Ultimele stiri

Poza care îi pune pe gânduri pe fanii lui Man. United. Pogba, în vestiarul lui Juventus după eşecul din UCL

Cuadrado Pogba

Paul Pogba a dat frâu liber speculaţiilor privind o revenire la Juventus. Mijlocaşul lui Manchester United a mers în vestiarul fostei sale echipe după eşecul cu 0-1 din grupa a treia a Ligii Campionilor, iar Juan Cuadrado a postat pe contul de pe Instagram o poză cu el alături de francez.

Video Mourinho recunoaşte superioritatea lui Juve: "Ne-a ascuns mingea". Critici pentru conducerea lui United

Manchester United v Juventus - UEFA Champions League Group H

VIDEO Manchester United - Juventus 0-1 | Jose Mourinho a recunoscut superioritatea lui Juventus, în meciul pe care italienii l-au câştigat cu 1-0 pe Old Trafford, în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League. În acelaşi timp, managerul portughez a trimis săgeţi în direcţia conducerii lui United.

Vlădoiu a participat la un "blat" când era la Steaua: "Ni s-a spus că nu trebuie să câștigăm! Am rămas șocat"

Vladoiu

Ion Vlădoiu a dezvăluit că a luat parte la un meci aranjat în perioada în care a jucat pentru Steaua (n.r. actuala FCSB). Fostul atacant al Stelei, lui Rapid şi Dinamo susţine că "roş-albaştrii" au oferit două puncte Gloriei Bistriţa în sezonul 2000-2001, când Victor Piţurcă era antrenorul Stelei.

Exclusiv Planul lui Mirel Rădoi pentru Euro 2019. Cum va juca România + De ce Paşcanu e fotbalistul cheie

FOTBAL:ROMANIA U21-LIECHTENSTEIN U21, PRELIMINARIILE CE 2019 (16.10.2018)

Exclusiv ”Am căutat explicații pe care nu le-am găsit!”. Problemele lui Dorinel Munteanu înaintea meciului cu Dinamo

Ioan Andone, Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu (50 de ani) nu și-a revenit după umilința la care a fost supus în runda trecută, pe terenul celor de la Voluntari. Recordmenul selecțiilor de la echipa națională a încercat să găsească explicații pentru evoluția total diferită a echipei sale față de meciul cu FCSB, câștigat de ilfoveni cu 1-0. 

E printre preferaţii fanilor lui Dinamo, dar un fost "câine" îl critică: "Nu e în stare să dea o jumătate de bară"

Diogo Salomao

Dinamo e pe loc de baraj în Liga 1, după 12 etape, iar jucătorii alb-roşiilor nu sunt deloc menajaţi. Nici măcar fotbaliştii apreciaţi nu scapă de critici, în condiţiile în care echipa e într-o situaţie critică.

Video ”Nu e nimeni mai madridist ca mine!” Dezvăluirile lui Marcelo: ce spune de Juventus și de Lopetegui

Marcelo - Real Madrid

”Galacticii” s-au impus cu ceva emoții pe ”Bernabeu”, în etapa a treia din Grupa G a UEFA Champions League, dar se află pe primul loc. Emoții pentru că cehii au redus din handicap și au forțat egalarea, în timp ce madrilenii au evoluat în ultimele două minute cu un om mai puțin după accidentarea lui Marcelo. Brazilianul a jucat iar bine pentru gruparea blanco și a reușit chiar să și marcheze.

Gattuso, în pericol după eşecul din derby-ul cu Inter. Cine e pregătit să-i ia locul

Gattuso

Înfrângerea din derby-ul cu Inter, scor 0-1, i-ar putea fi fatală lui Gennaro Gattuso. Fostul mijlocaş e în pericol să fie înlocuit cu Roberto Donadoni pe banca lui AC Milan, anunţă presa italiană.

Viitorul Constanţa, eliminată din UEFA Youth League. A pierdut returul cu Dinamo Zagreb

Viitorul Dinamo Zagreb

Echipa Under 19 a Viitorului a fost eliminată în primul tur al play-off-ului UEFA Youth League. Constănţenii au fost învinşi şi în deplasare, 0-2, de Dinamo Zagreb, după ce au pierdut şi confruntarea tur, de la Ovidiu, scor 0-1.

Galerie Foto Gestul superb făcut de CR7 pentru fanul intrat pe teren în timpul meciului Man. United - Juventus

Cristiano Ronaldo, selfie cu suporterul intrat pe teren / Foto: Getty Images

VIDEO Manchester United - Juventus 0-1 | Revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, chiar şi din postura de adversar, nu putea să-i lase indiferenţi pe fanii lui Manchester United.

Şase-şase la Dinamo. Lista jucătorilor pe care Mircea Rednic îi dă afară

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-DUNAREA CALARASI, LIGA 1 BETANO (22.10.2018)

Fratele luptătorului Cătălin Moroșanu, reținut de DIICOT. Ce acuzații i se aduc

Cătălin și Claudiu Moroșanu

Fratele luptătorului Cătălin Moroșanu a fost reținut miercuri, 24 octombrie, de către DIICOT pentru 24 de ore! Claudiu Moroșan (n.r. - acesta este de fapt numele de familie corect al fraților, dar Cătălin a devenit cunoscut ca Moroșanu) este acuzat de trafic cu aur, dosar în care sunt implicate mai muylte persoane, inclusiv afaceristul italian Alessandro Amato, dar şi Marian Mihart, ambii fondatori ai lanţului de magazine Cellini. În plus, sunt anchetate și mai multe persoane de etnie romă. Cătălin Moroșanu nu este implicat în acest caz.

Fundaşii lui Juventus l-au fascinat pe Mourinho: "Pot susţine cursuri la Harvard"

Jose Mourinho

Managerul lui Manchester United, Jose Mourinho, a recunoscut superioritatea lui Juventus Torino, şi a elogiat cuplul de fundaşi centrali al campioanei Italiei, Leonardo Bonucci - Giorgio Chiellini, după succesul cu 1-0 al italienilor de pe Old Trafford.

”Uite care-i treaba! Țara are nevoie de asta!” Darren Cahill, băgat în ședință de Ion Țiriac, din cauza Simonei Halep

titiachalepcahill

Simona Halep (27 de ani) a intrat deja în vacanță după ce a terminat pe primul loc în ierarhia WTA cel mai bun an din cariera ei de până acum. La acest parcurs de poveste a contribuit din plin și antrenorul Darren Cahill. Australianul a ajutat-o pe sportiva din Constanța să-și treacă în palmares și primul Grand Slam, după succesul de la Roland Garros, trofeu pentru care s-a bucurat și el foarte mult. Și asta din cauza faptului că au existat presiuni mari și asupra sa. Cahill a povestit cum Ion Țiriac i-a tot spus cât de importantă pentru România este o astfel de performanță.

Unul dintre Cavani și Neymar e OUT! PSG "sparge" topurile cu un nou transfer amețitor: achită clauza de 150 de milioane

neymar cavani

Paris Saint Germain pregăteşte o nouă ofertă faraonică, după ce a plătit în ultimul an şi jumătate cele mai mari sume din istoria fotbalului pentru achiziţiile lui Neymar şi Kylian Mbappe.

Rușii se ceartă între ei din cauza Simonei Halep

Simona Halep

Organizatorii turneului de săptămâna trecută de la Moscova nu regretă că i-au acordat un wild card Simonei Halep deşi românca era accidentată, iar şansele de a juca la competiţia de categorie Premier nu erau foarte mari.

Galerie Foto Caroline Wozniacki a făcut furori cu pictorialul realizat pentru o revistă americană

Wozniacki, pictorial sexy într-o revistă americană / Foto: hauteliving.com

Caroline Wozniacki nu este doar o foarte bună jucătoare de tenis, dar şi o apariţie spectaculoasă în afara terenului.

Video Benzema scrie istorie! A ajuns al patrulea golgheter all-time al UEFA Champions League

karim benzema

Karim Benzema, autorul primului gol al meciului câştigat pe teren propriu de Real Madrid în faţa Viktoriei Plzen (2-1), a devenit al patrulea marcator din istoria UEFA Champions League.

Video&Foto Marcelo, scos pe brațe! Este în pericol să rateze ”El Clasico”, după accidentarea din meciul cu Plzen

marcelo accidentare

Marcelo (30 de ani) a marcat un gol extrem de important pe ”Bernabeu”, în meciul contra cehilor, care a contat pentru Grupa G a UEFA Champions League, mai ales dacă ținem cont de derularea ulterioară a evenimentelor, 2-1 scor final. După ce a punctat pentru 2-0, brazilianul le-a arătat fanilor emblema de pe tricou, semn că n-are de gând să plece de la Real.

Video "Viva Ronaldo!" Fanii lui United nu l-au uitat pe Cristiano şi l-au aclamat minute în şir

Manchester United v Juventus - UEFA Champions League Group H

VIDEO Manchester United - Juventus 0-1 | Cristiano Ronaldo a revenit ca adversar pe Old Trafford şi a plecat învingător şi în aplauzele publicului, care nu a uitat cei 6 ani pe care portughezul i-a petrecut în tricoul "diavolilor".

Exclusiv ”Dacă-i afectează, mă debarasez de ei!”. Mesajul lui Becali pentru jucătorii FCSB în legătură cu Dică

Gigi Becali, kucători FCSB

Gigi Becali (60 de ani) a luat atitudine după ce multă lume i-a reproșat faptul că a stricat atmosfera din vestiar prin faptul că i-a știrbit autoritatea lui Nicolae Dică (38 de ani). Finanțatorul a precizat că jucătorii care nu mai cred în antrenor nu au personalitate și că el nu vrea astfel de jucători la echipă.

Transferul carierei pentru Stanciu, la un club de elită. Ce lovitură! Anunțul momentului în presa din Cehia

stanciu nicusor

Nicolae Stanciu (25 de ani) este la un pas de transferul carierei. Cel puțin așa scrie presa din Cehia, care anunță că nu mai puțin de 3 echipe sunt pe urmele mijlocașului român: AC Milan, Inter Milano și Borussia Monchengladbach.

Telenovela s-a încheiat! Butragueno a dezvăluit cine va sta pe banca Realului pe Camp Nou

emilio

Julen Lopetegui a fost confirmat la Real Madrid după prima victorie a "galacticilor" din ultimele şase partide, 2-1 contra Viktoriei Plzen în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Exclusiv Povestea neștiută din spatele penalty-ului apărat de Ionuț Radu! Momentul care a decis calificarea la Euro 2019

Ionuț Radu, România U21

Naționala de fotbal a României sub 21 de ani s-a calificat la Campionatul European de la anul, din 2019, după o serie de patru victorii din tot atâtea posibile cu Mirel Rădoi pe bancă. A fost totuși un moment care a contat enorm în derularea evenimentelor și care ar fi putut schimba dramatic datele problemei. Este vorba despre penalty-ul pe care Ionuț Radu, căpitanul și liderul naționalei mici, l-a apărat în minutul 90+9 al partidei din Portugalia. Dacă nu am fi câștigat acolo, șansele noastre de calificare se complicau.

Becali nu îl sperie. Tehnicianul care e convins că se poate impune în faţa patronului FCSB

Gigi Becali

Gigi Becali a recunoscut că nu-i oferă libertate lui Nicolae Dică şi că se implică în alcătuirea echipei la FCSB. Cu toate acestea, încă există antrenori care ar accepta să lucreze cu patronul roş-albaştrilor.

Video Ajax - Benfica 1-0. ”Lăncierii” au dat lovitura, după un șut norocos!

Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam ”a dat lovitura” în faţa lusitanilor de la Benfica, în al doilea minut de prelungiri, scor 1-0! Golul a venit ca urmare a unui şut norocos, expediat de Noussair Mazraoui, când nu se mai aștepta aproape nimeni, minutul 90+2.

Video UEFA Champions League | AS Roma - CSKA Moscova 3-0. Dzeko, de neoprit

as roma

AS Roma nu a întâmpinat mari probleme în duelul cu echipa care a învins Real Madrid în urmă cu trei săptămâni. După galopul de sănătate din meciul cu Viktoria Plzen, echipa lui Eusebio Di Francesco a învins ŢSKA Moscova la scor de neprezentare, în cadrul etapei a 3-a din Grupele UEFA Champions League.

Video Real Madrid - Plzen 2-1. Chinuiala continuă! Prima victorie a ”galacticilor”, după o lună

Real Madrid

Real Madrid ”a spart gheața” după o lună fără victorie în meciurile oficiale. ”Galacticii” au avut nevoie de 11 minute că să deschidă scorul în meciul cu Viktoria Plzen din UEFA Champions League. Karim Benzema a finalizat centrarea lui Lucas și publicul era în picioare, semn că Real se simte mai bine în Ligă decât în La Liga. Până la pauză, elevii lui Julen Lopetegui își puteau dubla avantajul, însă Isco nu a găsit țintă.

Video UEFA Champions League | Șahtior - Manchester City 0-3. Englezii au dominat autoritar partida

silva city

Manchester City a dominat autoritar meciul de la Kharkov, împotriva lui Șahtior Donețk, din grupele UEFA Champions League - etapa a 3-a.

Video Hoffenheim - Lyon 3-3. Thriller în Germania: nemţii au egalat în prelungiri

depay

Hoffenheim şi Lyon au oferit spectacol total în remiza 3-3 de pe terenul echipei din Bundesliga.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult