Ultimele stiri

Video Genk - Charleroi 5-1. Gazdele s-au calificat în ediţia viitoare a Europa League

genk europa

Genk a trecut cu 5-1 de Charleroi si a prins ultimul loc de Europa League din campionatul Belgiei. Grecul Nikos Karelis fost eroul partidei, cu un hat-trick.

Video CSM Ploieşti - Olimpic Baia Mare 85-79. Prahovenii au câştigat turneul de promovare

csm ploiesti promovare

CSM Ploieşti a câştigat turneul de promovare în Liga Naţională de baschet masculin, după victoria cu Olimpic Baia Mare, scor 85-79. Ambele echipe îşi câştigaseră deja locul în primul eşalon.

Video Exclusiv Torje nu înţelege căderea României: "Se va face o analiză şi vom corecta greşelile"

torje ucraina

România a încheiat stagiul de pregătire din Italia fără victorie, după ce a pierdut amicalul cu Ucraina, scor 3-4, rezultat care pune capăt unei serii de 15 meciuri în care "tricolorii" nu au cunoscut înfrângerea. Diferenţa a fost făcută în startul reprizei a doua, când elevii lui Anghel Iordănescu au primit trei goluri în 10 minute. Gabi Torje, cel care a deschis scorul la Torino, nu-şi poate explica ceea ce s-a întâmplat.

Video Exclusiv Stanciu, cel mai determinant ”tricolor”: 3 goluri în ultimele patru meciuri!

nicusopr stanciu

Nicolae Stanciu îl trage de mânecă pe selecționerul Anghel Iordănescu la fiecare meci jucat că trebuie să fie titular în echipa națională. Niciun alt jucător nu a fost mai determinant pentru ”tricolori” de la debutul mijlocașului Stelei la națională.

Video Exclusiv Iordănescu: "Le-am făcut 3 cadouri, după gafe individuale. Am fost la pământ psihic"

iordanescu

România a fost învinsă de formaţia Ucrainei cu scorul de 4-3 (1-1), duminică seara, pe Stadionul Olimpic din Torino, într-un meci de pregătire pentru EURO 2016.

Video Exclusiv Meciul cu Ucraina a încheiat seria incredibilă a României de 15 meciuri fără înfrângere

ucraina romania

VIDEO România - Ucraina 3-4. Amicalul disputat la Torino de tricolori a încheiat o serie incredibilă a selecţionatei noastre: România a pierdut primul meci după 15 partide în care nu cunoscuse gustul eşecului.

Video Exclusiv Alibec, după primul gol la naţională: "Sunt ok fizic. Nu e bătut în cuie dacă rămân"

alibec nou

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de formaţia Ucrainei cu scorul de 4-3 (1-1), duminică seara, pe Stadionul Olimpic din Torino, într-un meci de pregă

Video Exclusiv Iordănescu încă experimentează. Doar doi jucători au fost titulari în ambele amicale din Italia

romania titulari

Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii sunt singurii jucători care au fost titulari în ambele meciuri amicale disputate de echipa României în Italia, cu RD Congo şi Ucraina. Este un semn că selecţionerul Anghel Iordănescu nu este încă decis în privinţa primului 11.

Video Exclusiv Gafă incredibilă comisă de Vlad Chiricheş la golul secund marcat de Ucraina

Chiriches gafa

VIDEO România - Ucraina. Tricolorii au început dezastruos repriza a doua a amicalului din Italia şi unul dintre responsabili este chiar căpitanul echipei noastre, Vlad Chiricheş.

Video Exclusiv Germania, învinsă pe teren propriu de Slovacia. Hamsik a reuşit o capodoperă de gol

germany

Germania a fost învinsă, scor 1-3, pe teren propriu, de Slovacia, într-un amical înainte de Euro.

Video Încă un gol pentru Florin Andone! Românul a lăsat, așa cum a promis, Cordoba în play-off

gol ando

Florin Andone (23 de ani) este de neoprit în liga a doua spaniolă. Atacantul român a înscris un gol spectaculos, în partida pe care echipa sa Cordoba o dispută la această oră în deplasarea de la Mallorca.

Video KS Vive Tauron Kielce a câştigat în premieră Liga Campionilor la handbal masculin

kielce liga

KS Vive Tauron Kielce a făcut istorie. A devenit prima echipă din Polonia care câştigă Liga Campionilor la handbal masculin, după ce a învins în finală pe MVM Veszprem, în urma aruncărilor de la 7 metri.

Mititelu îşi clamează victoria: "Dumnezeu există! I-am dovedit!"

miti

Oficialii clubului CS Universitatea Craiova au remis în martie un comunicat prin care susțineau că actualul club din Bănie este continuatorul Univers

Video PSG - THW Kiel 29-27. Francezii au terminat pe locul 3 în Liga Campionilor

psg kiel

La Koln, Paris St. Germain a obţinut locul 3 în Liga Campionilor, la prima participare în Final Four. Francezii s-au impus în finala mică a turneului cu 29-27, în faţa celor de la THW Kiel.

Video Exclusiv Albania a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat amicalul împotriva Qatarului

albania amical

Naţionala Albaniei, ultima adversară a României în grupa A de la Euro 2016, a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat cu 3-1 amicalul împotriva Qatarului, disputat în Austria, la Hartberg.

Video Oltenii au sperat până în ultima secundă că ajung în Europa: "La pauză aveam mare încredere"

craiova-1

Jucătorii Craiovei au fost cu gândul mai mult la Timişoara în timpul ultimului meci din play-out. Chiar dacă au câştigat cu 2-0 partida cu Petrolul, oltenii se rugau ca ACS Poli să obţină măcar un egal cu Iaşi. Bănăţenii au condus cu 2-0, dar meciul s-a terminat 3-2 pentru CSMS. Golul victoriei a fost marcat în minutul 89.

Numirea lui Lucescu la Zenit, criticată vehement de o fostă mare glorie din Rusia

lucescu bun

Zenit a anunţat în această săptămână numirea lui Mircea Lucescu la cârma primei echipei. Lucescu

Alertă în Mexic: un jucător al lui Olympiacos a fost răpit. "A dispărut de sâmbătă"

pulido

Momente incredibile în Mexic: atacantul lui Olympiacos, Alan Pulido, a fost răpit în ţara natală. Jucătorul de 25 de ani lipseşte încă de sâmbătă, lucru recunoscut de fratele acestuia, Armando.

Video Nicolo Napoli, după calificarea în Europa League: "Merităm să mergem în preliminarii"

napoli timisoara

CSMS Iaşi a revenit senzaţional în meciul din deplasare cu Poli Timişoara şi a câştigat cu 3-2, victorie în urma căreia moldovenii au terminat pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 şi s-au calificat în preliminariile viitoarei ediţii din Europa League. La finalul partidei de pe stadionul Dan Păltinişanu, tehnicianul grupării din Copou, Nicolo Napoli, a vorbit despre performanţa reuşită de elevii săi.

Sir Alex Ferguson, ultimul antrenor care a bătut-o pe Real într-o finală europeană! Nu a făcut-o cu United!

sir alex

Acest titlu de ”onoare” îi revine echipei scoțiene Aberdeen, care a învins-o pe Real Madrid în Cupa Cupelor, în ultimul act, în sezonul 1982/1983. Pe banca scoțienilor se afla atunci Alex Ferguson, nimeni altul decât cel care avea să o antreneze pe Manchester United timp de 27 de ani ulterior.

Iaşiul ne reprezintă în Europa, cel puţin până marţi. Dinamoviştii au primit semnale pozitive de la TAS

collage iasi dinamo

CSMS Iaşi a revenit impresionant la Timişoara, învingând cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0 şi, cel puţin pentru moment, este ultima reprezentantă a

Aubameyang și-a anunțat selecționerul că schimbă echipa în această vară. Unde va ajunge?

auba

Starul Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, a fost în tribunele stadionului San Siro aseară, la finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Atacantul de 26 de ani va pleca sigur de la Borussia Dortmund în această vară, singura necunoscută rămânând momentan formația la care va ajunge.

Roma l-a transferat definitiv pe El Shaarawy. ”Sper să răsplătesc încrederea clubului în mine”

elshar

Site-ul oficial al lui AS Roma anunță astăzi că echipa capitolină a reușit să activeze clauza de cumpărare definitivă a atacantului Stephan El Shaarawy, în schimbul a 13 milioane de euro. Jucătorul de 23 de ani fusese împrumutat în iarnă de la AC Milan până pe 30 iunie, cu clauză de cumpărare pentru giallorossi.

Primul transfer făcut de campioana Angliei. Robert Zieler a ajuns la Leicester

zieler

Leicester a câștigat pentru prima oară în istorie campionatul în Anglia, în ceea ce probabil e cea mai mare surpriză din sportul mondial. Echipa lui Ranieri va juca în UEFA Champions League, tot pentru prima oară în existența clubului. Ca atare, ”vulpile” au început întărirea lotului pentru cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

Zidane împarte ”gloria” La Undecima cu Benitez. E a 7-a oară când o echipă câștigă trofeul cu doi antrenori diferiți

rafa zidane

Totuși, primul antrenor francez care câștigă Champions League trebuie să împartă ”gloria” cuceririi trofeului cu Rafa Benitez, antrenorul care se afla pe bancă în prima parte a sezonului ”galacticilor” în această ediție a Ligii Campionilor. Este a șaptea oară când o echipă câștigă UCL după ce a avut doi antrenori diferiți de-a lungul sezonului pe bancă.

Arndt, victorie în ultima etapă din Giro 2016! Grosu, la cea mai bună clasare din acest tur

arndt

Video Jakolis, câștigător de etapă la ”Fotbalistul lunii”. Trei jucători ai CFR-ului în Top 5!

jakolis

Atacantul de 24 de ani a câștigat ultima etapă a concursului organizat de Digi Sport. Croatul a marcat o dublă în victoria cu 4-0 înregistrată în fața Craiovei. Alexandru Tudorie a marcat și el tot o ”dublă” împotriva Petrolului și a prins locul al doilea, în timp ce Davide Petrucci s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului.

Video Golul etapei? Mailat a înscris la primul său meci în Liga 1, cu un șut superb de la 25 de metri, în vinclu!

Mailat

Reușita este cu atât mai impresionantă, cu cât Mailat este la primul său meci în Liga 1. Mijlocașul are doar 19 ani și până acum nu fusese folosit niciun minut în actualul sezon al campionatului României, deși s-a mai aflat de trei ori în lot.

Video Exclusiv Probleme mari la naţionala Franţei! Martial ar putea rata Euro 2016

Anthony-Martial

Încă o problemă mare pentru Deschamps, cu doar 12 zile înaintea startului EURO 2016. Atacantul lui United,

Video Fanii Craiovei au decis. Cel mai frumos gol al sezonului a fost marcat de ”Hagi” Zlatinski

zlatinski trofeu

Hristo Zlatinski a marcat doar două goluri în actualul sezon din Liga 1, dar unul dintre ele a fost cel mai frumos gol reușit de Craiova în actuala ediție de campionat. Reușita mijlocașului bulgar din remiza cu CFR, 1-1, din etapa a 6-a a play-out-ului, a fost considerată de fanii olteni drept reușita sezonului.

  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 15:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 LIVE Premier League: Tottenham-Arsenal
  • 16:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Premier League: Tottenham-Arsenal
  • 18:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:15 Etapa 7 Superliga: Politehnica Iasi-UTA Arad
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult