Ultimele stiri

Cum se va prezenta Steaua în viitorul sezon? A plecat Neubert, a venit Spatafora!

spatafora steaua

Steaua a început deja pregătirea de vară, a și ajuns în primul cantonament al verii, cel din Slovenia, dar abia de azi va beneficia de un preparator fizic. După plecarea surprinzătoare a lui Thomas Neubert în Bulgaria, la CSKA Sofia, roș-albaștrii au stat câteva zile fără un specialist pe acest domeniu.

Chiricheş, despre varianta unui selecţioner străin: "Sper ca federaţia să ia decizia cea mai bună"

chiriches selectioner

Următorul selecţioner al României trebuie să creeze un grup puternic şi să încerce să pună capăt unei perioade de 20 de ani în care naţionala nu a fost prezentă la Cupa Mondială, crede Vlad Chiricheş. În acelaşi timp, fundaşul lui Napoli a ocolit un răspuns atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca "tricolorii" să fie pregătiţi de un antrenor străin.

Video Ucraina - Polonia 0-1. Polonezii s-au calificat în optimi de pe locul 2 în grupa C

polonia victorie

Cu un pas în optimile Euro 2016, Polonia pare a avea o misiune facilă în această seară, pe Stade Velodrome din Marsilia, contra codaşei grupei C, Ucraina.

Video Irlanda de Nord - Germania 0-1. Golul lui Gomez asigură nemților primul loc în grupa C

gomez muller germania

Favorita Grupei C, Germania își poate asigura calificarea in optimi de pe primul loc cu o victorie împotriva Irlandei de Nord. Partida, care va începe de la ora 19:00, pe ”Parc des Princes” din Paris, va fi condusă de centralul francez Clement Turpin.

Video Suporteri "nebuni" din toate cele 24 de participante la Euro 2016 adunaţi la un loc

puuup

Euro 2016 este primul turneu final al unui Campionat European la care participă 24 de echipe, după ce la prima competiţie, cea din 1960, au fost doar patru echipe şi se jucau direct semifinale. Cu atâtea echipe, normal că au venit şi cei mai mulţi suporteri, astfel că Franţa se aşteaptă ca la final să se confirme că a organizat cel mai profitabil Euro din punct de vedere financiar. Se bea multă bere, se folosesc culori din belşug, iar ţinutele sunt de multe ori extravagante. Totul la un loc oferă un spectacol extraordinar.

Țara "Bale"-ilor

bale-3

În plină dezbatere electorală însă, o parte importantă a Marii Britanii, Țara Galilor a ales să rămână la European. Ba încă a făcut-o cu stil, câștigând grupa din care face parte unde, ce să vezi, că așa e viața uneori, plină de neprevăzut, Anglia a terminat pe locul doi.

Ucraina îşi schimbă selecţionerul. Fomenko şi-a anunţat plecarea după Euro 2016

fomenko ucraina

Ucraina va face parte din grupa I a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, alături de Croaţia, Islanda, Finlanda, Turcia şi Kosovo.

Raț a spus că atât el, cât și Pintilii și Filip ar fi putut evolua cu Albania: ”Am testat leziunile!”

rat antrenament

România a fost eliminată de la Euro 2016, după eșecul cu Albania, scor 0-1, la finalul unui meci în care Anghel Iordănescu nu a putut folosi trei jucători importanți: Răzvan Raț, Mihai Pintilii și Steliano Filip.

Boloni n-ar refuza revenirea la naţionala României: "Pe mine nu m-a căutat nimeni"

boloni romania

Ladislau Boloni nu e surprins că se află pe lista celor din care se va alege viitorul selecţioner şi nu ar refuza să revină pe banca naţionalei României.

Chiricheş, despre eliminarea României de la Euro: "O cauză? Nu ştiu...E deja trecutul"

chiriches capt

Naţionala României a fost eliminată de la Euro 2016 încă din faza grupelor. Tricolorii au pierdut duminică seara meciul cu Albania şi au terminat grupa A pe ultimul loc, cu un singur punct, iar azi noapte au revenit în ţară.

Prima demisie de la Euro 2016! Selecționerul Rusiei n-a așteptat să fie dat afară

Leonid Slutki getty

Rusia a fost eliminată de la Euro 2016, după ce a pierdut net și ultimul meci din faza grupelor, contra Țării Galilor, scor 0-3. Elevii lui Leonid Slutski au terminat Grupa B pe ultimul loc, cu un singur punct, dar fără nicio victorie.

Noul selecţioner al Braziliei: "Principalul obiectiv e calificarea la Cupa Mondială"

tite

Brazilia, singura reprezentativă de fotbal din lume care a participat la toate ediţiile de până acum ale Cupei Mondiale, riscă să rateze calificarea la turneul final care va avea loc în Rusia, în anul 2018, a recunoscut noul selecţioner brazilian, Adenor Leonardo Bacchi, cunoscut mai bine sub numele de Tite.

Telenovela Neymar continuă. Brazilianul nu şi-a prelungit contractul cu Barcelona

neymar barca

Negocierile de prelungire a contractului lui Neymar cu Barcelona, purtate de câteva luni, nu au ajuns nici acum la o concluzie, iar jurnaliştii de la Marca îl consideră vinovat pentru acest lucru pe tatăl brazilianului, cel care negociază contractul fiului său.

Hodgson: "E un 0-0 frustrant. Nu putem domina mai mult!" / Kozak: "Ştiu că stilul nostru nu e prea frumos"

roy

"Nu am putut face mai mult", au fost primele cuvinte ale selecţionerului Angliei, Roy Hodgson, la finalul partidei încheiate la egalitate, 0-0, cu Slovacia, luni seara, pe stadionul Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne, în Grupa B a EURO 2016.

Video Cu Bambi la antrenament. Probleme, în direct, pentru reporterul Digi Sport :)

paul andone caprioara

Steaua, Dinamo și Astra s-au mutat pentru o scurtă perioadă în Slovenia, într-o lume de vis, cele trei echipe fiind împrăștiate pe o rază de 100 de kilometri. În scurt timp, în zonă vor mai ajunge alte trei echipe din Liga 1, Pandurii, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș.

Lovitura pe care o plănuieşte Real Madrid. Ar obţine un profit de peste 40 de milioane de euro 

morata juve

"Dubla" lui Alvaro Morata din meciul Spaniei cu Turcia, de la Euro 2016, i-a convins pe şefii lui Real Madrid să-l readucă în această vară pe atacantul iberic pe Santiago Bernabeu.

Burleanu va anunţa peste câteva zile dacă Iordănescu va continua la conducerea naţionalei

burleanu tata puiu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat marţi dimineaţă, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea de la EURO 2016, că va anunţa "peste câteva zile" dacă selecţionerul Anghel Iordănescu va continua la conducerea echipei naţionale a României.

Radiografia lui Boloni: "Alibec e o ruşine! E gras, lent şi pute a lene!"

loti-1

România a părăsit Euro 2016 pe uşa din dos, după ce a terminat grupa A pe ultimul loc, cu un singur punct. Elevii lui Anghel Iordănescu au fost învinşi de Franţa, 1-2, şi de Albania, 0-1, şi au reuşit un egal cu Elveţia, 1-1. Fostul selecţioner al României, Ladislau Boloni, a făcut o radiografie a prestaţiei tricolorilor la turneul final din Franţa.

Pique i-a luat apărarea lui Pedro și i-a transmis un mesaj subliminal lui Del Bosque

pique getty

Gerard Pique, fundașul central al celor de la FC Barcelona, nu a ezitat și a ieșit public pentru a-i lua apărarea lui Pedro, colegul său din naționala Spaniei.

Video Burleanu dă vina pentru Mircea Sandu pentru dezastrul de la Euro: "Nu s-a investit în ultimii 24 de ani"

burleanu otopeni

Răzvan Burleanu nu se consideră vinovat de eliminarea din grupe a României de la Euro 2016. Preşedintele FRF pune dezastrul de la Euro 2016 pe seama lui Mircea Sandu şi a vechii conduceri a Federaţiei.

Foto Moldovan, prezentat oficial la Auxerre: "Vin cu poftă de muncă. Locul echipei e în Ligue 1"

vio moldo-1

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial şi a început deja munca la echipa franceză de ligă secundă AJ Auxerre, după ce parcursul României la EURO 2016 s-a încheiat prematur şi astfel fostul internaţional a fost eliberat de sarcinile de secund al naţionalei.

Video Iordănescu: ”Eu sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat la Euro!” Ce a spus despre viitor

iordanescu

Naționala de fotbal a României a revenit luni noapte la București, după ce a fost eliminată de la Euro 2016 la finalul fazei grupelor. Tricolorii au ajuns pe ”Otopeni”, cu un charter, în jur de ora 03:00, fiind întâmpinați de câțiva zeci de suporteri.

Video Tricolorii, apostrofaţi la revenirea în ţară: "Ne-aţi făcut de râs"

capt chiriches

Naţionala României a revenit azi noapte în ţară, după eliminarea de la Euro, încă din faza grupelor. Tricolorii au aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 3:00 şi au fost aşteptaţi de aproximativ 50 de fani.

Decalogul fotbalului. Prima poruncă

romania f

1-0 cu Insulele Feroe. 0-0 cu Irlanda de Nord. 0-0 cu Ungaria. 0-0 cu Grecia. 1-1 cu Finlanda. 3-0 cu Insulele Feroe. 1-2 cu Franța. 1-1 cu Elveția. 0-1 cu Albania.

Ultima propunere pentru postul de selecționer: ”Nimeni nu vorbește de Boloni. Poate ne aude cineva”

bolon

După eliminarea României de la Euro 2016 și iminenta debarcare a lui Anghel Iordănescu, al cărui contract expiră oricum la sfârșitul acestei luni, au apărut mai multe nume de posibili înlocuitori ai ”Generalului”. Favoriții par a fi, în acest moment, Laurențiu Reghecampf, Mircea Rednic și Bruno Labbadia.

Video Exclusiv Șumudică a avut ofertă din Turcia! Ce salariu ar fi primit antrenorul Astrei

msumudica

Marius Şumudică a dezvăluit pentru Digi Sport că a avut o ofertă tentantă din Turcia, însă sancțiunea dictată pentru că a jucat la pariuri i-a blocat plecarea.

UEFA a deschis o nouă procedură disciplinară împotriva României

fani Romania-2

Echipa națională a României a pierdut cu 1-0 partida de la Lyon, cu Albania. Suporterii tricolorilor, prezenți la meci, nu au putut trece ușor peste eliminarea de la Campionatul European și la finalul meciului, cu albanezii, au aruncat cu torțe în teren, la fel ca în timpul confruntării cu Elveția.

Video Vojnovic a rămas dinamovist: "A fost cea mai frumoasă experienţă din carieră"

vojnovic

Surpriză plăcută pentru dinamovişti în cantonamentul din Slovenia - s-au întâlnit cu fostul căpitan Aljosa Vojnovic.

Tot mai aproape de Man. United! "Zlatan vrea să-şi ia revanşa în faţa lui Guardiola"

ibra pep

Transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United pare să fie doar o formalitate. Agentul suedezului, Mino Raiola, a oferit un alt indiciu că jucătorul de 34 de ani va evolua în sezonul următor pe Old Trafford.

Video Ganea, atac la Iordănescu: ”El e de vină! El a făcut selecţia şi pregătirea”

iordanesc

După atacul la Răzvan Burleanu, pe care-l numește ”Harry Potter” și despre care spune că a fost numit politic în funcție la FRF, Ionel Ganea a sărit și la gâtul selecționerului Anghel Iordănescu, pe care-l acuză că nu le-a oferit mai multe șanse și altor jucători.

  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 etapa 9 Superliga: Farul Constanta-Universitatea Craiova
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 etapa 9 Superliga: Farul Constanta-Universitatea Craiova
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Porsche Tennis Grand Prix 2024 in Stuttgart, 16.04.2024 Sorana Cirstea (ROU) Porsche Tennis Grand Prix 2024 *** Porsche

    Tenis: Sorana Cirstea - Madison Keys, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Alexandru Lucian Olah se bucurÄ� dupa un cos reuČ™it in meciul de baschet masculin dintre CSO Voluntari si Enea Stelmet

    Baschet: CSO Voluntari - Argeș Pitești, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • profimedia-0781057182

    Tenis: Irina Begu - Danielle Collins, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (12.04.2024)

    SuperLiga: Farul - Univ. Craiova, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liverpool v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 05 May 2024

    Premier League: Aston Villa - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Real Madrid CF v FC Barcelona - LaLiga EA Sports, Spain - 21 Apr 2024

    La Liga: Barcelona - Real Sociedad, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult