Ultimele stiri

"11-le magic pentru El Clasico". Aşa va arăta Barcelona în marele derby cu Real Madrid

barcelona bun

Valverde s-a decis în privinţa echipei de start pentru El Clasico. Tehnicianul catalanilor vrea neapărat o victorie, pentru a se depărta şi mai mult de marea rivală.

Simona Halep, prima jucătoare din lume care primește trofeul ''Chris Evert''!

Halep si trofeul Chris Evert

Simona Halep, numărul 1 mondial, a primit din partea Women's Tennis Association trofeul ''Chris Evert'', oficialii WTA dând numele primului lider mondial în competiţia feminină, americanca Chris Evert, trofeului care se înmânează celei mai bune jucătoare la final de an. 

Primul transfer al iernii pentru FCSB? Anunţul făcut vineri seară

Gigi Becali

Din iarnă, FCSB s-ar putea întări cu un fundaş din Liga a 2-a. Andrei Răuţă (23 de ani), de la Academica Clinceni, a intrat în vizorul vicecampioanei.

Nicio semifinalistă din top 4 WTA la Turneul Campioanelor. De când nu s-a mai întâmplat

Elina Svitolina

Semifinalele Turneului Campioanelor oferă confruntări mai mult decât surprinzătoare în acest an. Niciuna dintre primele patru favorite ale competiţiei din Singapore nu s-a calificat în penultimul act al competiţiei care reuneşte la finalul anului celei mai valoroase opt jucătoare ale lumii.

Video Copil, calificare istorică în semifinale, la Basel. Românul va juca împotriva lui Alexander Zverev pentru un loc în finală, la Digi Sport 1

Marius Copil

Marius Copil joacă pentru calificarea în prima semifinală din carieră la un turneu ATP 500 contra americanului Taylor Fritz, în direct la Digi Sport 2.

Video Agricola Borcea - Rapid 0-7. Cea mai categorică victorie a giuleștenilor de la venirea lui Daniel Pancu

Rapid la Borcea

Rapid a marcat pe bandă rulantă în primul meci al etapei a 10-a din Seria a 2-a a Ligii a 3-a. Giuleștenii au obținut cea mai categorică victorie de la venirea lui Daniel Pancu, 7-0 în deplasare cu Agricola Borcea.

Galerie Foto Mădălina Ghenea a rupt tăcerea: "Eu cu Boateng?". Cum l-a apărat pe Ronaldo

Ghenea Corriere

Mădălina Ghenea a fost invitată în redacţia ziarului Corriere dello Sport, iar slătineanca a vorbit despre presupusa relaţie cu Kevin Prince Boateng, despre care presa din Italia a scris în ultima perioadă. Fotomodelul român a negat relația cu fotbalistul lui Sassuolo în vârstă de 31 de ani și a susţinut că nici măcar nu-l cunoaşte pe germanul care a jucat în trecu și la AC Milan, Tottenham şi Borussia Dortmund. 

Ştim podiumul în ierarhia WTA la final de 2018! Cum va arăta TOP 10 după Turneul Campioanelor

halep wozniacki

Astăzi s-au stabilit semifinalele de la Turneul Campioanelor, acolo unde Elina Svitolina - Kiki Bertens şi Sloane Stephens - Karolina Pliskova vor fi duelurile de cinci stele. Aceste semifinale inedite înseamnă că ştim deja podiumul la final de an

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Vasile Geambazi i-a transmis că vrea să îi cedeze acţiunile de la FCSB

Gigi Becali Geambazi collage

Gigi Becali (60 de ani) a reacţionat după ce Vasile Geambazi, nepotul său care figurează ca patron în acte la FCSB, a anunţat că vrea să îi cedeze acţiunile unchiului său. Becali l-a anunţat că va face acest lucru doar în momentul când va dori el, dar nu se pune problema în acest moment.

”Mi se pare c-am omorât pe cineva și trebuie să fiu decapitat!” Dică, mai furios ca niciodată

Nicolae Dică - FCSB

Nicolae Dică (38 de ani) se află în cel mai dificil moment de când a preluat-o pe FCSB și poate de aceea a oferit și cele mai ”explozive” declarații. La conferința de presă, de dinaintea meciului cu Voluntari, tehnicianul a spus că nu înțelege de ce a fost pus la stâlpul infamiei și că l-a sunat chiar și pe Gigi Becali pentru a rezolva problema.

Lorena Balaci a dezvăluit motivul pentru care tatăl său refuza să mai vorbească despre fotbal cu presa

Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit prematur, la 62 de ani, şi a lăsat în urmă multe regrete. Printre acestea, faptul că, în ultima perioadă, accepta foarte rar să discute cu presa şi să-şi spună părerea despre fotbal.

Video Turneul Campioanelor. Stephens și Bertens completează careul de ași. Tabloul semifinalelor

grupa rosie

Meciurile zilei de la Turneul Campioanelor, Naomi Osaka - Kiki Bertens  și Angelique Kerber - Sloane Stephens au fost transmise ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. Kiki Bertens și Sloane Stephens s-au calificat în semifinale.

”El poate fi Bizonul junior, pentru că Bizonul sunt eu!”. Gnohere a oferit declarația-săptămânii

Harlem Gnohere și Nathna Kabasele

Eddy Harlem Gnohere (30 de ani) se simte bine la FCSB și nu-și face griji că roș-albaștrii nu vor câștiga sâmbătă cu Voluntari și că nu vor depăși pasa proastă. În plus, atacantul francez, în mare formă și la întâlnirea cu jurnaliștii, a oferit declarația-săptămânii.

Video Imagini dramatice! O tânără s-a târât până la final, după ce şi-a rupt piciorul în timpul unui maraton

maraton japonia

O studentă din Japonia a dat dovadă de o voinţă extraordinară, în timpul unui maraton. Tânăra şi-a terminat cursa târându-se, după ce şi-a rupt piciorul.

România-Lituania şi Muntenegru-România. Trei surprize pregătite de Contra pentru Liga Națiunilor

cosmin contra

Cosmin Contra (42 de ani) a ales lotul lărgit pe care se va baza în ultimele două meciuri din Liga Națiunilor.  Alexandru Pașcanu (20 de ani), fundașul central al celor de la Leicester City, George Pușcaș (22 de ani), atacantul celor de la Palermo și Andrei Ivan (21 de ani), atacantul celor de la Rapid Viena reprezintă cele trei mari surprize pregătite de selecționer.

Șanse mari ca cele două competiții propuse de Infantino să se realizeze: "Am înființat un grup operativ"

infantino

FIFA a înfiinţat un grup operativ care va examina planurile preşedintelui Gianni Infantino pentru o nouă Cupă Mondială a cluburilor şi o Ligă a Naţiunilor globală, pentru a evita o ruptură cu UEFA, nemulţumită de aceste propuneri, relatează Reuters.

Se schimbă regulile jocului! Modul prin care IFAB vrea să scape de tragerile de timp

reguli fotbal

International Football Association Board (IFAB), instanţa care supervizează regulile fotbalului, analizează posibilitatea de a interzice efectuarea schimbărilor de jucători în timpul minutelor de prelungire ale partidelor, informează cotidianul The Times.

Exclusiv ”Vinde, cumpără, găsește el o soluție!”. Ionuț Lupescu, caracterizare-unică pentru Mircea Rednic

Mircea Rednic Ionut Lupescu

Întreaga suflare dinamovistă e convinsă de faptul că Mircea Rednic (56 de ani) va reuși să o ridice pe Dinamo din zona minată a clasamentului și chiar să o califice în play-off. Dincolo de cei din club, sunt și persoane publice din afara entității grupării roș-albe care cred în același deziderat. Ionuț Lupescu, dinamovist convins, este sigur de faptul că Rednic va face el ceva și ”câinii” vor ajunge iar să se bată cu titlul pe masă. 

Revenirea Italiei! Echipele din Serie A, cea mai bună medie de puncte în UCL. Poziţia Angliei e ameninţată

Juventus v SSC Napoli - Serie A

Odată cu acest sezon, Italia are din nou patru echipe în UEFA Champions League. Un lucru care nu se datorează rezultatelor din ultimii ani, ci noului sistem folosit de forul european.

Intervenție la nivel înalt în procesul în care Ronaldo este acuzat de viol

andrea agnelli ronaldo

Cristiano Ronaldo nu are liniște, după ce poliția din Las Vegas a decis să redeschidă cazul în care fotbalistul este acuzat de viol de Kathryn Mayorga. 

Gnohere, mesaj surprinzător pentru Rednic! Ce i-a transmis tehnicianului de la Dinamo

Harlem Gnohere - FCSB

Zece persoane arestate înainte de Barcelona - Real Madrid

Ramos El Clasico

Garda Civilă a arestat vineri zece persoane şi a pus sub acuzare nouă firme într-o operaţiune împotriva unei presupuse asocieri criminale în urma căreia s-au obţinut profituri de milioane euro din falsificarea biletelor de intrare la meciurile echipei FC Barcelona, relatează EFE.

Dică s-a dezlănţuit: "Sunt mulţi antrenori care stau la cotitură. Îl sună pe Luţu şi-l invită pe patron la cafea"

FOTBAL:FCSB-DUNAREA CALARASI, LIGA 1 BETANO (23.09.2018)

Deşi Gigi Becali i-a ştirbit autoritatea, recunoscând că se implică la echipă şi că dictează schimbările, Nicolae Dică insistă că lucrurile nu stau aşa cum le-a prezentat patronul şi a dezvăluit ce l-a determinat să nu ia în seamă sfaturile care îl îndemnau să plece de la echipă.

Exclusiv Se ”rup” toți! Încă un accidentat la FCSB! 7 absenți pentru meciul cu Voluntari

FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 BETANO (19.08.2018)

Fotbaliștii FCSB cad pe capete! Nicolae Dică (38 de ani) a mai primit o lovitură neașteptată la antrenamentul de vineri, când Ovidiu Popescu (24 de ani) a suferit o contuzie puternică și n-a mai putut continua ședința de pregătire. În aceste condiții, numărul indisponibililor pentru partida cu Voluntari a ajuns la 7!

Lecţie pentru Becali. Cum făcea Berlusconi schimbările la Milan: "Dacă spunea ceva, nu-l mai lua Real pe Ancelotti"

becali berlsuconi

Gigi Becali a recunoscut că nu-i oferă libertate lui Nicolae Dică şi că se implică în alcătuirea echipei la FCSB. Un lucru normal, crede Adrian Porumboiu, care însă îi reproşează patronului roş-albaştrilor că nu ţine astfel de lucruri departe de ochii presei.

Dică: "E cel mai dificil moment de când sunt la Steaua! Era ușor să renunț, dar sunt puternic"

conferinta dica

Nicolae Dică a susținut azi, în direct pe Digi Sport 1, o conferință de presă în care a vorbit despre relația cu Gigi Becali.

Messi e uriaș și în afara terenului. Gestul neprețuit făcut pentru copiii din Africa

messi copii

Fundaţia Leo Messi, patronată de starul selecţionatei Argentinei şi al Barcelonei, a lansat o iniţiativă caritabilă prin care oferă micul dejun unui număr de 15.000 de băieţi şi fete din 40 de şcoli primare din Mangundze (Mozambic).

Antonio Conte și-a încheiat socotelile cu Chelsea. Singurul lucru care îl împiedică să semneze cu Real Madrid

conte

Scaunul lui Julen Lopetegui se clatină serios după începutul extrem de slab de sezon al lui Real Madrid, iar o înfrângere în El Clasico de duminică ar putea aduce demiterea fostului selecționer al Spaniei. În pole position pentru postul de antrenor al lui Real Madrid se află Antoni Conte, care vineri dimineață și-a încheiat socotelile cu Chelsea.

Video Exclusiv ”Asculta Led Zeppelin și Iron Maiden! Ajungeam nebun la stadion”. Stoichiță și perioada muzicală de la Steaua

colaj muzica steaua stoichita

Mihai Stoichiță (64 de ani), președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a dezvăluit povești neștiute din perioada petrecută la Steaua. Tehnicianul a spus că în Ghencea a învățat cu adevărat muzică, a spus cum l-a impresionat Iulian Filipescu și boxele sale de 360 de wați din Dacia, dar și cum Damian Militaru, care nu avea nicio preferință era total dezorientat.

UEFA a anunțat sumele primite de cluburi pentru sezonul trecut din Champions League

Real Madrid 2018

Real Madrid, câştigătoarea UEFA Champions League, a încasat peste 88,6 milioane euro la ultima ediţie a celei mai importante competiții europene intercluburi, în cursul căreia au fost repartizaţi cluburilor participante 1,4 miliarde euro în total.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult