Ultimele stiri

142 de jucători au debutat în Liga 1, pe parcursul sezonului 2015-2016

mailat

Un număr de 142 de fotbalişti au debutat în Liga 1 pe parcursul întregului sezon 2015-2016, informează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Video Exclusiv Vladimir Petkovic a anunţat lotul Elveţiei pentru Euro 2016

elvetia-1

Selecţionerul Elveţiei, Vladimir Petkovic, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, lotul pentru EURO 2016, unde echipa sa face parte din Grupa A, alături de România, Albania şi Franţa, gazda competiţiei, informează mass-media din Ţara Cantoanelor.

Video Aganovic: "Încă nu am semnat cu Steaua. Vreau din tot sufletul să vin la cel mai mare club din Balcani" 

aga3

Gigi Becali a anunţat astăzi, în direct la Fotbal Club, că Steaua s-a înţeles cu fostul jucător de la Viitorul, Adnan Aganovic. Intrat în direct la Digi Sport Special, mijlocaşul de 28 de ani

Gazzetta dello Sport scrie că Juve va oficializa în această săptămână transferul lui Alves

alves-1

Transferul lui Dani Alves la Juventus este foarte aproape de a se realiza. Conform Gazzettei dello Sport, citată de Mundo Deportivo, campioana din ultimii cinci ani a Italiei va oficializa mutarea în maximum 72 de ore.

Video Dinamo – CSM București 25-23. Primul titlu de campioni naționali, după 11 ani

dinamo campioana

Dinamo este noua campioană a Romaniei la handbal masculin. Echipa din Ștefan cel Mare a cucerit titlul, dupa 11 ani, la capătul meciului trei al finalei cu CSM București. Încurajați frenetic din tribună, alb-roșii au început mult mai bine meciul decisiv. Înaintea partidei scorul era egal, 1-1, la general, în seria cel mai bun din trei.

De ce a renunţat Hagi în iarnă la Aganovic, fotbalist anunţat acum de Becali la Steaua

aga2

Adnan Aganovic a rămas liber de contract după despărţirea de AEL Limassol, iar Steaua pare să îl fi convins să semneze. Hagi a renunţat în iarnă la mijlocaşul croat d

Simona Halep e șefa: “Eu o sfătuiesc, însă întotdeauna ea e cea care decide, care are ultimul cuvânt”

simona-ruzici cahill

Simona Halep e una dintre cele mai urmărite jucătoare ale momentului în circuitul WTA, și asta nu numai datorită rezultatelor. Managerul ei, fosta campioană de la Roland Garros, Virginia Ruzici, a vorbit despre relația Simonei cu sponsorii și a dezvăluit că ea e șefa, având întotdeauna ultimul cuvânt.

Milan a primit o ofertă de 80 de milioane de euro pentru Donnarumma

portar milan

Silvio Berlusconi a declarat luni că AC Milan a primit o ofertă de 80 milioane de euro pentru portarul său de 17 ani Gianluigi Donnarumma, scrie cotidianul L'Equipe, care se întreabă dacă este vorba de informaţie sau intoxicare.

Video Exclusiv Francezii au primit numerele pe care le vor avea pe tricou la Euro. Surpriză în cazul lui Pogba

pogba2-1

Francezii sunt cu un pas înaintea noastră. Dacă Anghel Iordănescu nu a stabilit încă lotul cu care va ataca Euro 2016, Didier Deschamps i-a anunţat pe cei 23 de jucători ce numere vor purta pe tricouri la turneul final care se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie.

Video Aganovic, anunţat la Steaua: "L-am luat!". Becali, despre stadiul negocierilor cu vârful mult visat

aga-1

Adnan Aganovic este la un pas de Steaua. Becali a dezvăluit, în direct la Digi Sport, în emisiunea Fotbal Club, că a ajuns la o înţelegere verbală cu fostul jucător al lui Viitorul. Nathan Junior e şi el aproape să semneze cu fosta campioană.

Poziţia Agenţiei Naţionale Anti-Doping, după scandalul de dopaj din sportul românesc

meldonium

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a anunţat, luni, că deficitul de informaţii ştiinţifice cu privire la utilizarea substanţei Meldonium nu poate constitui temei pentru invocarea lipsei vinovăţiei sau a neglijenţei semnificative din partea sportivului.

Becali nu ar avea dreptul la niciun bun din Ghencea. Anunţul făcut de Armată 

Stadionul Ghencea

Conflictul dintre Becali şi Armată e departe de a se încheia, chiar dacă în primăvară existau informaţii că cele două părţi ar putea ajunge la un acord. Săptămâna trecută, patronul clubului de fotbal a anunţat că va face plângere penală pentru a primi înapoi bunurile care i se cuvin din Ghencea, ca urmare a inv

Scrisoarea lui Juanfran către fanii lui Atletico. Promisiune pentru căpitanul Gabi

juanfran

Juanfran este singurul jucător care a ratat o lovitură de departajare la finalul celor 120 de minute ale ultimului act al UEFA Champions League, dintre Atletico şi Real Madrid, câştigat de "galactici".

Cholo Simeone pune condiții ca să rămână pe banca lui Atletico Madrid

cholo

Cholo Simeone a surprins pe toată lumea sâmbătă seara, după ce a pierdut cu Atletico, la loviturid e departajare, finala Champions League, declarând că se gândește dacă mai continuă pe banca madrilenilor. Antrenorul pune condiții pentru a rămâne și cele mai importante sunt legate de transferuri de top.

Video Exclusiv Florin Andone a ajuns la București și nu e 100% sigur că merge la Euro: “Nu știu dacă sunt pe lista definitivă”

andone otopeni

Florin Andone e ultimul tricolor ajuns la lot, înainte de Euro 2016. Atacantul a aterizat luni după-amiază la București, după ce cu nici 24 de ore mai devreme a marcat pentru echipa sa de club, Cordoba, în meciul de la Mallorca. Nu e însă convins 100% că va merge la Euro.

Video TAS a respins apelul lui Dinamo! CSMS Iaşi va juca în cupele europene

jucatori dinamo suparati

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat astăzi verdictul în cazul lui Dinamo, care spera ca decizia pe plan intern să fie întoarsă la Lausanne şi astfel să joace în cupele europene. TAS a decis

În iarnă, Hyun-Jun Suk, fotbalistul dorit de Steaua, a fost subiectul unei bătălii între granzi pe piaţa transferurilor

yuk

Steaua e pe punctul să renunţe definitiv la împrumutul lui Hyun-Jun Suk, de la FC Porto. În iarnă,

Exclusiv Florin Prunea şi Nicolo Napoli îşi prelungesc contractele cu CSMS Iaşi

napoli prunea-1

Florin Prunea şi Nicolo Napoli au pus umărul la o performanţă istorică înregistrată de CSMS Iaşi. Dacă Dinamo nu va primi dreptul de a evolua în cupele europene în acest sezon, moldovenii vor fi cei care vor ajunge în Europa League.

Exclusiv ASA negociază cu cel mai de succes antrenor din play-out. Gabi Mureşan şi-a prelungit contractul

falub

ASA Tg. Mureș a terminat sezonul în Liga 1 pe ultimul loc în play-off, fiind singura formație fără victorie în partea a doua a campionatului. Intrați în insolvență, mureșenii l-au avut pe bancă, oficial, pe George Ciorceri, iar Adi Mutu s-a ocupat de pregătirea partidelor. Acum, fosta vicecampioană negociază cu cel mai de succes antrenor din play-out.

Strategia lui Șumudică pentru a o antrena pe Astra în Champions League. ”Mă angajez în Cipru!”

msumudica

Marius Șumudică (45 de ani) nu este lămurit în privința viitorului său profesional și asta din cauza faptului că nu știe încă dacă va avea dreptul să stea pe banca Astrei la meciurile din preliminariile UEFA Champions League.

După Xhaka, Arsenal mai cumpără un elvețian! ”Tunarii” vor plăti 25 de milioane de euro

xhaka rodriguez

După ce l-a transferat pe Granit Xhaka, Arsenal e aproape să mai transfere un jucător elvețian. Fundașul stânga al lui Wolfsburg, Ricardo Rodriguez, viitor adversar al României în grupa A la Euro 2016, e la un pas de a semna cu formația lui Arsene Wenger.

Simona Halep deschide ziua de marţi, la Roland Garros. Programul zilei

halep stosur

Simona Halep este programată şi marţi în primul meci al zilei de la Roland Garros.

Dan Petrescu, spre Turcia? ”Bursucul” negociază preluarea unei echipe recent promovate

danbursuc

Potrivit presei din Turcia, președintele recent promovatei Karabukspro, Feridun Tankut, ar fi negociat astăzi, luni, 30 mai, cu Dan Petrescu preluarea echipei din sezonul viitor. Conform publicației Karabuk Habar, ”Bursucul” ar urma să sosească și cu trei jucători români.

Video Exclusiv Mutu speră că eşecul cu Ucraina a fost un accident: "Sper să înveţe din greşeli"

mutu romania

Adrian Mutu a comentat pe contul său de Facebook evoluţia României din amicalul pierdut cu 3-4 contra Ucrainei, penultimul joc al "tricolorilor" de dinaintea Euro 2016.

Video Exclusiv Tade, alături de tricolori înainte de Euro 2016. Ce a spus atacantul Stelei despre meciul cu Franța

Tade

Până la meciul reprezentativei noastre cu Franța, cel care va deschide Campionatul European, au mai rămas mai puțin de două săptămâni (vineri, 10 iunie, ora 22:00).

Cristiano Ronaldo, pentru al patrulea an la rând golgheter în UCL! Lusitanul, cifre formidabile

cristiano ronaldo

Ronaldo nu a reușit să înscrie în finală, dar a transformat lovitura de departajare decisivă, care a adus titlul echipei de pe Santiago Bernabeu. Lusitanul a rămas cu 16 goluri marcate în actualul sezon al UCL, neizbutind să își doboare recordul stabilit acum două sezoane, de 17 goluri într-o ediție de Liga Campionilor.

Celta Vigo îşi deschide Academie de Fotbal în România, la Braşov

celta vigo

România este prima ţară din estul Europei în care Celta Vigo îşi va deschide o Academie de Fotbal.

Echipa sezonului în UEFA Champions League! Finalistele au câte șase jucători!

swuad

UEFA a anunțat astăzi echipa sezonului în Liga Campionilor. ”Lotul” are 18 jucători: 2 portari, cinci fundași, cinci mijlocași și șase atacanți. Finalistele Real Madrid și Atletico au câte șase reprezentanți în echipă.

Simona Halep s-a oprit în optimi la Roland Garros. Înfrângere în două seturi cu Samantha Stosur 

halep stosur-1

Meciul dintre Simona Halep şi Samantha Stosur din optimile de finală de la Roland Garros se va relua luni, de la ora 12:00 (ora României), fiind primul de pe Terenul 1.

Asociația Fotbaliștilor Spanioli reclamă insulte rasiste și xenofobe și amenințări primite de Florin Andone

andone afe

Asociația Fotbaliștilor Spanioli (AFE) a sărit în apărarea lui Florin Andone, după incidentele de la finalul meciului Mallorca-Cordoba 0-1, de duminică, din etapa cu numărul 41 din Segunda Division, reclamând ”organelor competente” faptul că românul a fost victima ”insultelor xenofobe și rasiste” pe rețelele de socializare și cu preponderență pe Twitter.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 11:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult