Ultimele stiri

Lovitură financiară pentru Cosmin Olăroiu! Ofertă de nerefuzat pentru un titlu istoric

Olaroiu

Cosmin Olăroiu poate da o adevărată lovitură financiară.

Dan Petrescu și-a decis viitorul! Anunțul făcut de agentul românului

petrescu

Încă de la începutul acestei luni s-a zvonit o posibilă revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj, însă impresarul tehnicianului informează că românul este în continuare cu gândul la fotbalul din China. 

Massimiliano Allegri, cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Serie A. Cum arată podiumul

allegri

Massimiliano Allegri, tehnicanul lui Juventus Torino, a primit trofeul Panchina d'Oro ("Banca de aur"), rezervat celui mai bun antrenor al sezonului 2017-2018 în Serie A, a anunţat luni Federaţia italiană de fotbal (FIGC).

Messi, două trofee câştigate în cadrul unei singure gale. A egalat recordul unor nume legendare

15420308698870

Lionel Messi a primit astăzi un nou trofeu pentru evoluţiile fantastice pe care le are în tricoul Barcelonei. Astfel, starul argentinian a primit trofeul "Di Stefano", disctincţie acordată celui mai bun jucător din sezonul trecut. În cadrul galei organizată de cei de la Marca, Messi a primit şi trofeul "Pichichi", acordat jucătorului cu cele mai multe goluri marcate în campionat.

Au ucis-o de față cu iubitul ei! Dramă în lumea sportului

Zaira

Zaira Rodriguez, o tânără în vârstă de 21 de ani care era pilot de karting, a fost împușcată în cap în Argentina, într-o tentativă eșuată de jaf. Aceasta se afla în mașină alături de prietenul ei, pilotul de curse Nicolas Impiombato.

Replică tăioasă a lui Conte pentru Ramos, după ce fundașul l-a atacat dur! ”Atunci apar anumite probleme”

Antonio Conte

Antonio Conte i-a răspuns lui Sergio Ramos, după ce căpitanul lui Real Madrid îl atacase pe italian, cu o zi înaintea demiterii lui Julen Lopetegui.

Teixeira, oaza din deşert

FCSB

Momentul culminant al carierei lui Filipe Teixeira se consumă acum când după un meci excelent făcut în derby determină sponsorul echipei să aibă o iniţiativă ce ar putea redimensiona fotbalul de la noi, mai ales că se întâmplă la un club la care totul se petrece după bunul plac al patronului

Ofertă uriașă pentru Ianis Hagi de la o super-echipă din La Liga! Reacția ”Regelui” a venit pe loc

Ianis hagi

Ianis Hagi a avut o ofertă uriașă în această vară. Sevilla a pus pe masă 5 milioane de euro pentru căpitanul Viitorului, proaspăt convocat în premieră la echipa națională.

"Nu are cum!" Gigi Becali e convins că Rednic e în "misiune imposibilă" la Dinamo

gigi becali rade

Dinamo - FCSB s-a terminat 1-1, iar Mircea Rednic a anunțat transferuri la finalul partidei. Primul care a venit este Gregory Tade, fotbalist ce a jucat în trecut și pe la FCSB. Cu noile transferuri, Mircea Rednic continuă să creadă în calificarea echipei în playoff. După punctul câștigat în derby, Dinamo este la la trei puncte distanță de locul 6, ultimul care asigură prezența în playoff.

Mirel Rădoi mizează pe Ianis Hagi: "Nu va avea nicio problemă la naţionala mare"

Radoi

Mirel Rădoi e sigur că Ianis Hagi va face faţă la naţionala de seniori a României, unde a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri ale "tricolorilor" din Liga Naţiunilor, cu Lituania şi Muntenegru.

(P) Intră în Naționala Inspiraților! Câștigă o mașină Tesla și alte 110 premii

advetorial fortuna 1060X636

Fortuna lansează provocarea finalului de an! Intră în "tricoul" unui adevărat jucător și luptă-te pentru primul "11" în Naționala Inspiraților! Fii încrezător în forțele tale și devino superstarul echipei: intră în cursa pentru o mașină Tesla.

"E un jucător cu care mă asemăn!" Alexandru Mitriță a dezvăluit cine este fotbalistul cu care este comparat

FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (7.09.2018)

Alexandru Mitriță este golgheterului Ligii 1, cu 10 goluri marcate. Căpitanul Craiovei este apreciat atât de fanii Universității, cât și de rivali. Gigi Becali l-a lăudat în trecut pe Alexandru Mitriță, precizând că este dispus oricând să plătească 3 milioane de euro pe Mitriță.

Exclusiv Ce salariu va avea ultima achiziţie a lui Dinamo, Gregory Tade

Tade

Dinamo continuă seria transferurilor după venirea lui Mircea Rednic. Ultimul jucător care a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare este un fost golgheter al Ligii 1, Gregory Tade.

Video Hermannstadt - Botoșani 1-1. Cu o victorie, oaspeții puteau depăși Dinamo în clasament

captura gol botosani-her

Video Hermannstadt - FC Botoșani 1-1. Hermannstadt a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 1-1 (0-0), luni, pe teren propriu, la Târgu Mureş, într-o partidă din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal. Oaspeţii au deschis scorul prin argentinianul Jonathan Rodriguez (63 - penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată în urma unui duel între fundaşul spaniol Biel Company şi albanezul Enriko Papa. 

Verstappen continuă războiul cu Ocon: "Nu vorbesc cu proştii"

Verstappen, acroşat de Ocon

Max Verstappen continuă războiul cu Esteban Ocon, după ce a sărit la bătaie la francez după ce acesta l-a acroşat în momentul în care olandezul se pregătea să îl depăşească pe pilotul de la Force India, aflat cu un tur în urmă.

"Nici nu știa ce înseamnă!" Ce a îndurat celebra gimnastă care a învins-o pe Nadia. Detalii șocante din raport

Marcia Frederick (55 de ani), prima gimnastă din istoria SUA care a devenit campioană mondială, a șocat lumea sportului, după ce a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare. Gimnasta care a învins-o pe Nadia Comaneci era obligată de către propriul antrenor, Richard Carlson, să întrețină raporturi sexuale de două ori pe zi. Totul sub pretextul de a ajunge la Jocurile Olimpice.

Mirel Rădoi, dezamăgit de Dinamo - FCSB: "De mulţi ani n-am mai văzut un derby atât de slab"

Dinamo vs FCSB

Mirel Rădoi a plecat dezamăgit de la Arena Naţională, unde a urmărit derby-ul Dinamo - FCSB, scor 1-1. Evoluţia celor două echipe a fost mult sub aşteptările selecţionerului naţionalei de tineret a României.

"Dennis Man şi-a luat mașină de 100.000 de euro și acum se uită pe teren!" Perla" lui Becali, criticată grav după Dinamo-FCSB

FOTBAL:DINAMO-FCSB, LIGA 1 BETANO (11.11.2018)

Dinamo - FCSB 1-1. Roș-albaștrii nu au reușit să câștige partida cu rivalii din Ștefan cel Mare, deși erau considerați favoriți înaintea partidei. Dennis Man, una din "perlele" pe care Gigi Becali vrea să ia zeci de milioane de euro a fost criticat pentru evoluția din derby.

Foto Sterling l-a înfuriat pe Guardiola în derby-ul oraşului Manchester. Managerul i-a reproşat pe teren atitudinea

Sterling Guardiola

Raheem Sterling l-a înfuriat pe Pep Guardiola în ciuda victoriei cu 3-1 a lui Manchester City contra rivalei din oraş, Manchester United. Cel mai bine plătit fotbalist din lotul campioanei Angliei a încercat o jonglerie cu mingea în ultimele momente ale derby-ului, lucru care l-a enervat la culme pe managerul lui City, care a interpretat gestul drept unul de desconsiderare a adversarului.

Exclusiv ”M-a dezamăgit! N-ai de ce să faci asta!”. Becali nu se aștepta la așa ceva din partea jucătorului favorit

Gigi Becali

Roș-albaștrii s-au declarat mulțumiți de rezultatul final al marelui meci cu Dinamo în raport cu faptul că au evoluat aproximativ o repriză în 10, după eliminarea lui Harlem Gnohere (30 de ani), dar și pe un gazon extrem de prost, care i-a împiedicat să-și etaleze jocul pe care și-l doreau. Gigi Becali (60 de ani) a fost însă deranjat de greșelile pe care le-a comis atacantul francez, de care este dispus să se despartă doar pentru o sumă de minimum 7 milioane de euro!

Prima reacție publică a Simonei Halep, după ce a confirmat despărțirea de Cahill

halep cahill muratoglou

Darren Cahill şi Simona Halep nu vor mai colabora din 2019. Din cauza unor probleme ce ţin de propria familie, australianul a luat această decizie. Omul care a dat o altă dimensiune jocului Simonei, cel care a învăţat-o să îşi gestioneze emoţiile, cel care a făcut-o numărul unu în lume şi cel care a dus-o spre cucerirea primului turneu de Grand Slam din carieră nu va mai continua alături de româncă.

”Am vrut să-i dau mesaj azi-noapte!” Ce l-a deranjat cel mai mult pe Becali după remiza cu Dinamo

gigi becali

Exclusiv "Este rușinos. Au câștigat mizeria și corupția!" Radu Paraschivescu, reacție dură după derby

paraschivescu

Dinamo - FCSB 1-1. Gazonul lamentabil de pe Arena Națională a stârnit nenumărate reacții după derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Nu doar oficialii celor două formații au criticat starea gazonului. Radu Paraschivescu a vorbit în termeni duri despre starea gazonului.

Video Ce i-a spus Ronaldo lui Szczesny înainte de penalty-ul ratat de Higuain

cr

Gonzalo Higuain a ratat un penalty în derby-ul Milan - Juventus (0-2), iar portarul lui Juve, Wojciech Szczesny, a dezvăluit şi ce sfaturi a primit înaintea loviturii de la 11 metri de la Cristiano Ronaldo.

Video Probleme pentru Rednic după remiza cu FCSB! Cât va lipsi Dan Nistor

Dan Nistor, accidentare Dinamo

Dan Nistor (30 de ani), căpitanul lui Dinamo, a rezistat doar 32 de minute în Derby de România. Din cauza gazonului sub orice critică mijlocașul s-a accidentat și n-a mai putut continua partida. Nistor a primit îngrijiri medicale, apoi a încercat să mai joace, dar a făcut semn că nu mai poate și a fost înlocuit cu Mihai Neicuțescu imediat după golul marcat de Diogo Salomao din penalty, înainte de pauză. Nistor are probleme musculare și va lipsi de pe gazon trei săptămâni.

Monica Niculescu a ieşit după peste opt ani din top 100 WTA. Simona Halep, săptămâna 54 pe locul 1

Monica Niculescu

Monica Niculescu a ieşit din top 100 WTA, după o perioadă de opt ani şi trei luni în care a fost prezentă neîncetat în elita tenisului feminin mondial.

Video ”Imperial! Ce penalty a scos!”. Presa din Hexagon la picioarele lui Tătărușanu

Tătărușanu FC Nantes

Ciprian Tătărușanu (32 de ani) se simte foarte bine la Nantes. Și datorită evoluțiilor sale exacte gruparea din Hexagon a ajuns la patru meciuri la rând fără înfrângere în Ligue 1 și la cinci consecutive în toate competițiile. În egalul cu Rennes, scor 1-1, portarul nostru a fost decisiv, pentru că a parat o lovitură de la 11 metri.

Video "Bizonul" Gnohere, criticat dur de Cârţu pentru eliminarea din derby: "Băieţisme ieftine"

Harlem Gnohere

Sorin Cârţu l-a criticat pe golgheterul FCSB-ului, Harlem Gnohere, pentru gestul din minutul 52, care i-a lăsat în zece oameni pe "roş-albaştri" în derby-ul cu Dinamo, încheiat la egalitate pe Arena Naţională, scor 1-1.

Cât ar fi băut Traian Băsescu la cheful de pomină de la Golden Blitz, după sfertul Steaua - Rapid: "Am stat toată seara lângă el!"

basescu

În 2006, fotbalul românesc a cunoscut unul dintre cele mai glorioase episoade. Steaua şi Rapid s-au întâlnit în sferturile de finală ale Cupei UEFA (n.r. - actuala UEFA Europa League). La finalul dublei manşe, cei care s-au bucurat au fost steliştii. S-a terminat 1-1 în Giuleşti, în timp ce pe fostul stadion "Lia Manoliu" s-a terminat 0-0.

Exclusiv Becali i-a stabilit viitorul lui Teixeira. Culisele negocierilor și decizia finală

Filipe Teixeira FCSB

Filipe Teixeira (38 de ani) se află în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, însă Gigi Becali a anunțat, în direct la Digi Sport Matinal, că înțelegerea va fi prelungită.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult