Ultimele stiri

Deaconu, pe lista neagră! Noua echipă a FRF vrea să aducă un străin la șefia CCA

alexandru deaconu

Alexandru Deaconu s-ar putea despărți în curând de funcția de președinte al CCA! Fostul arbitru nu se află în grațiile noii conduceri a FRF, venită la putere după alegerile din 5 martie, când Răzvan Burleanu i-a luat locul lui Mircea Sandu.

Asaltat de oferte, Klopp l-ar putea antrena pe Chiricheş. După Barça, şi Tottenham îl vrea pe german

klopp

Considerat în prezent unul dintre cei mai buni tehnicieni din Europa, neamțul Jurgen Klopp pare a avea zilele numărate pe banca celor de la Borussia Dortmund. Nu pentru că oficialii fostei campioane a Germaniei l-ar da afară ci pentru că formații cu nume l-au pus în capul listei de achiziții.

Temwanjera l-a depășit pe Demollari în topul marcatorilor străini din Liga 1

temwanjera vaslui

Prin înfrângerea administrată Stelei (1-0), FC Vaslui a furnizat surpriza etapei a 27-a și una dintre cele mai mari ale sezonului. Golul lui Mike Temwanjera reprezintă o bornă importantă pentru atacantul din Zimbabwe, care a devenit al patrulea marcator străin din istoria Ligii 1.

VIDEO Udinese - Juventus 0-2. Torinezii au refăcut rapid distanța față de Roma

giovinco

Juventus se apropie de titlul cu numărul 30 după victoria cu 2-0 pe terenul lui Udinese. Giovinco și Llorente au semnat victoria trupei lui Antonio Conte.

VIDEO Cristi Pustai: "Nu este nimic pierdut, toate echipele se vor mai încurca"

reactii pustai

Pandurii a făcut încă un pas greșit pe teren propriu și a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie la Târgu Jiu. Deși intrarea a fost liberă, fanii nu s-au îngrămădit la stadion, iar echipa lui Cristi Pustai se îndepărtează treptat de obiectivul sezonului: calificarea în Europa.

VIDEO Marica acuză arbitrajul: "Am fost faultat! Dacă era pentru Atletico, se dădea penalty"

penalty marica

Getafe este clasată pe locul 18 în La Liga după înfrângerea din ultima etapă, de pe teren propriu, cu Atletico Madrid (0-2 VIDEO AICI). Cu 5 etape înainte de finalul sezonului, trupa la care sunt Cosmin Contra și Ciprian Marica are un program extrem de complicat și șanse mici de salvare de la retrogradare.

VIDEO Seară neagră pentru Breeveld. Olandezul a făcut henț în careu, iar pe final a fost eliminat!

hentz penalty

Olandezul a comis un henț în careu,dar a avut noroc pentru că arbitrul Găman a văzut altceva. ”Centralul” nu l-a mai iertat însă cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar.

VIDEO Djokovic și Nadal vor reeditarea finalei! Rezultatele de luni de la Monte Carlo

nadal djokovic monte carlo

Novak Djokovic este optimist înaintea debutului la Matsers-ul de la Monte Carlo. Campion en-titre, sârbul va juca împotriva ibericului Albert Montanes, marți după-masă, în direct la Digi Sport 2.

VIDEO All-Star Game-ul din baschetul românesc se joacă marți, la 19:00, pe Digi Sport 2! Componența echipelor

preveiw allstar

Meciul stelelor din baschetul romanesc va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, marți, de la ora 19:00. Pentru Virgil Stănescu, component al echipei Sudului, All Star Game-ul ar putea reprezenta ultimul meci în calitate de jucător! Evenimentul revine după 8 ani la Cluj

Kahn îl avertizează pe Pep Guardiola: "Așa am pierdut finala UCL din '99 cu Manchester United"

kahn bayern manchester united

Bayern Munchen și-a adjudecat campionatul în Germania cu nu mai puțin de 7 etape înainte de finalul sezonului, iar după aceea bavarezii nu au mai reușit să câștige niciun meci.Mai mult, ultimele două partide au reprezentat tot atâtea înfrângeri, singurele din acest campionat. După ultima confruntare pierdută, cu Borussia Dortmund (0-3 DETALII AICI), Guardiola a recunoscut că trebuie să găsească o modalitate să își motiveze jucătorii (DETALII AICI).

VIDEO Vali Lemnaru nu și-a respectat promisiunea: "Îi mulțumesc antrenorului!"

lemnaru captura

Valentin Lemnaru, autorul golurilor clujenilor, a explicat de ce a executat lovitura de la 11 metri, dar și de ce n-a fost mulțumit de evoluția sa și a coechipierilor.

După Strootman, Olanda mai pierde un jucător important pentru CM din Brazilia

jetro willems

Kevin Strootman a suferit o accidentare gravă în luna februarie și va fi indisponibil cel puțin până în august, fapt care îi va atrage și absența de la Cupa Mondială din Brazilia. Din păcate pentru Louis Van Gaal și naționala "Portocalei Mecanice", o nouă veste proastă este legată de lotul batav.

Liverpool poate merge la Norwich fără unul dintre golgheteri

luis suarez liverpool

Liverpool este mai aproape ca niciodată de titlul din Premier League, dar echipa lui Brendan Rodgers are nevoie de victorii în ultimele patru etape, pentru a nu depinde de rezultatele indirecte.

Spaniolii îi dau șanse mici lui Getafe să evite Segunda: 22%

cosmin contra getafe

Getafe a pierdut ultimele două etape din La Liga, 0-1 cu Elche (VIDEO AICI) și 0-2 cu Atletico Madrid (VIDEO AICI), iar locul din prima ligă este amenințat serios.Cosmin Contra are la dispoziție 5 etape pentru a salva situația, iar în prezent echipa sa este clasată pe poziția a 18-a, retrogradabilă.

VIDEO După plecarea lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova a învins cu 5-0 în deplasare

dinamo moscova

Dan Petrescu a preluat-o pe Dinamo Moscova în 2012, de pe ultimul loc al clasamentului, iar de atunci echipa alb-albastră a urcat până în zona europeană a clasamentului.

Șase luni de neuitat. Eric a fost premiat de conducerea celor de la Pandurii

eric de oliveira

Oficialii celor de la Pandurii au decis să-l premieze pe Eric de Oliveira pentru întreaga sa activitate în tricoul grupării gorjene.

VIDEO Teja: "Lupta continuă chiar dacă acum am ieșit de la retrogradare"

captura teja

Universitatea Cluj poate spera că va evolua și anul viitor în Liga 1. Ardelenii au câștigat al șaptelea meci acasă din ultimele opt jucate, iar victoria cu FC Botoșani (1-0 VIDEO AICI), i-a ajutat să urce după multă vreme peste linia retrogradării. Antrenorul clujenilor a ținut să își felicite elevii la finalul jocului pentru rezultat, deși nu a fost mulțumit de evoluția echipei.

VIDEO Barcelona a câștigat prima ediție UEFA Youth League, 3-0 cu Benfica! El Haddadi a dat golul serii

munir adama traore barcelona

Barcelona a câștigat fără drept de apel finala UEFA Youth League, prima din istorie, scor 3-0 cu portughezii de la Benfica.

VIDEO Grozavu, supărat pe elevii săi: "Am făcut cadou Universității victoria"

leo grozavu

FC Botoșani a pierdut al doilea meci consecutiv în deplasare, pe terenul Universității Cluj, iar lupta pentru evitarea retrogradării a devenit din ce în ce mai aprigă.După succesul cu 1-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI), ardelenii au trecut peste linia retrogradării și speră că vor evolua și anul viitor în Liga 1. Antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, este de părere că jucătorii săi sunt de vină pentru acest rezultat, pentru că le-au oferit cele două goluri adversarilor.

S-a terminat calvarul lui Matulevicius. Lituanianul a revenit după 169 de zile

matulevicius

Deivydas Matulevicius este pentru prima dată titular după accidentarea suferită în octombrie, la victoria celor de la Pandurii la Timișoara.

Scuderia americană Haas, în Formula 1 în 2015 sau în 2016

Gene Haas

Viitoarea scuderie americană de Formula 1 va fi botezată ”Haas Formula” şi va debuta ”în 2015 sau 2016”, au anunţat responsabilii săi luni, într-o conferinţă de presă, în Statele Unite.

Spania, Argentina şi Brazilia au cele mai scumpe loturi de la Campionatul Mondial

neymar messi valoare de piata

Spania, Argentina şi Brazilia au efectivele de fotbalişti cu cea mai mare valoare de piaţă dintre naţionalele participante la Cupa Mondială 2014, conform unei anchete date publicităţii luni de ziarul economic brazilian Valor, anunţă Agerpres.

VIDEO Delegare ciudată: Unul dintre antrenori este nașul de cununie al lui Balaj!

cristi balaj arbitru 1

Considerat unul dintre cei mai buni arbitri români din ultimii ani, Balaj a fost desemnat să conducă partida, deși antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, este nașul de cununie al centralului!

VIDEO U Cluj nu știe dacă va evita retrogradarea, dar oferă golgheterul Ligii 1, pe Valentin Lemnaru

lemnaru-eficient

Înaintea etapei a 27-a din Liga 1, U Cluj avea 22 de goluri marcate, jumătate dintre acestea fiind înscrise de Lemnaru.

Cadu scrie istorie în Liga 1. Portughezul poate deveni fotbalistul cu cele mai multe prezențe în tricoul CFR-ului

cadu cfr cluj

Ricardo Cadu evoluează de opt ani în fotbalul românesc și este foarte aproape de a intra în istoria clubului din Gruia.

Antal i-a luat fața lui Tănase. Vasluianul i-a impresionat pe scouterii lui Olympiacos

antal tanase fc vaslui steaua

FC Vaslui a reușit să învingă surprinzător în Ghencea, cu 1-0 (DETALII AICI), iar moldovenii mai speră să ocupe locul 4 în Liga 1, calificant în Europa League.Chiar dacă Liviu Antal este golgheterul campionatului, el nu a mai înscris în acest an, în principal pentru că l-a pierdut de lângă el pe Lucian Sânmărtean, ajuns între timp la Steaua.

Valencia încasează aproape un milion de euro pentru organizarea finalei Cupei

copa del rey valencia

Soarele a răsărit și pe strada Valenciei, o echipă de mare tradiție în Spania, care s-a confruntat cu mari probleme sportive și financiare în ultimii ani.

VIDEO Dilema lui Reghe, înainte de meciul cu Dinamo. ”Vor încerca să întoarcă scorul sau se vor menaja?”

reghecampf laurentiu

Laurențiu Reghecampf i-a lăudat pe dinamoviști și a spus că nu știe cum vor aborda aceștia returul cu Steaua din semifinala Cupei României.

Davor Suker, ales preşedinte al Federaţiei croate de fotbal

davod suker croatia

Fostul atacant Davor Suker a fost reales luni în funcţia de preşedinte al Federaţiei croate de fotbal (HNS) pentru un mandat de patru ani, a anunţat forul de la Zagreb.

Gabionetta și Chanturia l-au dezamăgit crunt pe Miriuță și au șanse mici să mai joace

gabionetta

Gabionetta nu mai prinde lotul celor de la CFR Cluj de trei etape, în timp ce georgianul a fost scos din teren după 39 de minute de la startul partidei de la Galați.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult