Ultimele stiri

Surprizele se țin lanț în Spania. Messi: "La Liga e mai competitivă ca oricând"

leo messi

Lionel Messi, câştigător al trofeului Pichichi, care recompensează golgheterul campionatului Spaniei în sezonul 2017-2018, ales de asemenea de suporteri cel mai valoros fotbalist din Primera Division, a declarat că La Liga "este mai competitivă ca oricând".

Video Cristiano Ronaldo, spectator de lux la Turneul Campionilor. CR7 s-a distrat la Londra alături de familie

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost spectator de lux la Turneul Campionilor de la Londra. Starul lui Juventus a ținut să îl vadă la lucru pe cel mai bun jucător al lumii, Novak Djokovic.

Video Djokovic, victorie în două seturi cu Isner, la Turneul Campionilor. Zverev l-a învins pe Cilic în primul meci al zilei

Novak Djokovic

Turneul Campionilor continuă astăzi, în direct la Digi Sport 2, cu primele meciuri din grupa A a competiţiei de la Londra. De la ora 16.00, germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial, îl va înfrunta pe croatul Marin Cilic, al şaptelea tenisman al lumii.

Voluntari rămâne cu o singură victorie în 15 etape. Todoran: "Greșeli ca la copii și juniori"

Gaz Metan vs FC Voluntari

VIDEO | Gaz Metan - Voluntari. 2-0. Voluntari rămâne cu o singură victorie în 15 etape. Cu Dinu Todoran pe bancă, Voluntari a pierdut la Mediaș cu scorul de 2-0. Imediat după fluierul final, Todoran a comentat evoluția echipei sale. 

Prima reacție din tabăra lui Rotariu, după ce Becali a anunțat că îl aduce pe fostul dinamovist la FCSB

Dorin Rotariu

Gigi Becali a anunțat că vrea să îl aducă la FCSB pe Dorin Rotariu. Unchiul fostului jucător de la Dinamo, Iosif Rotariu, a oferit o primă reacție după declarațiile finanțatorului roș-albaștrilor.

Video Gaz Metan - FC Voluntari 2-0. Medieșenii se apropie la un punct de podiumul Ligii 1

bucurie gaz

VIDEO Gaz Metan - FC Voluntari 2-0. Medieșenii se apropie la un punct de podiumul Ligii 1. Golurile echipei pregătite de Mihai Teja au fost marcate de Fofana și Marius Constantin, din penalty

Video Napoli, piază rea pentru Ionuţ Radu. "Am fost copil de mingi la Steaua - Napoli 3-3"

Ionut Radu

Ionuț Radu a fost remarcatul meciului dintre Genoa si Napoli. Chiar dacă nu și-a putut ajuta echipa să câștige, portarul român a făcut minuni între buturi.

Santiago Solari este antrenor plin la Real Madrid. Interimatul a durat doar 14 zile

Santiago Solari este noul antrenor de la Real Madrid re

După despărțirea de Julen Lopetegui, Real Madrid l-a adus interimar pe Santiago Solari, de la echipa a doua. Rezultatele pozitive ale galacticilor din ultimele două săptămâni l-au convins pe Florentino Perez și astfel, oficialul madrilen a decis să încheie intermatul argentinianului. 

Schimbare de ultim moment! Ce decizie a luat Dan Alexa. Azi face anunțul oficial

Dan Alexa

Luni seară, Astra Giurgiu și Gigi Mulțescu au încheiat înțelegerea, iar Ioan Niculae deja i-a găsit înlocuitor experimentatului tehnician. Dan Alexa este noul antrenor al ploieștenilor.

”Habar n-am unde jucăm. Ea e femeie, are atâtea pe cap!”. Reacția lui Becali, după ce Firea a închis Arena Națională

becali firea

Gabriela Firea a anunțat că închide Arena Națională, iar reacția lui Gigi Becali nu a întârziat să apară.

Video Adrenalină la Mediaș. Jucătorii de la Voluntari au ratat de 4 ori în 7 secunde

captura ratare

VIDEO | Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari. Spectacol al ratărilor în confruntarea dintre Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari, din cadrul etapei a 15-a a Ligii 1. În prima repriză, oaspeții au încercat din răsputeri să înscrie, însă toate eforturile depuse au fost în zadar.

Video Exclusiv Tecău surprinde după despărțirea dintre Halep și Cahill! ”Cu siguranță se va sfătui cu el și pe viitor”

Cahill Halep

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill, dar Horia Tecău susține că numărul unu mondial va mai apela la ajutorul australianului, chiar dacă acesta nu va mai fi alături ea, în turnee.

Galerie Foto Antrenamentul naționalei. Selecționerul Cosmin Contra a avut 22 de jucători la dispoziție

antrenament nationala

România-Lituania și Muntenegru - România, în Liga Naţiunilor. Luni seara, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, jucătorii primei reprezentative au participat la al doilea antrenament al perioadei de pregătire a ultimelor două jocuri din Liga Națiunilor, anunță Federația Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Sturridge, implicat într-un scandal legat de pariuri sportive. Ce a discutat cu oficialii lui Liverpool

sturridge

Daniel Sturridge a fost acuzat de Federația Engleză de Fotbal că a încălcat două articole din regulament care fac referire la pariurile sportive. Chiar dacă nu se specifică dacă Sturridge a pariat sau a oferit informații legate de anumite meciuri, vârful riscă o suspendare usturătoare, de până la 18 luni.

Video Convocat la naționala lui Contra, Pușcaș visează la un transfer în Premier League

george puscas

Calificarea naționalei de tineret la Euro 2019 l-a convins pe Cosmin Contra că mai mulți jucători merită să facă parte din lotul seniorilor pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru, din Liga Națiunilor. Unul dintre ei este George Pușcaș. Atacantul legitimat la Palermo vizează la un transfer în Premier League

Exclusiv ”Era mic pe vremea lui Lovin!”. Zicu și-a adus aminte de cazul ”bricheta”! L-a lăudat pe Moruțan, inamicul numărul unu al PCH

morutan corner

Olimpiu Moruțan a fost inamicul numărul unu al Peluzei Cătălin Hîldan.

Video Discurs superb al lui Pancu în vestiar: "Aici este Rapid!" Jucătorii s-au ridicat în picioare şi au început să cânte

daniel pancu

Rapid a revenit pe prima poziţie în seria a 2-a din liga a treia, după o victorie muncită pe teren propriu, în faţa celor de la CS Tunari. A fost 3-2 pentru echipa lui Daniel Pancu, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport. La finalul partidei, Daniel Pancu a ţinut un discurs emoţionant în vestiar şi a ţinut să marcheze momentul că Rapid este noul lider al Seriei a 2-a din Liga 3.

Video Boca - River, un "Superclasico" indicat cardiacilor. Inițiativă inedită a unui post de radio

boca river

Boca Juniors şi River Plate au terminat la egalitate, 2-2, pe La Bombonera, în prima manşă a finalei celei mai importante competiţii a cluburilor din America de Sud, Copa Libertadores. Un post de radio din Uruguay care a transmis partida a venit cu o inițiativă inedită, venită în sprijinul pătimașilor suporteri sud-americani cu probleme cardiace.

Sturridge, acuzat de Federația Engleză că a încălcat două articole legate de pariuri sportive!

Daniel Sturridge

Daniel Sturridge a fost acuzat de Federația Engleză de Fotbal că a încălcat două articole din regulament care fac referire la pariurile sportive.

Amical de lux pentru Viitorul lui Gică Hagi. Partida se va disputa în această săptămână

gica-hagi

Gică Hagi vrea să profite la maximum de pauza competițională din această săptămână, cauzată de disputarea meciurilor din Liga Națiunilor. Astfel, "Regele" a stabilit un amical cu o campioană europeană, participantă în Europa League.

Gabriela Firea închide Arena Naţională: "Lumea nu ştie în ce situaţie ne aflăm"

arena nationala 8 noiembrie 2018 4

Dinamo - FCSB s-a disputat în condiţii dificile din cauza stării deplorabile a gazonului. Fotbaliștii ambelor formații au avut mari probleme duminică seară din cauza stării execrabile a gazonului de pe Arena Națională. Gigi Becali (60 de ani), finanțatorul roș-albaștrilor, a fost tentat să ia legătura imediat după meci cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, ca să-i transmită că greșește pentru că nu rezolvă problema.

Video ASU Poli - Sportul Snagov 1-2. Rezultatele etapei a 16-a din Liga 2 și clasamentul

Sportul Snagov

Etapa a 16-a din Liga 2 se întinde pe 4 zile. Mioveni - Brăila a fost meciul de deschidere, vineri, de la ora 17:00, iar epilogul rundei se la disputa luni, la Timișoara, unde ASU Poli va primi vizita liderului Sportul Snagov, de la ora 18:00. Ca de obicei, patru partide vor fi transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Exclusiv Dinamo - FCSB 1-1 | Ilie Dumitrescu a anunțat mutarea decisivă făcută de Dică! Cum s-a schimbat jocul roș-albaștrilor

Ilie Dumitrescu a făcut pariu că România va ajunge cel puțin în semifinalele Campionatului European U21 din 2019

Nicolae Dică l-a schimbat la pauză pe Olimpiu Moruțan și în locul lui l-a introdus pe Florinel Coman. Astfel, Florin Tănase a fost cel care a trecut în centru, în spatele lui Harlem Gnohere, și a obținut imediat penalty-ul în urma căruia FCSB a egalat, stabilind scorul final, 1-1.

Mihaela Buzărnescu a obținut prima victorie de la revenirea după accidentare

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a obținut prima sa victorie, de la revenirea după accidentarea la gleznă. Românca a reușit o victorie în 3 seturi cu Pauline Parmentier, numărul 54 WTA.

Lovitură financiară pentru Cosmin Olăroiu! Ofertă de nerefuzat pentru un titlu istoric

Olaroiu

Cosmin Olăroiu poate da o adevărată lovitură financiară.

Dan Petrescu și-a decis viitorul! Anunțul făcut de agentul românului

petrescu

Încă de la începutul acestei luni s-a zvonit o posibilă revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj, însă impresarul tehnicianului informează că românul este în continuare cu gândul la fotbalul din China. 

Massimiliano Allegri, cel mai bun antrenor al sezonului trecut din Serie A. Cum arată podiumul

allegri

Massimiliano Allegri, tehnicanul lui Juventus Torino, a primit trofeul Panchina d'Oro ("Banca de aur"), rezervat celui mai bun antrenor al sezonului 2017-2018 în Serie A, a anunţat luni Federaţia italiană de fotbal (FIGC).

Messi, două trofee câştigate în cadrul unei singure gale. A egalat recordul unor nume legendare

15420308698870

Lionel Messi a primit astăzi un nou trofeu pentru evoluţiile fantastice pe care le are în tricoul Barcelonei. Astfel, starul argentinian a primit trofeul "Di Stefano", disctincţie acordată celui mai bun jucător din sezonul trecut. În cadrul galei organizată de cei de la Marca, Messi a primit şi trofeul "Pichichi", acordat jucătorului cu cele mai multe goluri marcate în campionat.

Au ucis-o de față cu iubitul ei! Dramă în lumea sportului

Zaira

Zaira Rodriguez, o tânără în vârstă de 21 de ani care era pilot de karting, a fost împușcată în cap în Argentina, într-o tentativă eșuată de jaf. Aceasta se afla în mașină alături de prietenul ei, pilotul de curse Nicolas Impiombato.

Replică tăioasă a lui Conte pentru Ramos, după ce fundașul l-a atacat dur! ”Atunci apar anumite probleme”

Antonio Conte

Antonio Conte i-a răspuns lui Sergio Ramos, după ce căpitanul lui Real Madrid îl atacase pe italian, cu o zi înaintea demiterii lui Julen Lopetegui.

  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult