Ultimele stiri

CS Universitatea Craiova află joi dacă are drept de promovare:  “Strângem opiniile UEFA și FIFA!”

burleanu.alegeri

CS Universitatea Craiova va afla în cursul acestei săptămâni dacă are sau nu dreptul de a promova pe prima scenă fotbalistică! Joi este programată la sediul FRF o ședință a Comitetului Executiv, în care va fi luată decizia definitivă în privința echipei din Bănie.

Viitorul - FC Brașov 0-0. Balauru i-a salvat pe puștii lui Hagi. Nicolae Dică s-a "rupt"

dica viitorul

Viitorul lui Hagi continuă cursa pentru evitarea retrogradarii. În etapa cu numărul 27, trupa pregătită de Bogdan Vintilă primește vizita unei alte formații aflate în suferință, FC Brașov.

VIDEO U Cluj - Botoșani 2-1. Lemnaru îi duce pe ardeleni peste linia retrogradării

bucurie lemnaru

Ziua de luni în Liga 1 se deschide cu meciul dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu începere de la ora 18:30.

VIDEO Vacanţă scurtă pentru stelişti. "Dacă vor fi selecţionaţi, vor merge la naţională fără probleme"

stelisti nationala

Steliştii îşi sacrifică vacanţa pentru echipa naţională - doar o săptămână liberă vor avea la dispoziţie internaţionalii din lotul lui Reghecampf. La ultimele acţiuni ale tricolorilor, campioana a trimis la lot mai mult de jumătate dintre titulari.

Ce visează Stevie G

Cosmin Staniloiu portret

FRF va recompensa jucătorii care denunţă meciuri trucate

burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că Marius Postolache, fost jucător la Voinţa Sibiu, care a făcut dezvăluiri despre trucarea meciurilor, va fi primul fotbalist român care va beneficia de o recompensă, conform noului plan al UEFA de stopare a acestui flagel la scară mondială.

Ferrari are un nou șef, după demisia lui Domenicali. "Îmi asum responsabilitatea!"

domenicali

Ferrari face schimbări drastice la vârf, chiar în timpul sezonului de Formula 1. Stefano Domenicali, șeful din ultimii 6 ani ai echipei italiene, și-a dat demisia după trei etape scurse din actuala stagiune a Campionatului Mondial.

Gabi Balint e îngrijorat: “Jocul este slab! În play-off va trebui să jucăm altfel!”

balint.csu.craiova.play-off

CS Universitatea Craiova a defilat în sezonul regulat al Seriei a II-a a ligii secunde, oltenii antrenați de Gabi Balint câștigând toate cele cinci meciuri susținute din momentul numirii tehnicianului pe banca formației din Bănie.

Real și Barcelona au jucat de 6 ori finala şi și-au împărțit victoriile în Cupa Spaniei

barcelona real madrid

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri 16 aprilie, de la ora 22:30. Disputa dintre granzii Spaniei va fi a 7-a întâlnire directă dintre cele două mari rivale în finala Cupei Spaniei.

VIDEO Secundul lui Simeone lansează o modă în antrenorat. A folosit ochelari inteligenți cu Getafe

mono burgos google 1

Duminică, la victoria cu 2-0 obținută de Atletico Madrid pe terenul lui Getafe, echipa românilor Contra și Marica, Diego Simeone a avut parte de un ajutor special.

Reghecampf nu se teme de Dinamo: "Noi vom fi în formă maximă la ora jocului!"

steaua-dinamo.cupa.martie.2014

Steliștii nu se tem de presiunea pe care o vor exercita suporterii dinamoviști la meciul de joi, contând pentru returul semifinalei Cupei României. De data aceasta echipă oaspete pe Arena Națională, Steaua a primit 10.000 de bilete pentru fanii roș-albaștrii, de același număr beneficiind în tur ultrașii dinamoviști.

"Popa n-a fost pe foaie, pe Tătă l-am trecut doar să fie" VIDEO Explicaţiile lui Reghe după meciul cu FC Vaslui

jucatori steaua

Steaua a pierdut prima partidă din acest sezon, în etapa a 27-a, chiar pe teren propriu. Vasluiul s-a impus cu 1-0, prin golul reuşit de Temwanjera şi a adunat 3 puncte extrem de importante în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană.

Ancelotti e de partea lui Martino, înainte de finala Cupei: "Barça e mai greu de antrenat decât orice echipă"

gerardo martino carlo ancelotti

Gerardo Martino traversează una dintre cele mai grele perioade de când a venit la Barcelona. După eliminarea din UEFA Champions League în fața lui Atletico Madrid, gruparea blaugrana a pierdut și în campionat, pe terenul Granadei. Pentru catalani urmează finala Cupei Spaniei, care se joacă miercuri, de la ora 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Barça mizează în continuare pe Messi: "Nu m-am îndoit de el nici o jumătate de secundă"

messi real

Messi rămâne principala armă a Barcelonei pentru finala Cupei Spaniei, în ciuda evoluţiilor slabe ale argentinianului din meciurile cu Atletico Madrid şi Granada.

EXCLUSIV Rednic: "Nu sunt supărat. Am făcut echipa cu jucătorii aduşi de conducere"

mircea rednic gent

Mircea Rednic a fost demis de la Gent, săptămâna trecută, chiar de ziua sa (DETALII AICI). Antrenorul român ratase calificarea în play-off-ul competiţiei, clasându-se la doar un punct în spatele lui Genk.

Cale liberă pentru ca palmaresul Craiovei să ajungă la CS Universitatea

sigla.craiova.FC

Ultima lună de zile a reprezentat prăbușirea definitivă pentru FC Universitatea Craiova. Pe rând, echipa lui Adrian Mititelu nu s-a prezentat la o etapă și, după alte patru runde disputate cu greu, s-a retras din campionat.

VIDEO Jorge Lorenzo explică de ce a furat startul: "M-au deranjat țânțarii"

BUN jorge lorenzo AUSTIN

"A fost, poate, cea mai mare greșeală din cariera mea", spune Jorge Lorenzo despre startul furat în Marele Premiu al Americilor în Campionatul Mondial de Motociclism viteză la clasa Moto GP.

Dimitrov vine la București şi e favorit principal la BRD Năstase Țiriac Trophy

Grigor.Dimitrov.Bucharest

Cu câteva zile înaintea începerii sale oficiale, turneul de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy și-a schimbat favoritul principal! Acesta va fi Grigor Dimitrov, nimeni altul decât actualul număr 14 mondial și prietenul Mariei Sharapova! Bulgarul a primit un wild-card din partea organizatorilor, în condițiile în care întâlnirile de pe tabloul principal vor începe luni, 21 aprilie.

Gerrard: "Mă simt ca la 21 de ani. Urmează cea mai importantă lună a carierei"

gerrard

Ajuns la 33 de ani, Steven Gerrard are ocazia de a câștiga în acest sezon primul titlu de campion cu Liverpool. "Cormoranii" nu s-a mai impus în Anglia de 24 de ani și doar 4 echipe mai stau în calea trupei de pe Anfield până la un nou trofeu: Norwich, Chelsea, Crystal Palace și Newcastle.

VIDEO Reghe: "Nu se pune problema ca Prodan să vină în locul lui MM la Steaua"

captura reghe

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Laurenţiu Reghecampf a susţinut, din Ghencea, o conferinţă de presă.

VIDEO Diego Costa s-a accidentat, dar l-a depășit pe Messi în top. Situația în clasamentul Ghetei de Aur

diego costa atletico - getafe

Pe final de sezon, la vârful clasamentului pentru Gheata dde Aur a Europei se menține suspansul.

Chelsea, Arsenal și Juventus au pus ochii pe Mandzukic. "Să nu se apropie de el!"

Mario Mandzukic croatian bayern

Prestațiile pe care le-a avut în ultimul timp Mario Mandzukic la Bayern au atras atenția mai multor cluburi mari. Croatul a intrat astfel în colimatorul unor formații precum Chelsea, Arsenal și Juventus, vorbindu-se totodată de posibilitatea ca fotbalistul de 27 de ani să-și dorească părăsirea echipei antrenate de Pep Guardiola. Mai ales în condițiile în care la vară în gruparea bavareză va fi înregimentat și Robert Lewandowski.

Fanii plătesc și 2.600 de euro pentru un bilet la finala Cupei Spaniei

real madrid barcelona

Finala Cupei Spaniei, Barcelona - Real, se joacă miercuri, 16 aprilie, la ora 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 iar interesul pentru disputa de pe Mestalla este unul imens.

Biletele la semifinalele UEFA Champions League, de trei ori mai scumpe la Madrid decât la Munchen și Londra

bilete.real.madrid

Dacă cel mai ieftin bilet pus în vânzare la Munchen costă 35 de euro, pe “Santiago Bernabeu”, la ultimul etaj al arenei madrilene, prețul este de 70 de euro.

Maraton sportiv. Rezultatele din competiţiile transmise LIVE pe canalele Digi Sport

maraton transmisiuni - -1

Site-ul digisport.ro vă ţine la curent cu toate transmisiile LIVE de pe canalele Digi Sport:

Ionel Gane, demis oficial de la Corona Braşov. Hârlab a condus primul antrenament

adrian harlab brasov

Corona Brașov s-a despărțit în mod oficial de Ionel Gane, iar de luni are un nou antrenor: Adrian Hârlab, care a și condus primul antrenament al ultimei clasate.

Halep se menține pe locul 5 în lume. Victor Hănescu a sărit pe 76 ATP

halep.loc.5

Românca Simona Halep continuă să se găsească pe locul 5 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) dat publicităţii luni, 14 aprilie.

VIDEO Un gol şi un assist! Cristea a luat 10.000 € pentru fiecare dribling reuşit

adrian cristea-1

Adrian Cristea este foarte aproape să îşi încheie aventura la Steaua, la mai puţin de un an de la sosirea în Ghencea. Mijlocaşul de 30 de ani a depus memoriu pentru a-şi recupera restanţele financiare, dar şi pentru a deveni jucător liber de contract. Comisia de Recurs a FRF i-a dat dreptate în privinţa banilor şi a obligat formaţia roş-albastră să-i plătească suma de 120.000 de euro. A doua speţă va fi analizată şi un verdict va fi dat în 10 zile, pe 24 aprilie.

Neagu a costat-o pe Steaua 620.000 €, dar în 2014 n-a prins nici banca de rezerve

ionut neagu

Steaua a plătit la începutul lunii septembrie 620.000 de euro celor de la Oțelul Galați în schimbul lui Ionuț Neagu. Deși a fost al doilea cel mai scump transfer al roș-albaștrilor din ultimul an, mijlocașul de 24 de ani e spectator de lux în Ghencea.

VIDEO Matei, în cea mai bună formă. 3 goluri într-o lună, 6 puncte câștigate pe mâna lui 

captura matei buna

Mijlocașul Cosmin Matei a fost din nou decisiv pentru Dinamo, care a cucerit trei puncte la Piatra Neamț grație golului său, ce a stabilit scorul de 1-0. În urmă cu aproape o lună, în etapa a 23-a, decarul roș-albilor a adus victoria pe terenul Universității Cluj.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult