Ultimele stiri

Atât de mare a ajuns "Miki"! Declaraţia lui Elise Mertens, după ce a pierdut cu românca, spune totul

buza

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului WTA de la San Jose (California), dotat cu premii totale de 799.000 de dolari, după ce a dispus în trei seturi de belgianca Elise Mertens, cu 4-6, 6-3, 6-1. Belgianca a dat dovadă de fair play şi a felicitat-o pe româncă.

Povestea impresionantă a Mariei Sakkari, adversara Mihaelei Buzărnescu din finala de la San Jose. Familia i-a interzis să facă tenis

maria

Maria Sakkari (23 de ani) este finalista surpriză de la San Jose. Adversara Mihaelei Buzărnescu din ultimul act (transmis în direct de Digi Sport 1, diseară, de la ora 0:00) are o poveste impresionantă. Familia sa nu a vrut să facă tenis, însă aceasta nu a putut fi ţinută departe de zgura din Atena.

Video Exclusiv Mihaela Buzărnescu, comparată cu Nadal. A învins "o tigroaică, genul caracatiță. A făcut prăpăd"

Mubadala Silicon Valley Classic - Day 6

VIDEO Mertens - Buzărnescu 6-4, 3-6, 1-6. La turneul WTA de la San Jose, Mihaela Buzărnescu a reușit performanța carierei. A învins-o pe a patra favorită, Elise Mertens și s-a calificat în finală, iar jocul româncei a impresionat pe toată lumea. Cristian Tudor Popescu, un fin cunoscător al fenomenului, a caracterizat cum nu se putea mai bine succesul lui "Miki"

Video Năstase, despre adversara Mihaelei Buzărnescu: "Nu ştiu ce e, dar arată ca un bărbat!"

sakkari1

Ilie Năstase a comis o nouă gafă de zile mari, de această dată în direct la Digi Sport Matinal. Fostul mare jucător a jignit-o pe adversara Mihaelei Buzărnescu din finala de la San Jose (diseară, ora 0:00, pe Digi Sport 1).

Jakolis şi-a "vândut colegii" croaţilor! Nici vorbă de Coman sau Man: pe ei îi vede cei mai tari de la FCSB

jakolis

Antonio Jakolis a acordat un amplu interviu în presa din Croaţia înainte de dubla dintre Hajduk şi FCSB. Jucătorul vicecampioanei i-a pus în gardă pe adversari în legătură cu 4 fotbalişti ai roş-albaştrilor: Gnohere, Bălaşa, Pintilii şi Tănase.

Lopetegui nu concepe să-l piardă pe Modric: "E jucătorul nostru şi îl aşteptăm cu braţele deschise"

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Ce se întâmplă cu Odegaard, "puştiul minune" al lui Real. Descoperirea făcută de spanioli

odegaard

Martin Odegaard nu va fi reţinut în lotul lui Real Madrid nici pentru sezonul viitor. As scrie că nordicul va fi din nou împrumutat, dar de această dată în Spania, la o echipă de primă ligă.

Barcelona, al doilea eşec la rând contra unei echipe din Italia. Milan s-a impus în minutele de prelungire

AC Milan v FC Barcelona - International Champions Cup 2018

FC Barcelona reuşeşte să transfere jucători doriţi de echipele din Italia, dar are probleme când dă peste ele în amicale. Catalanii au suferit a doua înfrângere consecutivă în faţa unei formaţii de Serie A, la Internaţional Champions Cup.

Echipa lui Ioniță și Mailat. Fața schimbată a lui CFR Cluj în era "Conceicao" față de perioada Iordănescu

colaj iordanescu conceicao

VIDEO CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 | CFR Cluj a trebuit să aștepte etapa a treia pentru a cunoaște prima victorie a sezonului în Liga 1. Dacă Edi Iordănescu a fost demis după 3 meciuri, în care a avut o victorie în Supercupa României, o remiză în campionat, cu FC Botoșani, și o înfrângere în Champions League, cu Malmo, tot trei meciuri a disputat până acum și noul antrenor, Antonio Conceicao

Spre Turneul Campioanelor! Ce s-a întâmplat în WTA Race, după victoria superbă de aseară a Mihaelei Buzărnescu

buza

Mihaela Buzărnescu a urcat pe 15 în clasamentul WTA Race, iar posibilitatea de a participa la Turneul Campioanelor revine în actualitate.

Fără Ronaldo, Juve a pierdut amicalul cu Real Madrid. Asensio a decis meciul cu o dublă în 10 minute

Real Madrid v Juventus - International Champions Cup 2018

Juventus, fără Cristiano Ronaldo, a pierdut amicalul disputat în Statele Unite împotriva fostei echipe a portughezului, Real Madrid, în International Champions Cup. Campioana Europei s-a impus cu 3-1, iar Marco Asensio a fost starul întâlnirii.

Video "This is Sparta!". Moment incredibil cu adversara din finală a Mihaelei Buzărnescu

sakkari

Maria Sakkari îi va adversară Mihaelei Buzărnescu, în finala de la San Jose (transmisă în direct de Digi Sport 1 în această seară, de la ora 0:00), după o revenire fantastică. Grecoaica a mai pierdut doar trei game-uri după un court coaching în care s-a lamentat.

Video Mertens - Buzărnescu 6-4, 3-6, 1-6. Performanța carierei! Reacția Mihaelei după calificarea în finala de la San Jose

Mubadala Silicon Valley Classic - Day 6

VIDEO Mihaela Buzărnescu - Ajla Tomljanovic 6-1, 7-5 | După ce a trecut de australianca Alja Tomljanovic cu 6-1, 7-5, Mihaela Buzărnescu va lupta în finala de la San Jose cu Elise Mertens. Belgianca de 22 de ani, a patra favorită a competiției, s-a calificat după ce a trecut de Johanna Konta cu 7-6, 6-3

”Visez alături de fani!”. Totul pentru transferul lui Modric la Inter. Reacția lui Spalletti

Luka Modric

Luca Modric e foarte aproape de un transfer la Inter. Antrenorul nerazzurrilor, Luciano Spalletti, a vorbit și el despre importanța unei asemenea lovituri.

Exclusiv "A schimbat jocul echipei!" Conceicao l-a făcut uitat pe Edi Iordănescu! Remarcații lui Iuliu Mureșan

Iuliu Mureşan

VIDEO CFR - Concordia Chiajna 2-1.  CFR Cluj a reuşit prima sa victorie în actuala ediţie a Ligii I, 2-1 (1-0) cu Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 3-a. Golurile au fost marcate de George Ţucudean (54), Juan Culio (74, penalty), respectiv Paul Batin (84).

Ionuț Badea e sincer după înfrângerea din Gruia: "Nu meritam un punct"

Ionut Badea

CFR Cluj - Concordia 2-1. CFR Cluj a obținut prima victorie din acest campionat, 2-1 cu Concordia Chiajna prin golurile lui Țucudean și Culio. Cu o remiză, trei goluri marcate și cinci primite, echipa ilfoveană ocupa ultimul loc al clasamentului, după trei etape. 

”Asta îmi doresc să văd la CFR!”. Conceicao, prima victorie de la revenire. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Conceicao

Antonio Conceicao a câștigat primul meci de la revenirea la Cluj. Ardelenii s-au impus în partida cu Concordia, golurile fiind marcate de George Țucudean și Juan Culio.

Țucudean: "Marea schimbare a fost când a venit Edi Iordănescu!"

Tucudean gol

VIDEO CFR - Concordia 2-1 | CFR Cluj, campioana en titre, a reuşit sâmbătă prima sa victorie în actuala ediţie a Ligii I de fotbal, 2-1 (1-0) acasă cu Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 3-a. 

”Nota 100 pentru el ca antrenor și ca om!”. Culio regretă încă plecarea lui Iordănescu

culio bun

Juan Culio a vorbit încă o dată despre mutările petrecute la gruparea din Gruia, unde Edi Iordănescu a fost înlocuit de Antonio Conceicao.

Video Exclus din lot cu Malmo, Ioniță a fost unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului în partida cu Chiajna

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO(31.03.2018)

VIDEO CFR - Concordia 2-1 | Alexandru Ioniță s-a trezit scos din lot pentru returul cu Malmo, din turul 2 preliminar al Champoins League. Totul ar fi pornit de la o declarație dată de el în urmă cu câteva zile, când a spus că i-ar plăcea să joace la Universitatea Craiova.

Mesajul emoționant al lui Buffon, după ce a câștigat, la 40 de ani, al 23-lea trofeu al carierei

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon a câștigat al 23-lea trofeu al carierei alături de echipele de club, după ce PSG a distrus-o pe Monaco în Supercupa Franței.

Video Liverpool a demolat-o pe Napoli, într-un amical. Chiricheș a jucat 20 de minute

Liverpool amical Napoli

Multe întâlniri amicale au loc în întreaga lume în acest weekend. Unul dintre ele s-a disputat la Dublin, pe AVIVA Stadium, între Liverpool și Napoli. S-a terminat 5-0 pentru trupa lui Jurgen Kloop, un meci în care românul Vlad Chiricheș a fost introdus în minutul 71.

”E un pas înainte!”. Anunțul făcut înainte de iminenta plecare de la FCSB la o altă echipă din Liga 1

Daniel Benzar

Daniel Benzar e la un pas de despărțirea de FCSB, după ce transferul lui Raul Rusescu a fost rezolvat.

”E un scor echitabil, dar cred că meritam victoria!”. Oare ce a vrut să spună Buș

Bus Astra interviu

Laurențiu Buș a oferit o declarație amuzantă la finalul meciului dintre Astra și Sepsi, încheiat la egalitate, 1-1. Atacantul care a marcat singurul gol al gazdelor a avut o părere interesantă despre duelul de la Giurgiu.

Încă un roman a semnat cu Juventus! "Voi pleca în cantonamentul din Canada". Pe cine are ca idol

Razvan Sava Juventus

Încă un fotbalist român a semnat cu Juventus! Răzvan Sava este al doilea fotbalist din România care a semnat cu “Bătrâna Doamnă” în această vară, după Radu Drăguşin. Portarul format la LPS Banatul a semnat contractul şi va pleca în cantonament alături de echipa de juniori a clubului din Torino.

OFICIAL A plecat de la Barcelona! Transferul de ultimă oră anunțat de catalani

Barcelona

Fundașul dreapta, Aleix Vidal, va părăsi campioana Spaniei, FC Barcelona, după 49 de meciuri și 8 trofee câștigate cu trupa blaugrana în cele trei sezoane petrecute pe Nou Camp. Barcelona și Sevilla s-au înțeles pentru ca spaniolul să revină pe Ramon Sanchez-Pizjuan, în schimbul a 8,5 milioane de euro, plus 2 milioane sub formă de bonusuri, în funcție de realizări.

Video Euforie la PSG după Supercupa Franţei. Tuchel, udat cu şampanie la conferinţa de presă

tuchel psg

Extaz total la Paris Saint Germain după triumful categoric din Supercupa Franţei, 4-0 contra lui Monaco.

Ce performanță! Medalie de ARGINT pentru Glință la Europene. Rusul care l-a bătut a doborât recordul mondial

glinta

Robert Glință a reușit o performanță foarte importantă pentru sportul românesc.

Video CFR - Concordia 2-1. Campioana a obținut prima victorie a sezonului, în Liga 1

Culio gol

CFR Cluj se va lupta pentru play-off-ul Europa League cu campioana Armeniei, Alashkert Erevan. Până atunci, ardelenii speră să obțină prima victorie în Liga 1. Au meci în Gruia, cu Concordia Chiajna,

”Nu îl poți ține pe bancă!”. Măldărășanu a anunțat când va deveni Alibec titular

alibec

Denis Alibec a fost introdus pe teren în meciul cu Sepsi în minutul 57, dar nu a ieșit cu nimic în evidență.

  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:20 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • balint, ilie, narcis

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult