Ultimele stiri

Juventus pregătește transferul iernii! Un super-jucător + o sumă mare de bani pentru Pogba

Manchester United v Juventus - UEFA Champions League Group H

Juventus Torino vrea cu orice preț să-l readucă pe Paul Pogba. Pentru acest lucru, italienii sunt gata să le propună celor de la Manchester United o ofertă de nerefuzat. 

Video Cehia a câştigat Fed Cup pentru a 11-a oară. Siniakova a adus punctul decisiv, după un meci dramatic

Czech Republic v USA - Fed Cup Final: Day One

Katerina Siniakova a învins-o pe americanca Sofia Kenin, la capătul unui meci de aproape 4 ore, şi a adus punctul decisiv în finala Fed Cup, competiţie pe care Cehia a câştigat-o pentru a 11-a oară.

Video Ferencvaros - CSM Bucureşti 28-34. Revenire senzațională pentru campioana României, care e lider în grupă

captura csm final

Handbalistele de la CSM Bucureşti joacă, la Budapesta, derby-ul grupei din Liga Campionilor, cu liderul Ferencvaros. Dacă pierd, "tigroaicele" ar ajunge să joace meci decisiv în ultima etapă, cu Bietigheim, pe teren propriu.

Video Dinamo - FCSB | O nouă aroganță a fanilor dinamoviști la adresa rivalilor: Ce mesaj au scris pe zidul bazei FCSB

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.07.2018)

Ca la fiecare derby, fanii celor două grupări promit un duel extrem de disputat și de interesant în peluzele Arenei Naționale. Până atunci, câțiva ultrași de-ai roș-albilor n-au ratat ocazia de a le mai face o aroganță rivalilor de-o viață.

O campioană a murit de supradoză, după ce a fost bătută cu bestialitate de față cu copilul ei în vârstă de 5 ani

tir

Fosta campioană de tir a Italiei, Marianna Pepe, a murit în această săptămână, la vârsta de 39 de ani, după ce a fost bătută cu bestialitate de parterenul ei, de față fiind chiar copilul ei în vârstă de doar 5 ani.

Video VIDEO Rapid - CS Tunari 3-2. Echipa lui Daniel Pancu a revenit pe primul loc, în Liga a 3-a!

rapid

VIDEO Rapid - CS Tunari 3-2. Rapid a revenit pe prima poziţie în seria a 2-a din liga a treia, după o victorie muncită pe teren propriu, în faţa celor de la CS Tunari. A fost 3-2 pentru echipa lui Daniel Pancu, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

Video Surpriză de proporții la Turneul Campionilor. Nishikori l-a învins pe Federer. Anderson a câștigat primul meci

Turneul Campionilor

Roger Federer a avut un an memorabil. Succesul de la Basel, după finala cu Marius Copil, l-a dus la 99 de trofee în carieră. Jucătorul de 37 de ani poate atinge o bornă de necrezut chiar la Turneul Campionilor.

Video Atalanta - Inter 4-1. Seria de victorii a echipei lui Spalletti, întreruptă la Bergamo

Atalanta vs Inter

VIDEO Atalanta- Inter 4-1. Atalanta a reuşit surpriza etapei în Italia: a învins-o cu un categoric 4-1 pe Inter, într-un meci în care slovenul Ilicic a avut două ratări monumentale.

Video VIDEO Cum a apărut Lionel Messi la stadion, înainte de Barcelona - Betis

Lionel Messi Barcelona

Barcelona - Betis se joacă de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar Lionel Messi este anunțat titular. Argentinianul a ajuns la arena Camp Nou alături de Luis Suarez, iar costumația sa a adus un zâmbet pe buzele celor prezenți.

Dinamo - FCSB | ”Ei cu ironiile, noi cu fotbalul!”. Benzar ”le-a aruncat” mănușa rivalilor

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.07.2018)

Războiul psihologic dintre cele două tabere a început cu mult înaintea marii săptămâni a derby-ului. După declarațiile conducătorilor, a venit și rândul jucătorilor de a intra în ”horă”. Romario Benzar (26 de ani), fundașul dreapta al roș-albaștrilor, le-a transmis un mesaj public colegilor, totul în cadrul conferinței de presă susținută sâmbătă la baza din Berceni.  ”Cei de la Dinamo se pricep foarte bine la ironii, dar noi trebuie să ne pricepem mai bine pe terenul de fotbal”, a spus Benzar la întâlnirea cu jurnaliștii

Dinamo - FCSB | Le-au aflat coregrafia! Peluza roş-albastră se "deghizează" în "Sudul Stelei" pentru marele meci

sud steaua

Peluza roş-albastră a fost surclasată de Dinamo în ultimele derbyuri, însă fanii FCSB promit că în partida din această seară vor fi la înălţime.

O nouă echipă interesată de serviciile lui Rabiot, mijlocaşul dorit de Barcelona din 2019

Rabiot

Barcelona va avea concurenţă serioasă în tentativa de a-l aduce pe Adrien Rabiot anul viitor. Corriere dello Sport susţine că Milan îl vrea şi ea pe mijlocaşul francez al lui Paris Saint Germain, care îşi încheie în vară contractul cu campioana Franţei.

Video Ratări monumentale ale lui Ilicic. Coechipierii și-au pus mâinile în cap!

ratare ilicic

VIDEO Atalanta - Inter. Josip Ilicic a avut o primă repriză de coșmar în meciul Atalanta - Inter, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Mijlocașul sloven a fost protagonistul a două ratări monumentale.

Îl lasă Pavel pe Copil pentru Simona!? Anunţ de ultimă oră făcut de "Cneaz"

simona-halep-andrei-pavel

Andrei Pavel a declarat că nu ştia că Darren Cahill va înceta colaborarea cu Halep şi nu a vrut să vorbească foarte mult despre posibila revenire a sa în stafful numărului unu monidal.

Dinamo - FCSB | Fanii au decis deja echipa câștigătoare! Peste 30.000 de votanți înainte de derby

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.07.2018)

Derby-ul de duminică 11 noiembrie, de pe Arena Națională, se anunță unul disputat cel puțin la nivelul galeriilor, mai ales că se întâlnesc cele mai iubite echipe din fotbalul românesc. Fanii roș-albilor au promis un nou show antologic, dar și susținătorii echipei lui Nicolae Dică au spus că nu vor fi cu nimic mai prejos. Dincolo de pregătirea în sine pentru meci, ultrașii au acceptat propunerea digisport.ro de a oferi un pronostic.

Real Madrid vrea să-l vândă pe Bale ca să aducă un jucător de 180 de milioane de euro

bale

Florentino Perez are planuri mari la Real Madrid. Președintele grupării de pe Santiago Bernabeu vrea să-l vândă pe Gareth Bale ca să-l poată cumpăra de la Tottenham pe golghetereul Harry Kane.

Atac fără precedent din partea lui Charlie Austin: "E o glumă! Băgaţi VAR-ul odată"

austin

Atac fără precedent în istoria fotbalului englez. Charlie Austin a devenit vedetă peste noapte pe reţelele de socializare, după interviul dat la finalul partidei Southampton - Watford 1-1. Vârfului i s-a anulat un gol la scorul de 1-0.

Sumă importantă plătită de PSG doar pentru a lumina Turnul Eiffel la prezentarea lui Neymar

Neymar Eiffel

Paris Saint-Germain a plătit 260.000 de euro doar pentru a lumina Turnul Eiffel în culorile echipei cu ocazia prezentării lui Neymar, cel mai scump fotbalist din istorie.

Exclusiv Dinamo - FCSB | Decizie fără precedent pentru ”Derby de România”. Câte forțe de ordine au fost alocate

Forțe de ordine FCSB Dinamo

Marele meci de diseară, de pe Arena Națională, este considerat unul de risc maxim, astfel că și forțele de ordine alocate vor fi pe măsură. Astfel, potrivit informațiilor Digi Sport, duminică seară în jurul stadionului de 5 stele din București, dar și în interior se vor afla 2.000 de persoane calificate pentru a asigura liniștea și ordinea. Este cel mai mare număr de forțe de ordine repartizate vreodată la Derby de România.

Exclusiv Haos la Astra. Un "greu" din club şi-a dat demisia, un altul se gândeşte serios să plece

ioan niculae

Situaţia de la Astra e mult mai agitată decât se părea. Despărţirea de Mulţescu nu e singura. Vineri, clubul s-a despărţit de Mihai Joiţa, iar Dani Coman ar putea părăsi şi el gruparea din Giurgiu.

Foto Dinamo - FCSB | MM Stoica a râs iar de gazon! Fotografia realizată AZI pe Arena Națională

MM Stoica FCSB

Partida de duminică 11 noiembrie, de pe Arena Națională, va avea parte, din păcate, de o suprafață de joc execrabilă. Gazonul, care s-a deteriorat foarte mult, după Cupa Centenarului, competiție organizată de Primăria Capitalei, nu a fost refăcut, astfel că spectacolul fotbalistic va avea de suferit. MM Stoica (53 de ani) nu a putut rămâne indiferent, chiar dacă Gigi Becali i-a transmis altceva, și a ironizat iar suprafața de joc.

Dinamo - FCSB | "Să se facă voia trimisului lui Dumnezeu pe Pământ, din zona Pipera". Cele mai tari ironii înainte de derby

FCSB - Dinamo 2018-2019

Valeriu Răchită, fost jucător la Steaua, îl ironizează pe Becali, înainte de derbyul Dinamo - FCSB. Nici Rednic nu a scăpat declaraţiilor fostului fundaş central.

Galerie Foto Dinamo - FCSB | ”A fost foarte, foarte rău cu Astra. Va fi și mai prost acum!”. Gazon de Liga 4 la derby

arena nationala 8 noiembrie 2018 1

Gazonul de pe ”Arena Națională” nu se va ridica la nivelul derby-ului din Liga 1. Jucătorii s-au plâns de calitatea suprafeței de joc, una care se deteriorează mai degrabă de la o zi la alta, în loc să fie invers. Romario Benzar (26 de ani), fundașul dreapta al roș-albaștrilor, se așteaptă la un teren jalnic, dar a spus că și așa el și colegii săi trebuie să se impună.

"Salvatorul Radu / Uriaş / A sfidat irealul!". Italienii, impresionaţi de parada anului, reuşită de Ionuţ Radu

radu

Ionuţ Radu s-a remarcat din nou în poarta echipei sale, Genoa, în confruntarea cu Napoli, pierdută cu 2-1 pe teren propriu. Italienii au doar cuvinte de laudă pentru român, după ce acesta a reuşit una dintre paradele anului.

Dinamo - FCSB | Câte bilete s-au vândut până azi, la marele derby

torte dinamo

Dinamo - FCSB | Duelul programat în această seară de la ora 21:00 se anunță unul extrem de încins, atât în teren cât și în tribune. Ambele formații vor avea parte de o susținere numeroasă, iar fanii din PCH au anunțat că pregătesc un spectacol de zile mari. Până azi, la deschiderea caselor de bilete, se vânduseră 20.000 de bilete pentru meciul din această seară.

Exclusiv Dinamo - FCSB | ”Va da altă față echipei!”. Cea mai bună veste pentru Nicolae Dică

planic fcsb

Roș-albaștrii și-au recuperat doi jucători importanți pentru marele meci, Bogdan Planic (26 de ani) și Alexandru Stan (29 de ani). Revenirea celor doi este extrem de importantă pentru Nicolae Dică, mai ales că în apărare avea cele mai multe improvizații. În plus, faptul că fundașul central sârb va juca iar va da un alt tonus echipei. Cel puțin asta susține Ilie Dumitrescu (50 de ani). Fostul mare fotbalist vorbește de un meci complicat, dar spune că FCSB nu va mai fi atât de vulnerabilă în apărare.

"S-au păcălit cu el, acum soluţia vine de la FCSB!". Cât de aproape e de fapt Becali de transferul iernii

gigi becali rade

Club Brugge pare a căuta orice variantă pentru a se despărţi definitiv de Dorin Rotariu. Mijlocaşul ofensiv e dorit la FCSB, însă mutarea va fi posibilă doar în cazul plecării lui Gnohere.

Alex Pașcanu, gata de debut la naționala mare: "Voi pune tricoul în ramă"

Alex Pascanu

Alex Pașcanu e gata de debutul la naționala mare - fundaşul de la tineretul lui Leicester are, însă, şi un regret înaintea meciurilor cu Lituania și Muntenegru din Liga Naţiunilor: nu va putea juca alături de Vlad Chiricheș, care e accidentat.

Ce i-a pregătit Astra lui Alibec, după ce a spart de nervi o uşă

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 BETANO (14.09.2018)

Denis Alibec a dat încă o dată dovadă că are mari probleme în privinţa profesionalismului, spărgând o uşă, de nervi, după înfrângerea Astrei cu Poli Iaşi, scor 1-2. Clubul din Giurgiu a decis să îl amendeze.

UEFA vrea să mute meciurile din Liga Campionilor în finalurile de săptămână

Liga Campionilor

UEFA pregăteşte o mutare şoc pentru a opri contraofensiva granzilor Europei, care intenţionează să-şi lanseze o competiţie proprie, Superliga Europei, din 2021.

  • 21:00 etapa 10 Superliga: CFR Cluj-Farul Constanta
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 etapa 10 Superliga: CFR Cluj-Farul Constanta
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
  • 21:45 LIVE Digi Sport Special
  • 22:00 etapa 10 Superliga: Rapid-FCSB
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult