vor ca întâlnirea cu Academia Rapid, care se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 23-a din Liga 4, regiunea București, să fie mai mult decât un simplu meci de fotbal.

Imagine horror. Cum arăta piciorul lui Aaron Ramsey după partida cu CSKA Moscova

picior ramsey

"E prima dată în istorie!" Burleanu a dezvăluit care sunt punctele pe ordinea de zi pe 18 aprilie

Burleanu vrea încă un mandat la FRF

Dominație fără precedent în Europa! Performanțe greu de egalat ale granzilor din Madrid

Real Madrid - Atletico Madrid Zidane Simeone Griezmann Cristiano Ronaldo

Rivale în derby-ul Madridului, Real și Atletico au bifat realizări răsunătoare în Europa, la distanță de doar câteva zile de la meciul direct din La Liga, care a fost transmis ÎN DIRECT la Digi Sport (încheiat la egalitate, scor 1-1 - VIDEO). Constanța pare să fie cuvântul de ordine în afara Spaniei pentru cei doi granzi din capitală, care au devenit puncte de reper în ultimele sezoane în semifinalele competițiilor continentale.

Tirada lui Lupescu la adresa lui Burleanu, după ultimele acuzații. Mesajul de la miezul nopții

Ionut Lupescu reactie Burleanu

Acuzația făcută de Răzvan Burleanu la adresa lui Ionuț Lupescu în timpul emisiunii "Digi Sport Special" naște noi reacții din partea fostului component al "Generației de Aur". Acuzat că a mințit, atunci când a spus că și-a dat demisia de la UEFA, "Kaiserul" a avut o primă reacție publicată pe site-ul Digi Sport, apoi a oferit detalii suplimentare despre această situație pe Social Media.

Bayern i-a găsit înlocuitor lui Heynckes. Alegerea surpinzătoare făcută de conducerea bavarezilor

Bayern Munchen

Conducerea lui Bayern Munchen s-a decis în privinţa următorului antrenor. Niko Kovac ar urma să fie înlocuitorul lui Jupp Heynckes, potrivit Bild.

Exclusiv Primul răspuns al lui Lupescu, după ce a fost acuzat de Burleanu că a mințit în privința demisiei de la UEFA

lupescu document uefa

Ionuț Lupescu a reacționat rapid, după ce a fost acuzat de Răzvan Burleanu că a mințit, atunci când a anunțat că a demisionat din funcția de șef al Comisiei Tehnice de la UEFA pentru a a candida la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. Fostul internațional s-a apărat, spunând că a fost vorba de procedura organizației din Elveția.

Video Exclusiv Steaua şi Rapid, la braţ în Liga 3? Scenariul prin care pot promova în acelaşi timp

steaua rapid promovare

Steaua şi Rapid se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale anului în fotbalul românesc, un duel care poate avea implicaţii în lupta pentru promovare în Liga 3. Totuşi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, le dă o veste bună fanilor celor două echipe.

Se ştiu semifinalistele din Europa League. Seară de coşmar pentru Ştefan Radu

Europa League

După ce am aflat cele patru echipe calificate în careul de aşi al Ligii Campionilor, Europa League îşi desemnează şi ea, in această seară cele patru semifinaliste. Arsenal, Atletico Madrid și Lazio au avut cele mai concludente victorii în manșa tur și sunt foarte aproape de a avansa în semifinale.

Video&Foto Burleanu: "Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA". Documentul prezentat de preşedintele FRF

burleanu

Video Eşecuri pe linie pentru rivalele României din FED Cup

golubic

Două dintre adversarele României de la Fed Cup şi-au încheiat aventura la turneul de la Lugano, competiție transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport. Săptămâna viitoare, vor veni la Cluj pentru meciurile cu Simona Halep şi celelalte tricolore, care vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

Lovitură la Dinamo: accidentare gravă pentru un jucător de bază în mandatul lui Bratu

Corbu

VIDEO Dinamo - Concordia Chiajna 3-1. Fundașul dreapta al lui Dinamo, Laurențiu Corbu (23 de ani) a ieșit accidentat, în minutul 49 al ultimului meci al "câinilor", iar acum a primit verdictul: a suferit o ruptură musculară în zona inghinală.

Fanii lui Juventus s-au enervat la culme! Ce au aflat despre soția arbitrului de la meciul cu Real

michael oliver

Jucătorii, oficialii și în special fanii lui Juventus sunt convinși că Oliver a acordat absolut gratuit penalty-ul din care Ronaldo a marcat golul calificării. Suporterii "Bătrânei Doamne" s-au supărat și mai tare când au văzut pozele postate pe twitter de soția centralului britanic.

O legendă a Stelei aşteaptă spectacol total la derby-ul cu Rapid: "Un meci care va rămâne în istoria fotbalului românesc"

FOTBAL:ACADEMIA RAPID BUCURESTI-CSA STEAUA BUCURESTI, LIGA 4 (14.10.2017)

Tudorel Stoica este convins că derby-ul Ligii 4, dintre Steaua şi Rapid, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, va rămâne în istoria fotbalului românesc. Fostul căpitan al roş-albaştrilor speră ca cele două galerii să contribuie la eveniment şi face un apel la fair-play.

Video Steaua - HC Dobrogea Sud 29-26. Roș-albaștrii, lideri în Liga Zimbrilor la finalul sezonului regulat

handbal steaua

Steaua a încheiat sezonul regulat cu o victorie, a 20-a pentru liderul Ligii Zimbrilor. În ultima etapă, roş-albaştrii au învins HC Dobrogea Sud cu 29-26, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

Tot ce trebuie să știi despre MP de Formula 1 al Chinei. Cursa e duminică dimineață, ÎN DIRECT la Digi Sport

f1

Toate informațiile despre Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Cursa va fi duminică dimineață, de la ora 09:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Foto "Regina fotbalului românesc". Anamaria Prodan, protagonista unui reportaj realizat de o revistă spaniolă

Anamaria Prodan

Revista spaniolă Panenka a realizat un reportaj despre Anamaria Prodan, pe care o numeşte "Regina fotbalului românesc".

Video Minaur Baia Mare - Poli Timișoara 31-23. Gazdele s-au calificat în "sferturile" Ligii Naționale

hora minaur

Sărbătoare la Baia Mare! Minaur s-a calificat în sferturile Ligii Naționale, după o victorie categorică împotriva Politehnicii Timișoara. Partida transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport s-a terminat 31-23.

Lupescu, după ce și-a încheiat campania: "Nu-mi imaginam așa ceva". Cel mai nou mesaj pentru Burleanu

burleanu lupescu

Ionuț Lupescu și-a terminat campania electorală pentru alegerile la președinția FRF, care vor avea loc miercuri, 18 aprilie. "Kaizerul" e dezamăgit de faptul că Răzvan Burleanu, actualul președinte, contraatacă în campanie cu tot felul de favoruri pe care le promite alegătorilor și regretă și acum faptul că fostul său coleg de la naționala României, Gică Popescu, nu a câștigat alegerile din urmă cu patru ani.

Inter îl vrea pe Gareth Bale. Motivul pentru care galezul poate ajunge în Italia

bale

Gareth Bale va pleca aproape sigur de la Real Madrid la finalul sezonului, însă destinaţia ar putea fi una suprinzătoare. Deşi în ultimele luni s-a vorbit despre posibilitatea ca fotbalistul galez să ajungă la Manchester United, interesul "diavolilor" nu ar mai fi de actualitate.

Președintele FIFA s-a săturat: "Acest lucru trebuie să ia sfârșit"! Sprijin pentru implementarea VAR, după Real - Juventus

arbitraj video-1

Gianni Infantino, președinte al FIFA, s-a convins că arbitrajul video (VAR) trebuie implementat cât mai rapid în toate competițiile. L'Equipe l-a chestionat pe Infantino după returul "sfertului" din Champions League dintre Real Madrid și Juventus, scor 1-3, partidă la care trupa blanco a primit un penalty controversat în minutele de prelungiri. 

Allison: "A fost mâna destinului! Am predat o lecție de fotbal Barcelonei". Ce a făcut imediat după meci

allison becker

AS Roma a reușit cea mai mare surpriză din fotbalul european de top în 2018. A eliminat Barcelona în sferturile UCL după ce catalanii câștigaseră în tur cu 4-1, pe Camp Nou. Unul din eroii partidei retur de pe Olimpico a fost brazilianul Allison Becker. Portarul sud-american a povestit pentru presa din țara natală că nu a petrecut prea mult după succesul cu Barcelona.

Foto Darren Cahill face lumină în privința schimbărilor istorice anunțate la US Open. "Luați o gură de aer"

Darren Cahill Simona Halep

New York Times a scris, în ediția de joi, despre o schimbare istorică pe care ar urma să o aducă organizatorii turneului de Grand Slam de la US Open: introducerea unui cronometru pentru serviciu la meciurile de pe tabloul principal, după ce anul trecut sistemul a fost folosit în calificări. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, jucătoarea de pe locul 1 WTA, a precizat că unele dintre informațiile publicației americane sunt eronate, la câteva ore după ce își exprimase îngrijorarea cu privire la sancțiunile anunțate pentru încălcarea regulilor.

Avertisment pentru Becali, în privinţa mărcii Steaua: "Să nu mai scormonească, ar putea fi probleme grave"

steaua becali

Gigi Becali nu are vreo şansă de a recupera marca Steaua în instanţă, este convins Tudorel Stoica. Ba mai mult, într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, fostul căpitan al roş-albaştrilor l-a avertizat pe patronul FCSB să nu mai insiste pe acest subiect.

Exclusiv Daniel Niculae: "Biletele de la casele din Giulești s-au epuizat. Vor fi mai mulți rapidiști la meci"

daniel niculae

Invitat în cadrul emisiunii Fotbal Club, Daniel Niculae a precizat că suporterii vișinii au epuizat deja biletele puse în vânzare la casele stadionului din Giulești. Deși Steaua este echipa gazdă, Daniel Niculae e convins că rapidiștii vor fi în număr mai mare pe Arena Națională.

Romario s-a decis să candideze pentru funcția de guvernator al statului Rio. Mesajul fostului atacant brazilian

romario

Fostul mare fotbalist brazilian, Romario de Souza Faria, este un politician respectat în țara natală, luptând pentru persoanele cu dizabilități și împotriva corupției. În 2010 a a fost ales in Camera Deputaților la alegerile generale și este senator din 2014. Ajuns la 52 de ani, Romario și-a anunțat candidatura pentru funcția de guvernator al statului Rio de Janeiro.

Un atacant calificat la CM 2018 a semnat cu un club din Liga 1: "Vrea să prindă Mondialul"

Naif Hazazi

FC Botoşani speră să-l poată integra rapid pe atacantul Naif Hazazi, din Arabia Saudită, jucător rămas liber de contract după ce nu s-a înţeles cu clubul cu care a negociat în iarnă. El trebuie neapărat să-şi găsească o echipă unde să joace pentru altfel riscă să piardă lotul pentru Rusia, acolo unde naţionala ţării sale s-a calificat şi chiar va juca în meciul de deschidere cu Rusia. 

Discuţie faţă în faţă între Băluţă şi Rotaru. Mesajul transmis de patronul Craiovei

baluta becali fcsb

Alexandru Băluţă a făcut valuri, după ultimul meci de campionat al Craiovei. Introdus pe teren doar în repriza a doua a partidei pierdute la Bucureşti cu FCSB, scor 0-2, fotbalistul de 24 de ani nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de faptul că Devis Mangia nu l-a titularizat şi a avut cuvinte dure la adresa tehnicianului italian.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult