Ultimele stiri

Au scris o altfel de istorie

de sters-gabriel.morariu

25-26 ianuarie 2014. S-au stabilit câștigătorii la Australian Open. Deși jucători buni, de prim rang, nimeni nu se aștepta la ei.În competiția feminină, Azarenka era regina ultimilor doi ani, iar Serena dădea impresia că nu va întâmpina vreo problemă.

Liverpool și Napoli sunt pe urmele transferului-record al lui Bayern

robben martinez bayern

După un sezon în care relația cu Josep Guardiola nu a fost cea mai bună, Javi Martinez ar putea pleca de la Bayern Munchen. Campionul mondial și european nu duce lipsă de oferte, iar după turneul final din Brazilia și-ar putea găsi o nouă destinație.

Reghe şi-a aflat adversara din Liga Campionilor Asiei. Duel cu Rădoi în semifinale?

adversar reghe

Noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf, Al Hilal (Arabia Saudită), va da piept cu Al Sadd (Qatar), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc la Kuala Lumpur.

Lovitură pentru Van der Vaart. Mijlocașul lui Hamburg va rata Cupa Mondială!

van der vaart

Van der Vaart a fost suspus marți unui control medical amănunțit cu o zi înainte ca naționala Olandei să plece spre casă după cantonamentul din Portugalia, iar verdictul medicilor a fost necruțător.

Cel mai bun 11 care n-a prins Mondialul. Ibra, Bale și Lewandowski în ofensivă

bale ibra

Campionatul Mondial din Brazilia începe în mai puțin de două săptămâni și în timp ce unii jucători se pregătesc să evolueze la competiția din America de Sud, alții vor fi cu ochii pe ea la televizor.

Piţi&co. pleacă joi în Elveţia. Programul naţionalei şi cum poţi achiziţiona bilete la cele două amicale

piturca nationala program

Echipa națională a României va pleca joi, 29 mai, în Elveția, unde va disputa două partide de verificare în compania Albaniei (31 mai) și a Algeriei (4 iunie).

Victoria cu Norvegia anunță un Mondial de succes pentru Franța. VIDEO Goluri de generic pe Stade de France

pogba giroud

Marți seară, Franța a câștigat cu 4-0 contra Norvegiei (VIDEO și DETALII AICI) și a repetat o performanță pe care nu o mai reușise de 9 ani, dinainte să joace ultima sa finală de Campionat Mondial.

Gardoş se luptă cu alţi 7 jucători pentru a-i lua locul lui Benatia la AS Roma

florin gardos steaua-1

Florin Gardoş este unul dintre jucătorii care s-ar putea despărţi de Steaua în această vară. Adus în Ghencea în 2010, fundaşul de 25 de ani a fost titular incontestabil în ultimul sezon, făcând cuplu în centrul apărării roş-albastre cu Szukala.

Benatia, tot mai aproape de o despărțire de Roma. "Oferta e inacceptabilă"

benatia roma

Mehdi Benatia a fost fără îndoială unul din fundașii cu cea mai mare ascensiune în stagiunea recent încheiată, iar performanțele sale au atras atenția cluburilor cu nume din Europa. Marocanul pare tot mai aproape de o despărțire de Roma, cel puțin după ultimele sale declarații.

Îl mai învinge cineva pe Marquez? Campionul a câștigat tot în 2014

marc marquez

Etapa a 6-a din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, Marele Premiu al Italiei, se va desfășura în acest week-end la Mugello.

Piccolo a plecat, după 4 ani petrecuți la CFR. "Ce am trăit aici nu puteam găsi în Italia"

felice piccolo

CFR Cluj a rămas cu doar doi fundași centrali cu experiență, după ce a plecat și italianul Felice Piccolo (30 de ani), care a câștigat două dintre cele trei titluri ale ardelenilor.

Reghe poate lua la Al-Hilal doar un singur jucător de la Steaua. Primul transfer, peste capul antrenorului

pintilii popa steaua

Laurențiu Reghecampf ar fi dorit să-i aibă sub comandă la Al-Hilal și pe Szukala, Pintilii și pe Adi Popa, dar șeicii i-au explicat că acest lucru este imposibil.

VIDEO Rusescu: "Nu s-a schimbat nimic la Sevilla, dar nu se pune problema să revin la Steaua momentan"

captura raul rusescu-1

Lotul naţionalei României se va deplasa joi în Elveţia, în vederea unui turneu amical, unde elevii lui Victor Piţurcă vor da piept cu Albania (31 mai, ora 20:00) și Algeria (4 iunie, ora 21:30).

Brazilienii au declarat stare de urgență într-un oraș care va găzdui meciuri la CM, sub amenințarea inundațiilor

amazonia manaus

Stare de alertă în Brazilia, cu doar două săptămâni înaintea startului Campionatului Mondial care va fi găzduit de Țara Cafelei. În orașul Manaus, unul dintre gazdele celui mai important eveniment fotbalistic, autoritățile au declarat stare de urgență, fiindcă există un risc ridicat de inundații, după cum anunță britanicii de la "The Telegraph".

Mirel Rădoi a primit ofertă de a continua la Al Ain, dar pune o condiție

radoi

Șansele ca Mirel Rădoi să continue la Al Ain au crescut considerabil în ultimele 48 de ore.

Atletico a oficializat primul transfer. A adus un argentinian de 19 ani

angel correa

Atletico Madrid a câștigat titlul în La Liga și a jucat finala UEFA Champions League în sezonul recent încheiat însă echipa lui Simeone pare că se destramă după aceste performanțe.

Barça știe cum să atace titlul. Transferă chiar de la campioana Atletico

miranda atletico

FC Barcelona va fi o echipă cu multe noutăți în sezonul viitor. Un nou antrenor, Luis Enrique, dar și un posibil cuplu de fundași centrali Miranda - Marquinhos sunt doar câteva dintre mișcările catalanilor pentru a-și recâștiga poziția din La Liga, dar și din Europa.

Campioana e decimată după plecarea lui Reghe. Cine se ocupă de Steaua până la venirea unui nou staff

argaseala duckadam

Valeriu Argăseală, președinte al Consiliului de Administrație la clubul roș-albatru, este ultimul om cu putere de decizie care a rămas în Ghencea. La nivel tehnic, a rămas doar team-managerul Marius Ianuli, care a colaborat cu toți antrenorii din Ghencea, începând cu anul 2006.

Real Madrid insistă pentru Vidal: îi oferă lui Juventus 50 de milioane € + doi jucători

vidal juventus

Real Madrid a câștigat al zecelea trofeu în UEFA Champions League la sfârșitul săptămânii trecute (DETALII AICI), dar formația de pe Bernabeu e deja cu gândul la viitoarea stagiune. Lista de cumpărături a "galacticilor" e una destul de scurtă, iar primul nume de pe ea este cel al lui Arturo Vidal.

Mai mulţi jucători ai Stelei au renunţat la vacanţele programate în străinătate

stelisti vacante

Despărţirea dei Laurenţiu Reghecampf, după două titluri câştigate în doi ani, a agitat spiritele la Steaua. În afara antrenorului, la capitolul plecări sigure se mai află Tătăruşanu, Bogatinov, Georgievski, Piovaccari şi Kapetanos, în timp ce pe lista jucătorilor care au oferte şi şi-ar putea lua adio de la gruparea din Ghencea se regăsesc Gardoş, Latovlevici, Pintilii şi Tănase.

FC Barcelona a făcut ultima ofertă pentru Marquinhos. Dani Alves, păstrat în ecuație

marquinhos

Pretențiile celor de la PSG, care au cerut 30 de milioane de euro plus Dani Alves în schimbul lui Marquinhos, au fost considerate exagerate de către oficialii Barcelonei, care au venit cu o contraofertă.

VIDEO Franța avertizează, după 4-0 cu Norvegia, că e o forță de luat în seamă la Mondiale

giroud

Franța și-a etalat forța ofensivă cu trei săptămâni înainte de Mondial, în partida amicală cu Norvegia, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Despărțirea de Clarence Seedorf o costă pe AC Milan 10 milioane de euro!

seed

Doar patru luni a durat „povestea de dragoste” dintre Milan și fostul său jucător, Clarence Seedorf, care a fost dat afară chiar de către cel care a mizat pe el când era încă jucător în Brazilia: Silvio Berlusconi.

VIDEO Paul Pogba a reușit o bijuterie de gol contra Norvegiei, într-un meci amical

pogba gol

Franța se pregătește de debutul la Cupa Mondială din Brazilia și marți seara a jucat la Paris contra Norvegiei o partidă test. Paul Pogba a deschis scorul pe Stade de France cu o bijuterie de gol, în minutul 14.

Ancelotti i-a făcut să plângă pe jucători înainte de finala de la Lisabona, cu un film motivațional

real motivare

Real Madrid a cucerit sâmbătă, la Lisabona, pentru a zecea oară, cel mai important trofeu european al cluburilor. Victoria cu 4-1 după prelungiri în fața lui Atletico (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), în finala Champions League, are în spate o poveste emoționantă despre cum și-a motivat Carlo Ancelotti jucătorii.

VIDEO Primul antrenament cu Gaudin: "Avem 30% șanse cu Suedia"

sanse gaudin

Christian Gaudin a condus primul antrenament de la preluarea reprezentativei masculine de handbal a României. Are mai puţin de două săptămâni pentru a pregăti dubla cu Suedia. "În acest moment, şansele noastre sunt de maximum 30%.", a declarat noul selecţioner.

E oficial! Steaua a anunțat că s-a despărțit de Reghecampf

steaua oficial

Din acest moment chiar e oficial, Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Steaua. Campioana a făcut anunțul pe site-ul oficial, postând un mesaj pentru tehnician și staful acestuia, care-l va însoți la Al Hilal, în Arabia Saudită.

VIDEO Gâlcă: ”La Steaua, aș aplica filosofia spaniolă, mereu am fost fanul Barçei”

galca la digi

Costel Gâlcă, unul din favoriții lui Gigi Becali pentru ocuparea postului lăsat liber de Reghecampf pe banca Stelei, a vorbit, într-un interviu acordat Digi Sport, despre posibila sa venire în Ghencea.

UEFA le va pedepsi pe Atletico și Real, pentru că au luat prea multe galbene în finala Champions League

finala-cartonase

UEFA a decis să deschidă mai multe proceduri disciplinare după finala Champions League, pe care Real a câștigat-o, 4-1 după prelungiri, în fața concitadinei Atletico (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO). Forul continental le va pedepsi pe finaliste pentru că, spre exemplu, au luat prea multe cartonașe galbene.

EXCLUSIV Grigorie și-a prelungit contractul cu Brașov pe 2 ani. Surdu și Marius Constantin pleacă

grigo 1

Scăpată de retrogradare în ultima etapă a Ligii 1 - și doar datorită faptului că FC Vaslui nu a primit licența pentru sezonul viitor - FC Brașov pregătește ediția viitoare de campionat din timp. Printre primele lucruri făcute de „stegari” este și curățenia în lotul din acest sezon.

  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Fotbal Club
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Matinal
  • 14:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 Fotbal Club
  • 15:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:55 LIVE Fotbal Amical: Slovenia-Bulgaria
  • Vezi tot programul
  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0765333248

    FOTBAL: Portugalia - Croația, 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Football, International friendly, Norway - Czech Republic

    FOTBAL: Danemarca - Norvegia, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Belgium v Azerbaijan - EURO 2024 Qualifier BRUSSELS, BELGIUM - NOVEMBER 19 : Theate Arthur defender of Belgium pictured

    FOTBAL: Belgia - Luxemburg, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • romania bucurie minifotbal

    MINIFOTBAL: România - Serbia, 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Lamine Yamal of Spain during the Spain vs Brazil game at the Estadio Bernabeu in Madrid, Spain () PUBL

    FOTBAL: Spania - Irlanda de Nord, 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult