Ultimele stiri

Antonio Conte, primul mesaj după ce a fost dat afară de la Chelsea

Conte

Antonio Conte a oferit prima declaraţie după ce a fost demis de la Chelsea de Roman Abramovich. Acesta a ţinut să le mulţumească jucătorilor şi fanilor pentru experienţa din Anglia, care i-a rămas în inimă.

Mbappe și-a anunțat viitorul! Dezvăluirea făcută după ce a devenit campion mondial

Mbappe

Kylian Mbappe a făcut anunțul așteptat de toți fanii lui PSG, după finala Cupei Mondiale. Chiar dacă s-a vorbit despre posibila plecare la Real Madrid, atacantul de 19 ani nu va pleca de la campioana din Hexagon.

Licitaţie pentru Zahovic, golgheterul "pur sânge" visat de FCSB. Ce anunţă italienii

zahovic

Luka Zahovic, fotbalistul dorit de FCSB, e şi în atenţia unor cluburi din Serie A. Calciomercato scrie astăzi despre faptul că formaţiile din prima ligă italiană vor avea concurenţă serioasă pentru a-l transfera pe fiul lui Zlatko Zahovic.

Nebunie pe străzile din Zagreb. Peste 100.000 de croaţi sărbatoresc cu naţionala performanţa de la Mondial

137329074_15317512908651n

Garda de corp a lui Putin a intervenit după ce McGregor s-a pozat cu preşedintele Rusiei. Gafa irlandezului

McGregor si Putin

Connor McGregor a fost invitatul lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, la finala Cupei Mondiale din Rusia, iar sportivul irlandez a ţinut să-i mulțumească șefului de stat și să imortalizeze momentul. Cei doi au discutat, au zâmbit, dar McGregor a făcut o greşeală chiar în momentul în care a dorit să se pozeze lângă unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii.

Un român a ghicit scorul finalei de la Mondial şi a dat lovitura la pariuri. Cât a câştigat

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Un român a dat lovitura la pariuri după ce a ghicit scorul finalei Cupei Mondiale. Acesta a mizat 300 de lei pe victoria Franţei cu scorul de 4-2.

Prima reacție a lui Jose Mourinho, după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Jose Mourinho

Jose Mourinho a oferit o primă reacție după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. ”The Special One” anunță că pentru italieni este o adevărată lovitură și așteaptă acum răspunsul rivalilor bianconerilor din Serie A.

Ultimele detalii despre transferul lui Alibec la Al Shabab: "Sunt cam singurul care încearcă..."

Alibec

Marius Șumudică încearcă în continuare să facă totul pentru a-l transfera pe Denis Alibec (27 de ani) la Al Shabab. Atacantul pentru care patronul FCSB-ului, Gigi Becali, vrea 1,7 milioane, e prea destul de scump pentru piața externă, iar tehnicianul nu mai e sigur că-i poate convinge pe șeici să dea acești bani.

"Oameni buni, ce face?" / "Jenant". Ce spun croaţii despre comportamentul preşedintei Kolinda Grabar-Kitarovic

kolinda deschidere

Kolinda Grabar-Kitarovic a monopolizat, cu prezenţa şi acţiunile sale, evenimentele de după finala Franţa - Croaţia 4-2. Nemţii i-au analizat atitudinea şi chiar au stat de vorbă cu un scriitor croat, pentru a vedea cum au perceput conaţionalii gesturile sale.

Video ”Păcat că nu mai suntem în 1937!”. ”Invadatorii”, ținuți toată noaptea la circa de poliție. ”Este ilegal”

Mbappe

Formația Pussy Riot a oferit noi informații legate de cei patru membri care au pătruns pe teren în timpul finalei CM 2018 dintre Franța și Croația (4-2).

Presa croată mulţumeşte oamenilor lui Dalic pentru argintul mondial: "Sunteţi mândria noastră"

Franţa vs Croaţia

Presa croată şi-a exprimat "mândria" pentru parcursul naţionalei de fotbal, învinsă de Franţa (2-4) în finala Cupei Mondiale din acest an.

Exclusiv Ce primă a promis conducerea CFR-ului pentru Supercupa României

FOTBAL: CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ, SUPERCUPA ROMANIEI

Video Exclusiv Călărașiul se pregătește de sărbătoare! Reportaj special cu nou-promovata Dunărea

colaj calarasi

Arena Ion Comșa va găzdui în premieră în sezonul 2018/2019 meciuri din Liga 1. La stadionul din Călărași se muncește intens pentru ca totul să fie pus la punct pentru debutul echipei pregătite de Dan Alexa pe prima scenă a fotbalului românesc. Numai la tribuna VIP au fost adăugate 240 de scaune.

Chivu s-a întors la Inter! Va fi antrenor în cadrul clubului alături de care a câștigat trofeul Champions League

chivu

Cristian Chivu și-a găsit repede de lucru, după ce a ratat șansa de a lucra alături de Ionuț Lupescu, în cadrul Federației Române de Fotbal. Italienii anunță că fostul fundaș a devenit noul antrenor al echipei U14 a lui Inter Milano.

Video Reunire cu multe noutăţi la CSM Bucureşti: "Am venit aici pentru a câştiga trofee"

csm bucuresti

CSM Bucureşti s-a reunit în formulă nouă. Campioanele României au susţinut primul antrenament sub comanda suedezului Magnus Johansson.

CM 2018 | Reacția marelui absent Benzema, după ce Franța a câștigat Cupa Mondială

Karim Benzema

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, a felicitat selecţionata Franţei pentru câştigarea Cupei Mondiale din Rusia, după finala cu Croaţia (4-2).

"Au făcut un Karius!" Au mâncat bătaie cu 22-0 de la Everton și s-au folosit de portarul lui Liverpool

karius nou

ATV Irdning, o echipă austriacă din ligile inferioare a fost învinsă cu 22-0 de Everton (VIDEO AICI) într-un amical în care practic doar cine n-a vrut nu a marcat din echipa "caramelelor". Mai mult, austriecii și-au înscris și un autogol de poveste. Cu toate astea, cei de la ATV Irdning au avut puterea să glumească după această înfrângere usturătoare.

Modric, candidatul la "Balonul de Aur" care a fost doar al zecelea transfer din 2012

Luka Modric

Luka Modric este printre favoriţii la câştigarea "Balonului de Aur" în acest an după ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist al Cupei Mondiale, la două luni distanţă după ce a câştigat Liga Campionilor în luna mai.

Video Exclusiv ”Îmi pare rău s-o spun!”. Borcea anunță că Dinamo nu are șanse la titlu. Pe ce mizează fostul președinte

borcea

Cristi Borcea este convins că Florin Bratu o va duce pe Dinamo în primele şase echipe ale Ligii 1, deşi antrenorul va miza mai mult pe tineri. La titlu, fostul acţionar nu mai speră de mult. Pe ultimul l-a sărbătorit cu 11 ani în urmă.

”L-aș fi aruncat în afara stadionului!”. Lovren, scos din minți de cei 4 ”invadatori”

Dejan Lovren

Patru persoane au pătruns pe teren în minutul 52 al finalei de la Moscova dintre Franța și Croația (4-2). Dejan Lovren l-a înfășcat pe unul dintre ei și a explicat ce a simțit în acel moment, în care croații erau conduși cu 2-1.

Galerie Foto S-a luat în brațe cu toată lumea! Președinta Croației a încălcat orice formă de protocol la finala CM 2018

kolinda bun

CM 2018 | Franța - Croația 4-2 Dacă Vladimir Putin și Emmanuel Macron au încercat să pătreze o atmosferă cât de cât formală, fiind îmbrăcați la patru ace și păstrând o oarecare distanță față de actorii principali ai finalei de la Moscova, Kolinda Grabar-Kitarovic a fost mult mai prietenoasă. Poate prea prietenoasă, după părerea unora dintre privitori.

Griezmann, principalul favorit la câştigarea "Balonului de Aur" după triumful de la CM

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann a devenit principalul favorit la câştigarea "Balonului de Aur" după ce a cucerit şi titlul mondial, după ce a triumfat şi în Europa League în mai cu Atletico Madrid, după victoria cu 3-0 din finala cu Marseille.

Chelsea vrea să îl facă pe Hazard cel mai scump jucător din istorie! Real pregătește afacerea verii în fotbalul mondial

hazard courtois

Real Madrid e gata să dea două lovituri pe piața transferurilor, după despărțirea de Cristiano Ronaldo. Eden Hazard și Thibaut Courtois sunt cele două staruri care sunt aproape de ”Bernabeu”, iar Chelsea le-a fixat deja prețul: 255 de milioane de euro.

Video Exclusiv Talpan s-a rugat de Lumânare să intervină pe lângă Burleanu, ca "să se găsească o soluţie şi pentru Steaua"

captura talpan

Mbappe amenință supremația tandemului Messi-Ronaldo: "E doar începutul"

mbappe

CM 2018 | Franța - Croația 4-2. Tânăra vedetă franceză Kylian Mbappe (19 ani şi 6 luni), autorul unui gol în finala Cupei Mondiale de fotbal cu Croaţia (4-2), a afirmat că acesta "nu este decât începutul'

Talismanul Franţei. "Cocoşii" n-au pierdut niciodată cu el pe teren

talisman

Benjamin Pavard a fost cea mai surprinzătoare prezenţă în primul 11 al Franţei la Cupa Mondială din Rusia, însă s-a transformat într-un veritabil "talisman" pentru naţionala lui Didier Deschamps.

Dulgheru, mințită de organizatorii BRD Bucharest Open! ”Nu mai știam ce să mai fac”

alexandru dulgheru

Alexandra Dulgheru a fost mințită de organizatorii turneului BRD Bucharest Open, transmis în direct la Digi Sport 2, în această săptămână.

Pedepsele pe care le-ar putea primi persoanele care au pătruns pe teren la finala Cupei Mondiale

Franţa vs Croaţia

Presa engleză a anticipat pedepsele pe care le vor primi cele patru persoane care au pătruns pe teren în timpul finalei Cupei Mondiale de la Moscova, câştigată cu 4-2 de Franţa contra Croaţiei.

CM 2018 | ”Aș fi preferat să câștig Cupa Mondială!”. Reacția lui Modric, după ce a fost desemnat jucătorul turneului

Luka Modric

Căpitanul Croaţiei, Luka Modric, a declarat, duminică seara, la Moscova, că ar fi preferat să câştige Cupa Mondială decât trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului final din Rusia

Djokovic a revenit în Top 10 ATP grație victoriei de la Wimbledon. Copil se menține în primii 100 de jucători ai lumii

djokovic

Sârbul Novak Djokovic, campion la All England Club, a revenit în top 10. Djokovic a urcat nu mai puţin de 11 poziţii după victoria de duminică, în faţa sud-africanului Kevin Anderson, care a urcat şi el trei poziţii, ajungând pe locul 5, cea mai bună clasare din carieră.

  • 17:00 LIVE Digi Sport Special
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Fotbal European
  • 22:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • 22:45 LIVE Fotbal European
  • 23:00 LIVE Premier League: Tottenham-Manchester City
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult