Ultimele stiri

Inițiativa lui Emil Săndoi a avut efect! ”Un sector din stadion va purta numele Ilie Balaci!”

Emil Sandoi, Ion Impuscatoiu ;i Dan Filoti pe stadionul din Craiova

Inițiativa lui Emil Săndoi, cel care a propus ÎN DIRECT la Digi Sport, chiar în ziua înmormântării celui care a fost Ilie Balaci, că ar fi bine ca mai multe sectoare ale stadionului din Craiova să poarte numele unor mari foști fotbaliști din istoria Olteniei, a avut efect. Sorin Manda, administratorul public al Craiovei, a spus că la nivel local se vor produce mai multe schimbări în acest sens. 

Conducerea lui Man. United vrea să-i "închidă gura" lui Jose Mourinho

Jose Mourinho

Conducerea lui Manchester United vrea să-l calmeze pe Jose Mourinho, tot mai nervos după ultimele rezultate nefavorabile ale "diavolilor".

"Mai fac asta, recunosc!". Alibec, răspunsuri dezarmante

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 BETANO (14.09.2018)

Denis Alibec pare că nu se va maturiza prea curând. Vârful Astrei a admis că încă se joacă pe calculator, deşi mai mulţi specialişti au explicat în trecut de ce un astfel de hobby poate fi extrem de nociv.

Veste bună pentru Real Madrid: un jucător important, recuperat pentru El Clasico

Marcelo

Veste bună pentru Real Madrid înaintea "clasicului" cu Barcelona, de duminică. Accidentat în jocul cu Viktoria Plzen, din Liga Campionilor, Marcelo e recuperat şi poate juca în marele meci de pe Camp Nou, de duminică.

"Cică el e salvatorul Stelei şi noi ne rugăm de el. Cum să îl refuzi pe Florentino Perez?". Un nou moment marca Becali

Din momentul în care Gigi Becali (60 de ani) a spus că-l va evalua pe Nicolae Dică (38 de ani) după ce se va fi terminat turul sezonului regulat, adică după etapa a 13-a, au apărut mai multe nume de posibili antrenori la FCSB

Marea surpriză a lui Dică pentru Voluntari! Cine poate juca fundaș stânga

Nicolae Dică are probleme peste probleme la FCSB

Nicolae Dică (38 de ani) s-a obișnuit să nu mai aibă la dispoziție cel mai bun 11, din cauza problemelor legate de accidentări sau de suspendări. Pentru meciul cu Voluntari, de sâmbătă, 27 octombrie, pe Arena Națională, tehnicianul roș-albaștrilor are doar doi fundași valizi: Romario Benzar și Bogdan Planic! În rest, trebuie să improvizeze. Nici măcar Gigi Becali nu știe cine va juca pe stânga, dar a înaintat totuși o soluție; Antonio Jakolis!

Preşedintele WTA, pus pe glume după ce Simona Halep a mai primit o maşină de lux

Halep

Preşedintele WTA e pus pe glume după ce Simona Halep a primit pentru al doilea an consecutiv o maşină Porsche din partea WTA, deoarece a încheiat prima în 2018 în clasamentul Race to Singapore, luat în calcul pentru stabilirea participantelor la Turneul Campioanelor.

Video Khabib Nurmagomedov, în vizită la echipa lui Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu

mutu khabib

VIDEO Rusul Khabib Nurmagomedov a fost în vizită la Al Wahda, clubul unde Laurențiu Reghecampf este antrenor la prima echipă iar Adrian Mutu pregătește formația de tineret.

Becali a recunoscut că Dică l-a sunat de urgenţă după ce a văzut ce a declarat la TV. Ce i-a cerut

TRIBUNALUL BUCURESTI - PROCES MARCA STEAUA - GEORGE BECALI

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat încă de marţi, Dică a ţinut să aibă o discuţie cu Becali, după înfrângerea de la Craiova şi declaraţiile date de patron în direct la Fotbal Club. Din câte se pare, latifundiarul i-ar fi promis antrenorului că va avea mai multă libertate.

Cea mai titrată jucătoare din lume în 2018, prima eliminată de la Turneul Campioanelor

kvitova

Petra Kvitova, jucătoarea care a adunat cele mai multe trofee în 2018, a devenit prima jucătoare eliminată de la Turneul Campioanelor. Chiar şi aşa, cehoaica a avut un an superb, urcând în clasament enorm.

România a urcat un loc în clasamentul FIFA. Belgia e lider solitar + cum arată Top 10

romania final

Selecţionata României a urcat o poziţie în clasamentul echipelor naţionale de fotbal stabilit de FIFA şi se află luna aceasta pe locul 26, cu 1.491 puncte, conform ierarhiei comunicate joi de forul mondial.

”Sunteți indolenți! Să vedem că vă pasă de Steaua!”. Galeria roș-albaștrilor a luat atitudine după eșecul de la Craiova

FCSB

Galeria roș-albaștrilor a fost prezentă în tribunele stadionului ”Ion Oblemenco”, după o perioadă de boicot din cauza declarațiilor lui Gigi Becali prin care i-a lăudat pe fanii rivalilor. Fanii FCSB au decis să revină alături de favoriți, dar au fost dezamăgiți de prestația acestora, mai ales din repriza a doua. Ultrașii ”i-au atacat” pe unii jucători, fără a nominaliza, despre care au spus că sunt indolenți și că nu demonstrează că merită să joace la un astfel de club.

Gareth Bale are probleme cu fiscul spaniol. Al patrulea jucător al Realului aflat pe "lista neagră"

gareth bale fisc

Gareth Bale, jucătorul echipei de fotbal Real Madrid, a intrat în vizorul fiscului spaniol, care îi reproşează internaţionalului galez că s-a sustras de la plata impozitelor pentru sumele realizate din drepturile de imagine, pe parcursul anului 2013, informează presa spaniolă.

Video UEFA a anunţat nominalizările! Patru super-reuşite pentru "golul rundei 3" în Champions League

marcelo

UEFA a anunţat în această dimineaţă golurile nominalizate la titlul de "cea mai frumoasă reuşită" a etapei a treia, din Liga Campionilor. Bernardo Silva, Marcelo, Di Maria şi Insigne sunt candidaţii.

Exclusiv Accesul în play-off, considerat o minune la Dinamo! ”Mircea Rednic va scoate bagheta magică!”

Mircea Rednic - Dinamo

Mircea Rednic (56 de ani) a început cu stângul al patrulea său mandat pe banca roș-albilor, dar asta nu i-a ”știrbit” deloc din faima tehnicianului adus pentru a redresa situația de la gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Alexandru David, președintele clubului, a spus că ”Puriul” va continua activitatea la Dinamo și dacă echipa va ratat play-off-ul.

S-a aflat motivul real pentru care Prunea nu a mai ajuns la Dinamo! "Nu vreau să îmi bat joc"

prunea

Florin Prunea (50 de ani) a fost la un pas să revină la Dinamo, într-o funcție executivă. Fostul președinte al celor de la Poli Iași nu a bătut palma cu finanțatorul Ionuț Negoiță

Ce nu s-a văzut la TV. Moment special pentru Salah, la finalul partidei cu Steaua Roşie

salah

Mo Salah nu este doar o vedetă incontestabilă, ci şi un mare caracter. La finalul partidei cu Steaua Roşie Belgrad, starul lui Liverpool i-a înmânat tricoul său unui fan venit din Egipt. În schimb, a primit un cadou.

Video Faza săptămânii în Ligă! Cavani l-a accidentat pe Neymar. Cei doi chiar nu reuşesc să se înţeleagă

cavani neymar deschidere

În contextul scandalului de anul trecut dintre Cavani şi Neymar, o fază de la PSG - Napoli 2-2 a devenit virală. În debutul partidei de aseară, uruguayanul l-a accidentat pe brazilian.

”Gardoș este OUT! Nu sunt probleme medicale!”. Explicația lui Devis Mangia, după ultima decizie

Florin Gardoș iese de la vestiar

Oltenii au trecut repede peste victoria cu roș-albaștrii și se pregătesc acum pentru meciul de vineri, 26 octombrie, de la Giurgiu, cu Astra, care va începe la ora 21:00 și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Devis Mangia (44 de ani) a decis după meciul de duminică seară din Bănie, să-l trimită la echipa a doua pe internaționalul român. 

Sharapova şi Halep, "schimb" de sponsori. De ce Nike n-ar vrea să mai audă de "Masha"

sharapova halep

Jurnaliştii de la The Sun continuă să susţină că Nike va rupe contractul cu Sharapova, la finalul acestui sezon. Rusoaica speră că va semna cu Adidas. Dacă se va întâmpla asta, vom avea, în decurs de un an, o modificare la vârf în privinţa sponsorilor

Exclusiv ”Rednic e mai tare decât Papa Pius!”. Gigi Becali, ironizat de către dinamoviști

Mircea Rednic - Gigi Becali

Mircea Rednic (56 de ani) se bucură de tot sprijinul celor din conducerea clubului Dinamo, indiferent dacă va califica sau nu echipa în play-off. Alexandru David, președintele ”câinilor”, n-a ratat ocazia de a-l ironiza pe Gigi Becali (60 de ani), cel care a spus că nici măcar Papa Pius nu-i mai poate ajuta pe dinamoviști să ajungă în faza superioră a campionatului, cea în care se va juca cu titlul pe masă.

Vândut pe un preţ "de nimic". Cavani poate ajunge din iarnă la altă mare echipă, iar suma e neaşteptat de mică

cavani

Edison Cavani este aproape de un transfer, în iarnă, la Atletico Madrid. Dacă mutarea se va realiza, sunt şanse mari ca ulterior, probabil în vară, Griezmann să ajungă la Paris, urmând a face un trio de vis cu Neymar şi Mbappe.

Video Iker Casillas a apărat un penalty în UEFA Champions League după aproape 11 ani

casillas

VIDEO Lokomotiv - Porto 1-3. Ajuns la 37 de ani, Iker Casillas este în continuare un jucător de bază la campioana Portugaliei. Goalkeeperul iberic a demonstrat asta și în victoria lusitanilor de la Moscova, acolo unde, la 0-0, a apărat un penalty. Casillas nu mai apărase un penalty în UCL de 11 ani.

Valverde explică schimbarea controversată făcută împotriva lui Inter. Barcelona, perfectă în Ligă

vidal

Barcelona a învins-o fără emoţii pe Inter, scor 2-0, iar Valverde e un antrenor mulţumit.

CSA Steaua se ține tare în războiul cu FCSB. Unde au fost expuse trofeele roș-albaștrilor

Gigi Becali - Florin Talpan - trofee Steaua

Oficialii celor de la CSA Steaua se țin tare în războiul cu FCSB legat de palmares și identitate. Noul comandant al clubului militar, este vorba despre Bixi-Pompiliu Mocanu, a decis să profite la maximum de ziua de azi, joi, 25 octombrie, pentru a etala din nou trofeele pe care le-a câștigat echipa de fotbal în ultimii ani.

”Am decis că trebuie să facem o pauză!” Momentul în care Cahill n-a mai lucrat cu Simona Halep

cahill halep

Simona Halep (27 de ani) va termina anul 2018 pe primul loc în ierarhia WTA, chiar dacă nu a mai apucat să participe la ultimele două turnee, cel de la Moscova, Kremlin Cup, și cel de la Singapore, Turneul Campioanelor. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a catalogat acest an ca fiind cel mai bun al ei de până acum iar un rol esențial în acest parcurs l-a avut și antrenorul Darren Cahill (53 de ani). Tehnicianul australian, la rându-i, este mulțumit de rezultate, dar a și admis că au fost momente extrem de dificile în care a vrut chiar să renunțe la colaborarea cu Halep.

Sute de milioane investite, PSG riscă să nu iasă din grupe! Tuchel: "Ieri, când v-am spus, nu m-aţi crezut"

neymar

PSG a smuls un punct pe ''Parc des Princes'', 2-2 cu Napoli, după ce a fost condusă de două ori de italieni. Insigne şi Mertens au înscris pentru oaspeţi, parizienii au egalat prima oară prin autogolul lui Mario Rui, iar Angel Di Maria a închis tabela în prelungiri

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a văzut din tribune meciul Barcelona - Inter

messi

VIDEO Barcelona - Inter 2-0. Lionel Messi a ratat meciul jucat pe Camp Nou din cauza unei accidentări la brațul drept, dar și-a susținut din tribune colegii. S-a bucurat împreună cu ceilalți 86.000 de fani la golurile lui Rafinha și Jordi Alba, iar la final a trimis un mesaj prin intermediul contului de Instagram

Jos pălăria, Simeone! Surprinzător ce a declarat după cea mai umilitoare înfrângere a sa, în Champions League

dortmund

Atletico Madrid, deţinătoarea trofeului Europa League, a fost surclasată de Borussia Dortmund cu 4-0, miercuri, în deplasare, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la fotbal. La final, Simeone a vorbit

Haos total la Dinamo! Rednic amenință cu demisia! Condiția pentru a continua

Mircea Rednic - Dinamo

Mircea Rednic (56 de ani) este de aproape două săptămâni la Dinamo, dar amenință deja cu demisia! Tehnicianul roș-albilor simte că nu are mână liberă, așa cum a cerut de la început, mai ales în privința transferurilor. ”Puriul” a cerut de urgență o întrevedere cu cei din conducere cărora le-a spus că el nu acceptă niciun fel de compromis și că echipa are nevoie urgent de doi fundași centrali.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult