Ultimele stiri

Video Marele Nowitzki a oferit faza săptămânii. A copiat execuţia lui Zaza, din sfertul cu Germania

zaza

Dirk Nowitzki, cel mai mare jucător de baschet din istoria Germaniei, l-a ironizat pe Simone Zaza, cel care, prin penalty-ul său ratat contra Germaniei, la Euro, a r

Video La 35 de ani, Drăgulescu a plecat spre Rio cu gânduri mari: "Îmi doresc medalia de aur"

dragulescu plecare olimpici

Încă 21 de sportivi români au plecat în Brazilia, la Jocurile Olimpice. Ajuns la 35 de ani, Marian Drăgulescu speră să cucerească singurul titlu care îi lipseşte din palmares, cel olimpic.

Video Virgil Drăghia îl acuză pe Moraru de minciună! ”Sunt extrem de afectat de decizia luată împotriva Rapidului!”

virgil draghia

Rapid a fost exclusă din Liga 1, decizie care i-a afectat în primul rând pe jucătorii care au rămas alături de echipă până la final. Virgil Drăghia (25 de ani), portarul alb-vișiniilor, și poate jucătorul din lot cu cea mai mare întârziere salarială, 15 luni, și-a exteriorizat sentimentele într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Schweinsteiger şi-a anunţat retragerea de la naţionala Germaniei

bastian

Bastian Schweinsteiger şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Germaniei. Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, jucătorul în vârstă de 31 de ani info

"Noul Neymar", disputat de Juventus şi Barcelona. Italienii au făcut deja o ofertă concretă

gabigol juventus barcelona

Juventus a reuşit o campanie de achiziţii spectaculoasă în această vară, dar campioana Italiei nu vrea să se oprească şi negociază pentru transferul lui Gabriel Barbosa, starul celor de la Santos. Torinezii au, însă, de înfruntat şi concurenţa Barcelonei în încercarea de a obţine semnătura brazilianului care va împlini 20 de ani la sfârşitul lunii viitoare.

România a coborât în clasamentul coeficienţilor, şansele să mai avem două echipă în Ligă sunt minime 

collage cl

În şase partide jucate până acum în preliminariile cupelor europene, formaţiile din Liga 1 nu au reuşit încă vreo victorie. Ca atare, în anii următori ţara noastră va t

Steaua se va schimba radical după transferurile ce vor urma. Ce super-echipă ar putea avea Reghe

steaua acahizitii

Steaua are șanse importante de calificare în play-off-ul UEFA Champions League, după 1-1 cu Sparta, la Praga, astfel că roș-albaștrii mai nutresc speranțe și spre un loc în grupele UCL.

După ce şi-a surclasat adversarii în Turul Franţei, Froome visează la o medalie la Rio

frppme

După câştigarea Turului Franţei, unde nu a avut adversar, Chris Froome ţinteşte o medalie la Rio, la Jocurile Olimpice. Cele mai mari şanse le are la contratimp, însă britanicul speră la o figură fru

Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a retras pentru a deveni jucător profesionist de FIFA

wendell lira

Wendell Lira a devenit un adevărat star, după ce, la începutul acestui an, a primit premiul pentru cel mai frumos gol marcat în 2015. Câteva luni mai târziu, brazilianul de 27 de ani a decis să renunţe la cariera de fotbalist şi să devină jucător profesionist de FIFA, unul dintre cele mai populare jocuri video din lume.

Video Mircea Lucescu a aflat de la Digi Sport decizia în cazul Rapidului: "Incredibil, nu îmi vine să cred!"

mircea

La împlinirea a 71 de ani, Mircea Lucescu a intrat în direct la Digi Sport Matinal

Fostului stelist Zoltan Ritli i-a fost furată maşina în Bulgaria, iar angajaţii par pe mână cu hoţii!

zoltan ritli

Fost dublu campion cu Steaua, Zoltan Ritli, s-a trezit fără maşină, un BMW, chiar de a doua zi după ce a ajuns în vacanţa pe care şi-o cumpărase în staţiunea bulgară Sunny Beach. Cazat la un hotel de patru stele, fostul fotbalist a întrebat în mod expres la recepţie dacă există vreun pericol să-şi lase autoturismul în parcare. Asigurat că totul este sigur şi supravegheat, Ritli a petrecut liniştit noaptea de după sosirea în Bulgaria.

Video Declarațiile primei etape. De la ”sinucidere în direct!”, la ”trebuie să se pună bine cu capul!”

declaratii amuzante

Odată cu startul unui nou sezon al Ligii 1, au reapărut și declarațiile amuzante ale celor implicați în fenomen. Așa cum v-ați obișnuit deja, din sezonul trecut, colegii noștri de la ”Digi Sport Matinal” au realizat un material amuzant cu cele mai haioase declarații.

Video Tottenham - Atletico Madrid 0-1. Diego Godin a adus victoria pentru echipa lui Simeone

godin spurs

Tottenham şi Atletico Madrid se întâlnesc vineri, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în ceea ce este considerat duelul celor mai în vogă antrenori argentinieni ai momentului, Mauricio Pochettino şi Diego Simeone. Partida, care face parte din turneul amical International Champions Cup, are loc în Australia, la Melbourne.

AC Milan și AS Roma se bat pe Simone Zaza! Ce răspuns a dat atacantul lui Juve

simone zaza

”Nu, mulțumesc!” Acesta este răspunsul pe care Simone Zaza (25 de ani) l-a dat ofertelor pe care le-a primit din partea germanilor de la Wolfsburg și a englezilor de la West Ham United.

La 33 de ani, Thereau ar putea prinde transferul carierei: "Agentul meu e în contact cu ei"

Thereau-Udinese-v-Atalanta

La 33 de ani, Cyril Thereau, fostul jucător al Stelei, este aproape să prindă transferul carierei. Olympi

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Montreal. Românca revine pe poziția a 4-a în WTA!

halep-23

Simona Halep s-a calificat aseară în sferturile de finală ale turneului de la Montreal, după un dublu 6-3 în faţa Karolinei Pliskova. Sportiva noastră va juca pentru un loc în "careul de aşi" al competiţiei cu Svetlana Kuznetsova, o sportivă aflată

Video Exclusiv Momente de panică în Belgia. Un jucător al lui Hagi, dus la spital direct de pe gazon

tiru accidentare

Viitorul a avut parte de un debut de coşmar în cupele europene, constănţenii fiind învinşi categoric de belgienii de la Gent, scor 0-5, în prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League. Mai mult decât atât, unul dintre elevii lui Gică Hagi, Bogdan Ţîru, s-a accidentat şi a fost transportat la spital direct de pe gazon.

Statistica e de partea Stelei! Roş-albaştrii se pot considera ca şi calificaţi în play-off-ul Ligii

steaua12

Steaua a obţinut un rezultat excelent la Praga, scor 1-1, şi, în ciuda faptului că echipa pare departe de cea din sezoanele trecute, statistica îi oferă şanse uriaşe pentru calificarea î

Hagi surprinde, după eșecul dureros: ”Scorul nu e prea dur! Meci frumos, multe goluri”

hagi viitorul-1

FC Viitorul a pierdut drastic primul ei meci din Europa, 0-5 pe terenul celor de la KAA Gent, și a ratat astfel orice șansă de a mai continua în a doua competiție europeană intercluburi, chiar dacă mai este de disputat și returul de la Ovidiu.

F1 revine la Hockenheim. Rosberg e favorit şi-ar putea răsturna din nou clasamentul

hamilton-1

Răsfăţul pe care ni l-a oferit luna iulie ajunge la final, odată cu M.P. al Germaniei. Formula 1 va intra într-o binemeritată vacanţă de 3 săptămâni, dar se va întoarce cu, sperăm noi, forţe proaspete pentru ultima şi cea mai importantă parte a sezonului. DigiSport.ro vă prezentă în continuare avancronica Marelui Premiu al Germaniei.

Pandurii plătește pentru stabilizarea prea târzie: "A fost cumplit și nu e un motiv de mândrie că încă transferăm"

pandurii - maccabi

VIDEO Pandurii Tg. Jiu - Maccabi Tel Aiv 1-3. A treia clasată din sezonul trecut, Pandurii, a jucat din nou în Europa, după o pauză de un an. Chiar dacă în campionat nu lasă să se vadă că traversează o perioadă deloc ideală, problemele au ieșit la iveală și gorjenii nu au reușit să țin pasul cu Maccabi Tel Aviv, care anul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor.

Halep a eliminat-o pe Pliskova și va juca în sferturile de la Montreal cu Kuznetsova

halep bucurie-2

Simona Halep şi-a aflat adversara pe care o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Montreal.

Sânmărtean, supărat după atacurile conducerii Stelei: "E trist, eu mi-am făcut datoria acolo"

sanmartean steaua-1

Lucian Sânmărtean este pregătit de noua aventură din Liga 1, la Pandurii Tg. Jiu, unde îşi doreşte să facă performanţă şi să se bucure de fotbal. Cu toate acestea, mijlocaşul de 36 de ani este şi uşor dezamăgit de faptul că fosta sa echipă, Steaua, nu a încercat să-l aducă înapoi. Ba mai mult, directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a afirmat că internaţionalul român nu o mai poate ajuta pe actuala vicecampioană.

Wawrinka, victorie inedită cu Sock. Actul secund l-a închis în 29 de minute

wawrinka

Stanislas Wawrinka s-a calificat în sfeturile Mastersului de la Toronto cu prima victorie a carierei în faţa lui Jack Sock. Elveţianul, al cincilea jucător al lumii, a avut nevoie de tie-break să se impună în primul set după care s-a dezlănţuit în actul secund, pe care l-a închis după 29 de minute, cu scorul de 6-2.

Video Grigoraș a recunoscut neputința gorjenilor: ”Experiența în plus și valoarea au făcut diferența!”

grigoras pandurii

Gorjenii au pierdut net la revenirea în Europa, chiar dacă oficialii clubului și jucătorii erau optimiști înaintea întâlnirii cu israelienii, din turul al treilea preliminar al Europa League.

Arveladze: „Avem un mare avantaj şi sper să câştigăm şi returul”

maccabi

Antrenorul Shota Arveladze a vorbit despre victoria echipei sale de pe terenul celor de la Pandurii. Tehncianul s-a declarat încântat de jocul echipei sale, în pofida faptului că au avut momente dificile în amebele reprize.

Înfrânt de Maccabi, Herea admite: „Nu ne resemnăm, deşi e greu să ne mai calificăm”

herea-1

O seară tristă pentru Pandurii Târgu Jiu, după ce gorjenii au pierdut pe teren propriu, 1-3, cu Maccabi Tel Aviv. Marcatorul unicului gol de la gazde, Ovidiu Herea s-a declarat dezamăgit de eșecul înregistrat și admite că șansele calificării sunt aproape nule.

S-au pregătit pentru Liga a 2-a, dar au ajuns în Liga 1, cu -14 puncte: ”Încercăm să facem față”

timisoara-1

ACS Poli Timişoara a aflat că îi va lua locul Rapidului în Liga I şi că începe campionatul peste două zile. Bănăţenii joacă în Ştefan cel Mare, sâmbătă, de la 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Video Exclusiv Gnohere, demonstrație de tehnică și echilibru: a ținut mingea pe cap stând pe hoverboard

gnohere minge 1

Harlem Gnohere este cel mai curtat fotbalist de la Dinamo. Golgheterul "câinilor roșii" din sezonul trecut și liderul marcatorilor Ligii 1 după prima etapă - grație hat-trick-ului marcat în poarta Astrei - a făcut și o demonstrație de tehnică și echilibru, pe un hoverboard controlat cu smartphone-ul.

Legea sportului a pornit un val de acuze la adresa MTS. Lipă nu ar fi ținut cont de propunerile lor

lipa

Proiectul de modificare al legii nr 69/2000 a stârnit reacţii în rândul oamenilor din sport. "Toate cele 123 de amendamente pe care le-am scos în evidenţă că trebuie să le inoculăm în această lege nu le regăsim aici", a declarat preşedintele COSR, Alin Petrache.

  • 22:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:45 LIVE Fotbal Amical: Portugalia-Finlanda
  • 23:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:15 Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Fotbal Amical: Belgia-Muntenegru
  • 23:30 LIVE Digi Sport Special
  • 22:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:45 LIVE Fotbal Amical: Olanda-Canada
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Screenshot 2024-06-02 102630

    MINIFOTBAL: România - Ungaria, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Portugal, Estadio do Dragao Porto, 13.10.2023 UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Qualifiers Group J Portug

    FOTBAL: Portugalia – Finlanda, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Milano, Italy. 06th Oct, 2021. Federico Bernardeschi, Marco Verratti and Lorenzo Insigne of Italy during the Uefa Nations League semi-final football match between Italy and Spain at San Siro stadium in Milano (Italy), October 6th, 2021. Photo Andrea Stacc

    FOTBAL: Italia – Turcia, 21:55, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult