Ultimele stiri

Tensiuni la Barcelona! Pique s-a dus la Suarez și l-a "luat tare": "Nu face asta!"

Pique Vidal

Tensiune la Barcelona după eşecul surprinzător de duminică, 3-4 pe teren propriu cu Betis. Chilianul Arturo Vidal i-a reproşat fundaşului Gerard Pique, imediat după finalul partidei, că a lovit o minge pe care ar fi trebuit să i-o lase lui, aflat în poziţie mai bună, la scorul de 2-4.

Video ”Plaja” de pe Arena Națională i-a exasperat! Decizia de ultim moment a oficialilor FCSB

Deian Sorescu Florin Tănase - Dinamo-FCS

Reprezentanții ambelor echipe s-au plâns de calitatea execrabilă a gazonului de pe Arena Națională. Dan Nistor (30 de ani), căpitanul roș-albilor, a ieșit accidentat încă din prima repriză, plus că mai mulți jucători au reclamat starea sub orice critică a suprafeței de joc. Oficialii FCSB au luat atitudine și au cerut ca gazonul să fie schimbat urgent.

Video Scandal fără precedent în Formula 1. După ce a sărit la bătaie, Verstappen a primit o pedeapsă nemaivăzută

Verstappen Ocon

Scandal imens în Formula 1. Max Verstappen a sărit la bătaie la Esteban Ocon după ce francezul de la Force India l-a acroşat în momentul în care olandezul se pregătea să îl depăşească pe pilotul aflat cu un tur în urmă.

Video Higuain a înnebunit pur și simplu și a sărit la scandal cu Ronaldo. Scenele incredibile ale "exploziei" și ce i-a zis CR7

COLAJ ELIMINARE HIGUAIN

Derby-ul AC Milan și Juventus Torino, încheiat 0-2, a concentrat foarte mulți nervi. Gonzalo Higuain și Cristiano Ronaldo, actuali rivali în Serie A și foști colegi la Real Madrid se numără printre jucătorii implicați în cel mai tensionat moment al partidei

Video Rednic s-a luat de Cooper, pentru faza penalty-ului. Ce i-a spus la ieșirea de la vestiare

FOTBAL:DINAMO-FCSB, LIGA 1 BETANO (11.11.2018)

VIDEO Dinamo - FCSB 1-1 | Dinamo a condus şi a avut om în plus aproape o repriză, dar nu a putut obţine decât o remiză în derby-ul cu FCSB. Alb-roşiii au fost egalaţi după un penalty în startul reprizei a doua, iar responsabil pentru acordarea loviturii de pedeapsă a fost Armando Cooper.

Video Monaco - PSG 0-4. Încă o umilinţă pentru echipa lui Thierry Henry

Monaco PSG

PSG a trecut cu 4-0 de Monaco în deplasare, într-un nou derby câştigat categoric de parizieni, după 2-0 pe terenul lui Marseille şi 5-0 cu Lyon.

36 de piloți, sute de cai putere! Campionatul Național de Super Rally, la București, pe 17 noiembrie

super rally

Campionatul Național de Super Rally revine cu o nouă etapă în acest weekend, care va avea loc pe data de 17 noiembrie în București.

Dinamo - FCSB 1-1 | Cine e super-atacantul de play-off pe care Rednic îl aduce la Dinamo

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.10.2018)

VIDEO Dinamo - FCSB 1-1 | "Mâine vin doi atacanţi", a fost anunţul bombă făcut de Mircea Rednic, după remiza din derby-ul cu FCSB. Însă antrenorul dinamovist a mers mai departe şi a dezvăluit că unul dintre jucătorii care urmează să semneze a fost golgheter în Liga 1.

Dinamo - FCSB 1-1| Rednic este convins: "Dacă aveam un atacant ca Gnohere, câștigam ușor"

Mircea Rednic

VIDEO | Dinamo - FCSB 1-1. Dinamo și FCSB au încheiat la egalitate în cadrul etapei a 15-a din Liga 1, 1-1, partidă disputată pe Arena Națională. Imediat după fluierul final, Mircea Rednic a comentat evoluția echipei sale de duminică seară.

Dinamo - FCSB 1-1 | MM Stoica: ”Mai lipsea Laica de pe gazonul ăsta”. Care au fost cei mai buni jucători ai lui Dică

MM Stoica FCSB

Mihai Stoica a vorbit după meciul de pe Arena Națională despre gazonul impracticabil pe care cele două formații au fost nevoite să evolueze.

Video Rednic a anunţat două transferuri de senzaţie la Dinamo: "Vin un atacant italian şi un fost golgheter al României"

Mircea Rednic

VIDEO Dinamo - FCSB 1-1 | Dinamo a ratat şansa de a câştiga derby-ul cu FCSB, deşi a evoluat aproape o repriză cu un om în plus, iar Mircea Rednic este convins că echipa sa ar fi câştigat, dacă avea un atacant valoros.

Video Dinamo - FCSB 1-1 | Dică: ”Era păcat să bată Steaua. Era mai dificil să ajungă Dinamo în play-off”

Dica

Nicolae Dică a lansat un atac dur la adresa lui Istvan Kovacs, după egalul de pe Arena Națională, Dinamo - FCSB 1-1.

Video Dinamo - FCSB 1-1| Hanca, profund dezamăgit. Promisiunea dinamovistului

hanca

VIDEO | Dinamo - FCSB 1-1. Dinamo și FCSB au încheiat la egalitate în cadrul etapei a 15-a din Liga 1, 1-1, partidă disputată pe Arena Națională. Imediat după fluierul final, Sergiu Hanca a comentat evoluția echipei sale de duminică seară.

Video Dinamo - FCSB 1-1 | "Nu înțeleg de ce am jucat aici". Jucătorii de la FCSB, supărați pe gazon

FOTBAL:DINAMO-FCSB, LIGA 1 BETANO (11.11.2018)

Dinamo - FCSB 1-1 | FCSB a remizat cu Dinamo în "clasicul" României, însă a scăpat ieftin, dacă avem în vedere că dinamoviștii au ratat mai mult. Eliminarea lui Gnohere le-a turnat plumb în picioare elevilor lui Nicolae Dică, însă Teixeira, care a fost uinul dintre cei mai buni oameni de pe teren, și-a mobilizat colegii

Video Dinamo - FCSB 1-1 | Tănase a pus ”tunurile” pe arbitraj! ”A greșit! Era altceva dacă rămâneam în 11”

gol tanase

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, 1-1, marele derby de pe Arena Națională, disputat în etapa a 15-a.

Video Milan - Juventus 0-2. Ronaldo, primul gol pe San Siro. Higuain a fost eliminat și a ratat un penalty

Juve

Întrega Italie fierbe în aşteptarea unuia dintre cele mai vechi dueluri din istorie: Milan - Juventus. Derby-ul are rădăcini la începutul secolului trecut, iar până acum s-a ajuns la 228 de meciuri oficiale, 166 doar în Serie A.

Video Dinamo - FCSB 1-1. Alb-roşiii au luat doar un punct, deşi au jucat cu om în plus aproape o repriză. Gnohere, penalty ratat şi roşu

FOTBAL:DINAMO-FCSB, LIGA 1 BETANO (11.11.2018)

Dinamo şi FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, în marele derby al Ligii 1, în direct pe Digi Sport 1

Video Benzema a deschis scorul la Vigo, după ce a reuşit o preluare de senzaţie. Assist remarcabil al lui Modric

RC Celta de Vigo v Real Madrid CF - La Liga

Real Madrid arată tot mai bine de la meci la meci, după ce Santiago Solari l-a înlocuit pe Julen Lopetegui.

Video Dinamo - FCSB | Suporter făcut KO de stewarzi, după ce a pătruns pe teren în timpul meciului

fan teren derby 5

VIDEO | Dinamo - FCSB. Un suporter a pătruns pe teren în minutul 55 al partidei dintre Dinamo și FCSB, însă stewadrzii au intervenit înainte ca situația să degenereze. 

Video CSM Oradea - U BT Cluj 69-72. Campioana a ajuns la cinci victorii din șase meciuri

cluj oradea

Baschetbaliştii de la U BT Cluj au învins campioana CSM Oradea la ea acasă şi merg excelent în noul sezon: au ajuns la cinci victorii din şase meciuri

Video Dinamo - FCSB | Gnohere a ratat un penalty și a fost eliminat. Reacția incredibilă a celui pe care l-a faultat

captura eliminare gnohere

Harlem Gnohere a comis-o grav în meciul cu Dinamo. După ce a ratat un penalty la golul marcat de Tănase, ”Bizonul” a fost eliminat după o intrare incredibilă făcută la mijlocul terenului asupra lui Armando Cooper.

Exclusiv Dinamo - FCSB | Ilie Dumitrescu a anunțat unde l-a dominat Rednic pe Dică, în prima repriză a marelui derby

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a dezvăluit la pauza meciului de pe Arena Națională dintre Dinamo și FCSB care a fost capitolul la care Mircea Rednic l-a dominat în prima repriză pe Nicolae Dică.

Video Sevilla - Espanyol 2-1. Gazdele sunt pe locul secund și amenință poziția Barcelonei

sevilla

Sevilla a dat lovitura în ultimul minut din timpul regulamentar al meciului cu Espanyol, graţie golului fabulos înscris de Ben Yadder. Andaluzii au fost conduşi cu 1-0 la pauză după reuşita lui Borja Iglesias, dar au egalat în minutul 70 prin Gabriel Mercado

Video Dinamo - FCSB | Fanii alb-roşiilor i-au provocat pe jucătorii roş-albaştrilor. O petardă a explodat lângă Florin Tănase

captura petarda

Dinamo - FCSB | A devenit ceva obişnuit la derby-urile dintre Dinamo şi FCSB ca fanii alb-roşiilor să-i provoace pe jucătorii rivalei. La fel s-a întâmplat şi duminică seară, însă ţintele "câinilor", Olimpiu Moruţan şi Florin Tănase, au ignorat ceea ce s-a întâmplat şi nu au tensionat şi mai mult atmosfera.

Dinamo - FCSB | Pierdere uriașă pentru Rednic! Dan Nistor s-a accidentat și a fost înlocuit cu Neicuțescu

captura nistor

Pierdere uriașă pentru Dinamo, în prima repriză a marelui derby cu FCSB. Dan Nistor s-a accidentat, fără să fie în duel cu niciun adversar. Căpitanul a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit cu Neicuțescu.

Video Celta - Real Madrid 2-4. Benzema, spectacol total. Ramos, aroganță din penalty

Real Madrid

LIVE VIDEO Celta - Real Madrid.Partida Celta Vigo - Real Madrid este programată în această seară, de la ora 21:45 și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Video&Foto Dinamo - FCSB | Scenografie senzațională făcută de PCH. Mesajul istoric transmis de dinamoviști și răspunsul rivalilor

FCSB222

Așa cum au promis, fanii lui Dinamo au pregătit o scenografie spectaculoasă înaintea marelui derby cu FCSB, de pe Arena Națională. ”La trecutu-ți mare, mare viitor”, a fost mesajul Peluzei Cătălin Hîldan.

Video Răzvan Lucescu, o nouă victorie în campionat cu PAOK. Toșca, integralist

razvan lucescu

PAOK a bifat o nouă victorie în campionat. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, în fața celor de la Panetolikos.

Manchester is blue. City a câştigat derby-ul cu United şi rămâne lider în Premier League. Gol istoric al lui Aguero

Manchester City v Manchester United - Premier League

Manchester City a câştigat derby-ul cu Manchester United, scor 3-1, şi rămâne lider în Premier League, cu două puncte în faţa lui Liverpool.

S-a ”rupt” un jucător convocat de Contra pentru dubla cu Lituania și Muntenegru, din Liga Națiunilor

Cosmin Contra vorbește în cadrul unei conferințe de presă

Andrei Ivan s-a accidentat în meciul Wolfsberger - Rapid Viena, scor 3-1 (0-1), din campionatul Austriei, şi a fost înlocuit în minutul 27, cu Berisha

  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult