Ultimele stiri

Mata, dorit de Barcelona. Mourinho nu-l mai vrea la Manchester United

mata united

Numirea lui Jose Mourinho la Manchester United i-ar putea semna sentinţa pe Old Trafford lui Juan Mata.

CR7 i-a reasigurat pe fani că rămâne la Real: ”Vreau să joc până la 41 de ani aici. Îmi stă bine în alb”

cr7-1

Portughezul i-a reasigurat pe suporteri că nu are de gând să plece de la Real Madrid și că vrea să joace până la 41 de ani. Totodată, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături, dar și celor care l-au criticat.

Video&Foto Real Madrid a sărbătorit La Undecima pe străzile din Madrid și pe Santiago Bernabeu

bernabeu1

Campioană a Europei pentru a 11-a oară și a cincea în epoca Champions League, Real Madrid a sărbătorit titlul cucerit la Milano în fața rivalei Atletico, ieri, pe Santiago Bernabeu, în fața unor tribune arhipline.Fiesta a început încă de dimineață, când ”galacticii” au dus trofeul în Piața Cibeles, locul tradițional de sărbătoare a titlurilor câștigate de Real Madrid.

Rio Ferdinand, aproape de revenirea la Manchester United. Jose Mourinho îl vrea antrenor secund

rio ferdinand

Ryan Giggs e tot mai nesigur de viitorul său la Manchester United, unde şi-a petrecut ultimii 29 de ani din viaţă.

Video Argumentele pentru transferul lui Golubovic. De ce are atacantul șanse să se impună la Steaua

lovitura cap Bojan Golubovic

Bojan Golubovic, care la 22 august va împlini 33 de ani, este prima achiziție a Stelei din această perioadă de mercato. Atacantul sârb, care a marcat 12 goluri pentru CSMS Iași în ediția recent încheiată a Ligii 1și care a contribuit astfel din plin la clasarea moldovenilor pe un loc de cupă europeană (cel puțin până marți când TAS va da răspunsul final celor de la Dinamo) a fost dorit la Steaua încă din pauza de iarnă.

Video Exclusiv Apărarea ”s-a dus”, atacul n-a apărut. România înscrie doar din afara careului. E Andone soluția?

atacanti

Niciun gol al României nu a venit în urma unor faze lucrate la antrenamente. Un alt punct comun al celor cinci reușite din acest an calendaristic? Toate au venit din afara careului, lucru care atestă încă o dată nevoia stringentă de un atacant de careu veritabil.

Aur pentru Daniel Natea la Masters-ul de judo de la Guadalajara

natea judo

Evoluţie excelentă pentru Daniel Natea la Masters-ul de judo de la Guadalajara, la care participă primii zece sportivi din lume la fiecare categorie.

Video Alexander Rossi a câștigat ediția centenară a Indy 500, în fața a peste 350.000 de spectatori!

Alexander Rossi

Pentru prima dată în ultimul sfert de veac, ovalul de pe Indianapolis a avut tribunele pline până la refuz. În fața a peste 350.000 de spectatori, Alexander Rossi a câștigat ediția centenară Indy 500, devenind al 70-lea pilot diferit în istoria celui mai mare spectacol de racing american care își pune amprenta pe trofeul Borg-Warner.

Video Italia - Scoţia 1-0. Graziano Pelle a înscris pentru squadra azzurra

pelle

Italia s-a impus cu 1-0, în direct la Digi Sport 2, în confruntarea amicală cu Scoţia. Unicul gol al partidei a

Video Genk - Charleroi 5-1. Gazdele s-au calificat în ediţia viitoare a Europa League

genk europa

Genk a trecut cu 5-1 de Charleroi si a prins ultimul loc de Europa League din campionatul Belgiei. Grecul Nikos Karelis fost eroul partidei, cu un hat-trick.

Video CSM Ploieşti - Olimpic Baia Mare 85-79. Prahovenii au câştigat turneul de promovare

csm ploiesti promovare

CSM Ploieşti a câştigat turneul de promovare în Liga Naţională de baschet masculin, după victoria cu Olimpic Baia Mare, scor 85-79. Ambele echipe îşi câştigaseră deja locul în primul eşalon.

Video Exclusiv Torje nu înţelege căderea României: "Se va face o analiză şi vom corecta greşelile"

torje ucraina

România a încheiat stagiul de pregătire din Italia fără victorie, după ce a pierdut amicalul cu Ucraina, scor 3-4, rezultat care pune capăt unei serii de 15 meciuri în care "tricolorii" nu au cunoscut înfrângerea. Diferenţa a fost făcută în startul reprizei a doua, când elevii lui Anghel Iordănescu au primit trei goluri în 10 minute. Gabi Torje, cel care a deschis scorul la Torino, nu-şi poate explica ceea ce s-a întâmplat.

Video Exclusiv Stanciu, cel mai determinant ”tricolor”: 3 goluri în ultimele patru meciuri!

nicusopr stanciu

Nicolae Stanciu îl trage de mânecă pe selecționerul Anghel Iordănescu la fiecare meci jucat că trebuie să fie titular în echipa națională. Niciun alt jucător nu a fost mai determinant pentru ”tricolori” de la debutul mijlocașului Stelei la națională.

Video Exclusiv Iordănescu: "Le-am făcut 3 cadouri, după gafe individuale. Am fost la pământ psihic"

iordanescu

România a fost învinsă de formaţia Ucrainei cu scorul de 4-3 (1-1), duminică seara, pe Stadionul Olimpic din Torino, într-un meci de pregătire pentru EURO 2016.

Video Exclusiv Meciul cu Ucraina a încheiat seria incredibilă a României de 15 meciuri fără înfrângere

ucraina romania

VIDEO România - Ucraina 3-4. Amicalul disputat la Torino de tricolori a încheiat o serie incredibilă a selecţionatei noastre: România a pierdut primul meci după 15 partide în care nu cunoscuse gustul eşecului.

Video Exclusiv Alibec, după primul gol la naţională: "Sunt ok fizic. Nu e bătut în cuie dacă rămân"

alibec nou

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de formaţia Ucrainei cu scorul de 4-3 (1-1), duminică seara, pe Stadionul Olimpic din Torino, într-un meci de pregă

Video Exclusiv Iordănescu încă experimentează. Doar doi jucători au fost titulari în ambele amicale din Italia

romania titulari

Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii sunt singurii jucători care au fost titulari în ambele meciuri amicale disputate de echipa României în Italia, cu RD Congo şi Ucraina. Este un semn că selecţionerul Anghel Iordănescu nu este încă decis în privinţa primului 11.

Video Exclusiv Gafă incredibilă comisă de Vlad Chiricheş la golul secund marcat de Ucraina

Chiriches gafa

VIDEO România - Ucraina. Tricolorii au început dezastruos repriza a doua a amicalului din Italia şi unul dintre responsabili este chiar căpitanul echipei noastre, Vlad Chiricheş.

Video Exclusiv Germania, învinsă pe teren propriu de Slovacia. Hamsik a reuşit o capodoperă de gol

germany

Germania a fost învinsă, scor 1-3, pe teren propriu, de Slovacia, într-un amical înainte de Euro.

Video Încă un gol pentru Florin Andone! Românul a lăsat, așa cum a promis, Cordoba în play-off

gol ando

Florin Andone (23 de ani) este de neoprit în liga a doua spaniolă. Atacantul român a înscris un gol spectaculos, în partida pe care echipa sa Cordoba o dispută la această oră în deplasarea de la Mallorca.

Video KS Vive Tauron Kielce a câştigat în premieră Liga Campionilor la handbal masculin

kielce liga

KS Vive Tauron Kielce a făcut istorie. A devenit prima echipă din Polonia care câştigă Liga Campionilor la handbal masculin, după ce a învins în finală pe MVM Veszprem, în urma aruncărilor de la 7 metri.

Mititelu îşi clamează victoria: "Dumnezeu există! I-am dovedit!"

miti

Oficialii clubului CS Universitatea Craiova au remis în martie un comunicat prin care susțineau că actualul club din Bănie este continuatorul Univers

Video PSG - THW Kiel 29-27. Francezii au terminat pe locul 3 în Liga Campionilor

psg kiel

La Koln, Paris St. Germain a obţinut locul 3 în Liga Campionilor, la prima participare în Final Four. Francezii s-au impus în finala mică a turneului cu 29-27, în faţa celor de la THW Kiel.

Video Exclusiv Albania a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat amicalul împotriva Qatarului

albania amical

Naţionala Albaniei, ultima adversară a României în grupa A de la Euro 2016, a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat cu 3-1 amicalul împotriva Qatarului, disputat în Austria, la Hartberg.

Video Oltenii au sperat până în ultima secundă că ajung în Europa: "La pauză aveam mare încredere"

craiova-1

Jucătorii Craiovei au fost cu gândul mai mult la Timişoara în timpul ultimului meci din play-out. Chiar dacă au câştigat cu 2-0 partida cu Petrolul, oltenii se rugau ca ACS Poli să obţină măcar un egal cu Iaşi. Bănăţenii au condus cu 2-0, dar meciul s-a terminat 3-2 pentru CSMS. Golul victoriei a fost marcat în minutul 89.

Numirea lui Lucescu la Zenit, criticată vehement de o fostă mare glorie din Rusia

lucescu bun

Zenit a anunţat în această săptămână numirea lui Mircea Lucescu la cârma primei echipei. Lucescu

Alertă în Mexic: un jucător al lui Olympiacos a fost răpit. "A dispărut de sâmbătă"

pulido

Momente incredibile în Mexic: atacantul lui Olympiacos, Alan Pulido, a fost răpit în ţara natală. Jucătorul de 25 de ani lipseşte încă de sâmbătă, lucru recunoscut de fratele acestuia, Armando.

Video Nicolo Napoli, după calificarea în Europa League: "Merităm să mergem în preliminarii"

napoli timisoara

CSMS Iaşi a revenit senzaţional în meciul din deplasare cu Poli Timişoara şi a câştigat cu 3-2, victorie în urma căreia moldovenii au terminat pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 şi s-au calificat în preliminariile viitoarei ediţii din Europa League. La finalul partidei de pe stadionul Dan Păltinişanu, tehnicianul grupării din Copou, Nicolo Napoli, a vorbit despre performanţa reuşită de elevii săi.

Sir Alex Ferguson, ultimul antrenor care a bătut-o pe Real într-o finală europeană! Nu a făcut-o cu United!

sir alex

Acest titlu de ”onoare” îi revine echipei scoțiene Aberdeen, care a învins-o pe Real Madrid în Cupa Cupelor, în ultimul act, în sezonul 1982/1983. Pe banca scoțienilor se afla atunci Alex Ferguson, nimeni altul decât cel care avea să o antreneze pe Manchester United timp de 27 de ani ulterior.

Iaşiul ne reprezintă în Europa, cel puţin până marţi. Dinamoviştii au primit semnale pozitive de la TAS

collage iasi dinamo

CSMS Iaşi a revenit impresionant la Timişoara, învingând cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 şi, cel puţin pentru moment, este ultima reprezentantă a

  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult