Ultimele stiri

Video Dică îl propune pe Sânmărtean la Steaua: "Ar fi un câştig chiar dacă are 36 de ani"

sanmartean steaua

Fost fotbalist şi antrenor secund la Steaua, Nicolae Dică propune un transfer-surpriză pentru "roş-albaştri" din sezonul viitor.

Video Benfica a cucerit al treilea titlu consecutiv în Portugalia şi al 35-lea din istoria clubului

benfica titlu

Pentru a treia oară la rând şi a 35-a în istoria clubului, Benfica Lisabona este campioana Portugaliei. În ultima etapă, "vulturii" s-au impus cu 4-1 pe teren propriu în meciul cu Nacional Funchal şi şi-au păstrat avansul de 2 puncte faţă de rivalii de la Sporting.

Primoz Roglic a câștigat etapa a 9-a din Giro. Brambilla rămâne în roz

giro

Slovenul Primoz Roglic (LottoNL) a câştigat etapa a 9-a a Turului ciclist al Italiei, un contratimp de 40,5 km, cu timpul de 51min45sec, în timp ce tricoul roz de lider a rămas la italianul Gianluca Brambilla.

Video Goppingen - Nantes 32-26. Nemţii au câştigat Cupa EHF. Arbitraj românesc în finală

ehf

Goppingen este noua câştigătoare a Cupei EHF, după succesul din finala contra gazdei Nantes, arbitrată de românii Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.

Video Diana Bulimar ratează Europenele de gimnastică, de la Berna. Echipa României, decimată

bulimar europene

Diana Bulimar s-a accidentat şi va rata Campionatele Europene de gimnastică, programate în perioada 1-5 iunie, la Berna. Larisa Iordache şi Laura Jurca sunt şi ele indisponibile pentru concursul din Elveţia, unde România îşi va apăra titlul continental.

Miriuţă se autopropune din nou la Dinamo: "Imediat aş merge acolo"

miriuta dinamo

Vasile Miriuţă continuă să viseze să-şi antreneze echipa de suflet din România, Dinamo.

Video Cadou perfect de ziua lui: Murray s-a impus la Roma, după o victorie cu Djokovic

murray-3

Andy Murray şi-a făcut cel mai frumos cadou la împlinirea vârstei de 29 de ani: britanicul a câştigat cel mai important titlu pe zgură din carieră, după ce l-a învins în finala Mastersului 1000 de la Roma pe Novak Djokovic, în două seturi, 6-3, 6-3.

Video O tribună de pe Parc des Princes va primi numele lui Ibrahimovic: "Cel mai mare jucător al lui PSG"

tribuna zlatan

Zlatan Ibrahimovic se va despărţi de Paris St. Germain, după patru sezoane petrecute la echipe din capitala Franţei, iar conducerea campioanei din Ligue 1 îşi doreşte să-l răsplătească pe suedez pentru ceea ce a oferit clubului în aceşti ani.

Video Ce se va întâmpla cu ASA Târgu Mureș? ”Niciunul dintre jucătorii reprezentativi nu va rămâne la echipă”

adio asa

ASA Târgu Mureș, singura echipă din Liga 1 fără victorie în play-off, va rămâne fără cea mai mare parte a jucătorilor în lot pentru sezonul viitor. Daniel Stanciu, directorul sportiv al mureșenilor, a dezvăluit că niciunul dintre fotbaliștii importanți ai echipei nu va mai rămâne în lot.

Principala ţintă a Stelei pentru postul de atacant, două goluri în ultima etapă din Portugalia

rafael martins

Rafael Martins, principala ţintă a Stelei pentru postul de atacant, a încheiat sezonul din Portugalia cu o dublă. Fotbalistul de 27 de ani a înscris golurile prin care echipa sa, Moreirense, s-a impus pe teren propriu cu Maritimo, scor 2-1.

Scandalul Pompiliu Popescu-FRF continuă! Cele două tabere se dau reciproc în judecată

pompi burli

După ce FRF a anunțat, în urmă cu trei zile, că îl va acționa în instanță pe fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu a făcut un anunț similar astăzi. Cele două părți se dau, astfel, reciproc în judecată.

Video Manchester City şi-a asigurat ultimul loc de Liga Campionilor. Arsenal i-a luat faţa rivalei Tottenham

man city

Manchester City a câştigat în proporţie de 99 % bătălia cu rivala din oraş, Manchester United, pentru locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor.

Video Higuain, notat cu 10 în Gazzetta dello Sport. Doar al optulea jucător care a primit nota maximă

higuain 10

Gonzalo Higuain a încheiat spectaculos un sezon istoric. Atacantul argentinian a reuşit un hat-trick în meciul pe care Napoli l-a câştigat cu 4-0 în faţa lui Frosinone şi a stabilit un nou record de goluri marcate de un jucător într-o ediţie de Serie A TIM - 36.

Catalanii au sărbătorit pe străzi, alături de fani, titlul cu numărul 24 în La Liga

barcelona calle

Astăzi, începând cu ora 19:00, ora României, timp de 90 de minute, campionii Spaniei, jucătorii blaugrana, vor sărbători împreună cu fanii, pe străzile Barcelonei, câștigarea celui de-al doilea titlu consecutiv și al șaselea din ultimii opt ani.

Video Celtic şi-a demolat adversara în ultima etapă din Scoţia. Al 47-lea titlu din istoria "catolicilor"

celtic scotia

Celtic a făcut scor şi spectacol în ultima etapă a campionatului Scoţiei.

Video Max Verstappen, în istoria Formulei 1. A devenit cel mai tânăr pilot care a câştigat o cursă

max barcelona f1

La prima sa cursă pentru Red Bull, Max Verstappen a produs marea surpriză şi a câştigat Marele Premiu al Spaniei, de la Barcelona. În vârstă de doar 18 ani şi 228 de zile, olandezul a devenit cel mai tânăr pilot care se impune într-o cursă, în întreaga istorie a Formulei 1.

Video FC Bruges a câştigat în stil mare primul titlu după 11 ani de secetă

bruges titlu

FC Bruges este noua campioană a Belgiei. Echipa fostului mare portar al Belgiei, Michel Preud'homme, şi-a asigurat primul titlu după 11 ani de aşteptare cu două etape înainte de finalul sezonului din Pro League.

Serena Williams a câştigat turneul de la Roma. Primul trofeu după 9 luni

serena williams

Serena Williams, nr. 1 mondial, a câştigat duminică turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, după ce a învins-o în finală pe conaţionala sa Madison Keys, nr. 24 mondial, cu 7-6 (5), 6-3. Acesta a reprezentat trofeul cu numărul 70 al carierei pentru cea mai bună jucătoare a lumii.

Video Exclusiv Singurul albanez din Liga 1: ”Una dintre România și Albania va produce surpriza în grupa A la Euro”

lluk

Fotbalistul albanez al echipei CSMS Iaşi, Azdren Llullaku, este de părere că echipa Franţei este favorita grupei A a Campionatului European din această vară, dar România şi Albania pot produce surpriza, informează frf.ro.

Video Explozie controlată pe Old Trafford! Meciul Manchester United-Bournemouth, amânat pentru 17 mai

united old trafford

Meciul Manchester United - Bournemouth din ultima etapă din Premier League a fost suspendat, după ce arena Old Trafford a fost evacuată cu 15 minute înaintea orei 17:00, la care trebuia să îneapă meciul. Motivul? O alertă cu privire la un ”pachet suspect” găsit în tribună, sub un scaun.

Video&Foto Festivitate grandioasă pentru PSG! Al patrulea titlu consecutiv, umbrit de plecarea lui Zlatan

psg 8

Festivitate de premiere de neuitat în capitala Franţei. Paris Saint-Germain a fost încoronată din nou campionă în Ligue 1, iar momentele speciale s-au succedat cu repeziciune.

Exclusiv Echipa naţională de fotbal a României are un nou doctor. Azi a fost prezent la Mogoşoaia

oproiu-1

La cinci zile distanţă de la despărţirea produsă între FRF şi medicul Pompiliu Popescu, cel care a condus în ultimii aproape 26 de ani stafful medical de la prima reprezentativă a României, tricolorii vor afla cine este noul lor medic la convocări. Laurenţiu Dan Oproiu a negociat cu cei de la Casa Fotbalului. În procente, nu se poate spune că totul e sută la sută stabilit doar pentru că nu s-a semnat efectiv, dar e puţin probabil ca Oproiu să se răzgândească, după ce şi-a dat acordul.

Exclusiv Brigada românească de la Euro 2016 arbitrează finala Cupei României

hategan finala

Arbitrii români care vor merge la Euro 2016 au parte de încălzirea perfectă pentru turneul final din Franţa.

Dinamoviștii n-au liniște înainte de finala Cupei! Chemați la audieri cu o zi înaintea meciului cu CFR

accidentare patrick ekeng 04

Dinamoviștii n-au parte de liniște înaintea finalei Cupei României, contra celor de la CFR Cluj, care se va juca marți, 17 mai, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Exclusiv Șase tricolori se pregătesc de joi pentru Euro, la Mogoșoaia. Reunirea lotului are loc peste două zile

antrenamente tricolori

Au mai rămas mai puțin de patru săptămâni până la startul Euro 2016, care va fi dat de România, în meciul de deschidere, cu Franța, pe 10 iunie. După ce Iordănescu a anunțat lotul de 28 care va merge în Italia, pentru cantonamentul centralizat, șase dintre tricolori au mers încă de joi la Mogoșoaia și au început pregătirea.

Video Steaua va juca pentru locul 5 în Liga Naţională de handbal

handbal steaua

Steaua s-a impus în duelul decisiv din play-off-ul Ligii Naţionale cu Dunărea Călăraşi şi va lupta pentru a cincea treaptă a clasamentului cu HC Odorhei.

Video Steaua a mai făcut un pas spre titlul la polo. A învins CSM Digi Oradea şi în al doilea meci al finalei

polo steaua-1

Steaua a luat un avantaj considerabil în lupta pentru titlul naţional la polo. "Roş-albaştrii" au câştigat şi al doilea meci al finalei Superligii Naţionale de polo contra campioanei ultimelor nouă ediţii, CSM Digi Oradea.

Video Victorie clară pentru Malaga în ultima etapă din Primera Division

malaga cf

Malaga a încheiat cu stil sezonul în Spania. S-a impus cu 4-1 în ultima etapă, contra lui Las Palmas, şi a încheiat stagiunea pe locul 8 în Primera Division.

Video Hamilton și Rosberg, coechipieri la Mercedes, s-au acroșat și au abandonat la Barcelona

accident barcelona

Incident uimitor în chiar primul tur al cursei de Formula 1 de la Barcelona. Coechipieri la Mercedes, Lewis Hamilton și Nico Rosberg s-au acroșat și au fost nevoiți să abandoneze.

Trei nume pentru înlocuirea lui Ibrahimovic. Lacazette, Lukaku şi Higuain, doriţi de PSG

higuain psg

Paris Saint Germain caută intens soluţii pentru înlocuirea celui mai de succes atacant din istoria clubului, Zlatan Ibrahimovic.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • 14:15 Etapa 7 Liga a 2-a: Rezumatele etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult