Ultimele stiri

Incidentul din timpul finalei Cupei Mondiale a fost revendicat

pussy riot

Formaţia punk din Rusia Pussy Riot a revendicat incidentul petrecut în timpul finalei Cupei Mondiale dintre Franţa şi Croaţia, în care patru persoane au pătruns pe teren, susţinând că a fost un protest împotriva opresiunii politice din Rusia.

Mbappe, elogiat de Pele după golul din finala CM. Răspunsul celui mai bun tânăr jucător al turneului

Mbappe

Kylian Mbappe a marcat ultimul gol al Franţei în finala câştigată cu 4-2 contra Croaţiei, iar Pele este entuziasmat de evoluţiile atacantului în vârstă de 19 ani, desemnat cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Rusia.

Promisiunea lui Giroud, cel mai criticat campion: "Mă voi rade pe cap!" Capitolul la care nu are rival în Franța

Giroud Franta CM 2018

FINALA CM 2018 Franța - Croația 4-2 | Franța e noua campioană mondială, iar toate laudele se îndreaptă către selecționerul Didier Deschamps - care i-a egalat pe legendarii Zagallo și Beckenbauer - dar și către Mbappe sau Griezmann. Nu toți câștigătorii trofeului de la CM 2018 sunt lăudați, iar o statistică dezastruoasă îl face pe Olivier Giroud să fie cel mai criticat fotbalist din lotul "Les Bleus".

Cifrele succesului. Cele mai interesante statistici ale celui de-al doilea titlu mondial câştigat de Franţa

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Naţionala Franţei a devenit campioană mondială pentru a doua oară în istorie, la 20 de ani distanţă de precedentul succes, obţinut pe teren propriu.

Câţi bani va încasa Franţa după triumful de la Campionatul Mondial

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1) în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia. Francezii şi-au făcut jocul lor obişnuit, pragmatic, câştigând prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28) şi Mario Mandzukic (69).

Și-a anunțat retragerea din naționala Franței imediat după finală!

Adil Rami Franta Cm 2018

FINALA CM 2018 Franța - Croația 4-2 | Franța a cucerit Cupa Mondială, dar triumful reprezintă un capăt de drum pentru unul dintre jucătorii care au ridicat trofeul deasupra capului duminică, la Moscova.

Cine o mai ajunge pe Halep? Simona e de neoprit în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

halep RG

Simona Halep este lider în clasamentul WTA, iar din 20 mai este pe primul loc și în clasamentul "Race to Singapore", după ce a învins-o pe Maria Sharapova în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Roma

"O finală catastrofală!" MM Stoica desfiinţează partida dintre Franţa şi Croaţia

mm

Franţa s-a impus cu 4-2 în finala Cupei Mondiale jucate împotriva Croaţiei şi a câştigat al doilea titlu mondial din istorie. Această performanţă nu l-a impresionat pe Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB criticând atât nivelul jocului, dar şi al arbitrajului.

Video Pogba, capul răutăților. Ce i-au făcut jucătorii selecționerului Deschamps după câștigarea Cupei Mondiale

colaj sarbatoare franta deschamps pogba

CM 2018 | Franța - Croația 4-2 || Bucurie enormă după ce Franța a devenit, pentru a doua oară în istorie, campioană mondială. După ce fanii au umplut străzile din Paris, jucătorii naționalei au declanșat și ei fiesta chiar la stadionul Lujniki, din Moscova, locul marei finale

"A fost, poate, cel mai bun meci al nostru de la CM!" Reacţia lui Dalic după ce Croaţia a pierdut titlul mondial

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Croaţia a ratat şansa de a câştiga primul titlu mondial după ce a pierdut finala cu Franţa. Selecţionerul Zlatko Dalic i-a felicitat pe francezi, precizând totodată că naţionala Croaţiei a făcut cel mai bun meci de la acest Campionat Mondial.

Campion mondial la 19 ani, Mbappe are planuri mari: "Vreau să fiu mai mult decât un trecător prin fotbal"

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Rusia, pe care Franţa a câştigat-o după finala contra Croaţiei, în care s-a impus cu 4-2.

Oficial: Inevitabilul s-a produs. "La revedere, Sampaoli!"

sampaoli

Inevitabilul s-a produs, anunță presa din Argentina. Jorge Sampaoli a fost înlăturat de la cârma naționalei Argentinei, după parcursul mult sub așteptări de la Cupa Mondială. "La revedere, Sampaoli!" au scris cei de la Diario Ole în timp ce Clarin a adăugat că "Doar semnătura lipsește".

Galerie Foto Sărbătoare la Paris, lacrimi la Zagreb. Croații, monument de tristețe, după finala pierdută cu Franța

Fans Watch As Croatia Take On France In The Football World Cup Final

CM 2018 | Franța - Croația 4-2 || O mare de oameni a invadat străzile Parisului după ce Franța a învins Croația în finala Cupei Mondiale din Rusia. Francezii au sărbătorit cum au știut ei mai bine cel de-al doilea titlu mondial din istoria "cocoșilor galici", în timp ce croații au fost adevărate monumente de deznădejde

Djokovic, primul titlu de Grand Slam după mai mult de 2 ani: "Nu există loc mai bun pentru o revenire"

Day Thirteen: The Championships - Wimbledon 2018

La peste 2 ani de la precedentul titlu de Grand Slam, Novak Djokovic este din nou campion la un turneu major. Sârbul a câştigat la Wimbledon, după o finală de 3 seturi cu Kevin Anderson, scor 6-2, 6-2, 7-6, iar de luni va reveni şi în Top 10 mondial.

Foto Fiesta în vestiarul FCSB. Cum a sărbătorit Gnohere câştigarea titlului mondial de către Franţa

Gnohere

Franţa a câştigat al doilea titlu mondial din istorie după ce învins-o în finală pe Croaţia, scor 4-2. Francezii şi-au făcut jocul lor obişnuit, pragmatic, câştigând prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).

Mbappe, fără egal! A depășit toți adolescenții din istoria sportului

Franţa vs Croaţia

CM 2018 | Franța - Croația 4-2 || La doar 19 ani, Kylian Mbappe se poate lăuda cu o performanță încă neatinsă de niciun alt sportiv al planetei la această vârstă. Atacantul, care a devenit campion mondial cu naționala Franței, este jucătorul cu cel mai mare salariu la această vârstă

Video&Foto Bucurie fără margini în Franța, străzile s-au umplut! Corespondență din mijlocul "mării albastre"

Fani Franța

FINALA CM 2018 Franța - Croația 4-2 | Victoria Franței în finala Cupei Mondiale a dat tonul petrecerii la Paris, acolo unde sute de mii de oameni au sărbătorit pe străzi cel de-al doilea triumf al "Les Bleus" la un astfel de turneu final.

CM 2018 | Modric: "Am fost echipa mai bună în majoritatea meciurilor, plecăm mândri de felul în care am jucat"

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Croaţia a pierdut finala Cupei Mondiale, 2-4 cu Franţa, dar Luka Modric a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului din Rusia.

"Nu am vrut să execut lovitura de la 11 metri ca Zidane!" Griezmann, năucit după finala cu Croaţia

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Franţa a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.  ''Les Bleus'' au jucat a treia lor finală, după cea din 1998, în care au învins Brazilia, şi după cea pierdută în 2006 în faţa Italiei.

Deschamps, după ce a intrat în istorie: "Este încoronarea supremă. Suntem pe acoperişul lumii pentru 4 ani"

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Franţa a învins Croaţia cu 4-2 şi a devenit pentru a doua oară campioană mondială, iar Didier Deschamps a intrat la rândul său în istorie. Selecţionerul "Les Bleus" e doar al treilea om care cucereşte trofeul atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Galerie Foto Președinta Croației și omologul francez, spectacol în tribune și pe podium. Gafa de la final

colaj kolinda macron

CM 2018 | Franța - Croația 4-2 || Franța s-a impus în fața Croației în finala Cupei Mondiale din Rusia, iar președinții celor două țări au făcut spectacol în tribune

Foto CM 2018 | "Le jour de gloire est (encore) arrivé". Victoria Franţei, în presa internaţională

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Franţa a devenit pentru a doua oară campioană mondială, după ce a învins Croaţia în finala de la Moscova, scor 4-2, iar presa franceză nu face economie de epitete pentru a sărbători succesul venit la distanţă de 20 de ani de cel obţinut de generaţia lui Zinedine Zidane şi Didier Deschamps

Bouchard și-a pus din nou fanii "pe jar". "Ghiciți cu cine petrec noaptea!" Secretul din spatele postării

bouchard

Eugenie Bouchard continuă să lase de dorit pe plan sportiv, însă rămâne o figură extrem de populară pe rețelele de socializare. Imaginea ei atrage multe priviri, iar ea încearcă să profite de pe urma acestui lucru.

Luka Modric, cel mai bun jucător de la CM. Mbappe, premiat şi el de FIFA

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Căpitanul echipei Croaţiei, mijlocaşul Luka Modric, a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Modric a primit ''Balonul de Aur'' care recompensează această performanţă după finala pierdută de naţionala Croaţiei în faţa Franţei,scor 2-4.

Galerie Foto CM 2018 | Incidente la finala Franța - Croația. Lovren a lovit cu pumnul un invadator

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

CM 2018 | Finala Cupei Mondiale din Rusia, Franța - Croația, a avut parte și de un moment mai puțin plăcut

Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei Campionatului Mondial

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Franţa a reuşit să câştige al doilea titlu mondial din istorie la capătul unei finale fabuloase cu Croaţia. Francezii s-au impus cu 4-2, iar omul meciului a fost desemnat Antoine Griezmann.

Performanţă fantastică reuşită de Didier Deschamps. Selecţionerul Franţei a intrat în istorie

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Franţa a reuşit să câştige al doilea titlu mondial din istorie după ce a învins Croaţia la capătul unei finale fantastice. Nu este doar un trimf fantastic pentru naţionala "Cocoşului galic", ci şi pentru Didier Deschamps.

Punct final al Cupei Mondiale 2018. Franța e noua campioană. Toate rezultatele și statisticile

colaj cupa mondiala finala franta - croatia

Campionatul Mondial din Rusia începe în joi, 14 iunie cu meciul de deschidere dintre țara gazdă și Arabia Saudită și se încheie duminică, 15 iulie, cu marea finală. 32 de echipe vor lua startul în competiția din Rusia, unde se vor disputa în total 64 de partide pentru a afla ce națională va ridica trofeul.

Cristiano Ronaldo a păcălit pe toată lumea. A aterizat la Torino chiar în timpul finalei Cupei Mondiale

cr 7 sosire

Cristiano Ronaldo i-a luat pe toți prin surprindere și a aterizat la Torino cu o zi mai devreme. Asta după ce Juventus anunțase că starul portughez urma să sosească luni. Atacantul de 33 de ani a ales un moment mai puțin obișnuit pentru a-și face apariția la noua sa echipă, exact în momentul când toată lumea era conectată la marea finală a Cupei Mondiale, Franța - Croația

Griezmann, performanță unică! Nimeni nu a reușit acest lucru în Champions League și la Cupa Mondială

Griezmann Franta CM 2018

FINALA CM 2018 Franța - Croația | Finala CM 2018 a fost un prilej și pentru Antoine Griezmann să intre în istoria fotbalului. Francezul a devenit, duminică, primul jucător care a executat penalty-uri atât într-o finală de Champions League, cât și în ultimul act al unei Cupe Mondiale.

  • 06:15 Fotbal European
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult