Ultimele stiri

Barcelona a refuzat o ofertă de 300.000.000 de euro vara trecută

barcelona camp nou

Barcelona a refuzat o ofertă de 300 de milioane de euro în vara trecută din partea gigantului spaniol Mediapro, anunță El Pais. Stadionul Camp Nou ar fi putut avea o nouă denumire, schimbare ce ar fi apărut printr-un acord de sponsorizare între cele două părți.

Lovitură devastatoare pentru Wozniacki. Boala autoimună îi poate distruge cariera: "Durerile deveneau insuportabile"

Caroline Woznacki plange

Caroline Wozniacki (28 de ani, numărul 3 WTA) a primit un avertisment extrem de serios din partea unui alt sportiv, care suferă de aceeași problemă medicală, artrită reumatoidă, o boală autoimună. Sportivul în cauză este Andreas Laudrup (27 de ani), nimeni altul decât băiatul celebrului Michael Laudrup, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei în anii ’90. 

După ce a învins-o în UCL, Juve vrea să-i mai dea o lovitură lui Man. United. Mutarea pregătită de italieni

Manchester United v Juventus - UEFA Champions League Group H

Juventus a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Manchester United, în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League, iar acum se pregăteşte să-i dea o nouă lovitură echipei lui Jose Mourinho.

Gigi Becali a ”dinamitat” atmosfera și la FCSB 2! Vasile Geambazi a renunțat la acțiuni

colaj fcsbbecaligeambazi

Gigi Becali (60 de ani) a reușit ca într-un timp foarte scurt să dinamiteze atmosfera și de la echipa a doua, după ce a agitat serios apele la prima echipă. Decizia care a creat rumoare la FCSB 2 a fost aceea a ”transferului” lui Pompiliu Stoica. Fostul fundaș stânga al roș-albaștrilor a fost numit zilele trecute antrenor principal, asta ca un argument în plus în a-l convinge pe juniorul Yianis Stoica (15 ani) de a semna un nou contract cu vicecampioana.

Video Italienii au găsit imaginea! Ce a putut să deseneze fiul lui Messi în timpul meciului Barça - Inter

messi juve

Dacă fiul lui Cristiano Ronaldo are o slăbiciune pentru marele rival al tatălui său, Leo Messi, era poate normal ca şi fiul argentinianului să privească în direcţia starului lui Juventus.

"Lasă-mă, că nu e loc!" Cum l-a sfidat Ilie Dumitrescu pe Gigi Becali: "Băgaţi-l în direct să spună"

Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu

Cele două înfrângeri consecutive suferite de FCSB în Liga 1, cu Chiajna şi Universitatea Craiova, au creat o stare de tensiune între Nicolae Dică şi Gigi Becali. Primul care a ieşit la rampă a fost tehnicianul roş-albaştrilor. Dică a spus, după înfrângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, că ar avea nevoie de "mai multă libertate" pentru a reuşi lucruri mai bune.

Video UEFA Europa League | Chelsea - BATE Borisov 3-1. Hat-trick pentru Ruben Loftus-Cheek

Chelsea v FC BATE Borisov - UEFA Europa League - Group L

Video Chelsea - BATE Borisov 3-1. Ruben Loftus-Cheek a bătut-o de unul singur pe Bate Borisov, iar Chelsea s-a detasat în fruntea grupei L din Europa League. Mijlocasul londonezilor a lovit de două ori în primele 8 minute ale meciului de pe Stamford Bridge, după faze create de Zappacosta și Willian.

Video UEFA Europa League | Marseille - Lazio 1-3. Victorie importantă pentru italieni. Radu Ștefan a fost titular

Olympique de Marseille v SS Lazio - UEFA Europa League - Group H

Video Marseille - Lazio 1-3. Ştefan Radu şi Lazio au cinci puncte peste Marseille, după victoria cu 3-1 obținută chiar în Franţa. Fundaşul român a luat un galben şi e gata de derby-ul cu Inter, care va fi luni, în direct la Digi Sport.

Video UEFA Europa League | Sevilla - Akhisar 6-0. Andaluzii au reușit scorul serii

Sevilla

Sevilla a dat recital de goluri în meciul cu turcii de la Akhisar. Roque Mesa a deschis scorul, după o fază de toată frumuseţea.

"Nu știu ce să mai fac!" Gattuso a ajuns la capătul răbdării, după înfrângerea din UEL

Gattuso

Video AC Milan - Betis 1-2. AC Milan a suferit prima înfrângere în Europa League după două victorii. Sanabria a profitat de erorile din defensiva gazdă si a deschis scorul pentru Betis. Pasator la primul gol, Giovani Lo Celso şi-a trecut şi el numele pe tabelă.

Video UEFA Europa League | PAOK - MOL Vidi 0-2. A doua înfrângere în Grupa L, pentru Răzvan Lucescu

PAOK

Eşec surprinzător suferit de PAOK Salonic în Europa League. Grecii au fost învinşi, pe teren propriu, de Vidi.

Video UEFA Europa League, etapa a 3-a | PAOK, învinsă acasă. Sevilla, set cu Akhisar! Rezultatele și marcatorii rundei a 3-a

LIVE VIDEO Europa League

LIVE VIDEO UEFA Europa League. Meciurile din UEFA Europa League pot fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, dar și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro de către abonații RCS&RDS.

Video Răzvan Marin, pasă decisivă în prelungiri. Victorie mare pentru Standard

Razvan Marin

Valverde l-a ignorat în meciul cu Inter! Ce a făcut Dembele cu doar două ore înaintea partidei

Ousmane Dembele

Fără Messi, Barcelona a câștigat cu 2-0 partida cu Inter Milano. Înlocuitorul starului argentinian, Rafinha, și Jordi Alba au marcat pentru catalani. Surpriza lui Ernesto Valverde a fost absența din echipă a lui Ousmane Dembele, considerat unul dintre favoriții tehnicianului.

Video Răzvan Lucescu, trădat de apărare. Greșeli copilărești în defensiva celor de la PAOK

PAOK Varela

Început nefast de partidă pentru PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Vicecampioana Greciei s-a văzut condusă încă din minutul 12 de Mol Vidi, când Huszti a profitat de o gafă imensă în apărarea formației antrenate de Răzvan Lucescu.

Exclusiv ”Gigi își face fenta și Dică ia 10.000 de euro pe lună!”. Ilie Dumitrescu a analizat situația de la FCSB

Dica Becali

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că se aștepta ca Nicolae Dică să își dea demisia de la FCSB, după declarațiile făcute după înfrângerea de la Craiova.

Video UEFA Europa League | Anderlecht - Fenerbahce 2-2. Turcii au marcat de două ori în patru minute

kaldirim

Video Anderlecht - Fenerbahce 2-2. Anderlecht a condus-o cu 2-0 pe Fenerbahce, dar a trebuit să se mulţumească cu un singur punct. Turcii au profitat de gafele din apărarea belgienilor şi au dat două goluri în doar patru minute.

Video UEFA Europa League | Milan - Betis 1-2. Gol superb Lo Celso. Andaluzii sunt primii în Grupa F

Milan Betis

Milan a suferit prima înfrângere în Europa League după două victorii. Sanabria a profitat de erorile din defensiva gazdă si a deschis scorul pentru Betis.

Video UEFA Europa League | AEK Larnaca - Ludogorets 1-1. Bară pentru Moți, care a gafat la penalty-ul gazdelor

Moti si Keseru

Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru au fost titulari în Cipru, în derby-ul echipelor fără puncte, în grupa A, din Europa League.

Video UEFA Europa League | Sporting - Arsenal 0-1. "Tunarii" au câștigat la Lisabona și au maximum de puncte

Sporting CP v Arsenal - UEFA Europa League - Group E

Video Sporting - Arsenal 0-1. Arsenal este ca şi calificată în şaisprezecimile Europa League. Tunarii au câştigat cu 1-0 pe terenul lui Sporting Lisabona şi au maximum de puncte în grupa E. Welbeck a marcat golul victoriei.

UEFA Europa League, etapa a 3-a | Milan, învinsă acasă de Betis! Moți și Keșeru, remiză la Larnaca

Europa League

LIVE VIDEO UEFA Europa League. Meciurile din UEFA Europa League pot fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, dar și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro de către abonații RCS&RDS.

Video Betis a făcut spectacol la Milano. Giovani Lo Celso a reușit o "bijuterie" de gol

AC Milan v Real Betis - UEFA Europa League - Group F

UEFA Europa League. AC Milan pornea favorită în partida cu Betis, din etapa a treia a Grupei F. Spaniolii au făcut, însă, un meci foarte bun la Milano, iar în minutul 55 conduceau cu 2-0.

Serena Williams poate lipsi din nou cel puțin un an. Anunțul făcut în Statele Unite

serena

Serena Williams ar putea lua din nou o pauză considerabilă din circuitul feminin de tenis.

Exclusiv "A fost mai cu perdea la Dinamo!" Dănuț Lupu e convins că situația de la FCSB nu este unică în Liga 1

danut lupu1

FCSB a pierdut derby-ul de la Craiova, după o prestaţie slabă în a doua repriză. Imediat după meci, Nicolae Dică a încercat să scuze eşecul cu o declaraţie enigmatică. "În continuare, dacă voi avea o libertate mai mare, cred că voi reuși să fac mai multe lucruri", a spus tehnicianul FCSB, fără a da mai multe detalii.

"Puteau să-l înlocuiască pe Ronaldo cu unul dintre ei". Perez, tras la răspundere pentru colapsul de la Real

Perez si Ronaldo

Ludovic Giuly a petrecut trei ani la FC Barcelona, timp în care a câștigat Liga Campionilor, în sezonul 2005-2006, a vorbit despre situația grea în care se află Real Madrid, deținătoarea celui mai important trofeu european intercluburi. Francezul este de părere că înlocuirea lui Cristiano Ronaldo cu belgianul Eden Hazard sau francezul Kylian Mbappe ar fi acoperit imediat golul lăsat de portughez în ofensivă, după transferul la Juventus.

Video Zlatan a făcut senzație într-o emisiune TV. Le-a dat lecții de dans americanilor

zlatan

Zlatan Ibrahimovic face spectacol nu doar pe terenul de fotbal, ci și în afara lui. Starul de la LA Galaxy a fost invitatul lui James Corden în emisiunea "The Late Late Show".

Inter îşi asigură viitorul. Şase jucători şi-au prelungit contractele

Inter

Inter a prelungit contractele a nu mai puţin de şase fotbalişti. Marcelo Brozovic, Matias Vecino, Antonio Candreva, Joao Miranda, Dalbert Henrique şi Roberto Gagliardini au semnat noi înţelegeri cu gruparea de pe Giuseppe Meazza.

Video Universitatea Cluj - ACS Poli Timișoara 4-0. Succes categoric al "şepcilor roşii" în primul meci al etapei din Liga 2

U Cluj gol

LIVE VIDEO Universitatea Cluj - ACS Poli Timișoara. Etapa a 14-a din Liga 2 începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 17:45, cu partida dintre Universitatea Cluj și ACS Poli Timișoara. Duelul poate fi urmărit de abonații RCS&RDS și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

Tot ce trebuie să știi despre MP de Formula 1 al Mexicului. Cursa e azi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

f1 collage mexic

Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului va fi duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2. Lewis Hamilton poate deveni matematic campion mondial.

Van Persie se retrage: "De la 5 ani sunt implicat în fotbal"

van persie retragere

Robin van Persie, fotbalistul lui Feyenoord Rotterdam, fost la Arsenal, Manchester United şi Fenerbahce, a anunţat că se va retrage "probabil" la finalul acestui sezon, scrie BBC. 

  • 23:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Champions League: PSG-Borussia Dortmund
  • 23:00 LIVE Champions League: Real Madrid-Bayern Munchen
  • 23:00 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Tim Seria A ball and the logo during the Italian Serie A football match AC Milan vs Bologna at San Siro stadium in Milan, Italy on 27/08/22

    FOTBAL: Cagliari - Lecce, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: CS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI - ACS PETROLUL 52 PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (27.01.2024)

    FOTBAL: Petrolul - Oțelul Galați, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Radu Dragusin

    FOTBAL: Liverpool - Tottenham, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Rapid CFR Cluj

    FOTBAL: CFR Cluj - Rapid, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult