Ultimele stiri

Gheorghe Mulţescu a bătut palma cu Astra pentru despărţire. Ce oferte are antrenorul

Multescu

Gheorghe Mulţescu este deja istorie pentru Astra. Antrenorul în vârstă de 67 de ani a bătut palma cu giurgiuvenii în privinţa rezilierii contractului, potrivit Pro Sport. Mulţescu ar urma să-şi primească banii pe toată perioada înţelegerii.

"S-ar putea să fac o nefăcută şi să îl ajut". Dragomir anunţă că va investi în fotbal la o echipă

dragomir-1

Dumitru Dragomir a fost achitat astăzi, printr-o sentinţă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care fostul preşedinte al LPF a fost condamnat la 7 ani cu executare

Video&Foto Scenografia fanilor dinamovişti la derby-ul cu FCSB, dedicată Centenarului, e plină de inexactităţi istorice

coregrafie dinamo fcsb

Ca pe vremea lui Escobar! "Te omor, nenorocitule!". Un fan a tras în Juan Sebastián Quintero

quintero deschidere

Juan Sebastián Quintero, fundaş la Deportivo Cali, a fost ţinta unei tentative de asasinat. Din fericire, apărătorul de 23 de ani a scăpat nevătămat.

Încă o bătălie câştigată de Modric: desemnat de un site de fotbal cel mai bun jucător al anului. Messi, depăşit de CR7

Luka Modric

Luka Modric e considerat marele favorit la câştigarea "Balonului de Aur", iar jurnaliştii de la goal.com l-au desemnat deja pe mijlocaşul croat al lui Real Madrid drept cel mai bun fotbalist al lumii în 2018.

Foto Barça, cel mai mare fond de salarii din Europa. Catalanii şi Real plătesc la un loc cât restul echipelor din La Liga

FC Barcelona v Real Madrid CF - La Liga

La Liga este mai echilibrată decât oricând în acest sezon, deşi diferenţele salariale dintre granzii Real Madrid şi FC Barcelona şi restul echipelor sunt uriaşe

Talpan a venit cu geamantane de acte la "războiul" cu FCSB. Ce se afla în ele şi reacţia judecătoarei

talpan deschidere

Un nou meci la Tribunal, între Florin Talpan şi avocaţii FCSB, în dosarul prin care echipa lui Gigi Becali cere formaţia din liga a 4-a să nu mai folosească numele ”Steaua” și anularea tuturor mărcilor deținute de CSA. Juristul CSA a fost din nou în centrul atenţiei, venind cu două sacoşe de acte.

Video Fază amuzantă cu Pantilimon în prim-plan: "Intervenţie vitală"

Pantilimon

Costel Pantilimon a stârnit amuzamentul englezilor cu una dintre intervenţiile din penultimul meci jucat de Nottingham Forest în liga secundă din Albion, contra lui Sheffield United (scor 1-0).

Fanii lui FC Argeş nu sunt de acord ca FCSB să joace la Piteşti. Mesajul agresiv publicat

pitesti

FCSB va merge să joace în Trivale, în oraşul natal al lui Dică, însă fanii piteşteni s-ar putea să nu vadă cu ochi buni această mutare. În trecut, ei au contestat posibilitatea ca echipa lui Becali să îşi facă din stadionul pe care a strălucit Dobrin "noua casă".

"Când eram noi şmecheri, el era sluguţă. Şi acum, îl bagă la puşcărie când vor". Atac necruţător la adresa lui Becali

becali poza

Sorin Răducanu, fost jucător la Dinamo, s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Gigi Becali.

Iniesta a dezvăluit cum ar reacţiona dacă Neymar ar semna cu Real Madrid

Neymar şi Iniesta în tricoul Barcelonei

Neymar a fost şi a rămas una dintre principalele ţinte ale lui Real Madrid, iar fostul coechipier al brazilianului de la Barcelona, Andres Iniesta, nu ar fi surprins ca sud-americanul să se transfere pe Santiago Bernabeu.

"Iese" Mourinho, "intră" Conte? Mutare surprinzătoare la Manchester United. Anunțul presei italiene

conte mou

Situația lui Jose Mourinho la Manchester United este în continuare incertă, însă chiar dacă a pierdut derby-ul cu rivalii de la Manchester City (1-3), oficialii de pe Old Trafford nu îl vor schimba pentru moment. Potrivit publicației italiene Gazzetta dellor Sport, totuși, conducerea "se gândește serios" la înlocuirea sa chiar cu Antonio Conte, fostul antrenor de la Cheslea, "când va veni momentul"

Juventus nu renunţă la pista James Rodriguez. Atuurile pe care le are campioana Italiei

james rodriguez dinamo

Juventus continuă să urmărească pista James Rodriguez, în ciuda faptului că Bayern Munchen intenţionează să-l transfere definitiv de la Real Madrid. Campioana Italiei vrea să profite de neînţelegerile dintre columbian şi antrenorul bavarezilor, Niko Kovac.

(P) CASA îți dă CASA! Centenarul Premiilor sărbătorește România

Casa Pariurilor

Se împlinesc o sută de ani de la Marea Unire. O sută de ani în care România a dat lumii fotbaliști extraordinari și suporteri plini de pasiune!

Reacţia lui Băsescu, după achitarea lui Dragomir: "Şi-a pus toată preacurvia adunată în fotbal în slujba cluburilor"

basescu

Dumitru Dragomir a fost achitat marţi, printr-o sentinţă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care fostul preşedinte al LPF a fost condamnat la 7 ani cu executare, plus îngrădirea mai multor drepturi. Sentinţa primei instanţe a fost dată pentru acuzaţii de evaziune, delapidare şi spălare de bani.

”Diego Costa a suferit o traumă!”. Marea problemă a lui Atletico Madrid înaintea duelului cu Barcelona

Diego Costa

Atletico Madrid se confruntă cu mai multe probleme de lot înaintea meciului cu FC Barcelona, programat sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport. Atacantul Diego Costa (30 de ani), înlocuit în partida cu Atlethic Bilbao de sâmbăta trecută, scor 3-2, după ce a acuzat dureri, are o problemă la picior, a anunţat gruparea madrilenă. 

"Mă cunoaşte foarte bine!" Cum a reacţionat Jordi Alba, după ce s-a speculat că a avut un conflict cu Luis Enrique

jordi alba-1

Jordi Alba, convocat din nou la naţionala Spaniei, a negat că ar fi avut un conflict cu selecţionerul Luis Enrique, numit în vară la prima reprezentativă, cel care i-a fost antrenor la FC Barcelona, scrie AFP.

FCSB nu va mai juca în Bucureşti. Decizia luată de Becali, după închiderea Arenei Naţionale

arena nationala 8 noiembrie 2018 2

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis să închidă pentru moment Arena Naţională, astfel că FCSB trebuie să-şi caute din nou "casă". Patronul Gigi Becali a hotărât să ducă echipa în afara Bucureştiului.

Andrei Ivan nu a putut fi recuperat şi a părăsit cantonamentul naţionalei. Rezultatul testelor medicale

andrei ivan romania

Andrei Ivan a părăsit cantonamentul echipei naţionale şi va rata meciurile cu Lituania şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, din cauza unei accidentări, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

(P) Sfaturi și prețuri pentru principalele sporturi de iarnă în 2018

articole sportive digi 1060x636

Video Higuain a fost suspendat două etape, după ieşirea nervoasă de la meciul cu Juventus

suspendare higuain

Gonzalo Higuain a avut parte de un meci de coşmar duminică, la reîntâlnirea cu fosta sa echipă.

"A decăzut! Becali îl pune în dificultate!" Finanţatorul e scos "ţap ispăşitor" pentru forma slabă a "perlei" de la FCSB

morutan becali

Olimpiu Moruţan nu a avut o prestaţie tocmai reuşită în derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1. "Perla" lui Gigi Becali a fost schimbată după numai 45 de minute cu Florinel Coman.

Prima reacţie a lui Dumitru Dragomir, după ce a fost achitat: "Nemernicii ăștia m-au ținut numai în procese"

dragomir

Dumitru Dragomir a fost achitat, astăzi, printr-o sentinţă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul în care fostul preşedinte al LPF a fost condamnat la 7 ani cu executare, plus îngrădirea mai multor drepturi

Asigurările primite de Olăroiu în China. Ce i-a transmis patronul, după ce a terminat campionatul pe locul 5

olaroiu

Jiangsu Suning a terminat pe locul 5 în China, ratând calificarea în Liga Campionilor Asiei, dar postul lui Cosmin Olăroiu nu este în pericol.

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni la CFR Cluj!

dan petrescu

Numele lui Dan Petrescu (50 de ani) a fost tot mai des vehiculat în ultima vreme ca o variantă plauzibilă de a reveni pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, odată cu reintrarea în ”schemă” a lui Marian Copilu. Tehnicianul, care a revenit pentru o scurtă vacanță în România, după ce s-a încheiat campionatul în China, a vorbit și despre această posibilitate.

Foto Prima reacţie a lui Gregory Tade, după ce a semnat cu Dinamo

tade

Gregory Tade va evolua pentru FC Dinamo Bucureşti în Liga 1, unde a mai jucat anterior pentru formaţiile CFR Cluj şi FCSB, a anunţat fotbalistul francez pe contul său de Instagram.

Video Manea: ”Mă fac antrenor!” / Țucudean: ”Eu, patron! Și-l dau afară!” :)). Dialog spumos în cantonamentul naționalei

manea tucudean

Fotbaliștii echipei naționale au timp și pentru relaxare în cantonamentul de la Mogoșoaia, înaintea partidei România-Lituania, programat sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 21:45 pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, cu tribunele închise însă. George Țucudean (27 de ani) și Cristi Manea (22 de ani), doi dintre fotbaliștii convocați de către Cosmin Contra (42 de ani) au acceptat inițiativa departamentului de media al frf.ro de a răspunde unor întrebări-fulger.

Breaking News Dumitru Dragomir a fost achitat! În prima instanţă primise o condamnare la 7 ani

dumitru dragomir

Federer, acuzat de conflict de interese şi că primeşte favoruri la Grand Slam-uri: "Nimeni nu suflă în faţa lui"

Roger Federer

Julien Benneteau a lansat un atac fără precedent la adresa lui Roger Federer. Francezul l-a acuzat pe fostul lider mondial că se află într-un conflict de interese, din postura de organizator al Laver Cup, şi că beneficiază de tratament preferenţial la turneele de Grand Slam.

Un fost jucător al Barcelonei a fost propus la Real Madrid. Mutarea se poate realiza în ianuarie

FC Barcelona v Club Atletico de Madrid - La Liga

Alexis Sanchez poate pleca de la Manchester United în luna ianuarie. Starul chilian este nemulţumit de relaţia pe care o are cu Jose Mourihno şi e tentat să înceapă o nouă provocare în carieră.

  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 LIVE Baraj Superliga
  • 14:30 LIVE Baraj Superliga
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult