Ultimele stiri

Video&Foto Nebunie în Anglia! Parada celebrării titlului a scos tot orașul pe străzi, la Leicester

leicester 1

Leicester City a reușit cea mai mare surpriză din istoria fotbalului engelez și a cucerit titlul în Premier League, iar luni după-amiază a celebrat succesul cu o paradă impresionantă pe străzile orașului. Peste 100.000 de oameni au ieșit în stradă pentru a-i ovaționa pe elevii lui Claudio Ranieri.

ASA nu moare! "Se poartă negocieri cu toți jucătorii!" Când va fi numit noul antrenor

chitu muresan asa tg mures viitorul

ASA Târgu Mureș a avut un play-off catastrofal și nu a reușit să câștige nici măcar un meci, terminând doar pe locul 6.

Video Exclusiv Nou atac al lui Burleanu la Pompiliu Popescu: ”Ultima relicvă de corupție și amatorism”

pompiliu

Răzvan Burleanu l-a atacat din nou dur pe doctorul de 65 de ani, pe care l-a demis săptămâna trecută de la echipa națională, după 26 de ani.

Video N'Doye a venit alături de Marius Niculae și Giani Kiriță să vândă bilete pentru dinamoviști

captura ndoye bilete

Foştii dinamovişti au venit la casele din Ştefan cel Mare pentru a vinde bilete la finala Cupei, în care alb-roşii o vor întâlni pe CFR Cluj. De ziua lui, Marius Niculae s-a reîntâlnit cu Ousmane N'Doye şi Giani Kiriţă. Fostul atacant al alb-roşiilor este convins că Dinamo va face legea atât pe teren, cât şi în tribunele Arenei Naţionale.

Video Begu: ”Au fost cele mai frumoase două săptămâni din cariera mea”. Ce-și propune la Roland Garros

irina begu-1

Irina Begu a urcat pe locul 28 în ranking-ul WTA, la doar trei poziții de cea mai bună clasare a sa din carieră. Jucătoarea de 25 de ani a declarat, la revenirea în țară de la Roma, că, deși și-a propus la finele anului trecut o clasare în primele 20 în acest an, nu o interesează foarte mult clasamentul.

Video CSM București o va întâlni pe Dinamo în finala Ligii Naționale de handbal masculin

CSM Turda

CSM București are parte de un sezon extraordinar în handbalul românesc!

”Săgeată” se retrage din fotbal. ”Scârțâie planetara, mai bate un rulment... E mai bine să mă opresc”

mariu niculae

Marius Niculae a decis că e momentul să atârne ghetele în cui. Ajuns la 35 de ani și fără contract de un an de zile ”săgeată” a anunțat că se va lăsa de fotbal. Fostul atacant al lui Dinamo a evoluat pentru ultima dată într-un meci în urmă cu un an în Petrolul - Dinamo încheiat cu victoria dinamoviștilor cu scorul de 3-0.

Video Ochoa, fostul coleg al lui Mutu de la Ajaccio, a avut parada etapei în Spania!

Ochoa Malaga

Guillermo Ochoa s-a remarcat cu o paradă senzațională în ultima etapă din Primera Division, atunci când Malaga a învins-o cu 4-1 pe Las Palmas.

Barcelona a oferit 4 mil. € pentru un fundaș central de 20 de ani, dar a fost refuzată

lemos

FC Barcelona se gândește deja la sezonul viitor și Luis Enrique a pus ochii pe un fundaș de doar 20 de ani. Campioana Spaniei a oferit pentru el 4 milioane de euro, dar a fost refuzată.

Video Keșeru, gol și pasă de gol pentru Ludogorets! ”Vreau să marchez cu Franța cel mai urât gol din carieră”

keseru

Motive de satisfacție pentru Anghel Iordănescu înainte de Euro. Claudiu Keșeru este în mare formă și face spectacol în Bulgaria. Atacantul echipei naționale a reușit să marcheze din nou pentru Ludogorets.

Coregrafie unică în România pregătită de Peluza Cătălin Hîldan! Câți oameni vor fi implicați

Galerie Dinamo 11

Dinamoviștii vor juca în finala Cupei României cu gândul la Patrick Ekeng, decedat prematur, la doar 26 de ani, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3.

Comitetul Executiv al FRF nu a depunctat Rapidul. Urmează ca FIFA să lămurească situația

obed-1

Comitetul Executiv al FRF nu a ratificat decizia FIFA de a depuncta Rapidul. Forul mondial a decis ca giuleștenilor să le fie luate 6 puncte pentru o datorie către fostul lor jucător Rhema Obed. Clubul a prezentat luni o înțelegere semnată cu fotbalistul, iar FRF a decis să poarte cu FIFA o corespondență care să lămurească situația.

Video Neymar a primit un pumn în gură la finalul meciului de la Granada: ”Bine că n-au fost mai mulți”

neymar

Barcelona a câștigat al 24-lea titlu din istorie în La Liga, în urma victoriei cu 3-0 de pe terenul Granadei, din ultima etapă. Deși salvați de la retrogradare înaintea acelui meci, andaluzii nu au primit bine înfrângerea, poate și pentru că s-a zvonit că Granada ar fi avut o primă consistentă din partea lui Real Madrid dacă ar fi încurcat Barcelona.

Exclusiv Steaua se mai desparte de un jucător. Gabi Iancu își va rezilia contractul

iancu

După Marica, Steaua va mai renunța la un jucător. Gabi Iancu se va despărți de Steaua după 3 ani și jumătate. Cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, iar zilele următoare mijlocașul va deveni jucător liber.

Jan Oblak a devenit cel mai bun portar din istoria lui Atletico Madrid

oblak-1

Jan Oblak este, la doar 23 de ani, cel mai bun portar din istoria lui Ateltico Madrid. Chiar dacă mai e de jucat un meci din acest sezon, finala Champions League, cu Real, de la Milano, slovenul e oficial goalkeeperul cu cel mai bun sezon din istoria de 113 ani a clubului de pe Manzanares.

Video Chanturia, fostul jucător al lui CFR Cluj, a înscris cel mai important gol al sezonului pentru Duisburg

Chanturia

Giorgi Chanturia a evaluat două sezoane în tricoul lui CFR Cluj, iar acum joacă la MSV Duisburg, în liga a doua din Germania.

Video Nico Rosberg și Lewis Hamilton s-au ferit să se acuze reciproc, după incidentul de la Barcelona

rosberg hamilton

Nico Rosberg și Lewis Hamilton au refuzată să dea vina unul pe altul pentru incidentul de duminică, din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, când s-au acroșat încă din primul tur și au fost nevoiți să abandoneze. Coechipieri la Mercedes, cei doi plecaseră de pe prima linie a grilei și după doar patru viraje au părăsit întrecerea. Au oferit variante diferite în ceea ce privește incidentul.

Se face rocada? Șahtior Donețk l-a ofertat pe antrenorul lui Fenerbahce

vitor pereira

Echipa de fotbal Şahtior Doneţk, al cărei antrenor este românul Mircea Lucescu, i-ar fi făcut o ofertă lui Vitor Pereira, tehnicianul portughez al lui Fenerbahce Istanbul, scrie France Football.

Torres s-a decis în privința viitorului. Decizia pe care a luat-o după ce s-a consultat cu șefii lui Atletico!

Fernando Torres

Fernando Torres nu știe încă dacă va face parte din lotul Spaniei pentru Euro 2016, dar nici nu mai așteaptă să treacă turneul final pentru a decide unde va juca în sezonul viitor.

Video Exclusiv Rednic îl critică pe Iordănescu": "Chipciu nu a avut un sezon bun, dacă îl comparăm cu Rotariu"

chipciu rotariu

Mircea Rednic a criticat, luni, selecţia lui Anghel Iordănescu pentru Euro 2016. Antrenorul lui Dinamo crede că Dorin Rotariu ar fi meritat să fie convocat la echipa naţională pentru turneul de pregătire din Italia, în locul stelistului Alexandru Chipciu.

Video Spectacol in Italia: cele mai tari schimburi de la Roma. Djokovic şi Nadal, lovituri formidabile

rafa nole

Cei mai valoroşi jucători din tenisul mondial au făcut spectacol săptămâna trecută la Roma. În direct

Video Pique l-a ironizat pe Ronaldo în timpul celebrării titlului. Iniesta, Suarez şi Messi au râs copios

calma

Gerard Pique l-a imitat pe Ronaldo în timpul celebrării titlului cu numărul 24. Imaginil

Exclusiv Finala Cupei României, întreruptă un minut în memoria lui Ekeng. Ce momente au pregătit organizatorii

dinamovisti aplauze ekeng

Dinamo se află în fața celui mai important meci al sezonului, finala Cupei României cu CFR Cluj, unul la finalul căruia roș-albii își pot salva blazonul prin aducerea unui nou trofeu în vitrina clubului.

Sfatul lui Conceicao pentru jucătorii lui CFR înaintea finalei: "Le-am spus să joace cu plăcere"

Toni Conceicao - CFR Cluj

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, luni, că echipa sa este pregătită să câştige finala Cupei României, care se va disputa marţi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, însă crede că şi Dinamo va fi foarte motivată, după tragedia legată de moartea jucătorului Patrick Ekeng.

AFAN şi jucătorii de la Dinamo organizează o acţiune de ajutor pentru familia lui Patrick Ekeng

ekeng-14

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, împreună cu jucătorii de la Dinamo, organizează la finala Cupei României o acţiune de ajutor pentru familia lui Patrick Ekeng, decedat pe 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a anunţat, luni, site-ul oficial al AFAN.

Marius Copil, în turul secund al calificărilor de la Roland Garros

nc

Marius Copil s-a impus în runda inaugurală a calificărilor la Roland Garros. Ocupant al locului 180 în clasamentul mondial, românul a câştigat, luni, meciul cu japonezul Go Soeda (152 ATP), scor 6-4, 2-6, 6-3.

Video Exclusiv Chipciu nu concepe să rateze Euro: "O să trag cu dinţii să merg în Franţa"

chipciu euro

După un sezon în care a fost de multe ori ţinta criticilor, Alex Chipciu a reuşit să prindă un loc în lotul provizoriu al României pentru Euro 2016. Fotbalistul Stelei vrea însă mai mult şi promite să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a se afla în avionul de Franţa.

"Ştiu deja unde voi juca!". Englezii anunţă că Ibra e aproape să semneze cu United

ibra11

Manchester United va face tot ce îi stă în putere în această vară pentru a-şi asigura serviciile lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a declarat din nou că ştie unde va evolua stagiunea viitoare.

Video Benfica i-a adus aminte lui Balint de ultimul titlu câștigat cu Steaua. Cu ce i-a surprins atunci Iordănescu

balint2

Titlul cucerit de Benfica, al 35-lea din istoria clubului lusitan și al treilea consecutiv, l-a făcut pe Gabi Balint să fie nostalgic după vremea în care câștiga campionate cu Steaua.

Antonio Conte a fost achitat de toate acuzaţiile, în scandalul meciurilor trucate

conte meciuri trucate

Antonio Conte se poate concentra pe pregătirea Campionatului European din Franţa. Selecţionerul Italiei a scăpat de toate acuzaţiile în scandalul Calcioscommesse.

  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Digi Sport Special
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Euro Fotbal
  • 21:55 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult