Ultimele stiri

France Football: Arsene Wenger negociază revenirea în antrenorat cu unul dintre granzii Europei

Wenger

Tehnicianul francez Arsene Wenger, 69 de ani, este aproape de a prelua echipa AC Milan, în locul lui Gennaro Gattuso, scrie France Football. Wenger şi-a încheiat vara trecută aventura de 22 ani la clubul Arsenal Londra şi de atunci nu a antrenat nicio echipă. Postul lui a fost preluat de spaniolul Unai Emery.

"Rednic nu o să plece, chiar dacă are ofertă de la arabi". "Puriul" urmează să dea cu piciorul unui "sac de bani"

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-DUNAREA CALARASI, LIGA 1 BETANO (22.10.2018)

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate de aseară, Rednic are o ofertă excelentă de la Al Nasr. Ion Crăciunescu e convins că tehnicianul nu va trăda Dinamo şi va rămâne în Ştefan cel Mare, pentru a încerca să salveze sezonul.

Turneul Campionilor | S-a stabilit cine i-a luat locul lui Rafael Nadal, după abandonul spaniolului

accidentare nadal

John Isner (33 de ani), nr. 10 mondial, va fi prezent la Turneul Campionilor care va avea loc la Londra între 11 şi 18 noiembrie, în locul spaniolului Rafael Nadal, ce a declarat forfait din cauza unei accidentări. Isner beneficiază astfel de retragerea fostului lider mondial, aşa cum şi niponul Kei Nishikori va evolua în locul argentinianului Juan Martin del Potro, nr. 4 mondial, care a anunţat că va lipsi tot din cauza unei accidentări. 

Video Concordia lui Dorinel, trei meciuri consecutive fără gol marcat: "O să am o discuție"

Dorinel suparat

VIDEO Concordia - Gaz Metan 0-0. Concordia Chiajna şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din prima etapă a returului seznului regulat, a 14-a. Pentru echipa lui Dorinel Munteanu este al treilea meci consecuitiv fără gol marcat, iatr tehnicianul Concordiei Chiajna s-a arătat foarte dezamăgit la finalul jocului care ar fi putut urca echipa ilfoveană la două puncte de ultimul loc din play-off.

Galerie Foto Pe Bernabeu vezi "goluri de toți banii". Madrilenii au montat televizoare la toaletă

real madrid fani

Santiago Bernabeu este considerat unul dintre cele mai importante temple fotbalistice din lume. Pentru a se ridica la nivelul performanțelor echipelor "casei", Real Madrid și naționala Spaniei, stadionul va beneficia de noi investiții. Printre primele noutăți ale stadionului se numără mini televizoarele montate chiar deasupra pisoarelor.

"Iisuse Hristoase, câţi oameni au văzut că mi-a făcut asta!". Au scris istorie la United, dar nu şi-au spus vreodată un cuvânt

cole

Andy Cole a avut o relaţie bizară cu Teddy Sheringham, colegul său de la Manchester United. Colegi timp de patru ani pe Old Trafford, cei doi nu şi-au scos vreodată un cuvânt.

Rafael Nadal s-a retras de la Turneul Campionilor! Va fi operat de urgență. Anunțul fostului lider ATP

Nadal accidentare

Rafael Nadal a anunţat, luni după-amiază, că nu va reveni pe teren în acest final de an, din cauza durerilor în zona abdominală şi că urmează să fie supus unei proceduri chirurgicale la gleznă, în cursul acestei zile. Prin urmare, Rafa nu va participa la Turneul Campionilor 2018. Fostul lider mondial a anunțat toate informaţiile prin diferite postări pe Twitter, în limba spaniolă.

Dinamo - FCSB | ”Sper să reziste!” Cel mai mare antrenor din istoria Stelei, de partea lui Nicolae Dică

Nicolae Dică

Nicolae Dică (38 de ani) nu se simte confortabil pe banca tehnică a roș-albaștrilor, mai ales după ce Gigi Becali a recunoscut recent că se implică până și la schimbările din timpul partidelor, cum s-a întâmplat și la întâlnirea cu U Craiova, din Bănie, câștigată de olteni cu 2-1. Emeric Ienei (81 de ani), cel mai mare antrenor din istoria Stelei, a luat atitudine și a sărit în apărarea lui Dică, despre care a spus că speră să reziste acestei atmosfere extrem de încărcată.

"Măi, 'Iliuţă', ne desparte o lume. Acest 'Mister' nu are nici măcar mistere". Dinu, noi ironii pentru Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport

În ciuda unui răspuns elegant primit de la Ilie Dumitrescu, Cornel Dinu nu se dezminte. Fostul jucător al lui Dinamo a avut o nouă ieşire în decor la adresa analistului Digi Sport.

Video&Foto Semn rău! Pique s-a lovit cu capul de autocar, la sosirea în Milano

Pique accidentare autocar

Gerard Pique, fundașul lui FC Barcelona, a suferit o lovitură la cap după ce a coborât din autocarul echipei, la Milano, dar fotbalistul va fi apt pentru meciul de marți, contra lui Inter Milano, în a 4-a etapa din grupele Ligii Campionilor, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00.

Laurenţiu Rus, dispus să părăsească Iaşiul, după ce i-a făcut lui Mihăilă. Discuţia cu Stoican şi cum văd oficialii situaţia

Valentin Mihăilă

Laurenţiu Rus le-a transmis oficialilor de la Poli Iaşi, prin intermediul antrenorului Stoican, că e gata să îşi rezilieze contractul cu echipa din Copou, după faultul asupra lui Mihăilă.

Dinamo - FCSB | ”Nu poți să vii să spui că dai pe toată lumea afară!”. Avertisment pentru Mircea Rednic!

mircea rednic dinamo

Dinamo se află, probabil, în cel mai critic moment din istoria clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” iar Ionuț Negoiță vrea să vândă! Despre situația roș-albilor, mai ales înaintea marelui derby cu FCSB, programat duminică, 11 noiembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa a 15-a, a doua a returului sezonului regulat, a vorbit și Emeric Ienei (81 de ani). Reputatul tehnician a rămas marcat de situația de acum a roș-albilor și a spus ce trebuie să facă Mircea Rednic (56 de ani) pentru a salva echipa.

Galerie Foto Salah, "pedepsit" cu o statuie pe modelul Ronaldo

salah ronaldo

Mohamed Salah a fost "pedepsit" de un artist, pe modelul Cristiano Ronaldo. Întreg mapamondul a zâmbit după ce a fost dezvelit celebrul bust mutilat, realizat în cinstea lui Cristiano Ronaldo. În schimb, nici sculptura creată pentru starul lui Liverpool nu este departe de cea a portughezului.

Şimon Sorin Dumitru şi Florentina Constantin, campioni mondiali la Dans Sportiv. România a luat şi un titlu european

podium Camp Mond senior 1 de 10 dansuri

Video Dinamo - FCSB | ”Și când eram acolo mă tratau la fel!”. Bălgrădean știe cum va fi la derby. Mesaj special pentru fanii roș-albaștrilor

balgradean penalty fcsb

Bălgrădean a vorbit despre derby-ul cu Dinamo, de duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, despre felul în care va fi primit de fanii ”câinilor”, dar le-a transmis un mesaj clar și suporterilor roș-albaștrilor.

Exclusiv Dinamo, încă două transferuri înainte de derby-ul cu FCSB. Fotbaliştii au ajuns deja la Bucureşti

collage d

Dinamo a anunțat oficial că Naser Aliji este "câine" cu acte, dar Rednic nu se va opri aici. Mâine, alţi doi fotbalişti vor semna cu formaţia din Ştefan cel Mare: Rachid Ait-Atmane, anunţat în exclusivitate aici şi Simon Zenke. Ambii au sosit deja în Bucureşti, iar marţi vor parafa înţelegerile.

Galerie Foto Gestul imens făcut de Cristiano Ronaldo de ziua unui puşti din România

Ronaldo autograf Vass

Cristiano Ronaldo i-a făcut cel mai frumos cadou lui David Vissa, un puști român care își petrece o superbă vacanță la Torino cu ocazia aniversării a 10 ani. În dimineața zilei de 5 noiembrie, ziua de naștere a lui David Vissa, starul lui Juventus Torino i-a oferit pustiului român autograful și s-a pozat alături de el.

Rabiot ar putea pleca gratis de la PSG. Francezul, curtat insistent de un club de top din Premier League

Adrien Rabiot

Reîncepe lupta pentru Adrien Rabiot. Mijlocașul francez de la PSG a refuzat în repetate rânduri prelungirea contractului cu campioana Franței, iar cluburi de top din Europa au intrat din nou pe fir. 

Video&Foto Gabi Enache, al doilea gol pentru Partizan. Ce look și-a ”tras” fostul fundaș al FCSB

gabi enache deschidere

Gabi Enache (28 de ani) a reușit să marcheze al doilea său gol pentru Partizan Belgrad, în victoria cu 2-0, contra celor de la Vojvodina, obținută duminică seară, în etapa a 15-a din prima ligă a Serbiei.

Ronaldo pregăteşte primul transfer al iernii la Juve. După ce l-a vrut pe Marcelo, acum e aproape să aducă alt jucător de la Real

ronaldo navas

Wojciech Szczesny este, după plecarea lui Buffon la PSG, portarul titular al lui Juve, dar Ronaldo militează pe lângă şefii "Bătrânei Doamne" pentru aducerea lui Keylor Navas, bunul său prieten de la Real Madrid.

Soția lui Thomas Muller, obligată să-i ceară iertare antrenorului Nico Kovac după ce l-a criticat pe Instagram

Muller sotie Kovac

Lisa Muller, soţia mijlocaşului Thomas Muller, a fost obligată de clubul Bayern Munchen să-i ceară iertare antrenorului Nico Kovac, după o postare tendenţioasă pe Instagram, informează britanicii de la Mirror.

Primăria condusă de Gabriela Firea, prima reacţie după atacurile virulente apărute la finalul partidei FCSB-Astra

logo primaria bucuresti

Negoiță vrea să vândă Dinamo. Potențialul cumpărător a sosit la București

Negoita

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo București. Clubul trece prin cea mai nefastă perioadă din istorie și ar putea fi cumpărat de grecul Konstantinos Tsakiris. Astfel, omul de afaceri a fost invitat de "câini" la meciul de diseară dintre Voluntari și Dinamo, potrivit surselor Gazetei.

McGregor s-a întâlnit cu Mike Tyson: "Soiul de marijuana pe care îl cultivi e foarte bun!"

conor mike

Conor McGregor e din nou în centrul atenției. Irlandezul s-a întâlnit în Irlanda, la Dublin, orașul său natal, cu Mike Tyson. Cei doi au stat de vorbă mai puțin despre sport și mai mult despre afacerile pe care le conduc. Fostul pugilist are o fermă în care cultivă marijuana în timp ce Conor McGregor o firmă producătoare de wisky. Toată întâlnirea a fost povestită de luptătorul irlandez într-o postare pe Instagram.

Video Au "dat foc" la stadion! Fanii celor de la Karlsruher şi-au luat adio de la arena veche de 63 de ani

stadion germania

Fanii celor de la Karlsruher au făcut spectacol la ultimul meci jucat de echipa favorită pe bătrânul stadion Wildpark. Acesta urmează să fie demolat, în locul lui fiind construită o nouă arenă ultramodernă.

Declaraţia din vestiarul Realului care uimeşte pe toată lumea: "Lopetegui e cel mai bun antrenor pe care l-am avut"

julen lopetegui

Julen Lopetegui a fost dat afară de Real Madrid după umilința pe de Camp Nou, 1-5 cu Barcelona, dar există jucători în cadrul formației de pe Santiago Bernabeu care regretă plecarea antrenorului de 52 de ani. Unul dintre aceștia este fundașul dreapta Dani Carvajal.

Coman, desființat de Becali după partida cu Astra: "Nu pot să îl recunosc"

becali

Echipa lui Dică a avut probleme severe în defensivă, unde a jucat cu 3 improvizații, dar nici în atac nu a excelat. Florinel Coman a fost aspru criticat și totodată, ironizat de către Gigi Becali.

Gnohere, mesaj pentru dinamoviști înainte de derby + apel la fanii FCSB

Gnohere Dinamo FCSB

Dinamo - FCSB | Dinamo - FCSB este, fără îndoială, cel mai așteptat meci al acestei săptămâni.

PSG, pusă în stand-by de Verratti. Ce echipe vor să-l transfere pe italian

verratti-1

Marco Verratti este un jucător de bază la PSG, dar o eventuală despărțire a acestuia de clubul parizian nu este exclusă în viitorul apropiat. Oficialii campioanei Franței i-au făcut italianului o ofertă de prelungire a contractului, însă Verratti nu a semnat. Potrivit Calciomercato, mijlocașul îi ține în stand-by pe oficialii clubului francez. În plus, cluburi de top din Europa s-au arătat interesate de transferul jucătorului.

Nimeni nu-l vrea pe Gicu Grozav! "Suntem acoperiți"

Gicu Grozav

Gicu Grozav e refuzat, pe rând, de formațiile din Liga 1. După ce Hermannstadt a anunțat că nu se mai pune problema unei noi oferte pentru internaționalul român, acum a venit rândul celor de la Astra să anunțe că nu sunt interesați de serviciile lui Gicu Grozav.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult