Ultimele stiri

Video Turneul Campioanelor 2018 | Bertens reușește surpriza cu Kerber. Stephens, victorie cu Osaka

colaj singapore

Sloane Stephens a învins-o pe Naomi Osaka, 7-5, 4-6, 6-1, într-un meci disputat luni în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Pariul lui Rednic în al patrulea mandat la Dinamo. L-a făcut căpitan în Belgia și acum e titular cu Dunărea Călărași

Mircea Rednic

Teddy Mezague este omul pe care Mircea Rednic se bazează în cel de-al patrulea mandat la Dinamo, mai ales după problemele tot mai dese pe care "câinii" le au în defensivă. Antrenorul de 56 de ani va începe cu Mezague titular în meciul cu Dunărea Călărași, din etapa a 12-a din Liga 1, astăzi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Foto Georgina Rodriguez, schimbare spectaculoasă de look

georgina rodriguez 5

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo a prezentat fanilor de pe Instagram noul său look. Iubita starului de la Juventus s-a vopsit blondă, ceea ce nu a putut decât să-i încânte pe urmăritorii săi. 

Ilie Balaci nu ar fi fost la primul infarct. Ce au aflat ziariştii din Craiova

balaci

Jurnaliştii de la ziaruldecraiova.ro au descoperit că Ilie Balaci ar mai fi suferit în trecut un infarct, pe care l-a dus pe picioare, fără să ştie.

Video&Foto Floyd Mayweather, o nouă achiziție. "Sunt cu adevărat binecuvântat". Cum arată noua casă a americanului

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather face ce face și reușește să iasă în evidență de fiecare dată. Mai nou, americanul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care își prezintă noua achiziție, o casă ultraluxoasă

Reacția lui Sergio Ramos, după scandalul provocat la antrenamentul lui Real Madrid

Sergio Ramos

Sergio Ramos a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului de luni al lui Real Madrid.

Cât alcool ar fi consumat Ilie Balaci în noaptea de dinaintea tragediei. Filmul ultimei sale seri

ilie balaci

Alcoolul nu ar fi fost cauza infarctului suferit de Ilie Balaci. În cele peste opt ore petrecute în oraş sâmbătă seară, "Minunea Blondă" ar fi consumat doar trei pahare de vin.

Fanii îl vor demis, dar vestiarul e de partea sa. Încă un star de la Real, alături de Lopetegui

Lopetegui sport.ro

Real Madrid are un start de sezon modest, iar Julen Lopetegui ar putea fi demis în curând. Potrivit unui sondaj realizat de Marca, fanii vor să scape de spaniol, iar Florentino Perez îi caută deja înlocuitor. Cu toate acestea, fostul selecționer al Spaniei are sprijinul vestiarului. Isco este unul dintre fotbaliștii care nu concepe ca Julen Lopetegui să plece de la Madrid.

Amenințat cu demiterea, Lopetegui stă liniștit: "Nu privesc mai departe"

Julen Lopetegui

Tehnicianul Julen Lopetegui, ameninţat cu demiterea după rezultatele slabe din ultima perioadă, a anunţat înaintea meciului de marţi cu Viktoria Plzen, din Liga Campionilor la fotbal, şi a derby-ului cu FC Barcelona, programat duminică în La Liga, că va fi "şi mâine antrenorul echipei Real Madrid", scrie AFP.

CFR a anunțat oficial. Daniel Stanciu, noul director sportiv al liderului Ligii I

daniel stanciu

CFR Cluj a anunțat oficial noul director sportiv. Daniel Stanciu a fost instalat, luni, în funcţia de director sportiv al clubului CFR Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

Probleme pentru Mourinho. 6 jucători indisponibili pentru partida cu Juventus

pogba united

Manchester United se va duela cu Juventus Torino marți, 23 octombrie, în cadrul etapei a 3-a din grupele UEFA Champions League, iar Jose Mourinho are probleme cu lotul. Antrenorul portughez va avea 6 jucători indisponibili pentru confruntarea de pe Old Trafford.

Nabil Fekir, în vizorul lui Bayern Munchen! Nemții și-au trimis oamenii la Lyon

Fekir

Nabil Fekir a devenit o țintă de transfer pentru Bayern Munchen, iar nemții și-au trimis oamenii pentru a-l urmări pe atacant în Franța, informează Kicker.

Când revine Simona Halep, după accidentarea la spate: "O să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică"

Simona Halep are hernie de disc

Liderul WTA, Simona Halep, a revenit azi dimineață în țară și a declarat, pe Aeroportul Henri Coandă, că 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale şi că acum abia aşteaptă vacanţa, una în care însă va continua recuperarea în sala de gimnastică pentru hernia de disc care a forţat-o să se retragă de la Turneul Campioanelor.

Nu rata "Avancronica 1x2"! Analizăm cele mai tari meciuri din Liga Campionilor şi vă oferim cele mai bune ponturi

poza Tivilichi

A doua ediţie a emisiunii Avancronica 1x2 îşi propune să prefaţeze meciurile importante care urmează să se dispute în acest mijloc de săptămână în UEFA Champions League şi UEFA Europa League.

Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Ilie Balaci! Mesajul președintelui României

Balaci decorat Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, post-mortem, pe Ilie Balaci, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi.

F1 | Doi piloți, descalificați în urma MP al Statelor Unite

esteban ocon

Francezul Esteban Ocon (Force India) şi danezul Kevin Magnussen (Haas), piloţi clasaţi pe locurile 8, respectiv 9, în Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, desfăşurat duminică la Austin (Texas), au fost descalificaţi pentru infracţiuni legate de consumul de carburant al monoposturilor lor.

Video Tensiuni la antrenamentul Realului. Ramos i-a aplicat o corecție unui coleg. Cum a intervenit Modric

Ramos antrenament

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a fost foarte supărat după ce un coleg l-a lovit în timpul ultimului antrenament al echipei lui Lopetegui. Luca Modric a fost singurul care a încercat să-l linistească pe fundașul spaniol.

Exclusiv Baptista, impresionat de un adversar din Liga 1. Echipa care-i aduce aminte brazilianului de Real Madrid

baptista fotbal club 4

Julio Baptista, adus la CFR Cluj în vară, este cel mai titrat jucător străin din istoria Ligii 1. Invitat duminică seara la Fotbal Club, brazilianul a analizat alături de Ilie Dumitrescu și Radu Naum campionatul intern. Mai mult, fostul star de la Real Madrid, AS Roma și Arsenal a nominalizat un adversar din Liga 1 care l-a impresionat.

Insuficienţă respiratorie şi infarct miocardic, cauzele morţii lui Ilie Balaci. Simptomele duceau către acest diagnostic

Sicriul lui Ilie Balaci a fost dus la Biserica Sf Ilie din Craiova

Exclusiv ”Tu ce crezi? Că sunt bolnav?” Condiția în care Gigi Becali ar pleca de la FCSB

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali (60 de ani) nu mai are niciun fel de rețineri, din moment ce după eșecul din Bănie a spus că el este vinovat, și nu Dică, pentru că a greșit schimbările din timpul partidei. Ilie Dumitrescu l-a acuzat direct pe finanțator de faptul că printr-o astfel de declarație a subminat și ultima fărâmă de autoritate a antrenorului din vestiar, dar latifundiarul din Pipera rămâne consecvent ideilor sale. 

Răsturnare de situație. AS anunță un nou antrenor pe lista Realului

guti

Julen Lopetegui ar putea fi demis azi de la Real Madrid şi înlocuit cu argentinianul Santiago Solari, antrenorul echipei secunde, scrie L'Equipe.

Reacție dură din partea agentului Mariei Sharapova: "Contractul este pe viață!"

Maria Sharapova si agentul ei

Max Eisenbud, agentul Mariei Sharapova, a reacționat dur și a catalogat drept "minciuni" informaţiile vehiculate de englezii de la The Sun, potrivit cărora producătorul american de echipament sportiv Nike ar urma să renunţe la contractul de sponsorizare cu sportiva rusă.

Prima reacție a lui Hugo Aveiro, fratele lui Cristiano Ronaldo, după scandalul de viol

Cristiano Ronaldo si fratele sau

Fratele lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre acuzele de viol ce-l vizează pe atacantul lui Juventus. Hugo Aveiro spune că totul "sunt numai mizerii".

"Sclavia s-a abolit de mult". Declarația zilei, despre Eden Hazard

Eden Hazard

Numele lui Eden Hazard a fost foarte vehiculat în ultimii ani pentru un transfer la Real Madrid. Asta după ce inclusiv jucătorul lui Chelsea și-a declarat de mai multe ori simpatia pentru madrileni și chiar dorința de a juca pe Santiago Bernabeu

Foto Neymar glumește în urma zvonurilor care-l dădeau ca și transferat pe Camp Nou: "Acum, eu sunt la Barcelona"

Neymar

Neymar, care a profitat de un weekend de repaus, a petrecut duminică câteva ore la Barcelona, amuzându-se în acelaşi timp pe seama zvonurilor legate de revenirea sa la clubul catalan, informează cotidianul L'Equipe.

Hațegan, delegat la Barcelona - Inter. Nerazzurii, pentru prima dată cu românul la centru!

Hategan arbitreaza Real4

Ovidiu Haţegan va arbitra partida dintre FC Barcelona şi Inter Milano, din etapa a III-a a Grupei B a Ligii Campionilor, care se va disputa, miercuri, de la ora 22:00, pe Camp Nou, informează FRF. ”Centralul” din Arad, în vârstă de 38 de ani, se află la a treia partidă în care îi va arbitra pe catalani și la a doua prezență pe Camp Nou.

Video 6 titulari sunt OUT! Probleme uriașe pentru Dică după eșecul de la Craiova

Nicolae Dică are probleme peste probleme la FCSB

Nicolae Dică (38 de ani) a scăpat de demitere, după eșecul din Bănie, dar s-a ales în schimb cu alte probleme. Chiar dacă în etapa viitoare, ultima  a turului sezonului regulat, roș-albaștrii au, teoretic, un adversar, accesibil, FC Voluntari, tehnicianul nu se va putea baza pe șase titulari! Bine, mai rămâne de văzut ce decizie va lua și Gigi Becali.

Video Simona Halep, de la Cristiano Ronaldo, la Titanic și Richard Gere! Cum a răspuns la 10 întrebări fulger

Halep preferinte

Simona Halep, marea absentă a Turneului Campioanelor 2018, de unde s-a retras din cauza unei accidentări, a dezvăluit care sunt preferințele sale în materie de sport și cinematografie, dar și ce loc ar recomada oamenilor care vor să viziteze România, într-un interviu acordat The Strait Times, din Singapore. Liderul WTA l-a ales Cristiano Ronaldo drept cel mai bun sportiv din lume, spune că a plâns când a urmărit filmul ”Titanic”, il iubeste Richard Gere și recomandă vizitarea orașului Constanța, orașul natal.

Exclusiv Dialog spumos Dumitrescu - Becali: "Ia-ți licența Pro!" Răspunsul genial dat de patronul FCSB

Ilie Dumitrescu, Gigi Becali

”Dacă aș putea, i-aș cere iertare lui tata!”. Cine este Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, Ilie Balaci, Eugen Trică

Fostul mare fotbalist de legendă al României Ilie Balaci, care va fi înmormântat mâine, marți, 23 octombrie, la Craiova, avea două fete: Lorena și Liana. Lorena Balaci este cea mai cunoscută dintre surori în primul rând pentru că a fost măritată timp de 17 ani cu fostul fotbalist al Stelei, Eugen Trică. Divorțată de trei ani, Lorena a rămas în sportul rege și a activat o perioadă la Juventus București, actuala Daco-Getica, echipă de care s-a despărțit în vară, după retrogradarea în Liga 2. Cu 24 de ore înainte de tragedie, Lorena a fost în studio la Digi Sport, unde și-ar fi dorit să intre în direct cu tatăl ei. N-a mai apucat!

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - ACSM POLETEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (24.11.2023)

    FOTBAL: FC Hermannstadt – Poli Iași, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (29.10.2023)

    FOTBAL: UTA Arad – FCU Craiova 1948, ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - FCSB, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italy: Serie a football match SSC Napoli vs Inter SSC Napoli Victor Osimhen , Khvicha Kvaratskhelia (ssc Napoli) during

    FOTBAL: Udinese - Napoli, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Coventry City v Manchester United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley

    FOTBAL: Crystal Palace - Manchester United, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult