Ultimele stiri

Inter îşi asigură viitorul. Şase jucători şi-au prelungit contractele

Inter

Inter a prelungit contractele a nu mai puţin de şase fotbalişti. Marcelo Brozovic, Matias Vecino, Antonio Candreva, Joao Miranda, Dalbert Henrique şi Roberto Gagliardini au semnat noi înţelegeri cu gruparea de pe Giuseppe Meazza.

Video Universitatea Cluj - ACS Poli Timișoara 4-0. Succes categoric al "şepcilor roşii" în primul meci al etapei din Liga 2

U Cluj gol

LIVE VIDEO Universitatea Cluj - ACS Poli Timișoara. Etapa a 14-a din Liga 2 începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 17:45, cu partida dintre Universitatea Cluj și ACS Poli Timișoara. Duelul poate fi urmărit de abonații RCS&RDS și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

Tot ce trebuie să știi despre MP de Formula 1 al Mexicului. Cursa e azi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

f1 collage mexic

Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului va fi duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2. Lewis Hamilton poate deveni matematic campion mondial.

Van Persie se retrage: "De la 5 ani sunt implicat în fotbal"

van persie retragere

Robin van Persie, fotbalistul lui Feyenoord Rotterdam, fost la Arsenal, Manchester United şi Fenerbahce, a anunţat că se va retrage "probabil" la finalul acestui sezon, scrie BBC. 

Video UEFA nu a uitat de golul superb înscris de Chiricheș cu Molde. Postarea de pe rețelele de socializare

chiriches

În 2012, Vlad Chiricheș reușea un gol fabulos în partida cu Molde, din Europa League. Execuția din "foarfecă" a fostului fundaș al celor de la FCSB nu a fost uitată de cei de la UEFA.

Barcelona a refuzat două oferte de 40 de milioane de euro pentru un jucător nefolosit în acest sezon

Denis Suarez

Barcelona ţine de preţ în cazul lui Denis Suarez deşi nu se mai bazează în acest sezon pe mijlocaşul spaniol în vârstă de 24 de ani.

UEFA a decis: România, fără spectatori la meciul cu Lituania!

Romania Serbia

România va juca fără spectatori partida de pe teren propriu din Liga Națiunilor, cu Lituania, programată de 17 noiembrie la Ploiești, din cauza incidentelor de la meciul cu Serbia, din aceeași competiție.

Wozniacki nu a spus nimic până azi. Ce diagnostic i-au pus medicii și anunțul făcut de daneză

caro

Caroline Wozniacki le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Singapore că suferă de o boală autoimună.

Elina Svitolina a eliminat deţinătoarea trofeului de la Singapore: "Mi-a forţat limitele"

Elina Svitolina

Ucraineanca Elena Svitolina, numărul 6 mondial, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki (2 WTA), deţinătoarea trofeului, cu 5-7, 7-5, 6-3, după două ore şi 35 minute de joc.

Foto Vis împlinit chiar pe Old Trafford. Selfie-ul lui Ronaldo cu fanul lui United face furori pe internet

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo le-a demonstrat încă o dată fanilor lui Manchester United că Old Trafford este a doua lui casă. Și chiar pe ”Teatrul Viselor” unul dintre suporteri a avut parte de un moment aparte.

Inter, aproape să aducă conducătorul cu care Juve a scris istorie în ultimii opt ani

Giuseppe Marotta

Inter pregăteşte o lovitură importantă. E foarte aproape să-l aducă pe omul care a contribuit din plin la succesele rivalei Juventus din ultimii ani, Giuseppe Marotta.

Mafia pariurilor lovește din nou fotbalul românesc! "L-am raportat. A recunoscut tot!"

ACS Poli Ripensia

ACS Poli Timisoara, întrată recent in insolventa si aflata pe loc retrogradabil în Liga 2, a aflat că are in lot jucători care merg în casele de pariuri şi mizează sume importante pe diferente evenimente chiar de la meciurile echipei lor!

Fosta soție a lui Toto Schillaci doarme într-o rulotă. "Azi am câștigat 15 euro!"

Rita-Bonaccorso1

Rita Bonaccorso fosta soție a lui Toto  "Salvatore Della Patria" Schillaci, eroul Italiei de la Coppa del Mondo, a ajuns în stradă. Doarme într-o rulotă și muncește cu ziua ca să poată trăi. 

Gigi Becali, un nou tun financiar! UEFA a anunțat suma uriașă câștigată pentru ultimul sezon european

TRIBUNALUL BUCURESTI - PROCES MARCA STEAUA - GEORGE BECALI

Gigi Becali a mai dat o lovitură financiară. UEFA a anunțat că FCSB a câștigat aproape 10 milioane de euro din prezența în cupele europene de anul trecut.

"Era teroare acolo!" Kira Hagi a vorbit despre subiectul filmului inspirat de metodele comuniste de tortură

kira

Kira Hagi (22 de ani) a primit unul dintre cele mai importante roluri avute până acum. Fiica lui Gică Hagi va juca în filmul "Între chin şi amin", inspirat din unul dintre cele mai negre momente din istoria României, cunoscut sub numele "Experimentul Piteşti". Filmul este regizat de Toma Enache şi va fi lansat în România anul viitor.

Exclusiv ”Mă simt și penibil câteodată!”. Ilie Dumitrescu a dezvăluit care este relația dintre jucători și Dică

Ilie Dumitrescu

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că se implică la FCSB, atunci când vine vorba de primul 11 sau de schimbările din timpul partidelor.

Cine este miliardarul care vrea să cumpere Chelsea. Anunțul făcut de jurnaliștii cehi

Petr Kellner

Chelsea şi-ar putea schimba patronul în viitorul apropiat, iar fanii formaţiei din Londra se gândesc deja la cine va fi omul de afaceri care va prelua clubul. Roman Abramovic a susţinut în repetate rânduri că nu vrea să vândă, insă presa din Anglia a anunţat că rusul este dispus să cedeze o parte din acţiuni sau chiar tot pachetul, iar omul de afaceri Petr Kellner este numele cel mai vehiculat în ultima perioadă.

Incidente între fanii lui Marseille şi Lazio. Trei răniţi înaintea meciului de azi, transmis de Digi Sport 3

Fani Marseille

Meciul dintre Olympique Marseille şi Lazio a fost început de fanii celor două echipe cu 24 de ore înaintea partidei de pe Stade Velodrome.

Exclusiv "E normal ca orice părinte să-şi ajute copilul!". Rednic, ”înțepat” după ce a dat afară doi jucători de la Dinamo

Mircea Rednic

Anamaria Prodan nu-şi face probleme că îşi va pierde din influenţă la Dinamo după sosirea lui Mircea Rednic, în condiţiile în care fiica antrenorului "câinilor", Luana Rednic, este şi ea agent de fotbalişti.

Exclusiv "S-a făcut lista cu jucătorii care vor pleca". Anunț de ultimă oră despre "revoluția" de la Dinamo

Dinamo - Dunărea 1-1

După ce au renuntat la Danijel Subotic, dinamoviştii se pregătesc să renunţe şi la un alt jucător venit în septembrie, Teddy Mezague. Agentul Anamaria Prodan a anunţat că şi contractul fundaşului francez în vârstă de 28 de ani va fi reziliat în următoarea perioadă.

Bottas nu e mulţumit că a trebuit să-i cedeze locul lui Hamilton: "Anul viitor va fi altceva"

Valtteri Bottas

Finlandezul Valtteri Bottas, al patrulea în clasamentul piloţilor din Formula 1, acceptă să-l ajute pe Lewis Hamilton să câştige un nou titlu mondial în 2018, dar anul viitor îşi doreşte să devină el campion mondial.

Video Turneul Campioanelor 2018 | Svitolina și Pliskova, primele semifinaliste! Kvitova și Wozniacki, out

Svitolina

Astăzi vom afla, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, primele două semifinaliste de la Turneul Campioanelor. Înaintea meciurilor din ultima etapă, toate cele 4 jucătoare au șanse de a ajunge în careul de ași. Primul duel al zilei este Petra Kvitova - Karolina Pliskova, de la ora 11:00, în timp ce de la 14:30 se joacă meciul Caroline Wozniacki - Elina Svitolina.

A început "curăţenia" la Dinamo. Primul jucător la care a renunţat Mircea Rednic şi cine va urma

subotic

Dinamo a renunţat la serviciile lui Danijel Subotic la numai o lună şi jumătate după ce fusese adus în Ştefan cel Mare. Preşedintele "câinilor", Alexandru David, a anunţat că Mircea Rednic a renunţat la serviciile atacantului elveţian.

Video&Foto Drifturi cu mașina de tuns iarba! Ipoteză incredibilă legată de starea proastă a gazonului din Craiova

ion oblemenco

”Perla” Olteniei, stadionul ultramodern construit pe vechiul fostului ”Central”, s-a confruntat de la început cu foarte multe probleme legate de starea proastă a gazonului. O explicate vine din partea jurnaliștilor locali de la ”Ziarul de Craiova”, care au intrat în posesia unor filmulețe în care se vede cum o mașină de tuns iarba face drifturi pe gazonul noului ”Oblemenco”. Întâmplarea s-ar fi petrecut în urmă cu două săptămâni. 

Tătăruşanu, interviu inedit pentru site-ul lui Nantes: "Bucurie mai mare să aperi un penalty decât să înscrii"

Tatarusanu

Ciprian Tătăruşanu a acordat un interviu pentru site-ul lui Nantes, în care a dezvăluit ce a simţit în momentul în care a apărat un penalty în meciul cu Lyon, încheiat la egalitate, 1-1, pe 29 septembrie, în care a fost eroul "canarilor".

Exclusiv FCSB, ”decimată” înaintea meciului cu Voluntari! Pe ce jucători se poate baza Dică

Nicolae Dică

FCSB va reveni sâmbătă, 26 octombrie, pe Arena Națională, după trei etape de exil la Voluntari, când este programat meciul chiar cu gruparea ilfoveană. După cele două eșecuri la rând, trupa lui Nicolae Dică nu are voie să facă niciun pas greșit, mai ales pentru a nu se mări distanța față de liderul CFR Cluj. Misiunea tehnicianului este ingrată măcar din două puncte de vedere. În primul rând, pentru Dică va fi primul meci după ce Gigi Becali a recunoscut public că face și schimbările în timpul meciurilor iar în al doilea rând roș-albaștrii nu se pot baza pe șase jucători de bază.

L-a dat "pe datorie". Becali a spus adevărul despre transferul lui Alibec

FOTBAL - LIGA 1 - FCSB - ASTRA GIURGIU

Denis Alibec a plecat de la FCSB "pe datorie". Ioan Niculae s-a angajat că îi va plăti lui Becali milionul de euro în termen de un an. În măsura în care se va transfera la Trabzonspor, vicecampioana va primi banii mai repede.

Julen Lopetegui a fost la un pas de demitere chiar înainte de El Clasico

Julen Lopetegui

Florentino Perez a vrut să ia o măsură radicală după succesul chinuit al lui Real Madrid cu Viktoria Plzen, 2-1, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Viața fără Messi și eșecul lui Simeone

messi blog

Între duelul Barcelonei fără Messi cu Inter, primul examen mai serios al lui Ernesto Valverde pe banca grupării catalane, și întoarcerea lui Carlo Ancelotti la Paris, ca adversar al PSG-ului, cel mai mult a ieșit în evidență în miercurea de Champions League eșecul drastic al lui Atletico Madrid la Dortmund.

Video Fază memorabilă în PSG-Napoli! Doar aşa poate fi oprit Mbappe

jucatori napoli

PSG - Napoli, scor 2-2, a fost o partidă cu de toate. Dar poate cea mai amuzantă fază din superduelul de pe Parc des Princes s-a consumat în minutul 75, când Koulibaly l-a împins pe coechipierul Mario Rui, astfel încât acesta din urmă să ajungă mai repede pentru a-l bloca pe Mbappe.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult