Ultimele stiri

Ghete anti-Steaua pentru Patrick Petre! Cum se motivează dinamovistul pentru derby-uri

Patrick Petre Viitorul

Patrick Petre nu a primit prea multe șanse din partea lui Mircea Rednic, însă fotbalistul de 19 ani speră să fie un om de bază în ediția viitoare de campionat, sub comanda lui Ioan Andone.

Englezii au dezvăluit arma cu care Simona a atins semifinalele de la Wimbledon, în 2014

halep-1

Simona Halep s-a calificat în optimile de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Terenul Central, în direct la Digi Sport 2, pe Kiki Bertens, în două seturi, 6-4, 6-3.

Război psihologic înaintea meciului Germania-Italia: ”Mamele voastre nu vă vor putea salva”

italieni germani

Un tabloid german, BZ Berliner, a ”atacat sub centură” înaintea meciului cu Italia, din această seară, din sferturile de finală ale EURO 2016, de la ora 22:00. Cotidianul din capitala Germaniei a publicat pe prima pagină a ziarului de astăzi fotografii cu mamele jucătorilor din naționala Italiei, cu titlul: ”Mamele voastre nu vă pot salva astăzi”.

România a luat argintul la Campionatul Mondial Universitar de handbal feminin

handbal Romania

Echipa feminină de handbal a României a cucerit medaliile de argint la Campionatul Mondial Universitar de la Malaga (Spania), după ce a fost învinsă, sâmbătă, de Spania, cu scorul de 20-14 (10-7), în finală.

Video Simona Halep: "Wimbledon e un turneu special pentru mine". Ce spune de accidentarea la tendonul lui Ahile

simona halep

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, al doilea meci al său la acestă ediție a turneului de la Wimbledon și s-a calificat în optimile de finală ale întrecerii de pe iarba londoneză, după 6-4, 6-3 cu olandeza Kiki Bertens.

Deschamps şi Lloris s-au deplasat cu elicopterul la conferinţa de presă pentru meciul cu Islanda

lloris deschamps

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, şi căpitanul Hugo Lloris s-au deplasat cu elicopterul de la baza de la Clairefontaine până la Stade de France, sâmbătă dimineaţă, pentru a susţine o conferinţă de presă care a prefaţat meciul cu Islanda, din sferturile de finală ale Euro 2016.

Bale, înainte de duelul cu CR7, din semifinalele Euro: "E doar Ţara Galilor contra Portugaliei"

bale ronaldo euro

Coechipieri la Real Madrid, Garteh Bale şi Cristiano Ronaldo vor fi adversari în semifinalele Euro 2016, într-o întâlnire pe care puţini o credeau posibilă în această fază a competiţiei. Cu toate acestea, galezul insistă că nu este vorba despre un duel între doi jucători, ci despre o confruntare între două echipe.

Zlatan deja sparge recordurile la Man. United! E cel mai puternic jucător testat vreodată pe Old Trafford

zlatan

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu Manchester United și a început să surprindă din primele ore petrecute la noul său club: a stabilit un nou record, încă de la efectuarea testelor medicale.

Vești bune la Pandurii, după plecările în masă: primul transfer și două prelungiri

pandurii tg jiu

După plecările în masă din această vară, la Pandurii vin și vești bune pentru antrenorul Petre Grigoraș, care l-a înlocuit de curând pe Edi Iordănescu pe banca tehnică. În această vară au părăsit clubul 10 jucători, liberi de contract, dar au apărut și prelungiri ale înțelegerilor și chiar noi achiziții.

Revine Marica la Stuttgart? "VfB este în inima mea. Dacă e nevoie de mine, mi-ar plăcea să ajut"

stuttgart marica

Ciprian Marica nu uită perioada petrecută la VfB Stuttgart, echipă care a retrogradat din Bundesliga la finalul ediţiei trecute de campionat, şi nu exclude să joace din nou pentru şvabi.

Probleme pentru Pițurcă la Ittihad: amendă din cauza fanilor!

piturca ittihad

Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC) a sancţionat vineri clubul saudit Al Ittihad, antrenat de Victor Piţurcă, pentru comportamentul suporterilor la meciul cu o formaţie din Iran, ţară rivală a Arabiei Saudite, informează AFP.

Dracii palizi şi dragonul galez

wilmots

"E cea mai mare dezamăgire din cariera mea, chiar dacă am pierdut și o finală de Champions League". Declaraţia lui Courtois sintetizează foarte bine situaţia naţionalei Belgiei. O naţională susţinută extraordinar, văzută mai de toată lumea drept una dintre favoritele acestui Euro, dar care pleacă acasă după sferturile de finală, lăsând impresia că putea face mult mai mult.

Oficial: Încă un transfer pentru Manchester United. Mkhitaryan, cedat de Borussia Dortmund

armean united

Manchester United a bifat al doilea transfer al săptămânii. După Zlatan Ibrahimovic, noua echipă a lui Jose Mourinho şi-a asigurat şi serviciile armeanului Henrikh Mkhitaryan.

Video Galezii au sărbătorit calificarea în stil islandez. Bale: "E un sentiment incredibil!"

bales

VIDEO Țara Galilor - Belgia 3-1. După victoria cu Belgia, în urma căreia s-au calificat în semifinalele Campionatului European, jucătorii galezi au serbat succesul alături de fani, chiar pe teren, în stilul consacrat de islandezi.

Exclusiv N’Doye venea rar la antrenamente, dar voia să fie titular! ”Ești de o vârstă cu mine sau ai 47 de ani?”

ndoye

Adrian Mutu, fostul jucător al celor de la ASA Târgu Mureș, a dezvăluit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, cum s-a apucat să antreneze la gruparea de pe Mureș, dar și cu ce probleme s-a confruntat acolo.

Video Exemplu de sportivitate. Fanii belgieni i-au felicitat pe galezi după calificarea în semifinalele Euro

fani

Nu doar jucătorii naţionalei Ţării Galilor au avut parte de momente unice după victoria cu 3-1 contra Belgiei din optimile Euro 2016.

Video Kiseleff, strada de sport în weekend. Bucureștenii pot face mișcare pe una din arterele principale

BANNER VIA DIGI-01

Începând cu 1 iulie, în fiecare weekend, pe soseaua Kiseleff din Capitală se închide traficul auto și strada se transformă într-un loc în care bucureștenii pot practica diferite sporturi. Evenimentul se află la cea de-a 7-a ediție.

Emoţii pentru Usain Bolt. S-a accidentat la coapsă şi ar putea rata Jocurile Olimpice

bolt trial

Usain Bolt a suferit o ruptură la coapsă şi a declarat forfait pentru finala probei de 100 de metri a selecţiilor jamaicane, existând riscul ca el să rateze participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din luna august, anunţă AFP.

Coleman a știut cum să-i facă pe galezi să evolueze exemplar cu Belgia: ”Să nu vă temeți de vise!”

coleman tara galilor

Britanicii au răsturnat toate previziunile și s-au apropiat la un singur meci de o finală istorică la Euro 2016, deși au fost conduși încă din minutul 13.

Țara Galilor şi a sa stare de spirit

gol tara galilor

Video Zlatan, încântat de numărul pe care îl va purta la Man. United: "Ce tare!"

ibra numar united

Manchester United a oficializat, ieri, transferul lui Zlatan Ibrahimovic, care a sosit pe Old Trafford din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de PSG.

Video Rapidiștii nu știu dacă vor scăpa de faliment, dar s-au apucat de amicale: 4-1 cu Viitorul Domnești

rapid domnesti

Situația de la Rapid este una extrem de încurcată. În timp ce conducerea clubului caută să scoată echipa din faliment, jucătorii își văd momentan de treaba lor și se pregătesc cu gândul ca de la finalul lunii vor juca iar în Liga 1.

Filmare spectaculoasă a unui cameraman, după calificarea galezilor în semifinalele Euro 2016

tara galilor

Calificarea de senzaţie a Ţării Galilor în semifinalele Euro 2016 a extaziat lumea fotbalului.

Video Gică Hagi face spectacol la antrenamentele Viitorului. Centrări perfecte pentru elevii săi

hagi centrari

La 51 de ani, Gică Hagi continuă să ne arate de ce este considerat cel mai bun fotbalist român din istorie. Managerul tehnic al celor de la Viitorul s-a antrenat cot la cot cu elevii săi şi a dovedit că, în continuare, mingea nu are niciun secret pentru el.

Balotelli, de neoprit şi după un nou sezon ratat: "Voi câştiga Balonul de Aur"

balotelli milan

Mario Balotelli traversează unul dintre cele mai dificile momente din cariera sa. Alungat de Milan, unde a fost împrumutat în ultimul sezon, şi nedorit de echipa de care aparţine, Liverpool, atacantul italian şi-a păstrat încrederea în forţele sale.

Dinamo a plecat cu 21 de jucători în al doilea cantonament. Andone are un singur atacant

plecare dinamo

Dinamo a plecat în al doilea cantonament al verii, tot în Slovenia, acolo unde roș-albii vor disputa și mai multe partide de verificare. Ioan Andone, tehnicianul ”câinilor” s-a bucurat pentru legitimarea lui Maximiliano Oliva, dar nici nu concepe ca lotul să nu fie mărit în zilele următoare.

Video Final cu scântei! Hamilton a câștigat MP al Austriei, după o ciocnire cu Rosberg, în ultimul tur

captura1 scantei f1

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Austriei, etapa a 9-a în calendarul Formulei 1. Este al 5-lea pole position din sezon pentru Lewis, însă în cele 4 ocazii anterioare din 2016 în care a plecat din fruntea grilei nu s-a impus la final - cu o excepție: Canada.

Un membru din staff-ul naţionalei Argentinei e sigur: "Messi va juca la Cupa Mondială din 2018"

messi nationala

Lionel Messi a anunţat că se retrage de la naţionala Argentinei, după ce "pumele" au pierdut la loviturile de departajare finala ediţiei centenare a Copei America. Însă nu toată lumea crede că starul Barcelonei nu va mai îmbrăca tricoul albiceleste.

Scuzele lui Wilmots după eliminarea Belgiei. Ce a spus după incidentul cu Thibaut Courtois

marc wilmots

Reprezentativa lui Marc Wilmots a ratat calificarea în semifinalele lui Euro 2016, deși a deschis scorul pe ”Stade Pierre-Mauroy”, prin Nainggolan (13). La final, Wilmots era absolut răvășit, mai ales de evoluția elevilor săi din repriza secundă.

Video "Dansul victoriei". Calificarea în semifinalele Euro a declanşat sărbătoarea în vestiarul galez

ledley

La prima participare la un campionat european, Ţara Galilor a surprins pe toată lumea şi s-a calificat în semifinale. O asemenea performanţă nu putea să nu fie sărbătorită pe măsură în vestiar.

  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 LIVE Baraj Superliga: Dinamo-Csikszereda
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 LIVE Baraj Superliga: Dinamo-Csikszereda
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Porsche Tennis Grand Prix 2024 in Stuttgart, 16.04.2024 Sorana Cirstea (ROU) Porsche Tennis Grand Prix 2024 *** Porsche

    TENIS: Sorana Cirstea - Magda Linette, 11:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Turin, Italy. 12th May, 2024. 13/05/2024 Serie A, 35 day, Torino, Allianz Stadium, in the photo: team Salernitana during Juventus FC vs US Salernitana, Italian soccer Serie A match in Turin, Italy, May 12 2024 Credit: Independent Photo Agency/Alamy Live N

    FOTBAL: Salernitana - Verona, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Csikszereda, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Torino Vs Juventus - Serie A Tim 2023/2024, Italy, Turin - 13 Apr 2024

    FOTBAL: Bologna - Juventus, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult