Ultimele stiri

Decizia luată de Ilie Năstase după ce a aflat că Brigitte Sfăt s-a măritat în secret: "Urmez eu!"

Nastase si Ioana

Ilie Năstase a avut prima reacție după ce Brigitte Sfăt, ultima soție a fostului mare tenismen, s-a măritat în secret. Nastase a fost extrem de surprins de decizia brunetei și a anunțat că în curând va face și el pasul cel mare. Cu Ioana Simion ar fi a 5-a căsătorie pentru Ilie Năstase, după cele cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), actrița americană Alexandra King (1984-2003), Amalia Teodosescu (2004-2010) și Brigitte Sfăt (2013-2018). 

Locuința unui jucător de la Barcelona a fost jefuită. Membrii familiei sale erau acasă

jordi alba messi umtiti

Aflat cu Barcelona la Milano, acolo unde catalanii vor întâlni pe Inter, în grupele UEFA Champions League, Jordi Alba a trăit o sperietură zdravănă luni seară, după ce casa sa din Barcelona a fost jefuită. Membrii familiei lui Jordi Alba erau acasă în momentul în care incidentul s-a petrecut.

Fratele lui Eden Hazard îl felicită pe starul lui Chelsea că nu a plecat la Madrid: "Real trece printr-un moment complicat"

Eden Hazard

Eden Hazard a fost în vară una dintre ţintele principale ale lui Real Madrid, însă fratele său, Thorgan, mijlocaş la Borussia Monchengladbach, e convins că starul lui Chelsea a luat hotărârea corectă prin rămânerea pe Stamford Bridge.

Moment de tensiune între PSG și Rabiot. Francezul, trimis să semneze cu Barcelona

Adrien Rabiot

Adrien Rabiot a refuzat în repetate rânduri prelungirea contractului cu PSG, iar cluburi de top din Europa au intrat din nou pe fir. Chiar în aceste zile, un moment tensionat a avut loc în timpul negocierilor dintre fotbalist și clubul francez, informează Sport.es.

(P) Bursa pariurilor sportive – profitul este ținta pariorilor business

Bursa-pariurilor-sportive-cota2.ro

Fenomenul pariurilor sportive a luat amploare în ultimii ani și în România, iar numărul celor care fac pasul către mediul online este tot mai mare. Un aspect foarte important și avantajos pentru pariori este acela că își pot crește rapid veniturile cu ajutorul acestor case de pariuri online care oferă jucătorilor noi pachete generoase de bun venit.

"Au existat contacte!" Cum a ratat Boloni un contract cu o echipă de tradiţie din cauza vârstei

FBL-FRA-L1-CAEN-PARIS-LENS

Ladislau Boloni are planuri mari în Belgia. Tehnicianul a dezvăluit că vrea să facă din Antwerp una din forţele campionatului. În prezent, echipa sa se află pe locul 3, după 14 etape. În sezonul trecut, Antwerp a ratat de puţin calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6.

Exclusiv Adevărul despre intenţia lui Ionuţ Negoiţă de a vinde echipa Dinamo

ionut negoita

Încă un transfer la Dinamo. Rednic aduce un atacant crescut la AS Roma

mattia montini

Mircea Rednic mai aduce un fotbalist la Dinamo București. După ce Naser Aliji a semnat cu "câinii", transferul lui Rachid Ait-Atmane și Simon Zenke reprezintă doar o chestiune de timp, iar un fotbalist din Serie C vine să-i întărească pe dinamoviști.

Simona Halep are cel mai bun procentaj de victorii în 2018. Cifrele impresionante ale numărului 1 WTA

Simona Halep

Simona Halep va termina pe primul loc în clasamentul mondial pentru al doilea an la rând. Sezonul foarte bun al numărului 1 WTA se reflectă şi în statistică. Halep are cel mai bun procentaj de victorii în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA) în 2018, de 80,7%. Simona Halep, care a participat la doar 17 turnee, a obţinut 46 de victorii şi a pierdut 11 partide, potrivit site-ului WTA.

Antrenorul a înjurat-o pe Muguruza, reacția ei a venit acum

Garbine Muguruza

Sâmbătă, Garbine Muguruza și antrenorul ei, Sam Sumyk au oferit o scenă spectaculoasă la Zhuhai, care a devenit rapid virală în online. Muguruza a fost înjurată de antrenorul ei în timpul unui on-court coaching, în meciul cu Qiang Wang, de la Turneul Elitelor. În urma episodului de la Zhuhai, Muguruza a declarat că nu s-a simțit deranjată de înjurăturile antrenorului său. Ea crede că reacția antrenorului este justificată, având în vedere faptul că ea are un temperament impulsiv.

Video "Ritualul" pe care Harlem Gnohere îl face după toate meciurile FCSB, de pe teren propriu

bizonul cu copiii

Harlem Gnohere are un nou sezon excelent în tricoul celor de la FCSB. "Bizonul" are deja 10 goluri în acest sezon al Ligii 1, fiind la egalitate, pe primul loc, în clasamentul golgheterilor, cu Alexandru Mitriţă.

"Râdeau de el". S-a aflat secretul al lui Ronaldo. Un fost coleg a dezvăluit obișnuința ciudată a starului portughez

ronaldo muschi

Cristiano Ronaldo este obsedat de condiția fizică, iar asta înseamnă, pe lângă alimentație și odihnă, și antrenamente epuizante. Unul dintre foștii săi colegi de la Manchester United, Darren Fletcher, a dezvăluit un detaliu inedit din antrenamentele pe care le făcea starul portughez pe vremea când juca în Premier League

Bouchard își înnebunește fanii cu o nouă poză sexy pe Instagram

Bouchard poza sexy

Eugenie Bouchard, 24 de ani, încinge din nou imaginaţia fanilor săi de pe internet. Canadianca a postat, luni, o nouă poză provocatoare, care a făcut vâlvă pe Instagram, strângând peste 100.000 de like-uri într-o oră de la publicare.

Ibrahimovic, aproape de o revenire la Milan. Când s-ar putea face transferul

ibrahimovic milan-3

Zlatan Ibrahimovic poate fi protagonistul unei reveniri de senzație în Europa, în contextul în care campionatul din SUA se întrerupe din ianuarie până în iunie. Astfel, prima variantă pentru Zlatan Ibrahimovic este AC Milan, acolo unde ar putea face pereche în atac cu Gonzalo Higuain.

Mircea Rednic a dezvăluit de ce a ratat Dinamo un super-transfer + Următoarea lovitură: "Nu o să fie ca Gnohere!"

Mircea Rednic criticat pentru cum a pus problema în privința lotului de la Dinamo

După ce l-a transferat pe Naser Aliji, Mircea Rednic a anunţat că Dinamo va oficializa marţi alte două transferuri: Rachid Ait-Atmane şi Simon Zenke. Antrenorul "câinilor" a ţinut să precizeze, după Voluntari - Dinamo 0-1, că achiziţiile nu se vor opri aici.

Video "Vrei să urc la tine?" Andone i-a salvat pe dinamoviști de furia fanilor. Hanca, luat la țintă

andone scandal

FC Voluntari - Dinamo 0-1 | Dinamoviștii nu au scăpat de furia fanilor, chiar dacă au învins pe FC Voluntari. Câțiva suporteri ai "câinilor" i-au apostrofat dur pe jucătorii lui Mircea Rednic

Real Madrid, refuzată de către Pochettino. Salariul uriaș propus de galactici

Mauricio Pochettino

După ce Florentino Perez l-a dat afară pe Julen Lopetegui, ținta numărul 1 a galacticilor a devenit Mauricio Pochettino. Oficialii de la Real Madrid au încercat să-l ademenească pe argentinian cu un salariu uriaș, însă antrenorul celor de la Spurs a ales să rămână în fotbalul englez.

Exclusiv Mircea Rednic, plan strict secret pentru preluarea lui Dinamo. De când spune Rada că existau discuţiile

mircea-rednic-si marian rada

Ar fi transferul anului în Liga 1. O rivală la titlu a FCSB-ului îl vrea pe Ianis Hagi: "Fac lobby la club pentru el!"

FOTBAL:FC VIITORUL-FC BOTOSANI, LIGA 1 BETANO (19.02.2018)

Ianis Hagi trece prin cea mai bună perioadă a carierei. A reuşit să marcheze deja 5 goluri în acest sezon. Mai mult, Ianis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei de tineret a României, care a reuşit să obţină o calificare istorică la Campionatul European din 2019.

Noua vedetă a lui Dortmund, pe lista lui Juventus. 4 lovituri pregătite de campioana Italiei

colaj juve

Juventus și-a făcut deja lista de cumpărături pentru perioada de transferuri. Campioana Italiei are în vedere patru jucători de clasă mondială, un portar, doi mijlocași și un atacant, iar prețurile cerute sunt pe măsură

Galerie Foto Concurență acerbă între Ronaldo și Icardi. Soția argentinianului aruncă săgeți spre CR7

wanda nara ronaldo icardi

Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi este o femeie foarte implicată în fenomenul fotbalistic și nu doar prin faptul că este căsătorită cu atacantul lui Inter. Wanda este comentator sportiv al emisiunii "Tiki-taka", unde a fost invitată și în această săptămână. Ea a prefațat partida dintre Inter și Barcelona, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League și a lansat un atac subtil la adresa lui Cristiano Ronaldo, contracandidatul lui Icardi pentru titlul de golgheter în Serie A.

Echipele care pot obţine calificarea în optimile Ligii, încă de această săptămână. Toate calculele

ucl

A patra etapă din Champions League poate aduce deja calificarea în optimile de finală pentru mai multe echipe de top din Europa. Pe canalele Digi Sport, primele echipe vor obţine "biletele" pentru primăvara Ligii.

Simona le-a surclasat pe Wozniacki, Osaka şi Serena. Câți bani a câștigat din tenis în 2018

Simona Halep, cu zâmbetul pe buze în timpul unei conferințe de presă

Simona Halep, care va încheia pentru al doilea an la rând pe primul loc în clasamentul WTA, este jucătoarea care a câştigat cei mai mulţi bani în 2018 în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA), 7,4 milioane dolari.

"Mereu mă închin şi cred în Dumnezeu!" Discurs emoţionant al Simonei Halep în faţa Arhiepiscopului Tomisului

halep ips teodosie

Simona Halep a primit, marţi, distincţia Arhiepiscopiei Tomisului pentru mireni "Crucea Sf. Ap. Andrei (a Dobrogei)". Ceremonia de la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel a fost oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.  Numărul 1 WTA a ajuns la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel în jurul orei 10:00 şi a fost însoţită de tatăl său.

Gimnasta care a învins-o pe Nadia are un trecut groaznic. Antrenorul o obliga să întrețină relații sexuale de două ori pe zi

colaj marcia

Marcia Frederick, gimnasta care a învins-o pe Nadia Comaneci, are un trecut șocant. Potrivit presei americane, fosta campioană mondială era obligată de către propriul antrenor, Richard Carlson, să întrețină raporturi sexuale de două ori pe zi. Totul sub pretextul de a ajunge la Jocurile Olimpice

Se pregătește lupta dintre Ghiță și Moroșanu. Agentul "Samuraiului" a ieșit la rampă

ghita morosanu

Daniel Ghiță a revenit în circuit și este pus pe fapte mari. După victoria în prima repriză prin KO, în fața lui Dzevad Poturak, Ghiță s-a arătat dispus să se bată cu nume importante de luptători români. Printre aceștia se numără: Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș și Benny Adegbuyi, "greii" care i-au și răspuns prompt fostului campion din Glory.

Video Gestul făcut de Nistor, după ce a obținut penalty-ul. Rednic: "Las-o încolo de lege!"

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (5.11.2018)

Foto Cum s-a distrat Simona Halep în compania "tânărului milionar" + Cine i-a însoţit

Simona Halep

Simona Halep a postat, sâmbătă seara, o poză pe Instagram în care apare alături vărul său milionar, Iotis Pufleanu. Acesta este fiul lui Dumitru Pufleanu, fratele mamei Simonei Halep, un prosper om de afaceri din Tulcea, care deține două firme de produse lactate și hotelul Maryotis din Constanța.

Atletico, probleme severe de lot pentru duelul cu Dortmund. Simeone, fără 5 jucători cruciali

simeone

Atletico Madrid se confruntă cu severe probleme în ceea ce privește lotul. Astfel, din confruntarea programată marți, 6 noiembrie, dintre Atletico Madrid și Borussia Dortmund, din cadrul rundei a 4-a a UEFA Champions League, Diego Simeone nu se va baza pe 5 jucători cruciali. Atletico Madrid nu va putea conta pe aportul lui Thomas Lemar, al fundaşilor Diego Godin şi Stefan Savic, al mijlocaşului Koke şi al atacantului Diego Costa.

Video Exclusiv Posibila vânzare a lui Dinamo. Cine ar urma, de fapt, să preia clubul de la Negoiță

Rednic Negoita

Vestea că Dinamo ar putea fi vândut l-a amuzat pe Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș al dinamoviștilor a comentat cu umor posibila tranzacție pusă la cale de patronul Ionuț Negoiță

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult