Ultimele stiri

Video Camerele au surprins momentul. Cum a înscris Ronaldo, la antrenamentul Portugaliei

Ronaldo antrenament

Cristiano Ronaldo a avut o evoluție sub așteptări contra Islandei, în remiza Portugaliei, scor 1-1, însă starul lui Real Madrid promite revanșa în următorul meci de la Euro 2016, cel cu Austria, transmis de PRO TV, de la ora 22:00. Partida este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Agentul lui Neymar anunță că 3 cluburi sunt gata să achite clauza uriașă de reziliere

5731856995f9cf30114d183b

Barcelona încă nu a reușit să îi prelungească lui Neymar contractul, iar actuala clauză de reziliere, în valoare de 190 de milioane de euro, nu reușește să țină doritorii departe.

Video Morata, primul jucător care reuşeşte o dublă la Euro. Clasamentul golgheterilor

morata-3

VIDEO Spania - Turcia 3-0. Alvaro Morata se alătură în fruntea clasamentului golgheterilor EURO 2016 galezului Gareth Bale, francezului Dimitri Payet şi românului Bogdan Stancu, graţie dublei reuşite în victoria Spaniei în faţa Turciei (3-0), vineri seară, la Nisa, în grupa D.

Naționala României a plecat la Lyon pentru meciul cu Albania. Programul tricolorilor

Romania antrenament-1

Cu un punct după primele două etape din faza grupelor, naționala României speră la calificarea în optimile Campionatului European, înaintea jocului cu Albania lui Giovanni de Biasi.

Dinamo negociază cu 15 jucători, dar va păstra și tineri în lot: ”Vreau să țin 5-6. Îi forțez pe Petre și Rotariu”

patrick-1

După ce transferurile lui Elhamed și Bicfalvi au eșuat, Ioan Andone s-a reorientat. În continuare, își dorește cinci jucători de câmp noi, după ce la capitolul portari a reușit să-l aducă pe Brănescu și e la un pas de a parafa încă un transfer.

Video Schimbări și în naționala Albaniei: "Selecționerul va folosi jucători care nu sunt foarte obosiți"

albania-2

Nu doar Anghel Iordănescu este pregătit să modifice din nou primul 11 al tricolorilor pentru meciul decisiv cu Albania, care e programat duminică, 19 iunie, în etapa a treia a Grupei A de la Campionatul European din 2016 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Video Exclusiv Reguli noi la Dinamo: prime negociate individual pentru fiecare punct

ioan andone-1

Dinamoviştii îşi vor negocia singuri primele de joc înaintea începerii noului sezon. La rândul său, antrenorul Ioan Andone poate câştiga şi el mulţi bani în cei doi ani de contract, având trecut în contract bonusuri consistente în cazul în care echipa va ajunge în Liga Campionilor sau Europa League.

Selecţionerul Croaţiei despre incidentele create de fani: "Aceştia sunt teroriştii sportului"

cacic

Selecţionerul Croaţiei, Ante Cacic, a declarat, vineri, referitor la incidentele create de fanii croaţi la meciul cu Cehia, scor 2-2, că aceştia sunt teroriştii sportului, informează L'Equipe.

Video Angelique Kerber, eliminată de la Birmingham. Se știu semifinalistele

kerber

Se cunosc semifinalistele turneului de la Birmingham. Carla Suarez Navarro o va întâlni pe Madison Keys, iar Coco Vandeweghe o va avea adversară pe Barbora Strycova.

Spania, prima echipă care marchează trei goluri într-un meci la Euro 2016! Tot ea fusese și ultima

spania

Campioana europeană Spania a devenit prima echipă de la Euro 2016 care înscrie trei goluri într-un meci. A fost nevoie de 21 de partide pentru ca o echipă să marcheze mai mult de trei goluri la competiția din Franța. ”La Roja” a marcat de trei ori contra Turciei în a doua etapă din grupa D.

Video Cârțu: "Poate îmi fac dușmani, dar asta e cea mai modestă națională din 1970 încoace"

romania euro-3

România a adunat un punct din primele două meciuri de la Campionatul European din 2016 și are șanse să se califice în faza optimilor de finală, dar nu scapă de critici.

Video Mititelu, ironizat: ”E absurd să-i dai cuiva 240 de milioane! O să avem și noi un Bill Gates la Craiova”

mititelu

Adrian Mititelu a avut câștig de cauză, la prima instanță, în procesul privind dezafilierea Universității Craiova. Conform Tribunalului București finanțatorul Craiovei ar trebui să primească o sumă compensatoare în valoare de 240 de milioane de euro.

Video Gunnarsson: ”Ronaldo nu m-a întrebat cine sunt, ci mi-a zis că-mi dă tricoul la vestiare”

gunnars

Fundașul islandez Aaron Gunnarsson a dezmințit astăzi, într-un interviu, că portughezul Cristiano Ronaldo i-ar fi spus: ”Cine ești tu?”, atunci când i-a cerut tricoul, la finalul partidei Portugalia-Islanda 1-1, din prima rundă a fazei grupelor, meci disputat la Saint-Etienne.

Steliștii au organizat un meci de fotbal între membrii staff-ului. Reghe, vedeta jocului, cu un hattrick

reghe mm tene toader vlad

Steaua a început primul cantonament al verii, miercuri, 15 iunie. Staff-ul Stelei a ales Slovenia pentru prima parte a pregătirii noului sezon. După două zile în care a condus antrenamente dure, Laurențiu Reghecampf a găsit și un moment pentru a se relaxa alături de colegii săi din staff-ul tehnic, dar și de Mihai Stoica.

Ce oferte are Torje: ”Una din Bundesliga, una din EPL și de la granzii din Turcia”

torja

Totuși, Calisir recunoaște că pe numele internaționalului român au sosit mai multe oferte în această vară. ”Există o ofertă din Bundesliga, una din Premier League și avem și de la marile cluburi din Turcia”, a spus impresarul, fără a nominaliza echipele care îl doresc pe Torje.

Prima măsură luată de Mircea Lucescu la Zenit: A readus un jucător important la echipă!

Alexander Kerzhakov

Instalat la începutul verii pe banca lui Zenit, cu care a semnat un contract valabil pe 3 ani, Mircea Lucescu a condus în această dimineață primul antrenament la noua sa echipă, iar printre noutățile din lot s-a numărat și veteranul Alexander Kerzhakov.

Video Exclusiv Vangjeli a negociat cu Astra și anul trecut: "Sunt foarte fericit, voi da totul pentru calificare"

kristi astra

Albanezul Kristi Vangjeli este cel mai proaspăt transfer al campioanei României, Astra Giurgiu. Fundașul lateral a mai fost dorit la formația antrenată de Marius Șumudică și în sezonul trecut, dar mutarea nu a mai avut loc, iar acum spune că a venit pentru a ajuta la calificarea în grupele Ligii Campionilor sau Europa League.

Video Exclusiv Balint, nemulțumit de jocul României. ”Suntem limitați, nu avem mijloace să atacăm”

sapunaru 1

Gabi Balint e nemulțumit de jocul tricolorilor în meciul cu Elveția. România a încheiat la egalitate, 1-1, cel de-al doilea joc din grupa A. Fostul internațional consideră cu actualii jucători care formează echipa națională sunt limitați.

Zlatan, după meciul cu Italia: ”Dacă mă băteam pe bune cu el, acum era la spital”

chiell

Atacantul de 34 de ani a explicat că nu a remarcat pe nimeni în mod special din Squadra Azzurra și că grupul este forța naționalei pregătite de Conte. În fine, întrebat despre duelul său constant cu Chiellini de pe parcursul întâlnirii, Ibra a avut un răspuns fără echivoc

Video Fanii croați s-au dat în spectacol la Saint-Etienne! Ex-iugoslavii au lovit un steward cu o petardă!

croatia

Croația era deja calificată în optimile de finală în minutul 86, la scorul de 2-1 în fața Cehiei. Echipa lui Modric, Rakitic și Mandzukic aveau șase puncte în acel moment, fiind a treia echipă după Franța și Italia care își rezervă biletele pentru fazele eliminatorii.

Dario Bonetti a semnat cu Târgu Mureș: ”Este o nouă provocare pentru mine”. Stăncioiu și-a prelungit și el contractul

prezentare bonetti

ASA Târgu Mureș are oficial un nou antrenor. Așa cum Digi Sport v-a anunța în exclusivitate, Dario Bonetti este noul tehnician al târg-mureșenilor. Italianul, în vârstă de 54 de ani, a semnat un contract valabil pe un sezon și va pregăti echipa începând de săptămâna viitoare.

Video Gnohere l-a impresionat pe Andone: ”A cerut să-i prelungim contractul”. Ce se întâmplă cu Essombe

ssombg

Ioan Andone a dezvăluit, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, de ce nu se va mai baza pe Marcel Essombe în sezonul viitor și de ce Harlem Gnohere va rămâne în lotul lui Dinamo.

Conte: "Foarte puţini se gândeau că ne vom califica în optimi după numai două meciuri"

conte

VIDEO Italia - Suedia 1-0. Virtutea echipei Italiei "este că îşi cunoaşte punctele forte şi slăbiciunile", a afirmat selecţionerul Antonio Conte, care a salutat calificarea fotbaliştilor săi în optimile de finală ale EURO 2016, după victoria cu 1-0 obţinută vineri în faţa Suediei, în Grupa E a competiţiei.

Video Exclusiv Șanse mici ca Raț, Filip și Pintilii să joace cu Albania. ”Trebuie să-i dai și lui Sânmărtean șansa să joace”

sanmartean matel

România va întâlni duminică, 19 iunie, Albania, în ultimul joc al grupelor de la Euro 2016. Cu un singur punct după primele două jocuri, echipa națională are neapărată nevoie de victorie în partida cu albanezii.

Video Căpitanul Croației, în lacrimi în momentul intonării imnului. ”Tatăl meu și-a dorit mereu asta”

srna plans

Cu toate acestea, în timpul intonării imnului țării sale, Darijo Srna a izbucnit în plâns, momentul fiind captat de toate camerele tv și aparatele foto prezente pe arenă.

Turcii anunță transferul lui Alibec la Konyaspor. Astra neagă: ”Denis va juca în Champions League cu noi”

alibec astra

Konyaspor dorește să-l transfere pe Denis Alibec. Jurnaliștii turci îl dau ca și acontat pe atacantul echipei naționale, însă oficialii Astrei neagă acest transfer.

Breaking News Decizie fără precedent: Rusia, interzisă la Olimpiada de la Rio, din cauza dopajului!

rusi rio

Consiliul Federaţiei Internaţionale de Atletism, întrunit vineri, la Viena, a decis să menţină suspendarea Rusiei, astfel că atleţii din această ţară nu vor putea participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informează lequipe.fr.

Video E sigur: Elhamed și Bicfalvi nu vin la Dinamo. De ce au eșuat negocierile: ”Aseară era semnat, azi s-a sucit”

elh

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, despre negocierile duse de Dinamo pe piața transferurilor, cu diverși jucători. ”Fălcosul” a povestit de ce au eșuat negocierile cu Elhamed și de ce nu vine Bicfalvi la Dinamo.

George Pușcaș, tot mai aproape de revenirea în Serie A. Plecarea care îi pavează românului drumul

geoprge pus

Despre interesul lui Crotone, echipă nou-promovată în Serie A în acest sezon, pentru atacantul George Pușcaș s-a mai scris, dar atacantul român e cu un pas mai aproape de această mutare. Ante Budimir, vedeta din atacul echipei nou-promovate, este la un pas de transferul la Sampdoria, după ce a marcat 16 goluri în Serie B.

Capitolul la care Ronaldo e cel mai slab din istoria turneelor finale. Hagi, pe locul 2

ronaldo lovitura libera

VIDEO Portugalia - Islanda 1-1. Lusitanii nu au reușit decât o remiză în meciul de debut de la Euro 2016, unul în care superstarul Cristiano Ronaldo a ieșit în evidență doar prin ratările imense pe care le-a semnat. Golgheterul lui Real Madrid și al naționalei Portugaliei este lider într-o statistică ce nu-i face prea mare cinste.

  • 20:00 etapa 9 Superliga: FCSB-CFR Cluj
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 9 Superliga: FCSB-CFR Cluj
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 23:45 Digi Sport Special
  • 20:30 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 etapa 9 Superliga: Dinamo-UTA Arad
  • Vezi tot programul
  • haaland

    FOTBAL: Fulham - Manchester City, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tottenham Hotspur v Luton Town, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 30 Mar 2024

    FOTBAL: Tottenham - Burnley, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu

    FOTBAL: Granada - Real Madrid, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • tachtsidis

    FOTBAL: FCSB - CFR Cluj, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult