Ultimele stiri

Video Schalke - Galatasaray 2-0. Nemții se mențin neînvinși în grupă

Schalke

Schalke s-a dovedit prea puternică pentru Galatasaray. A fost 2-0, pe teren propriu, pentru nemţi, care sunt neînvinşi în grupa D.

Dinamo - FCSB | Răspunsul lui Gnohere chiar din vestiar după ce Rednic l-a pus să-și ceară scuze

Rednic conflic Gnohere

LIVE VIDEO Dinamo - FCSB | Mircea Rednic și Harlem Gnohere au ceva de împărțit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00. Tehnicianul dinamovist i-a spus atacantului francez să-şi ceară iertare pentru comportamentul pe care l-a avut, dar Gnohere le-ar fi zis colegilor în vestiar că "Rednic ar avea motive să-şi ceară scuze".

Video Interviu impresionant oferit de Răzvan Lucescu. Fanii lui PAOK l-au cucerit pe tehnicianul român

Lucescu jr PAOK suporteri

Răzvan Lucescu a vorbit despre viața pe care o duce de când o antrenează pe PAOK Salonic, dar și despre relația pe care o are cu suporterii echipei. Tehnicianul român nu se aştepta să trăiască asemenea clipe atunci când a semnat cu formaţia greacă.

Klopp nu poate număra pe degete cauzele eşecului de la Belgrad: "Am doar zece"

Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a avut o reacţie amuzantă după eşecul surprinzător al lui Liverpool, 0-2 la Belgrad, cu Steaua Roşie. Managerul "cormoranilor" a fost pus de jurnalişti să numere pe degete cauzele înfrângerii de pe Maracana belgrădeană, iar răspunsul său a fost caracteristic.

Video Steaua Roşie Belgrad - Liverpool 2-0. Sârbii au produs surpriza sezonului în UCL

Steaua Rosie Liverpool

Surpriză de proporţii la Belgrad. Steaua Roşie a învins-o cu 2-0 pe Liverpool şi a dat peste cap calculele în grupa C din Liga Campionilor.

Video VIDEO AS Monaco - Club Brugge 0-4. Vanaken, dublă în 4 minute. Henry, umilit la debutul acasă în UCL

venaken

VIDEO AS Monaco - Club Brugge 0-4. Thierry Henry a fost umilit la primul meci în UEFA Champions League cu AS Monaco. ÎN DIRECT la Digi Sport, AS Monaco a pierdut cu 0-4 meciul cu Brugge şi e pe ultimul loc in grupa A.

Record negativ pentru Liverpool la Belgrad. Succes istoric pentru Steaua Roşie

Steaua Rosie Liverpool

Liverpool s-a făcut de râs la Belgrad, unde a pierdut surprinzător contra Stelei Roşii, scor 0-2, în a patra etapă a grupelor Ligii Campionilor. "Cormoranii" au suferit al treilea eşec consecutiv în deplasare în UCL pentru prima oară în istoria competiţiei.

Prunea, sigur că o victorie cu FCSB ar face pace între jucători şi fanii lui Dinamo. Amintirile sale din derby

Florin Prunea

Florin Prunea e convins că un succes în derby-ul cu FCSB i-ar scăpa pe jucătorii lui Dinamo de furia fanilor, care i-au ameninţat şi ironizat după rezultatele dezastruoase din ultima perioadă.

Dinamo - FCSB | Aliatul neașteptat al alb-roșiilor la derby: "E bine pentru ei, FCSB se încurcă"

Hanca si Benzar

LIVE VIDEO Dinamo - FCSB | Claudiu Vaiscovici, fostul atacant dinamovist, a vorbit despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo, transmis IN DIRECT pe Digi Sport 1, duminica, de la ora 21:00. Vaiscovici crede ca va fi un meci în care Dinamo va avea șanse la victorie, pentru că gazonul de pe Arena Naționala este afectat după ce Primăria Bucureștiului a organizat "Cupa Centenarului Marii Uniri". 

Exclusiv Lovitură uriașă pentru Becali! Jucătorul menit să rezolve marea problemă la FCSB va ajunge la Dinamo

Mircea Rednic - Gigi Becali

În săptămâna derby-ului FCSB - Dinamo (duminică, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1), a ieșit la suprafață marea lovitură pe care Mircea Rednic e pe cale să le-o dea rivalilor. Jucătorul dorit cu ardoare de patronul stelist Gigi Becali este mai aproape de rivala din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Doi dintre granzii Spaniei, gata să ofere 60 de milioane de euro pentru Cavani

Edinson Cavani

Actualul sezon ar putea fi ultimul pentru Edinson Cavani în tricoul lui Paris Saint Germain. Real Madrid şi Atletico Madrid sunt gata să se lupte în vara viitoare pentru transferul atacantului uruguayan, potrivit francezilor de la RMC Sport.

Messi, doar în vizită la Milano! Decizia lui Valverde înaintea partidei cu Inter

Messi accidentat

FC Barcelona nu se baza pe serviciile starului Lionel Messi, după ce Ernesto Valverde a decis să nu-l includă pe argentinian în lotul final pentru partida cu Inter, la Milano, în a patra etapă din grupele Ligii Campionilor, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Un fost portar al Ceahlăului a ajuns administrator al bursei de energie

Remus Munteanu

Un fost portar al Ceahlăului Piatra Neamţ a fost numit administrator al OPCOM, care administrează platfomele de tranzacţionare de energie electrică, de gaze naturale şi de certificate verzi, potrivit Libertatea. Remus Munteanu este fiul fostului președinte al PSD Neamț.

Video Liverpool, făcută KO în prima jumătate de oră a partidei de la Belgrad! Reacția lui Klopp spune tot

klopp

VIDEO Steaua Roșie - Liverpool. Trupa lui Jurgen Kloop a avut parte de o primă repriză de coșmar la Belgrad, unde a disputat partida din a patra etapa a grupelor Ligii Campionilor. Mai exact, în primele 30 de minute, Steaua Roșie Belgrad a marcat de două ori, în minutele 22 și 29, prin vârful Pavkov.

Video Nu de FCSB se teme CFR în lupta la titlu. "În sfârșit, arată ca o echipă"

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ – CSU 1948 CRAIOVA, LIGA 1 BETANO (1.10.

Ardelenii sunt pe primul loc în Liga 1 si au doua puncte peste FCSB. Totusi, campionii îşi simt poziţia de lider ameninţată din altă parte. U Craiova este formația de care Daniel Stanciu se teme în lupta pentru titlu. Venirea bosniacului Koljic a adus echipa italianului Devis Mangia la alt nivel.

Patronul lui AS Monaco, arestat preventiv de poliția din Principat!

patron as monaco

Proprietarul clubului AS Monaco, Dimitry Rybolovlev, a fost reţinut marţi de poliţia franceză, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat de acte de corupţie, trafic de influenţă şi complicitate la aceste infracţiuni, scrie L'Equipe. Tot marți, Monaco dispută o nouă etapă în grupele Ligii Campionilor, acasă, contra lui FC Brugge, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

O nouă tragedie în fotbal. Atacantul Ekundayo Mawoyeka, de 23 de ani, decedat după ce s-a prăbușit pe teren

Ekundayo Ebenezer Mawoyeka

Un caz care a adus aminte de decesul fostului dinamovist Patrick Ekeng a marcat fotbalul din Turcia. Clubul Saraykoyspor, care evoluează la amatori, a confirmat moartea jucătorului nigerian Ekundayo Ebenezer Mawoyeka, care s-a prăbuşit pe teren duminică în timpul unei partide cu cei de la Yeşilkoyspor, pe stadionul Servergazi.

Când va avea loc lupta dintre Ghiță și Moroșanu: "Suntem în discuții avansate"

Ghita si Morosanu

Cătălin Morosanu a fost provocat de Daniel Ghiță, dar încă nu i-a răspuns acestuia. Ghiță a revenit a revenit în circuitul K1 cu o victorie prin knock out în prima repriză în fața bosniacului Dzevad Poturak. Între timp, promotorul Gabriel Georgescu a dezvăluit că "lupta este realizabilă, dar trebuie îndeplinite niște condiții".

Video Barcelona şi Atletico Madrid au făcut spectacol în UEFA Youth League

Inter Barcelona Youth League

De două ori câştigători ai UEFA Youth League, puştii Barcelonei defilează în grupele competiţiei din acest sezon. După 2-1 în tur cu echipa de tineret a lui Inter, catalanii s-au impus şi la Milano. Peque şi Gonzales le-au adus victoria cu 2-0.

Rednic nu l-a mai așteptat pe Negoiță! Și-a premiat singur jucătorii după meciul cu Voluntari

mircea rednic rade

VIDEO FC Voluntari - Dinamo 0-1. La al patrulea meci după instalarea pentru a patra oară pe banca lui Dinamo, Mircea Rednic a obținut prima victorie. Salomao a adus trei puncte formației din Ștefan cel Mare, după un penalty transformat în ultimul minut. Victoria a adus jucătorilor și celor din staff și o primă, plătită chiar de Mircea Rednic.

"Ne udăm printr-un puț și hoții ne-au luat cuprul de la nocturnă". Situația unui club de mare tradiție din România

Stadion farul nocturna

Ciprian Marica, deţinătorul brandului FC Farul şi noul acţionar principal al clubului SSC Farul, a dezvăluit situația în care a ajuns stadionul Farul. Arena din Constanța e departe de condiţiile pe care le oferea în vremurile în care inclusiv naţionala României venea să-şi desfăşoare jocurile pe el. Noul proprietar, Consiliul Local, a reuşit însă să îl pună puţin la punct şi să îl omologheze pentru meciurile din Liga 2, însă are în continuare o serie de probleme.

Griezmann are o favorită surprinzătoare la câştigarea Ligii Campionilor

Griezmann

Antoine Griezmann are o favorită surprinzătoare în bătălia pentru câştigarea Ligii Campionilor. Atacantul lui Atletico Madrid crede că Manchester City are prima şansă de a cuceri cel mai râvnit trofeu continental al cluburilor, deşi "cetăţenii" au ajuns o singură dată în semifinale de la preluarea clubului de către şeici.

"L-aș vrea pe Gicu Grozav, dar nu vine el la noi". Oferta din Liga 1 făcută încă dinainte să-l ia Dinamo

grozav viz med

Gicu Grozav nu duce lipsă de oferte, după ce a fost dat afară de la Dinamo, chiar dacă nu e pe placul tuturor. Gigi Mulțescu și Teodor Birț nu-l vor la Astra, respectiv Hermannstadt; în schimb, Ioan Andone a dezvăluit că FC Voluntari i-a făcut mijlocașului ofensiv o ofertă chiar înainte ca acesta să semneze cu "câinii", iar în continuare îl așteaptă cu brațele deschise.

"4 echipe se luptă la titlu în Liga 1". Concluziile lui Ilie Dumitrescu după primele 14 etape

cfr cluj

Înainte de startul sezonului 2018/2019, lupta la titlu părea, la fel ca în stagiunea precedentă, o afacere în doi, între campioana CFR Cluj și FCSB. Venirea lui Koljic a transformat-o însă pe Craiova într-o echipă redutabilă, iar Ilie Dumitrescu nu exclude nici Viitorul din lupta pentru câștigarea campionatului.

Turneul Campionilor | Cum arată grupele și când se vor putea întâlni Federer și Djokovic, principalii favoriți

grupe Turneul Campionilor 2018

Turneul Campionilor din 2018 și-a stabilit grupele. Rafael Nadal și Juan Martin Del Potro s-au retras înaintea tragerii la sorți, ambii fiind accidentați. Cele două grupe valorice au fost denumie în acest an "Gustavo Kuerten" și "Lleyton Hewit". Ultima competiție majoră a anului se va desfășura în perioada 11-18 noiembrie, la Londra, ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

Video Pogba pare a se fi împăcat cu Mourinho. Filmuleţul postat de englezi de la ultimul antrenament

Mourinho Pogba

Relaţiile dintre Jose Mourinho şi Pogba par a reveni la normal după războiul rece dintre cei doi, începutul din sezonul trecut. Presa engleză a publicat un filmuleţ de la ultimul antrenament al lui Manchester United, care îl arată pe managerul portughez zâmbitor la apariţia mijlocaşului francez la şedinţa de pregătire.

Football Leaks: Cum a ocolit Man. City regulile fair play-ului financiar timp de 4 ani

Seic Man City

Manchester City l-a plătit pe antrenorul Roberto Mancini prin intermediul unui paradis fiscal, relevă ancheta Football Leaks, o serie de documente fiind analizate de revista italiană L'Espresso.

Victoria Azarenka are un nou antrenor. A ajutat-o pe Simona Halep să joace finala de la Roland Garros din 2014

Azarenka 2

Bielorusa Victoria Azarenka, locul 51 WTA, va fi antrenată din nou de belgianul Wim Fissette, tehnician cu care a mai colaborat în 2015 şi în 2016, până când a născut, informează tennis.life.

Exclusiv Stelistul Ilie Dumitrescu nu ține cont de atacuri: "M-am bucurat pentru victoria lui Dinamo"

Ilie Dumitrescu

Ironizat și atacat de dinamoviștii Cornel Dinu și Mircea Rednic, stelistul Ilie Dumitrecu a făcut o declarație surprinzătoare. Fostul internațional s-a bucurat de victoria lui Dinamo de la Voluntari și își dorește ca formația pregătită de Mircea Rednic să se califice în play-off.

Exclusiv Prunea i-a închis uşa lui Dinamo: "Fiecare merge pe drumul lui"

Florin Prunea

Florin Prunea exclude posibilitatea de a mai reveni în acest moment la Dinamo, care l-a dorit ca preşedinte. "Dinamo este un capitol închis, deocamdată da, însă odată şi odată mă voi întoarce acasă. Le-am mulţumit pentru ofertă, dar fiecare merge pe drumul lui", a declarat Prunea la "Digi Sport Special".

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult