Ultimele stiri

VIDEO Steliştii vor prezenta trofeul fanilor în ultima etapă. "Mă bucur că am ajutat această echipă"

captura titlu stelisti

Pentru a treia oară, titlul a fost câştigat matematic de una dintre marile rivale ale Universităţii Cluj. După două campionate ale CFR-ului, a venit rândul steliştilor să sărbătorească în faţa "Şepcilor roşii".

Inter a vândut toate biletele pentru ultimul meci al lui Zanetti pe Giuseppe Meazza

zanetti

Mobilizare în masă în rândul suporterilor lui Inter. În ciuda faptului că echipa nu va termina pe podium și nu e sigură de locul în Europa League, fanii nerrazurri au epuizat toate biletele pentru partida de pe Giuseppe Meazza, cu Lazio, de sâmbătă, ultima pe legendara arenă milaneză pentru Javier Zanetti.

David de Gea a fost desemnat jucătorul anului la Manchester United

de gea

Portarul spaniol David de Gea, 23 ani, a fost ales "Jucătorul anului" la Manchester United, atât de coechipieri cât şi de suporteri, relatează presa din Anglia.

Întăriri pentru ultima etapă! Pique revine pe teren pentru meciul cu Atletico

gerard pique

Veștile bune continuă pentru FC Barcelona. După ce au revenit miraculos în calculele pentru câștigarea titlului, catalanii au aflat vineri că vor putea conta pe unul dintre fundașii de bază.Accidentat pe 1 aprilie, în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League, Gerard Pique nu a mai evoluat de atunci pentru formația de pe Camp Nou.Conform ultimelor furnizate de clubul catalan, fundașul central va evolua în ultima etapă a sezonului, cea de pe teren propriu, cu Atletico.Pique nu a mai jucat în ultimele 7 partide ale Barcelonei, iar formația antrenată de Gerardo Martino a reușit să se impună doar în 3 dintre acestea.

VIDEO & SONDAJ "U" Cluj contestă victoria Stelei și acuză arbitrajul: "Lăsați-ne să jucăm fotbal!"

ucluj contesta

Steaua a câștigat joi seara la Cluj, 1-0 pe terenul Universității (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO) și astfel a cucerit titlul de campioană, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Gazdele contestă însă victoria și acuză arbitrajul brigăzii condusă de Marius Avram.

Diego Costa s-a accidentat și poate rata finalul sezonului

diego costa accidetntat

Diego Costa e dat ca și transferat la Chelsea din vara acestui an dar se pare că Atletico Madrid va trebui să se descurce fără atacantul de origine braziliană și în acest final de sezon. Golgheterul madrilenilor s-a accidentat și va rata probabil meciul de duminică cu Malaga, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, de la ora 20:00.

Rivalii din Giulești recunosc supremaţia Stelei, dar avertizează: "Vine uraganul, să se pregătească!"

steaua rapid

Steaua a câștigat joi seara cu 1-0 pe terenul Universității Cluj și a devenit matematic campioană în Liga 1, cu trei etape înainte de final. Superioritatea echipei din Ghencea e recunoscută chiar și de rivalii din Giulești, care luptă pentru revenirea în prima divizie.

Barcelona a aflat cât costă Aguero. Man. City cere o sumă impresionantă

sergio aguero messi

Barcelona își creionează lotul pentru sezonul viitor, iar una dintre principalele ținte din perioada de mercato va fi Kun Aguero.Leo Messi va semna un nou contract cu Barcelona, însă argentinianul le-a transmis clar șefilor că-l dorește lângă el pe conaționalul de la Manchester City.Aducerea lui Aguero nu va reprezenta o sacrină ușoară pentru conducerea catalanilor, în condițiile în care argentinianul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanți jucători din lotul liderului din Premier League.

Belgia şi SUA vor disputa un amical în ziua de deschidere a CM 2014

belgia sua

Selecţionatele Belgiei şi Statelor Unite, ambele calificate la Cupa Mondială de fotbal ediţia 2014, vor disputa un meci amical pe 12 iunie, la Sao Paulo, chiar în ziua deschiderii oficiale a turneului final din Brazilia.

VIDEO L-a imitat pe Ibrahimovic, doar că a dat gol de la 40 de metri

ibrahimovic

Campionatul din Singapore nu e chiar cel mai cunoscut printre iubitorii fotbalului însă asta nu înseamnă că spectacolul lipsește cu desăvârșire. Golul săptămânii poartă semătura unui mijlocaș și vine de la meciul Albirex Niigata - Geylang International.

Pepe riscă să piardă finala Champions League din cauza unei accidentări la gamba stângă

pepe

Real Madrid a primit vineri o veste extrem de proastă, portughezul Pepe fiind în pericol să piardă finala Champions League, din cauza unei accidentări la gamba stângă. Clubul spaniol a publicat buletinul medical al fundașului său și acesta e obligat să facă o pauză de două săptămâni.

Despre o campioană incontestabilă

de sters-dan-filoti

Steaua a câştigat mai clar decât o arată clasamentul, pentru a adapta o vorbă tocită, dar cu inegalabilă putere descriptivă. Steaua înseamnă un grup, un vestiar, o filosofie.

Agassi: "Cel mai bun jucător din istorie e Nadal." De ce îl alege în fața lui Federer

agassi nadal

Rafael Nadal încearcă să cucerească în această săptămână cel de-al patrulea titlu din carieră la Madrid și totodată să își apere cele 1000 de puncte câștigate anul trecut.Lider mondial din octombrie 2013, atunci când și-a recâștigat poziția detronându-l pe Novak Djokovic, Nadal este lăudat de unul dintre cei mai mari jucători din istorie.Cu toate că este binecunoscută rivalitatea pe care a avut-o cu Pete Sampras și că a avut ocazia să joace împotriva lui Lendl, Connors, Edberg sau Federer, Andre Agassi l-a numit pe Rafa drept cel mai bun jucător din istorie.

Oscar Pistorius a vândut casa unde a împușcat-o anul trecut pe iubita sa

pistorius

Campionul paralimpic Oscar Pistorius și-a vândut casa din Pretoria, acolo unde a ucis-o pe iubita sa, Reeva Steenkamp, în 2013, a anunțat agenția imobiliară care a intermediat tranzacția.

Hamilton, cel mai rapid în antrenamente la Barcelona. Sutil n-a mâncat două zile

hamilton

Pilotul german Adrian Sutil nu a mâncat două zile pentru ca monopostul Sauber să fie mai uşor la Marele Premiu al Spaniei, care se va defăşura în acest weekend, la Barcelona. Sutil este unul dintre piloţii care cântăresc cel mai mult şi nici monopostul Sauber nu este foarte uşor. O greutate mai mare este sinonimă cu zeci de sutimi de secundă în plus la timpul înregistrat pe turul de pistă.

Steliștii au fost așteptați de fani la aeroport după revenirea de la Cluj! Reghe a fost cel mai aplaudat

Reghecampf

După ce joi seara a câștigat titlul cu numărul 25, în urma victoriei de la Cluj (0-1 VIDEO AICI), delegația Stelei a ajuns la București în jurul orei 13:00.Reprezentanții campioanei Ligii 1 s-au întors cu o oră întârziere față de ora programată inițial și au fost întâmpinați la aeroport de un grup de 20 de fani. Soția antrenorului Stelei, Anamaria Prodan a fost și ea prezentă pe aeroportul din Otopeni.În momentul în care a apărut, Laurențiu Reghecampf a fost aplaudat frenetic de suporterii trupei roș-albastre, iar apoi aceștia au început să scandeze binecunoscuta frază: "Campionii! Campionii!"La scurt timp după acest moment euforic, fanii Stelei nu au uitat de rivalii de la Dinamo și au trecut la cântece împotriva formației din Ștefan cel Mare.

E sigur: Hănescu va fi pe tablou la Wimbledon, turneu transmis în România EXCLUSIV de Digi Sport

hanescu wimbledon

Victor Hănescu a reușit la finalul săptămânii trecute să ajungă până în semifinalele turneului de la Oeiras, acolo unde a pierdut în fața favoritului principal, Tomas Berdych, cu un dublu 2-6. Parcursul din Portugalia îi asigură jucătorului prezența direct pe tabloul principal la următoarele două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon. Ultimul va fi în direct, EXCLUSIV în România, pe Digi Sport.

VIDEO Moldovan: "Am o listă de achiziţii. Trebuie să ne întărim, în Liga 1 e alt nivel"

captura conf moldovan manea

Rapid se află pe locul 2 în Seria 1, după 4 etape scurse din play-off, şi are şanse mari de promovare în Liga 1. Viorel Moldovan a declarat, într-o conferinţă de presă transmisă în direct pe Digi Sport 3, că mizează pe sprijinul fanilor la următoarea partidă de pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.

VIDEO Nae Manea: "Mi-e jenă că Rapid a ajuns să joace cu FC Clinceni"

captura nae manea conferinta

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, oficialii Rapidului au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre viitorul echipei. Preşedintele Nae Manea s-a arătat extrem de deranjat de unele afirmaţii făcute de personaje din anturajul celor de la FC Clinceni.

Halep a învins-o pe Ivanovic în sferturi la Madrid: 6-2, 6-2! În semifinale va juca împotriva Petrei Kvitova

ivanovic halep

Campioana ultimelor două ediții de la Madrid, Serena Williams, s-a retras înaintea partidei din sferturile de finală pe care trebuia să o dispute împotriva Petrei Kvitova.Ocupanta primului loc mondial a abandonat din cauza durerilor pe care le resimte la coapsa stângă, iar adversara sa a avansat în semifinale fără să depună vreun efort."Am suferit o accidentare la copsa stângă și din păcate trebuie să mă retrag din acest turneu. Incidentul a avut loc înaintea primului meci, apoi am început să mă simt mai bine, dar acum nu mai pot evolua din cauza durerilor.Turneul de la Madrid este unul dintre preferatele mele, organizarea este ireproșabilă și îmi pare rău că trebuie să se încheie în acest fel pentru mine", a declarat Serena Williams.

Presa internațională a scris despre performanța Stelei: "Campioana României cu trei etape înainte de final"

steaua ziare

În urma victoriei de joi seara, de pe terenul Universității Cluj, (0-1 VIDEO AICI), Steaua a devenit matematic campioana României. Cucerirea titlului cu numărul 25 a fost scoasă în evidență în presa din întreaga lume. Cele mai prestigioase publicații din Europa, dar și site-ul UEFA sau Reuters Africa au salutat performanța reușită de echipa lui Laurențiu Reghecampf. Vestea că Steaua a devenit din nou campioană în Liga 1 a apărut în ziare precum L`Equipe, AS, Marca, Kicker sau Millyet.

Rusescu s-a despărțit de Braga și nu știe unde va juca în sezonul viitor

rusescu liber

Raul Rusescu s-a despărțit deja de Braga, formația portugheză unde a evoluat în a doua parte a sezonului. Românul e suspendat pentru ultimul meci din acest an, cel din etapa a 30-a a campionatului, de la Guimaraes, și și-a făcut deja bagajele, în ciuda faptului că în urmă cu două luni se spunea că va fi activată clauza de cumpărare a sa de la Sevilla, pentru 3 milioane de euro.

La 35 de ani, Rio Ferdinand doreşte să-şi continue cariera

rio ferdinand 1

Fostul internaţional englez Rio Ferdinand, în vârstă de 35 ani, fundaşul echipei de fotbal Manchester United, a anunţat că nu intenţionează să se retragă din activitate la finalul actualului sezon.

Statisticile etapei care a adus Stelei titlul cu numărul 25

steaua bucurie

Etapa cu numărul 31 din acest sezon a adus titlul cu numărul 25 din istoria Stelei și al doilea consecutiv pentru antrenorul Laurențiu Reghecampf pe banca roș-albaștrilor.

Bayern, interesată de Hakan Calhanoglu. Tânărul turc a atras și atenția lui Chelsea

Hakan Calhanoglu

Bayern vrea să revină cât mai rapid în finala celei mai importante competiții din fotbalul european și își pregătește încă de pe acum campania de achiziții din vară.Conform publicației germane "Bild", campioana din Bundesliga a pus ochii pe tânărul Hakan Calhanoglu. În vârstă de 20 de ani, internaționalul turc a înscris 11 goluri în acest sezon din întrecerea internă și a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa.

Mario Gomez e dezamăgit că nu merge în Brazilia: "Cel mai prost sezon din cariera mea"

mario gomez

"Un telefon al selecţionerului care doare.", a scris joi pe pagina sa de Facebook atacantul german Mario Gomez, foarte dezamăgit că nu face parte din lotul lărgit de 30 de fotbalişti pentru Cupa Mondială 2014, anunţat de Joachim Loew.

Steaua, în faţa primului event din 1997 încoace. "Ne vom concentra numai pe Cupă"

stelisti

Titlul 25 a fost deja câştigat, însă bucuria este deocamdată moderată. Steaua pregăteşte asaltul final - Cupa României. În ultimul act, campionii trebuie să treacă de Astra pentru a-şi completa vitrina de trofee cu cea de-a 22-a Cupă din istoria clubului.

Atletico a găsit înlocuitorul pentru Diego Costa

leandro damiao

Atletico Madrid este în pericol să își piardă cel mai bun atacant, în condițiile în care Diego Costa este dorit insistent de Chelsea, dar și de alte forțe din Europa.Șefii de pe Vicente Calderon s-au orientat pentru acoperirea golului din atac, iar deocamdată alesul este Leandro Damiao.Vârful de 24 de ani a avut o evoluție excelentă la Internacional, unde a marcat 87 de goluri în 177 de meciuri. Performanțele sale i-au convins pe cei de la Santos să îl transfere, însă din cauza accidentărilor, Damiao a prins doar 15 partide și a înscris de 5 ori.Lipsa eficienței sale l-a costat prezența la Campionatul Mondial pentru că Luis Felipe Scolari nu l-a introdus în lotul de 23 pentru turneul final.

Ancelotti nu-și dorește transferuri la Real: "Îmi plac jucătorii pe care-i am!"

ancelotti-transferuri

Carlo Ancelotti a declarat vineri de dimineață, la prezentarea unui joc video, că nu intenționează să transfere vreun jucător la Real Madrid în aceasă vară. Tehnicianul lui Real Madrid a dezvăluit și care e cel mai important lucru pentru el, ca antrenor al formației de pe Santiago Bernabeu.

Răzvan Raț e în echipa ideală a jucătorilor care devin liberi de contract în La Liga

rat ideal

Răzvan Raț a plecat în vara anului trecut de la Shahtior, după 11 sezoane petrecute în Ucraina, dar a avut o experiență mai puțin reușită în Anglia, la Westa Ham United, iar la jumătatea sezonului a ajuns în Primera Division, la Rayo, cu un contract valabil jumătate de an. Internaționalul român a fost inclus în echipa ideală a fotbaliștilor care devin liberi la finalul acestui sezon.

  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:20 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • balint, ilie, narcis

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult