Ultimele stiri

Video Un nou moment jenant la minutul de reculegere ţinut în memoria lui Ilie Balaci, la meciul Dinamo-Dunărea

Moment reculegere Balaci

Olguța Vasilescu a anunțat ce stradă va purta numele lui Ilie Balaci

olguta vasilescu csu craiova

Ilie Balaci a murit duminică dimineață - a fost vestea care a cutremurat o țară întreagă. Înmormântarea fostului mare fotbalist al României, extrem de iubit în Craiova, are loc marți, zi în care foști colegi, oameni de fotbal și persoane publice au venit să îi aducă un ultim omagiu celui care a fost supranumit "Minunea Blondă".

Mircea Rednic nu a rămas dator. Cum a răspuns la ironiile lui Mihai Stoica

mircea rednic rade

Revenirea lui Mircea Rednic în Liga 1 a reaprins şi rivalitatea dintre FCSB şi Dinamo. Protagonişti sunt tehnicianul alb-roşiilor şi directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica.

Cât de bolnavă a ajuns România în ultimii 10 ani. De ce e important să facem măcar 5.000 de paşi pe zi

trafic aglomerat

"Conflict diplomatic" înainte de Man. United - Juventus. Ce au scris englezii pe site-ul oficial

Juventus Walk Around In Manchester

Meciul dintre Manchester United şi Juventus, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în această seară, de la ora 22:00, este capul de afiş al zilei în UEFA Champions League. Însă partida este anticipată de un posibil "conflict diplomatic" între cele două cluburi.

"M-am simțit ridicol". Cum s-a produs ruptura dintre Mirel Rădoi și Gigi Becali

gigi mirel

Mirel Rădoi (37 de ani) a rememorat momentul în care a conștietizat faptul că nu mai putea colabora cu nașul său, Gigi Becali, din postura de antrenor-patron.  Rădoi a antrenat FCSB în 2015, când a fost eliminat de Partizan Belgrad din preliminariile UEFA Champions League și mai apoi de Rosenborg, în play-off-ul Europa League.

Video Dănuţ Lupu a plâns tot interviul în care a vorbit despre naşul Ilie Balaci, cel care l-a remarcat înaintea lui Lucescu

Danut Lupu lacrimi

Promisiunea făcută de Cristiano Ronaldo, la revenirea pe Old Trafford

ronaldo united

Cristiano Ronaldo se întoarce ca adversar pe stadionul pe care a fost idol timp de 6 ani. Manchester United - Juventus este capul de afiş al zilei de marţi în UEFA Champions League şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 22:00.

Mourinho și Guardiola l-au dorit pe Bonucci! Fundașul lui Juventus a spus tot

Guardiola Mourinho Bonucci

Fundașul lui Juventus, Leonardo Bonucci, a confirmat faptul că, în vară, a refuzat șansa de a se alătura echipei pregătite de Jose Mourinho, Manchester United. Bonucci, 31 de ani, s-a întors la Juventus după un sezon petrecut la AC Milan.

Medicul care i-a acordat primul ajutor lui Ilie Balaci: "Avea limba umflată. Nu știu de ce"

balaci omagiu 8

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, în apartamentul mamei sale din Craiova, deși medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze o oră și jumătate. În urma autopsiei, s-a stabilit că fostul mare fotbalist al României a decedat din cauza unui infarct miocardic și a unei insuficiențe respiratorii.

”A fost prima mea casă!”. Ilie Balaci i-a făcut un cadou de nuntă superb lui Flavius Stoican

Ilie Balaci

Vestea că Ilie Balaci a murit l-a șocat pe Flavius Stoican. Antrenorul lui Poli Iași, care este și finul de cununie al fostului mare fotbalist, a dezvăluit ce cadou de nuntă i-a făcut ”Minunea Blondă”.

Motivul pentru care Guardiola crede că Manchester City nu poate câștiga Champions League

guardiola sport.ro

Pepe Guardiola crede că Manchester City are nevoie de “ceva special” pentru a câştiga cel mai mare trofeu din fotbalul european. Actuala campioană din Premier League se află la al 8-lea sezon consecutiv în Liga Campionilor, dar până acum echipa de pe Etihad Stadium nu a reuşit să joace vreo finală. Semifinala din 2016, pierduta la limită contra lui Real Madrid, este cea mai bună performanță la acest nivel pentru trupa lui Guardiola. 

Lucescu îşi continuă marşul în Grecia. Victoria cu Aris l-a făcut pe fiul patronului să le spele maşinile jucătorilor

giorgos savvidis

Galerie Foto Presa catalană a obţinut primele imagini cu Messi având braţul imobilizat

messi accidentare

Lionel Messi s-a accidentat la braţul drept, în timpul meciului FC Barcelona - Sevilla 4-2, şi va fi indisponibil 3 săptămâni.

Foto Scene dramatice în fața stadionului unde a fost depus Ilie Balaci. Nepotul său, implicat într-un accident rutier

Accident nepot Ilie Balaci poza

Un accident grav a avut loc luni seara, în faţa Stadionului "Ion Oblemenco", unde este depus trupul neînsufleţit al marelui fotbalist Ilie Balaci, care va fi înmormântat marţi la cimitirul Sineasca. Patru persoane au fost rănite, printre care şi nepotul lui Ilie Balaci, notează ziaruldecraiova. La volan se afla un apropiat al familiei Balaci. 

Galerie Foto Ronaldo a atras toate privirile la Manchester: a venit la conferință cu două milioane de euro la mână

5301364-0-image-a-2_1540246891251

Manchester United și Juventus Torino se întâlnesc în derby-ul zilei în Champions League. Atracția de la conferința de presă susținută de campioana Italiei înaintea partidei cu "diavolii roșii" a fost reprezentată de prezența lui Cristiano Ronaldo în fața jurnaliștilor.

Rednic: "Asta o spun pentru 'Luțu 2', ca să știe!" MM Stoica a dat două replici acide în doar câteva ore

Mihai Stoica si Lutu

VIDEO Dinamo - Dunarea Călărași 1-1. Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei FCSB, a reacţionat în stilul caracteristic după ce Dinamo a remizat cu Dunărea Călăraşi, 1-1, la primul meci al lui Mircea Rednic pe banca "câinilor" şi a rămas pe loc de baraj.

Isco: "Nu putem plânge după un jucător care nu a vrut să mai joace aici!" Reacția lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu e interesat de situația de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Isco, după ce mijlocașul lui Real Madrid declarase că ”galacticii” nu pot plânge după ”un jucător care nu a mai vrut să joace aici”, făcând referire la starul portughez. CR7 a vorbit despre criza de pe Bernabeu.

Exclusiv Cum a pierdut Becali 430.000 de euro pe mâna lui Mihai Stoica şi pe cea a lui Nicolae Dică

catalin golofca si robert grecu

Foto ”O stradă îi va purta numele!”. Ilie Balaci, omagiat în Oltenia. Filmul evenimentelor unor zile dureroase

ilie

Craiova este în doliu după ce Ilie Balaci a trecut în neființă. Bucuria de după meciul cu FCSB, scor 2-1, a fost depășită cu aceeași viteză cu care ”Minunea Blondă” a părăsit această lume, duminică dimineață. Oltenii sunt extrem de afectați de această pierdere, astfel că își petrec acum mult timp alături de trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist. Luni, peste 200 de oameni au ținut să fie prezenți la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, când a fost adus sicriul. 

”În afară de 2-3, străinii n-au arătat că merită să joace aici”. Rednic anunță ”revoluția” la Dinamo

Dinamo - Dunărea 1-1

Dinamo nu a reușit încă să iasă din criză, nici după primul meci disputat cu Mircea Rednic pe bancă.

Video Dinamoviștii, compătimiți de adversari: "E prea târziu". Echipa lui Rednic a ajuns pe locul 12

Dan Alexa

VIDEO Dinamo - Dunărea Călărași 1-1 | Nou-promovata Dunărea Călărași a smuls un punct pe terenul lui Dinamo, însă putea pleca acasă cu toate cele trei, după ocaziile avute. A fost a șasea remiză a echipei lui Dan Alexa, care e conduce la acest capitol, la egalitate cu FC Botoșani. În schimb, Dunărea este peste Dinamo la numărul de puncte în clasament, 15, în comparație cu cele 12 ale dinamoviștilor

Video Se îngroașă gluma la Dinamo, după remiza cu Dunărea. "E îngrijorător, suntem pe un loc ruşinos"

Gicu Grozav

VIDEO Dinamo - Dunărea Călărași 1-1 | Dinamo nu mai știe să câștige de 6 meciuri în Liga 1. Remiza cu nou-promovata Dunărea Călărași l-a făcut pe Gicu Grozav să tragă o concluzie tragică

”Suntem într-un moment foarte prost!”. Dinamoviștii se bazează pe Rednic pentru a ieși din criză

popa rednic

Mircea Rednic și-a început al patrulea mandat pe banca lui Dinamo cu un semieșec.

Două mutări făcute "în secret" de FCSB! Antrenor nou la echipa a doua şi "perla de 500.000.000" care tocmai a semnat

pompiliu stoica

Ianis Stoica a semnat un nou contract cu FCSB. Odată cu această realizare, vicecampioana a reuşit să îl aducă şi pe tatăl acestuia, Pompiliu Stoica, în funcţia de antrenor la echipa secundă.

Video Dinamo - Dunărea Călărași 1-1. Rezerva Daniel Popa a salvat un punct. "Câinii" au avut o bară în minutul 89

Dinamo

Etapa a 12-a a Ligii 1, îndoliată de dispariția fulgerătoare a celui care a fost Ilie Balaci, se va închide diseară cu meciul dintre Dinamo și Dunărea Călărași. Partida din ”Ștefan cel Mare”, prima de la revenirea lui Mircea Rednic pe banca roș-albilor, îi va prilejui tehnicianului, în vârstă de 53 de ani, să dea drumul testelor de la echipă. ”Puriul” a precizat că va profita de perioada până în vacanța de iarnă pentru a evalua corect lotul, după care va decide unde trebuie să facă corecții.

Video&Foto Peluza Sud și Peluza Nord, ultim omagiu adus lui Ilie Balaci! Imagini impresionante

fani craiova mititelu

Trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost depus la stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde oameni de fotbal și fani ai Craiovei îi aduc un ultim omagiu.

”Nu vă voi minți!”. Ce l-au anunțat avocații pe Cristiano Ronaldo despre cazul în care este acuzat de viol

NINTCHDBPICT0000045049081

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre acuzațiile de viol care i-au fost aduse de Kathryn Mayorga.

Video&Foto Rednic, în lacrimi la momentul de reculegere în memoria lui Balaci. Bannerul afişat de PCH

rednic lacrimi

Imagini emoţionante în Ştefan cel Mare, acolo unde Mircea Rednic a plâns la momentul de reculegere în memoria marelui Ilie Balaci.

Video Exclusiv Implicarea lui Becali în alcătuirea echipei ar putea avea consecințe grave: "Problema cea mai mare e aici"

Implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei la FCSB ar putea avea consevințe grave. O spune analistul Digi Sport, Ianis Zicu

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Sport Special
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Gol
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult