Ultimele stiri

Gnohere a intrat în istoria Ligii 1. Ce record a atins în meciul cu Astra și ce obiective și-a stabilit

gnohere astra

Harlem Gnohere este probabil cel mai iubit fotbalist de la FCSB. Căpitan la meciul cu Astra din Liga 1, francezul a adus victoria echipei pregătite de către Nicolae Dică și astfel, a devenit cel mai bun marcator străin din istoria "roș-albaștrilor" în competiția internă.

Dinamo - FCSB | Atacată de MM Stoica, Gabriela Firea e ironizată de Rednic: "Domnul Pandele nu vorbeşte cu ea?!"

captura rednic

Dinamo - FCSB. Înaintea marelui derby al forbalului românesc, programat duminică, 11 noiembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa a 15-a, a doua a returului sezonului regulat, toată lumea se plânge de starea gazonului de pe Arena Naţională.

Video Adrian Petre face spectacol la echipa de club. Românul a marcat în minutul 96 pentru echipa de pe podium

adrian petre

Dinamo - FCSB | Clasamentul "reflectă" prețul. Cotele de piață ale jucătorilor din clasicul României

colaj dinamo fcsb

LIVE VIDEO Dinamo - FCSB | În săptămâna marelui derby al fotbalului românesc, situația lui Dinamo este în continuare critică. Dinamoviștii sunt în plin proces de "triere" a lotului, iar jucătorii vin și pleacă pe bană rulantă. Chiar și în aceste condiții de "epurare" continuă, cotele de piață ale celor două loturi diferă și ele substanțial

Dinamo - FCSB | Rednic, mesaj pentru Gnohere înainte de derby: "Să-şi ceară scuze"

Dinamo - FCSB. Contre între Mircea Rednic şi Harlem Gnohere

Dinamo - FCSB este marele derby din fotbalul românesc. Pe lângă rivalitatea fanilor care, de-a lungul timpul, a oferit momente memorabile, partida de duminică propune şi un duel încins între antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, şi golgheterul campionatului, Harlem Gnohere.

Perez îi pregătește înlocuitor lui Marcelo. Variantă-surpriză pentru Real Madrid

marcelo schimbare malaga

Real Madrid îi caută înlocuitor lui Marcelo, jucător în vârstă de 30 de ani, cu evoluții oscilante în acest sezon. Florentino Perez gândește pe termen lung și astfel, Alfonso Pedraza de la Villareal a intrat în vizorul galacticilor, notează Marca.

Ronaldinho, într-o situație fără precedent. Câți bani mai are în cont brazilianul

ronaldinho

După ce un tribunal din Brazilia a decis reținerea pașapoartelor lui Ronaldinho și a fratelui său, pentru neplata datoriilor către Fisc, autoritățile sud-americane au descoperit faptul că starul brazilian nu are de unde să acopere amenzile în valoare de 2 milioane de dolari. 

Inter - Barcelona, direct în istoria fotbalului italian. Recordul anunțat chiar de gruparea italiană

inter

Derby-ul serii în UEFA Champions League este Inter - Barcelona, iar meciul a intrat deja în istorie. Stadionul va fi plin ochi, iar cele 73.500 de bilete puse în vânzare au fost epuizate. Capacitatea arenei este de 80.018 locuri, însă diferența reprezintă normele de siguranță impuse de UEFA

Ce a făcut fotbalistul, înainte să fie decapitat. Fiica amantei era în casă și a spus totul

brites

Daniel Correa Freitas, fotbalist la Sao Paulo a fost găsit mort în Sao Jose dos Pinhais, un oraș din Parana, din sudul Braziliei. Allana Brittes, fiica presupusei amante a jucătorului, a rupt tăcerea, susţinând varianta tatălui său, Edson Brittes Jr, care a recunoscut crima.

Mesajul Elenei Udrea din spatele gratiilor. Imaginea postată pe reţelele de socializare

nuti

Elena Udrea și Alina Bica au rămas în arest în Costa Rica, după ce justiția de acolo le-a respins cererea de eliberare, după cum anunță Digi24. Cele două se află după gratii încă de pe data de 3 octombrie, când au fost reținute de poliția locală, care a pus în aplicare o cerere a Interpol.

Investitorul grec interesat de Dinamo n-a fost la meci! Pe cine a trimis la Voluntari

Mircea Rednic, Dinamo

În tribuna oficială a Stadionului ”Anghel Iordănescu” ar fi trebuit să fie prezent luni seară, 5 noiembrie 2018, și omul de afaceri Konstantinos Tsakiris, cel care se pare că este interesat să cumpere pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, deținut în prezent de către Ionuț Negoiță.

"Iarna nu-i ca vara" şi când vine vorba despre sport. Cum putem face mişcare şi în sezonul rece

patinaj 2

Video Espanyol - Athletic Bilbao 1-0. Echipele catalane fac legea în La Liga

Espanyol gol cu Bilbao

Catalanii fac legea în La Liga - Barcelona este lider, iar pe locul secund a urcat concitadina Espanyol, după victoria din duelul cu Bilbao, ÎN DIRECT la Digi Sport.

"Ne-am înţeles cu ei, semnează!". Rednic anunţă super-transferuri la Dinamo: "Unul dintre ei are o cotă foarte mare"

dinamo (2)

După venirea lui Naser Aliji, Dinamo va oficializa marţi alte două transferuri: Rachid Ait-Atmane şi Simon Zenke. Rednic anunţă însă şi alte întăriri, în zilele următoare lucrurile urmând a fi cât se poate de clare.

"Am ofertă foarte bună din Golf!". Anunţul făcut de Rednic, la finalul partidei cu Voluntari

rednic (2)

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate de ieri, Al Nasr îl ofertează pe Mircea Rednic. Tehnicianul a promis că nu pleacă, chiar dacă admite că, din punct de vedere financiar, lucrurile sunt foarte tentante.

Video Nistor a explicat de ce nu a vrut să bată penalty-ul la Voluntari: "Eu am o regulă"

Nistor penalty refuz

VIDEO FC Voluntari - Dinamo 0-1. În minutele de prelungiri ale partidei dintre FC Voluntari și Dinamo, scor 0-1, Dan Nistor a șutat de la marginea careului de 16 metri și Zgrablic a respins, în cădere, cu mâna. Arbitrul Cătălin Popa l-a eliminat pe Zgrablic, pentru cumul de galbene, și a arătat punctul cu var. În acele momente, Dan Nistor s-a îndreptat imediat către banca tehnică și i-a făcut semn lui Mircea Rednic că nu el va executa lovitura de la 11 metri.

”Ne-a spus să nu băgăm în seamă ce se strigă”. Cum i-a motivat Rednic pe fotbaliștii lui Dinamo

Dejan Sorescu, Mircea Rednic, Dinamo

La finalul partidei de la Voluntari, Dejan Sorescu (21 de ani) a vorbit despre momentele grele pe care le-au trăit roș-albii în ultima vreme. Folosit mijlocaș dreapta, după care retras ca fundaș dreapta ca urmare a înlocuirii lui Corbu, Sorescu a fost și aproape de un gol, dar nu a avut șansă. Oricum, la final, atât el, cât și colegii săi, păreau că nu mai știu cum să se bucure după o victorie pe care nu o mai obținuseră din august în Liga 1.

Ilfovenii se simt nedreptățiți după înfrângerea cu Dinamo: "Și noi meritam un penalty"

Capatana Voluntari

VIDEO FC Voluntari - Dinamo 0-1. Mihai Căpățână a fost cel care a provocat hențul în careul dinamovist al lui Cooper din minutul 27, în urma căruia FC Voluntari putea să deschidă scorul în partida cu Dinamo.

Video FC Voluntari - Dinamo 0-1. Victorie dramatică a lui Dinamo, ”smulsă” în minutul 90+4, dintr-un penalty!

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (5.11.2018)

Dinamo a învins-o dramatic pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0, luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Diogo Salomao (90+4 din penalty), după un henţ comis în careu de croatul Ivan Zgrablic, la şutul lui Dan Nistor. Zgrablic a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Dinamo, prima victorie în campionat din luna august. "Campionii, campionii!"

dd deschidere

VIDEO Voluntari - Dinamo 0-1. După 14 etape scurse din Liga 1, Dinamo respiră. "Câinii" nu mai bătuseră pe nimeni în campionat din luna august.

Video Gyor - Thuringer 31-28. Maghiarele, victorii pe linie în Liga Campionilor

Gyor neinvinsa in Liga Campionilor

Gyor rămâne singura echipă cu parcurs perfect în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Maghiarele au 4 victorii din tot atâtea partide, după 31-28 cu Thuringer.

Video "O fi bine aşa?". Reacţia lui Mihai Stoica, după penalty-ul refuzat celor de la Voluntari

penalty cooper si morais

VIDEO FC Voluntari - Dinamo. Una dintre cele mai controversate faze ale primei reprize dintre FC Voluntari şi Dinamo a avut loc în minutul 27. Şutul lui Căpăţână, din lovitură liberă, l-a lovit în mână pe Cooper, care se afla în propriul careu, însă, centralul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue. Imediat după această fază, Mihai Stoica a reacţionat cu o postare pe Facebook.

”Am vorbit în vestiar!”. Mihai Teja a depistat o mare problemă la Gaz Metan Mediaș

Mihai Teja Gaz Metan

Echipa antrenată de către Mihai Teja (40 de ani) a ajuns la a treia partidă consecutivă fără victorie în campionat. Medieșenii au obținut mai puține puncte în acest interval față de Voluntari, Hermannstadt și Botoșani, spre disperarea tehnicianului ”curtat” și de Gigi Becali pentru a-l aduce la FCSB.

Veste fantastică pentru fanii Barcelonei. Ce s-a întâmplat la antrenamentul de luni seară

messi bun

Lionel Messi are şanse mari să evolueze marţi seară, pe Giuseppe Meazza, în partida Inter - Barcelona (în direct pe Digi Sport 1, de la ora 22:00).

Video Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce jucătorii de la FC Voluntari au cerut un penalty în meciul cu Dinamo

Cooper penalty

VIDEO FC Voluntari - Dinamo. În mintul 27 al partidei disputata pe terenul "Anghel Iordănescu", la o lovitura liberă executată din afara careului de Căpățână, mingea l-a lovit în mână pe Cooper, aflat în interiorul careul dinamovist, dar "centralul" Cătălin Popa a lăsat jocul să continue.

"Ole-ole, ole-ola, aplaudaţi campioana". Fanii lui Dinamo au râs de propriii jucători. Bannerele şi scandările pregătite

fani dinamo

Voluntari - Dinamo VIDEO. Fanii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării. La meciul cu FC Voluntari, ultraşii din Ştefan cel Mare i-au contestat pe jucători de la începutul meciului.

Dinamo - FCSB | Coşmar fără de sfârşit pentru Dică: încă un jucător acuză probleme

nedelcu

Dinamo - FCSB (duminică, 11 noiembrie, ora 21:00, Digi Sport 1). Nicolae Dică are parte de un adevărat coşmar, la cârma FCSB. Deşi mai mulţi jucători revin pentru derby-ul cu Dinamo, tehnicianul roş-albaştrilor are în continuare mari emoţii: Nedelcu a fost lovit în partida cu Astra, 1-0, şi e incert pentru confruntarea de duminică.

Galerie Foto Căsătoria, povară grea pentru Buffon. Italianul, acuzat de infidelitate chiar și după divorț

alena seredova buffon

Gianluigi Buffon a fost căsătorit timp de 3 ani cu Alena Seredova, în perioada 2011-2014. La 4 ani de la divorț, fosta soție a portarului a vorbit despre relația cu starul italian, în cadrul emisiunii "Verissimo".

Exclusiv ”Mai vin un englez, un italian şi un frate de-ai lui Ze Kalanga!”. Anunț de ultimă oră al lui Rednic!

ze kalanga dinamo rednic

Așa cum a promis, Mircea Rednic (56 de ani) s-a pus pe transferuri la Dinamo, în dorința de a închega un lot menit a se lupta cu șanse reale pentru un loc în play-off. După ce digisport.ro v-a informat că marți, 6 noiembrie 2018, alţi doi fotbalişti vor semna cu formaţia din Ştefan cel Mare: Rachid Ait-Atmane, anunţat în exclusivitate aici şi Simon Zenke, tehnicianul lui Dinamo a mai făcut un anunț cu foarte puțin timp înaintea meciului de campionat cu FC Voluntari. Aceștia au sosit deja la București.

"E înnebunit să se întoarcă la Real!". Mutarea pe care nu o anticipa nimeni: cine poate ajunge pe Bernabeu, din iarnă

james

Deşi se specula că Bayern îi va plăti lui Real Madrid clauza de transfer definitiv pentru James Rodriguez, columbianul vrea neapărat să se întoarcă pe Bernabeu. Potrivit Mundo Deportivo, sud-americanul vrea să ajungă înapoi la Real încă din iarnă.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult