Ultimele stiri

Reacţia lui Podolski după ce a văzut imaginile cu antrenorul său în timpul meciului cu Ucraina

low

Joachim Low a oferit, în timpul partidei cu Ucraina, scor 2-0 pentru Germania, mai multe imagini considerate de fani pe reţelele de socializare "dezgustătoare".

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Mallorca

sorana-1

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA Santa Ponca de la Mallorca (Spania), dotat cu premii totale de 250.000 euro, în urma victoriei obţinute marţi în faţa Yuliei Putintseva, cap de serie nr. 5, în două seturi, 6-3, 6-2, într-o oră şi 17 minute de joc.

Reacție oficială de la naționala Rusiei, după sancțiunea de la UEFA: "Fanii sunt la fel peste tot"

rusia fani slutski

Comportamentul violet al fanilor ruși a atras echipei lor naționale sancțiuni dure din partea UEFA: o amendă de 150.000 de euro și o excludere cu suspendare de la Campionatul European.

Video Adevăratul "erou" de la Euro! A făcut un gest incredibil în timp ce ultrașii se luptau lângă el :)

bataie fani

Incidentele de la Marsilia, dintre fanii englezi și ruși, au șocat o lume întreagă și au făcut înconjurul mapamondului, stârnind diverse reacții. La câteva zile distanță a ieșit însă la iveală un video cel puțin amuzant, care demonstrează încă o dată că legătura dintre iubitorii de fotbal și berea pe care o consumă este una greu de rupt.

Exclusiv Moraru vrea să cedeze ANAF-ului o fabrică evaluată la peste două milioane de euro

moraru rapid

Azi s-a aflat că instanţa Tribunalului Bucureşti a decis să dea curs cererilor depuse de mai multe părţi contra clubului Rapid şi a decis intrarea clubului în procedură de faliment, dar acţionarul majoritar Valerii Moraru este convins că la Apel sentinţa va fi alta şi echipa va putea să-şi continue activitatea.

"Călăul" României se poate transfera după Euro. Payet e dorit de finalista Ligii Campionilor

payet atleti

Golul de senzaţie din meciul cu România i-a crescut cota lui Dimitri Payet. Mijlocaşul francez e dorit de mai multe echipe de top ale Europei.

Exclusiv Steaua vrea un mijlocaş grec, care evoluează la echipa lui Răzvan Lucescu

vasilakakis

Steaua a făcut 3 transferuri în această vară, Bojan Golubovic, Ovidiu Popescu şi Dan Popescu, iar roş-albaştrii vor continua să se întărească în vederea sezonului viitor. Reghe caută insistent un mjlocaş central care să facă pereche cu Pintilii în faţa defensivei, însă tratativele pentru Aganovic şi Răzvan Marin sunt departe de a fi finalizate. De aceea, oficialii vicecampioanei s-au reorientat spre unul dintre elevii lui Răzvan Lucescu la Skoda Xanthi - Theodoros Vasilakakis.

Tricolorii sunt gata pentru duelul cu Elveția. Ce gândesc fotbaliștii cu o zi înaintea marelui meci

masa BUN

România va disputa, mâine seară, de la ora 19:00, contra Elveției al doilea meci de la Euro 2016, unul extrem de important pentru tricolori în vederea calificării în faza optimilor de finală.

Situație încurcată cu Dan Petrescu la Kuban. Anunțuri contradictorii făcute de ruși în aceeași zi

dan petrescu-1

Kuban Krasnodar a anunțat șefii clubului nu au reușit să ajungă la un acord cu Dan Petrescu, iar românul nu va mai antrena pe Kuban Stadium.

Ibrahimovic, tot mai aproape de Manchester United. Va efectua vizita medicală după Euro 2016

zlatan suedia

Venirea lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United pare doar o chestiune de zile. Presa engleză susţine că veteranul suedez va semna cu "diavolii" imediat după eliminarea scandinavilor de la Europene.

România a pierdut cu Franța, dar i-a impresionat pe elvețieni. ”Calitate, curaj, își asumă riscuri!”

sommer elvetia

România și Elveția se vor întâlni mâine, miercuri, 15 iunie, în a treia partidă din Grupa A, de la ora 19:00 (Pro TV), pe ”Parc de Princes”, din ipostaze diferite. Elvețienii au un avantaj în plus față de tricolori, datorită victoriei obținute contra Albaniei, scor 1-0, dar acest fapt nu-i face să ne trateze de sus.

Video Alibec: "Nu prea e toată lumea cu mine, nu vedeți? Să îi fie rușine cui a putut face acest lucru"

alibec romania

Noul scandal de la echipa națională a României, care îl are în prim-plan pe Denis Alibec, acuzat că ar fi fumat în vestiar la pauză meciului cu Franța (1-2), a zdruncinat delegația tricoloră prezentă la Campionatul European.

Negocierile cu Bonetti nu se concretizează. Alţi doi antrenori pe lista lui ASA Tg. Mureş

dario

ASA Târgu Mureș a programat pentru săptămâna viitoare reunirea lotului, dar nu știe cu ce jucători. Situația financiară precară de la echipă i-a pus pe fugă pe mai toți fotbaliștii cu salarii mari aflați sub contract cu ardelenii. Singurul care a semnat, oficial, prelungirea înțelegerii este Gabi Mureșan, în timp ce cu Edi Stăncioiu clubul nu a ajuns, încă, la o înțelegere.

News Alert Rusia, descalificată cu suspendare de la Euro 2016 şi amendată!

fani rusia

Rusia a primit de la UEFA o sancţiune de excludere cu suspendare, din cauza violenţelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016.

Galerie Foto Românii, plini de zâmbete pe străzile din Chantilly, înainte de meciul cu Elveția

romania marti 1 1

România se pregătește de meciul cu Elveția, din etapa a doua a Grupei A de la Campionatul European din 2016. Partida se dispută miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Criză acută la CFR Cluj! După Arpad Paszkany, și președintele Iuliu Mureșan a demisionat

muresan plecat

Procurorii DIICOT au demarat, la 19 mai, o anchetă de amploare la sediul grupării din Gruia. Percheziţiile au fost derulate într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de constituire a unui grup organizat, delapidare şi spălare de bani.Anchetatorii au suspiciuni de delapidare a patrimoniului clubului sportiv, legat de sumele câştigate de CFR Cluj ca urmare a calificării directe în grupele Champions League și au început inițial urmărirea penală in rem.Este vorba despre perioada 2008-2011 iar infracțiunea de delapidare se referă la posibila însușire a sumei de 8,5 milioane de euro din patrimonul SC Sportiva Fotbal Club CFR 1907 Cluj de către persoane din cadrul societății care deține echipa de fotbal. Sursele au precizat că faptele ar fi fost comise prin intermediul mai multor entități rezidente și nerezidente (firme off-shore din Cipru și din Seychelles).De notat faptul că, înainte de finala Cupei, Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, îşi exprima speranţa că în scurt timp echipa va ieşi din insolvenţă. Alături de actuala conducere ar fi urmat să vină câţiva investitori potenţi financiar.Datoriile clubului, înscrise în cererea de intrare în insolvenţă la începutul lui 2015, se ridicau la peste 90 de milioane de lei, dintre care peste 50 de milioane de lei (11,5 milioane de euro) erau datorii către stat.

Exclusiv Valerii Moraru dă asigurări că Rapid are soluţii pentru a evita falimentul

moraru

În ciuda veştii teribile primite în această dimineaţă, falimentul pronunţat în prima instanţă de Tribunalul Bucureşti, patronul vişiniilor a părut foarte calm la întâlnirea cu Digi Sport. El le dă asigurari fanilor că de la finalul lunii iulie vor putea vedea echipa pe teren, la startul sezonului din Liga 1.

Video Austria - Ungaria 0-2. Maghiarii au dat lovitura pe final, austriecii au terminat în 10 oameni!

austria - ungaria 0-2

Grupa F de la Euro 2016 se va deschide cu duelul istoric dintre Austria și Ungaria, pe ”Stade Nouveau” din Bordeaux, de la ora 19:00. Va fi cea de-a 138-a întâlnire dintre cele două reprezentative, dar doar a doua la un turneu final.

Video Grupa surprizelor. Portugalia - Islanda 1-1

gol islanda

Islanda, reprezentativa care a terminat pe locul al doilea în preliminarii, după Cehia, dar în fața Turciei și a Olandei, este debutantă la un turneu final. Inimoasa națională din nordul Europei a câștigat la zero ambele dueluri din fața Olandei și promite să fie una dintre revelațiile de la Euro 2016.

Reacția autorităților de la Kremlin, după ce francezii au decis să expulzeze huliganii ruși

rusi huligani

Violețele extreme cauzate sâmbătă de fanii Rusiei pe străzile Marsiliei și pe Stade Velodrome, înaintea și în timpul meciului cu Anglia, sunt condamnate atât de francezi, cât și de autoritățile de la Kremlin.

Exclusiv Andone caută fundaș dreapta din Portugalia. Când va ajunge Brănescu la Dinamo

ioan andone

A trecut aproape o săptămână de la reunirea lotului, dar Dinamo nu a anunțat încă, oficial, niciun transfer. Mai mult, nici pentru perioada imediat următoare, perspectivele nu par a fi optimiste. Vineri, Ioan Andone va susține, de la ora 11, primul antrenament deschis presei de la revenirea în Ștefan cel Mare, dar e foarte posibil ca nici atunci jurnaliștii să nu vadă vreun nou-venit.Conducerea clubului îl aștepta astăzi pe Erik Bicfalvi la negocieri, dar mijlocașul va ajunge în București de abia în cursul zilei de mâine. Clubul i-a prezentat o ofertă financiară mai bună față de cea din sezonul precedent, dar concurează cu oferte pe bani mulți din Rusia. ”Sperăm să dea o decizie favorabilă.”, spunea Ioan Andone.În prezent, șansele ca Ante Puljic să continue la Dinamo sunt destul de mici. Negocierile sunt oprite, în condițiile în care fundașul a refuzat deja o primă ofertă făcută de club și nu a dat un răspuns concret nici pentru o a doua variantă.Postul cu cele mai multe probleme rămâne cel de portar, pentru care au rămas în cărți patru variante. În cursă nu mai intră, sigur, Cristian Bălgrădean, în ciuda relației foarte bune cu Ioan Andone. Acesta se va prezenta la reunirea Concordiei Chiajna, echipă cu care va prelungi, foarte probabil, înțelegerea. În schimb, perfectarea împrumutului lui Laurențiu Brănescu de la Juventus e doar o chestiune de zile.Ioan Andone dorește să întărească și postul de fundaș dreapta. Pentru această poziție, antrenorul se va orienta, însă, înspre piața din Portugalia, unde studiază câteva variante.Ultimii sosiți în țară, Marcel Essombe și Harlem Gnohere, vor efectua vizita medicală mâine dimineață. Essombe a trimis pe adresa clubului o înștiințare prin care anunța că întârzie la reunire. Mai complicată a fost situația golgether-ului din sezonul trecut, Gnohere, care a fost iertat pentru întârziere de abia după o discuție în birourile lui Ionuț Negoiță. Ioan Andone a fost, însă, categoric cu francezul și l-a anunțat deja că la următoarea abatere, va plăti scump.

Așteptând Belgia, am redescoperit Italia

italia-1

Video Imagini-şoc! Un fan rus s-a filmat cu o cameră GoPro în timpul unui atac asupra englezilor

batai rusi

Suporterii ruşi sunt mândri de actele de huliganism de la finalul săptămânii trecute, atunci când ciocnirile violente cu fanii Angliei au terorizat Marsilia.

Clubul Rapid anunţă că va evolua în Liga 1

promo

La aproape cinci ore de la apariţia informaţiei că Tribunalul Bucureşti a decis în primă instanţă intrarea în faliment a clubului Rapid, conducerea giuleştenilor a reacţionat printr-un comunicat de presă în care îi asigură pe suporterii echipei că echipa va participa în Liga 1 în campionatul 2016-2017, în urma promovării obţinute pe teren.

Exclusiv Astra și-a stabilit amicalele verii. West Bromwich Albion și Aston Villa, printre adversari

astra bucurie

Campioana s-a reunit deja iar joi va pleca deja în primul stagiu de pregătire din Slovenia. Chiar dacă situația antrenorului nu este clarificată printr-un răspuns primit de la FIFA, Marius Șumudică va pleca cu Astra în cantonament, unul în care giurgiuvenii vor disputa și două amicale. Momentan, conform deciziilor FRF, Șumudică va fi suspendat din prima etapă a sezonului viitor.

CSU Craiova, amical de gală cu noua echipă a lui Mircea Lucescu

csu craiova

CSU Craiova va avea parte de un amical de gală în cantonamentul din Austria, care va începe pe 20 iunie.

Steaua a câştigat primul amical al verii, cu Viitorul Domneşti. Echipa folosită de Reghe

steaua

Steaua a disputat azi primul amical al verii. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, în meciul contra celor de la Viitorul Domneşti, informează pagina oficială de Facebook a vicecampioanei. Theodor Botă a înscris singurul gol în repriza secundă, după o pasă a lui Marko Momcilovic.

De Rossi îi urează succes lui Pjanic la Juventus: "A fost un coechipier exemplar"

de rossi pjanic

Daniele De Rossi regretă transferul lui Miralem Pjanic la Juventus. Bosniacul a fost vândut de Roma pentru 32 de milioane de euro, după cinci sezoane petrecute de Pjanic pe Stadio Olimpico.

Suporterii ruşi bănuiţi de huliganism vor fi expulzaţi

russia fans

Suporterii ruşi "bănuiţi că prezintă o ameninţare faţă de ordinea publică" vor fi conduşi la frontieră, a anunţat prefectura din Alpes-Maritimes (sudul Franţei), marţi dimineaţa, la câteva zile după incidentele violente în care au fost implicaţi fanii selecţionatelor Rusiei şi Angliei, cu ocazia meciului care a avut loc sâmbătă la Marsilia, în cadrul EURO 2016.

Craioveanu ştie cum poate fi învinsă Elveția: ”I-aș folosi pe Sânmărtean și pe Stanciu”

sanmartean antrenament

România va juca mâine, miercuri, 15 iunie, cu Elveția, de la ora 19:00, al doilea meci de la Euro 2016, din cadrul Grupei A, unul în care tricolorii trebuie să câștige pentru a păstra șanse reale de calificare în fazele superioare ale competiției.

  • 23:00 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 23:45 Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • Vezi tot programul
  • Irina Bara Australian Open Qualifikation - Melbourne Park - Melbourne - Victoria - Australia - 10/01/2024. *** Irina Bar

    TENIS: WTA Roma, de la 12:00, pe Digi Sport 2 și Digi Sport 4

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian soccer Serie A match - AC Milan vs Inter - FC Internazionale

    FOTBAL: Frosinone - Inter, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult