Ultimele stiri

Record negativ. Cele două echipe din Milano au doar câte un jucător în lotul Italiei, la Euro 2016

record inter milan

Cele două echipe ale oraşului Milano, Inter şi AC Milan, sunt într-o criză prelungită, lucru dovedit de absenţa lor din Liga Campionilor în ultimele sezoane. O nouă confirmare a declinului este faptul că, pentru prima oară din 1978, formaţiile din capitala Lombardiei au doar câte un jucător în lotul Italiei la un turneu final.

Primul transfer al verii pentru CS U Craiova. Iosif Rotariu poate fi ”secundul” viitorului antrenor

iosif rotariu

CS U Craiova a terminat sezonul recent încheiat pe locul al doilea din play-out și a ratat astfel prezența în cupele europene, acolo unde va merge CSMS Iași. Oficialii clubului au însă planuri mărețe pentru campionatul următor, mai ales că în noiembrie se va inaugura și noul ”Central” din Bănie.

Video Exclusiv Tricolorii, ”controlați la sânge” înainte de Euro 2016! ”Am stat 4 ore, nu mai pot!”

alibec viz medicala

Denis Alibec (25 de ani), care a marcat primul său gol pentru națională în amicalul cu Ucraina, scor 3-4, nu știa, la ora vizitei medicale a tricolorilor, dacă va fi inclus sau nu de Anghel Iordănescu în lotul pentru Euro 2016.

Real Madrid, ofertă de 50 de milioane de euro pentru un star al lui Bayern! Bavarezii cer mult mai mult, însă 

lewa alaba

Deși Florentino Perez s-a arătat enigmatic când a fost întrebat despre ”galacticul” pe care-l țintește pentru Real în această vară, dând de înțeles că există chiar riscul de a nu cumpăra pe nimeni, cotidianul AS anunță bomba: ”galacticii” au făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru un star al lui Bayern!

Procesul de fraudă fiscală al lui Messi a început în absenţa starului Barcelonei

messi proces

Procesul lui Lionel Messi pentru fraudă fiscală a început, marţi, la Barcelona, cu o săptămână înaintea primului meci al Argentinei la Copa America, cu Chile, în absenţa fotbalistului de 28 de ani, informează AFP.

După Mata, încă un jucător își face bagajele să plece de la Man. United. Ce ”reproș” are să-i facă Mourinho

blind mata

Spaniolul nu va fi singurul care va pleca, însă. Presa engleză scrie că al doilea nume de pe lista ”dispensabililor” este olandezul Daley Blind. Sky Sports susține că portughezul și-a dat deja acordul pentru vânzarea celor doi jucători în această vară.

Video Exclusiv Ghinion incredibil pentru Marco Reus: după Cupa Mondială, ratează şi Euro. Lotul Germaniei

marco reus

Marco Reus este marele ghinionist al naţionalei Germaniei. După ce a ratat Cupa Mondială de acum doi ani, fotbalistul Borussiei Dortmund nu va fi prezent nici la Euro 2016, tot din cauza unei accidentări.

Final de prim set de coşmar pentru Simona. A pierdut tie-break-ul la 0!

simo-3

Meciul dintre Simona Halep şi Samantha Stosur, din optimile de finală de la Roland Garros, a început duminică seara, însă a fost întrerupt din cauza ploii. Partida ar fi trebuit să fie reluată luni, însă condiţiile meteo nefavorabile de la Paris au împiedicat acest lucru.

Exclusiv Florin Prunea și Nicolo Napoli au fost convinși cu sume generoase să continue la CSMS Iași

prunea napoli

Comitetul Director al CSMS Iași a validat înțelegerea dintre primarul interimar al Iașiului, Mihai Chirica, președintele clubului, Florin Prunea și antrenorul echipei, Nicolo Napoli.

Exclusiv După titlul cu Astra, încă o realizare pentru Găman. Va juca în prima ligă din Turcia!

gaman-1

Valerică Găman (27 de ani) se află în cel mai bun moment al carierei sale, cel puțin până acum. După ce a câștigat, cu Astra, primul său titlu de campion, internaționalul român, care mai mult ca sigur va face parte din lotul României pentru Euro 2016, este extrem de aproape de a se transfera în prima ligă din Turcia.

Prima vară fără ”galactic” la Real? ”Pogba? Avem deja șase mijlocași foarte buni”

paul pogba

Florentino Perez i-a obișnuit pe fanii lui Real Madrid cu câte cel puțin un transfer răsunător pe an. Atât în primul său mandat, cât și în al doilea, din 2009 încoace, nu a trecut o vară fără un ”galactic” la echipa madrilenă. Cu toate astea, e foarte posibil ca în această vară Real Madrid să nu facă transferuri. Cel puțin, nu unul cu nume.

O decizie în privinţa formatului Champions League va fi luată în luna decembrie

format ucl

UEFA va lua o decizie în privinţa formatului Champions League în luna decembrie, a anunţat un oficial al forului continental, citat de ESPN.

Marile rivale din Liga 1 se spionează în cantonamente. Steaua și Dinamo, în aceeași țară

stanciu-1

Oficialii celor de la Dinamo sunt aproape gata de a definitva programul de pregătire al verii. După ce a revenit de la finala Champions League și din concediu, Ioan Andone, noul antrenor al roș-albilor, și-a dat avizul pentru cantonamente și mai urmează acum a fi stabilit programul amicalelor.

Video Exclusiv Del Bosque a anunțat lotul de bază cu care atacă Euro. 6 finaliști ai UCL se bat pe 4 locuri rămase

del bosque

Vicente del Bosque, selecționerul Spaniei, a anunțat astăzi lotul de 19 jucători pe care se va baza la Euro 2016, unde ”La Roja” va încerca să-și apere titlul. Campioana en-titre mai are de anunțat patru jucători până la completarea lotului de 23, dar o va face în această după-amiază.

Florentino Perez: ”Zidane a schimbat istoria recentă a Realului”. Ce urmează pentru clubul madrilen

perez

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a acordat un amplu interviu cotidianului Marca, în care a vorbit despre a 11-a Ligă a Campionilor câștigată de Real Madrid și a treia din mandatele sale, dar și despre antrenorul Zidane, transferuri și legenda celui mai mare club din lume.

Singurul român din Elveţia nu le dă şanse adversarilor noştri: "Să fie mulţumiţi dacă trec de grupe"

elvetia ianu euro

Cristian Florin Ianu este singurul jucător român care evoluează în Elveţia, la Wohlen, în liga a doua, iar înainte de Euro 2016 a vorbit în presa din această ţară despre echipa României, prefaţând într-un fel duelul dintre cele două naţionale, din grupa A de la turneul final.

Steaua are probleme cu transferul lui Nathan jr. ”Îi lăsăm să se mai gândească!”

nathan junior

Steaua l-a transferat pe Bojan Golubovic și continuă negocierile pentru celelalte ”ținte” ale verii, unele care se anunță a fi extrem de interesante după cum au anunțat cei din conducere.

Episod amuzant cu Ilie Năstase, povestit de Ion Ţiriac: "L-am găsit jucând tenis singur"

nastase tiriac

Într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, Ion Ţiriac a povestit un episod amuzant care l-a avut ca protagonist pe Ilie Năstăse, cel alături de care a condus echipa României de trei ori până în finala Cupei Davis.

Video Exclusiv Italia și-a anunțat lotul de 23 pentru Euro. Conte și-a pus în cap suporterii lui Napoli

antonio conte-1

Deși abia diseară va fi anunțat oficial, Gazzetta dello Sport a aflat lotul de 23 de jucători cu care Antonio Conte va aborda turneul final din Franța, de peste 10 zile.

Video Exclusiv Deschamps, liniștit după 3-2 cu Camerun: ”Dacă România a luat 4 goluri, asta nu înseamnă că nu știe să se apere!”

franta camerun

Primul adversar al României la Euro 2016 a câștigat amicalul de luni seară, dar a arătat și destule slăbiciuni în defensivă.

Video Exclusiv Elvețienii, îngrijorați înaintea Europenelor: ”Atacanții noștri marchează mai puțin decât românii!”

shaqiri

După ce Vladimir Petkovic a anunțat lotul de 23 de jucători convocați pentru Euro 2016, presa elvețiană a analizat jucătorii cu care selecționerul bosniac atacă turneul final din Franța. Site-ul televiziunii de stat elvețiene, RTS.ch, scrie azi, cu îngrijorare, că ”atacanții Elveției de la Euro marchează mai puțin decât românii”.

Video Exclusiv Payet, omul momentului în naţionala Franţei: "A adus victoria cu o lovitură liberă sublimă"

payet-1

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de meciul de deschidere al Euro 2016, în care România va juca împotriva ţării gazdă, Franţa, la Paris, Dimitri Payet se anunţă unul dintre cei mai periculoşi adversari ai "tricolorilor". Poate chiar cel mai periculos.

Video Exclusiv Adi Mutu se retrage oficial din națională la amicalul cu Georgia! Surprize pentru ”Briliant!”

mutu nationala

Echipa națională de fotbal a României va disputa vineri, 3 iunie, ultimul amical, contra Georgiei, dinainte de plecarea spre Franța pentru Campionatul European.

”Monchi”, și pe lista lui Florentino Perez. Motivele demisiei oficialului de la Sevilla

monchi

Mundo Deportivo susține că Real Madrid are prima șansă, cu atât mai mult cu cât negocierile dintre Perez și ”Monchi” par să fi început încă de acum câteva săptămâni, chiar înainte de finala Europa League, câștigată de Sevilla în fața lui Liverpool.

Barcelona îi caută înlocuitor lui Dani Alves. Succesorul său poate veni tot de la Sevilla!

mariano

Deși îl are în lot pe Aleix Vidal, adus de la Sevilla, Barcelona caută un nou fundaș dreapta pentru a suplini plecarea brazilianului Dani Alves la Juventus. Catalanii au început să prospecteze piața pentru un fundaș lateral de calibru, dar cel care are cele mai mari șanse, potrivit presei din Spania, este tot un jucător al Sevillei.

Morata nu exclude să rămână la Real: "Vreau să joc şi să am succes la Madrid"

morata real

Pentru prima oară, Alvaro Morata vorbeşte deschis despre posibilitatea de a reveni şi de a rămâne la Real Madrid, dar pune şi o condiţie. Atacantul care a evoluat în ultimele două sezoane la Juventus vrea să fie sigur că va primi cât mai multe minute pe Bernabeu, în cazul în care va fi păstrat în lotul proaspetei câştigătoare a Ligii Campionilor.

Video Exclusiv Ronaldo a jucat accidentat în finala UCL! Federația portugheză, furioasă pe Real Madrid. Joacă la Euro?

ronaldo

Aseară, însă, Radio Cope din Spania a anunțat motivul pentru care Ronaldo a jucat atât de șters în finala de la Milano. Portughezul a jucat accidentat, periclitându-și prezența la Euro 2016, de peste zece zile. De altfel, federația lusitană este furioasă că Real Madrid l-a folosit titular, în ciuda problemelor de sănătate.

Steaua se reconstruiește în jurul lui Pintilii. ”Avem nevoie de un mijlocaș care să dea pase în față!”

pintilii-1

Steaua a ratat complet sezonul trecut, astfel că oficialii clubului vor să reconstruiască echipa din temelii. Calificarea în grupele cupelor europene reprezintă principalul obiectiv al momentului pentru roș-albaștri, care s-au și apucat de achiziții. După ce ”l-au semnat pe Golubovic” și sunt în negocieri avansate cu Aganovic, șefii fostei campioane mai doresc și un mijlocaș ofensiv.

Video Exclusiv Probleme la naționala Franței! Fanii l-au huiduit pe Giroud și l-au cerut pe Benzema în lotul pentru Euro

giroud

Dacă luna trecută, de exemplu, 70% din fanii francezi nu-l mai voiau pe Karim Benzema la națională - după implicarea atacantului lui Real Madrid în scandalul de șantaj sexual asupra lui Valbuena -, acum pare că suporterii s-au răzgândit. Aceștia l-au cerut aseară pe starul lui Real Madrid înapoi la națională, în lotul pentru Euro 2016.

Video Exclusiv Maxim, OUT, Keşeru merge în Franţa! Iordănescu a anunţat oficial lotul pentru Euro

nationala-1

Anghel Iordănescu s-a decis în privinţa lotului de 23 pentru turneul final din Franţa. Selecţionerul a comu

  • 12:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 15:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 LIVE Premier League: Tottenham-Arsenal
  • 16:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult