Ultimele stiri

Sânmărtean, țintă accesibilă pentru granzii Ligii 1. ”Mulțumesc Al Ittihad!”

lucian sanmartean

Lucian Sânmărtean (36 de ani) își mai dorește să joace fotbal, și chiar la un nivel ridicat, astfel că el poate semna cu orice echipă își dorește de acum înainte.

Foto Trofeul şi medaliile pentru câştigătorii Cupei României au ajuns la Arena Naţională

collage cupa romaniei

Marţi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:30, se va disputa finala Cupei României, între Dinamo şi CFR Cluj. Trofeul şi medaliile pe care le vor primi învingătorii au ajuns deja la Arena Naţională, locul de disputare al ultimului act.

Landa a devenit principalul favorit la victoria finală în Giro

landa

Mikel Landa (26 de ani, Sky) a făcut un pas important spre primul mare tur din carieră. Ibericul care a prins podiumul anul trecut în Giro, la Astana (formaţie care l-a pr

Video Gică Popescu, audiat la Parchet în scandalul iscat de posibilul plagiat al lui George Copos!

gica popescu parchet

La Parchetul General al Capitalei au fost prezenți azi, luni, 16 mai, mai mulți sportivi și chiar foști sportivi. În afara celor cinci reprezentanți ai lui Dinamo, chemați la audieri în cazul anchetei declanșate în ”cazul Ekeng”, în fața autorităților a fost ”convocat” și Gică Popescu.

Video Omul care a înscris golul campionatului, în atenţia Stelei? "În vară o să valoreze 13 milioane €"

kone

Hamed Kone, numărul 10 de la Voluntari, ar putea fi o variantă pentru Steaua în vară. Becali şi-a exprimat simpatia pentru fotbalistul de 28 de ani încă din iarnă, când mijlocaşul reuşea o dublă în confruntarea Voluntari - Steaua 3-1.

Video Exclusiv Chipciu răspunde criticilor: "În ultimii doi ani, am fost decisiv pentru Steaua"

chipciu exclusiv

Alex Chipciu este dezamăgit de sezonul pe care Steaua tocmai l-a încheiat, deşi, pe plan personal, a avut cel mai bun an din carieră. Cu 9 goluri în toate competiţiile, fotbalistul de 26 de ani este al doilea golgheter al echipei, la egalitate cu Hamroun, însă acest lucru nu l-a scăpat de criticile fanilor şi ale presei.

Simona Halep a coborât pe locul 6 în clasamentul WTA. Irina Begu a urcat pe 28

simona irina-1

Simona Halep a coborât o poziţie şi de află pe locul 6 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), în timp ce Irina Begu a reuşit un salt de şapte locuri şi a urcat pe 28.

S-a încheiat telenovela! Unde va evolua Falcao sezonul viitor: "Sunt sigur că va juca pentru noi"

falcao1

Aventura lui Falcao în Premier League s-a încheiat. Din vară, atacantul columbian de 30 de ani se va întoarce la Monaco, formaţie de care aparţinea. Oficialii m

Video Exclusiv Meciurile naţionalei la Euro se vor vedea la TV. Pro TV transmite turneul final din Franţa

euro romania

Cele mai importante meciuri de la Euro 2016, inclusiv cele ale naţionalei României, vor putea fi urmărite în reţeaua RCS&RDS. Pro TV a anunţat că va transmite cea mai importantă competiţie fotbalistică a acestui an.

Scandal uriaș la un meci de juniori disputat la Cluj. Fotbaliștii de la Viitorul au sunat la 112!

juniori viitorul

Partidele de fotbal disputate între juniori au depășit de multe ori limita fair-play-ului din păcate. În ultima vreme apar tot mai multe astfel de scandaluri, precum cel semnalat de către oficialii celor de la FC Viitorul, prin intermediul site-ului oficial.

Primul transfer făcut de Klopp la Liverpool. Fotbalistul a pozat deja în tricoul "cormoranilor"

klopp-2

Liverpool a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Piotr Zielinski (Udinese) va semna cel mai târziu miercuri contractul cu formaţia de pe Anfield.

Video Ancheta în ”cazul Ekeng” continuă. Rednic, Dănciulescu, Rotariu și Hanca, audiați la Parchet!

danciu roti parchet

Ancheta în cazul Patrick Ekeng este în plină desfășurare. Pentru autorități, decesul prematur al fotbalistului camerunez, petrecut pe terenul de fotbal în timpul partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, este mai important decât finala Cupei României, programată mâine, astfel că în acest moment sunt deja audiați trei oficiali ai roș-albilor.

Video Afacere de familie. Max Verstappen este al 13-lea fiu care îşi urmează tatăl în Formula 1

max jos verstappen

Max Verstappen a devenit, duminică, cel mai tânăr pilot care câştigă o cursă de Formula 1, după victoria entuziasmantă reuşită în Marele Premiu al Spaniei, de la Barcelona. Olandezul de doar 18 ani a reuşit, astfel, nu doar să intre în istoria Marelui Circ, dar şi să-şi depăşească tatăl, pe Jos Verstappen, a cărui cea mai bună performanţă din carieră a fost clasarea pe locul 3 (de două ori în sezonul 1994).

Ciudatul caz Newcastle. A cheltuit pe transferuri de două ori mai mult ca Barça şi a retrogradat

collage bar

Newcastle, formaţie care a retrogradat în acest sezon din Premier League, a cheltuit pe transferuri în ultimul an de două ori mai mult decât Barcelona.

Un fotbalist sârb câștigă campionate pe bandă din 2008 încoace! 8 titluri cu 3 echipe

Ljubomir Fejsa

Benfica Lisabona a câștigat al 35-lea titlu din istoria clubului și al treilea la rând, după ce "vulturii" s-au impus cu 4-1 pe teren propriu în meciul cu Nacional Funchal şi şi-au păstrat avansul de două puncte faţă de rivalii de la Sporting Lisabona.

Patru românce pe tabloul principal la Roland Garros, doi capi de serie. Ţig, Cîrstea şi Mitu speră şi ele 

tenis-1

După câteva turnee bune în ultima lună şi jumătate (Halep s-a impus la Madrid, Begu are

Griezmann este aproape de prelungirea contractului: "Mă simt bine la Atletico"

griezmann-3

Antoine Griezmann a făcut un sezon extraordinar la Atletico Madrid, iar atacantul francez a devenit o ţintă pentru marile forţe ale Europei. Fotbalistul de 25 de ani nu se gândeşte, însă, la plecare şi anunţă că este aproape de prelungirea contractului cu gruparea de pe Vicente Calderon.

Video Cel mai bun sezon al lui Chipciu, în cel mai slab an al echipei: ”E un paradox!”

chicp

Blamat de fani că nu înscrie prea des, Chipciu tocmai a bifat sezonul cu cele mai multe goluri marcate. Paradoxal, echipa a avut cel mai slab parcurs din 2012 încoace.

Video Lazio - Fiorentina 2-4. Klose a marcat la ultimul meci în tricoul gazdelor

klose

Lazio şi Fiorentina au încheiat sezonul spectaculos. Într-o partidă în care niciuna dintre adversare nu mai avea nimic de pierdut sau de câştigat în clasament, Lulic a deschis scorul cu un gol superb în poarta lui Lezzerini, titularizat de Paulo Sousa, în locul lui Tătăruşanu.

Rămâne Gâlcă la Espanyol? ”Nu știu. Am contract, încă am timp. Nu mă îngrijorează lucrul ăsta”

galca-2

Deși presa spaniolă scrie de săptămâni bune că fostul tehnician al Stelei nu va mai continua din vară, înaintând diverse nume de înlocuitori, de la Philippe Montanier la Marcelo Bielsa, printre alții, Gâlcă a declarat, în conferința de presă de duminică seară că se oferă pentru a rămâne la echipă și din sezonul viitor.

Video Carpi a câştigat la Udine, dar revine în Serie B. Palermo s-a salvat, după 3-2 acasă cu Verona

carpi retrogradare

Numele celei de-a treia echipe retrogradate era ultima necunoscută a sezonului în Serie A TIM, înaintea etapei a 38-a. În cele din urmă, Carpi este cea care le va însoţi pe Frosinone şi Verona în Serie B, în stagiunea viitoarea.

Video CSKA Moscova, regina Europei după un meci de infarct cu Fenerbahce

cska finala

CSKA Moscova a câştigat Euroliga masculină de baschet, după o așteptare de 8 ani. ÎN DIRECT la Digi Sport 2, ruşii s-au impus cu 101-96 în faţa turcilor de la Fenerbahce. Pentru a doua oară în istorie, finala a fost decisă după prelungiri. Prima dată s-a întâmplat în 2014, atunci când israelienii de la Maccabi Tel Aviv au trecut de Real Madrid cu 98 la 86.

Şumudică atacă FRF, după ce a aflat că poate fi suspendat în Europa: "M-au arestat direct"

sumudica-3

Marius Şumudică s-a dezlănţuit la adresa Federaţiei Române de Fotbal, după ce a aflat că forul va trimite mai departe, la FIFA şi UEFA, cazul său legat de pariuri. Acest lucru îi poate aduce şi suspendarea din cupele europene. Tehnicianul Astrei a vorbit şi despre alte cazuri celebre din fotbalul european.

Video Dică, după scandalul dintre Tamaş şi Rădoi: "Gabi a fost influenţat"

tamas

Gabriel Tamaş l-a făcut praf pe Mirel Rădoi, la finalul play-off-ului, spunând că fostul căpitan al Stelei a păcălit fotbalul. Nicolae Dică, invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, a susţinut că fundaşul "roş-albaştrilor" a fost influenţat să ofere acele declaraţii.

Patrick Ekeng a fost înmormântat la Yaounde

ekeng -1

Fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, care a decedat la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a fost înmormântat, duminică, la Yaounde, informează AFP.

Video Retragere în lacrimi! Căpitanul lui Levante a ieșit accidentat în ultimul meci al carierei!

juanfran ray

Odată cu retrogradarea echipei sale, Levante, în liga secundă, Juanfran Garcia, fundașul de 39 de ani al formației valenciene, a decis să se retragă, după 22 de ani de activitate. Meciul Rayo Vallecano-Levante, de la Madrid, din etapa cu numărul 38 a sezonului, era ultima din această ediție de campionat și ultima pentru veteranul lui Levante.

Video Absenţa lui Niţă din lotul pentru Euro nu îl surprinde pe Duckadam: "Nu poţi chema patru portari"

nita euro duckadam

Helmuth Duckadam a înţeles neconvocarea lui Florin Niţă în lotul pentru Euro 2016. "Chiar dacă a făcut un sezon fantastic, nu ai cum să chemi patru portari la naţională", este de părere legenda roş-albaştrilor.

Video Espanyol - Eibar 4-2. Echipa lui Gâlcă termină sezonul cu o victorie

espanyol

Costel Gâlcă a încheiat sezonul în Primera Division cu o impresie pozitivă, după victoria lui Espanyol, 4-2 cu Eibar. Pe Cornella El Prat, catalanii au condus cu 2-0 la pauză, după golurile lui Gerard Moreno şi Marco Asensio.

Video Final de sezon în Spania! Două echipe madrilene retrogradează! Getafe, după 12 ani, în Segunda

rayo get

Ultima etapă din Spania a stabilit nu doar echipa campioană, ci și ultimele două formații retrogradate. Cu Levante deja matematic în liga secundă, Getafe, Rayo Vallecano și Sporting Gijon au luptat pentru singurul loc care asigura rămânerea în prima divizie spaniolă.

Video Ieşenii mai speră la Europa: "Partida cu Craiova e meciul anului pentru noi"

iasi

Iaşiul şi-a complicat şansa de a ajunge în premieră în Europa League - moldovenii au pierdut surprinzător cu Chiajna (2-3) şi riscă să fie detronaţi de Craiova. CSU trebuie să bată luni la Botoşani, în direct pe Digi Sport 1, de la 20:30. Etapa viitoare în Bănie are loc duelul direct.

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • 14:15 Etapa 7 Liga a 2-a: Rezumatele etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult