Ultimele stiri

Video Exclusiv Milevski e surprins de plecarea lui Lucescu de la Şahtior: "Mircea e o legendă în Ucraina"

lucescu milevski

Lui Artem Milevski nu i-a venit să creadă că Mircea Lucescu, cel care i-a fost rival de-a lungul multor sezoane în Ucraina, s-a despărţit de Şahtior Doneţk. Fostul atacant al lui Dinamo Kiev are amintiri şi de la duelurile cu Răzvan Raţ.

Video Ştafeta masculină de 4x100 de metri liber e aproape de calificare la Jocurile Olimpice

stafeta rio

Componenţii ştafetei de 4x100 de metri liber sunt extrem de optimişti în privinţa calificării la Jocurile Olimpice. Sâmbătă, echipa României va încerca să îşi îmbunătăţească timpul obţinut la Campionatele Europene, pentru a fi sigură de prezenţa la Rio de Janeiro.

Jose Mourinho a semnat cu Manchester United. Anunţul oficial, doar o chestiune de timp

mourinho contract

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Manchester United. Negocierile dintre cele două părţi s-au finalizat joi, la Londra, iar portughezul a semnat contractul cu gruparea de pe Old Trafford, potrivit Sky Sports.

OFICIAL Viorel Moldovan o va antrena în sezonul viitor pe Auxerre, în liga a doua franceză

moldovan cotret

Postul de radio France Blue, sucursala din Auxerre, preluat de L’Equipe, a anunțat joi seara că Viorel Moldovan va antrena în sezonul viitor formația de ligă secundă Auxerre. Nu există nicio confirmare oficială a informației, Moldovan fiind în acest moment unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu la echipa națională.

Video Spectacol la Internaţionalele de înot. Timpi excelenţi în finala de 100 de metri liber

natatie inter

A doua zi a Campionatelor Internaţionale de înot ale României a adus mai multe probe spectaculoase.

Lui Napoli și Prunea le expiră contractele la Iași, antrenorul a spus care e condiția pentru a rămâne

napoli prunea

VIDEO CSMS Iași - FC Botoșani 1-1. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Nicolo Napoli nu știe dacă va rămâne antrenor la Iași și în stagiunea următoare. A vorbit deja cu președintele Florin Prunea legat de prelungirea contractelor lor.

Simeone, înaintea finalei Champions League: "Nu există revanşă în fotbal. Există noi oportunităţi"

simeone finala ucl

Atletico Madrid revine în finala Ligii Campionilor după doar doi ani, iar echipa lui Diego Simeone va avea în faţă, la Milano, acelaşi adversar ca în 2014 - Real Madrid. Atunci, gruparea de pe Vicente Calderon a pierdut cu 4-1, în prelungiri, după ce a fost egalată la ultima fază a primelor 90 de minute. Acum, "Los Colchoneros" au o nouă şansă de a cuceri în premieră cel mai râvnit trofeu la nivel de club.

Propunere-surpriză pentru Inverness. Un puşti de şapte ani vrea să antreneze fosta învinsă a Astrei din Europa League

inverness copil

Rămasă fără manager în această lună după plecarea celui care i-a adus primul trofeu important din istorie, John Hughes, Inverness a primit pe adresa clubului o scrisoare surprinzătoare.

Video Exclusiv Hoban, încântat de titlul din Israel: "M-aş fi aşteptat să fiu campion cu Petrolul"

hoban israel

Aflat în cantonamentul naţionalei din Italia, Ovidiu Hoban e încă în al nouălea cer după titlul cucerit cu Hapoel Beer Sheva, primul pentru clubul israelian după 40 de ani de secetă.

Video Atacantul dorit de Steaua a marcat al doilea gol în patru zile

golubovic-1

VIDEO CSMS Iași - FC Botoșani 1-1. Bojan Golubovic, atacantul despre care atât Steaua, cât și CSMS Iași spun că este ca și transferat la formația roș-albastră, a marcat al doilea gol în decurs de 4 zile și se apropie de o despărțire în glorie de gruparea moldavă, pe care ar putea să o ducă în cupele europene.

"U" Cluj a scăpat iar de faliment! Ardelenii joacă sâmbătă un meci decisiv pentru evitarea retrogradării

galerie U Cluj

Universitatea Cluj a trecut prin momente grele în acest an, dar joi a primit o veste bună, reușind să "dribleze" iar falimentul.

Mihai Macovei, căpitanul "stejarilor", va lipsi șase luni, după o accidentare foarte gravă

macovei

Naţionala de rugby a României, care se pregăteşte pentru cel mai important turneu al verii, World Rugby Nations Cup (WRNC), de la Bucureşti, din 9-18 iunie, nu va putea conta pe serviciile căpitanului Mihai Macovei, care s-a accidentat foarte grav în partida pe care echipa sa, Colomiers, a câştigat-o în faţa celor de la Carcassonne, în ProD2, liga a doua franceză.

Video Relația strânsă dintre Ibrahimovic și Mourinho, cheia transferului la Man. United? "Am vorbit zilnic cu el"

mourinho zlatan

Manchester United a ajuns la un acord pe 3 ani cu Jose Mourinho și se pregătește să dea o nouă lovitură. Zlatan Ibrahimovic ar putea fi prima achiziție a portughezului. Liber de contract după despărțirea de PSG, Ibra a mai lucrat cu Mourinho și la Inter Milano (2008-2009) și spune că a ținut legătura cu portughezul în fiecare zi de când a plecat de pe stadionul Giuseppe Meazza.

Petrolul, părăsită de încă doi jucători înaintea ultimei etape

zoubir petrolul

Haosul continuă la Petrolul după retrogradarea în Liga a II-a, consfinţită după eşecul de sâmbăta trecută, de la Voluntari.

Răzvan Lucescu, dorit pe bancă de o nou-promovată în Serie A. Rival surpriză pentru român

razvan lucescu crotone

Un alt Lucescu poate antrena în Italia. După ce tatăl Mircea a trecut pe la Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano, fiul Răzvan este pe lista nou-promovatei Crotone.

Video Exclusiv Al 27-a tricolor convocat de Iordănescu a ajuns azi în cantonamentul naționalei din Italia

Hoban nationala

Anghel Iordănescu a convocat 28 de jucători pentru cantonamentul din Italia, dintre aceștia urmând să aleagă 23 care vor face parte din lotul pentru Euro 2016. Dacă la plecarea din România, acum o săptămână, lipseau 11 jucători, joi s-a alăturat lotului ce-l de-al 27-a fotbalist convocat. Doar un singur jucător lipsește și e posibil ca el să nu mai ajungă în cantonament.

Gigi Becali s-a decis: va cumpăra jucătorii pentru Academica Clinceni, dar îi va împrumuta la Steaua

becali clinceni

Gigi Becali e decis să îşi ducă până la capăt planul de a nu mai aduce jucători direct la Steaua, pentru a fi sigur că nu va pierde echipa, cu tot cu lotul de fotbalişti, în favoarea Ministerului Apărării Naţionale.

Video Legendarul Anatoly Karpov a dat startul Campionatului European de Șah feminin de la Constanța

karpov

România găzduieşte în premieră un Campionat European de Şah feminin. La deschiderea competiţiei de la Constanţa a fost prezent legendarul Anatoly Karpov, care a dat și startul regalului de șah.

Video Paulo Dybala, întâmpinat ca un erou la revenirea în Argentina

dybala argentina

Rafael Nadal a intrat în istorie, la Roland Garros. Victoria 200 la un turneu de Grand Slam

nadal 200

Rafa Nadal îşi continuă drumul spre al zecelea titlu al carierei la Roland Garros. Spaniolul a trecut fără emoţii de Facundo Bagnis (Argentina) şi s-a calificat în turul 3 în capitala Franţei.

Real Madrid îl vrea pe Unai Emery pe bancă. Finala UEFA Champions League e decisivă pentru Zidane

emery zidane

Zinedine Zidane e în fața celei mai importante partide din cariera de antrenor, sâmbătă, la Milano, când Real joacă finala UEFA Champions League, împotriva lui Atletico. Disputa e esențială și pentru viitorul tehnicianului francez, care nu știe dacă va continua pe Santiago Bernabeu. Unai Emery e dorit pe banca madrilenilor.

Video Exclusiv Egalul cu R.D. Congo, un atu pentru națională? "Frica a creat mereu rezultate, poate asta ne trebuie"

romania - congo 1-1 amical

VIDEO România - Congo 1-1. Echipa națională a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru Campionatul European, dar a început seria meciurilor amicale cu un egal în compania reprezentativei din Congo.

Video Gol senzaţional reuşit de Messi la antrenament. A marcat direct de pe linia de tuşă

messi barc

Lionel Messi continuă să uimească. Starul argentinian a reuşit o nouă execuţie de senzaţie la unul din ultimele antrenamente ale Barcelonei din acest sezon.

Video Ricciardo, cel mai rapid la finalul primelor două sesiuni de antrenamente la Monte Carlo

Daniel Ricciardo

Australianul Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun rezultat la finalul primelor două sesiuni de antrenamente desfăşurate la Monte Carlo, în Formula 1.

Gâlcă, aproape de o despărțire de Espanyol. Tehnicianul va rămâne în Spania

galca costel

Zilele lui Costel Gâlcă pe banca celor de la Espanyol sunt numărate. Deși a reușit să-și îndeplinească obiectivul - a salvat echipa de la retrogradare - tehnicianul român nu mai este pe placul noilor patroni de la Espanyol. Cum contractul fostului antrenor al Stelei va expira în această vara, mai mult ca sigur acesta nu va mai fi prelungit.

Tecău şi Rojer s-au calificat în turul doi al probei de dublu de la Roland Garros

tecau rojer-1

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, s-a calificat, joi, în turul secund al probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cîrstea a dezvăluit ce probleme au chinuit-o la Roland Garros: "Am avut un virus"

sorana 3

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Roland Garros, după ce a fost învinsă clar de Elina Svitolina. Sportiva noastră a dezvăluit că a avut probleme de sănătate la turneul de la Paris.

Video CFR Cluj - CS U Craiova 4-0. 4 goluri în 11 minute pentru ardeleni!

cfr cluj

Meci cu miza uriașă pentru CSU Craiova. Oltenii întâlnesc CFR Cluj și încearcă să rămână pe primul loc al play-out-ului, care asigură prezența în Europa League. Alb-albaștrii au amintiri plăcute, după ce au câștigat în prelungiri la ultima deplasare din Gruia.

Gotze, îndemnat voalat de Bayern să plece

g

Situaţia lui Mario Gotze nu se va schimba sub noul mandat al antrenorului italian Carlo Ancelotti, iar el nu va căpăta mai mult timp de joc cu Bayern Munchen, a afirmat Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele clubului bavarez.

Begu şi Niculescu s-au retras din proba de dublu de la Roland Garros. Motivul deciziei

begu niculescu

Perechea formată din Irina Begu şi Monica Niculescu s-a retras din proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, cu puţin timp înaintea debutului de la această ediţie. Motivul nu este încă unul cunoscut, dar cel mai probabil, Irina Begu nu a vrut să rişte, ţinând cont că a jucat un meci maraton miercuri.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult