Ultimele stiri

Încă un pas spre legendă! Mbappe a reuşit o performanţă unică în ultimii 60 de ani, în finala CM

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Kylian Mbappe şi-a consolidat candidatura la câştigarea Balonului de Aur, prin golul marcat în finala Cupei Mondiale, dintre Franţa şi Croaţia. Atacantul lui Paris St. Germain a reuşit totodată o performanţă unică în ultimii 60 de ani.

Galerie Foto Festivitate grandioasă de închidere a Cupei Mondiale. Ronaldinho, Lahm și Will Smith, printre protagoniști

colaj festivitate cm 2018

CM 2018 | Cupa Mondială din Rusia a impresionat până la ultimul amănunt. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, iar organizarea a fost perfectă. Înaintea startului marii finale, Franța - Croația, rușii au pus la punct momente artistice impresionante

CM 2018 | Autogol memorabil! Mandzukic a intrat în istoria finalelor Cupei Mondiale

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

CM 2018 | Mario Mandzukic şi-a asigurat un loc în istoria finalelor Cupei Mondiale, indiferent de rezultatul meciului cu Franţa. Din păcate pentru atacantul croat, printr-o contraperformanţă.

Video Boloni l-a învins pe Răzvan Lucescu. Supergol rarisim reușit de Antwerp

colaj lucescu boloni

Lui Ladislau Boloni îi merge de minune în meciurile amicale. Echipa sa, Antwerp, a trecut cu 3-1 de PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, iar primul gol a fost unul de pus în ramă

Anderson - Djokovic 2-6, 2-6, 6-7. Nole a câştigat al patrulea titlu la Wimbledon şi revine în Top 10 mondial

Day Thirteen: The Championships - Wimbledon 2018

Finală inedită la Wimbledon, unde Novak Djokovic luptă pentru al patrulea trofeu la All England Club din carieră contra sud-africanului Kevin Anderson.

BRD Bucharest Open | Buzărnescu şi Olaru, principalele favorite la dublu. 7 românce pe tablou. Turneul e la Digi Sport

BRD Bucharest Open 2018

Româncele Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru sunt principalele favorite ale turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 16-22 iulie

Video&Foto Atmosferă fantastică la Paris şi Zagreb. Spectacol total pe străzile celor două oraşe

collage FRANTA CROATIA

Franţa şi Croaţia se întâlnesc în finala Campionatului Mondial din Rusia. Atmosfera este una incendiară, mai ales în capitalele celor două ţări.  Zeci de mii de oameni s-au strâns la Paris şi la Zagreb pentru a susţine echipa favorită.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus a "îngropat" Real Madrid. Pierderi uriașe pe toate fronturile

Cristiano Ronaldo Real

Prin transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus, pe lângă faptul că și-au pierdut cel mai bun marcator din istoria lor, madrilenii sunt pe minus și la capitolul economic. Pe toate rețelele sociale, starul portughez are peste 300 de milioane de urmăritori. Nici măcar Lionel Messi (78 la sută din acea cifră) și Neymar (64 la sută) nu se pot apropia la acest nivel

Video Hazard, sufletul petrecerii la revenirea Belgiei acasă, după cel mai bun rezultat din istorie la CM

dj hazard

Belgia a revenit acasă, după clasarea pe locul 3 la Cupa Mondială din Rusia, cel mai bun rezultat din istoria acestei ţări la competiţia numărul 1 a fotbalului, iar starul "dracilor roşii", Eden Hazard, a fost sufletul petrecerii în capitala Bruxelles.

Ce mesaj i-a transmis preşedinta Croaţiei lui Vladimir Putin în ziua finalei Cupei Mondiale

kitarovic putin

Preşedinta Croaţiei, Kolinda Kitarovic, s-a întâlnit înaintea finalei dintre Franţa şi Croaţia cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a primit un tricou al naţionalei Croaţiei şi mulţumiri pentru felul cum a organizat Rusia această Cupă Mondială.

Marquez a câştigat Marele Premiu al Germaniei, după o luptă cu Rossi

Marc Marquez

Spaniolul Marc Marquez (Honda) a câştigat Marele Premiu al Germaniei la clasa MotoGP a Campionatului mondial de motociclism viteză, pe circuitul de la Sachsenring (Saxonia), al nouălea succes consecutiv al ibericului.

Franța - Croația 4-2. Naţionala "Cocoşului Galic" este noua campioană mondială. Finală superbă la Moscova

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Finala CM 2018, dintre Franța și Croația, este așteptată cu sufletul la gură de toți fanii fotbalului. Cupa Mondială este pe cale să își afle noua regină - croații visează la o premieră demnă de invidiat, în timp ce "cocoșii galici", prezenți în ultimul act pentru a treia oară în ultimii 20 de ani, își pot trece în cont trofeul pentru a doua oară în istorie.

Chelsea vinde doi jucători pentru a-l transfera pe Higuain

Higuain

Chelsea e dispusă să facă eforturi importante pentru a-l transfera pe atacantul lui Juventus, Gonzalo Higuain.

Detalii incredibile despre ce ar fi făcut Messi la CM, în vestiar! Pedeapsă pentru un jucător care l-ar fi bătut la tenis cu piciorul

messi nigeria

Lionel Messi nu va ajunge niciodată la statutul de idol necondiţionat al argentinienilor, aşa cum este Diego Maradona. Dezvăluirile făcute azi de ziarul Clarin vin să aducă o nouă urmă de îndoială asupra starului Barcelonei. Acesta s-ar fi comportat grosolan în mai multe rânduri, la CM.

FIFA a strâns aproape 1 milion de euro din amenzile de la CM 2018. Nici rușii n-au scăpat de sancțiuni

Cupa Mondiala

CM 2018 | Turneul găzduit în ultima lună de Rusia se încheie cu finala de la Moscova dintre Franța și Croația. Cupa Mondială din această vară a fost una liniștită, fără incidente, atât de pe teren cât în tribune sau pe străzile orașelor care au găzduit partide. Cu toate astea, FIFA a strâns aproape un milion de euro din amenzi.

CM 2018 | Franța, evaluată la 1,08 miliarde de euro: 730 de milioane mai mult decât Croația!

France Press Conference & Training Session - 2018 FIFA World Cup Russia

CM 2018 | Franța și Croația se întâlnesc în finala Cupei Mondiale din Rusia, sâmbătă, de la ora 18:00 (ora României), pe stadionul Luzhniki, din Moscova. Naționala lui Deschamps este net favorită, unul dintre motive fiind valoarea ridicată a fotbaliștilor, care depășește cu 730 de milioane de euro naționala croată, potrivit AS.

Argumentele pentru care Croaţia - Franţa nu e o finală cu rezultat previzibil

collage croatia

Croaţia a avut un parcurs istoric la Mondialul din Rusia, calificându-se în premieră în ultimul act la un turneu final de o asemenea anvergură. Presa din Vest a găsit argumentele pentru care elevii lui Dalic nu sunt nici pe departe outsideri în marea finală, aşa cum s-ar aştepta unii.

Palmaresul francezilor în finalele jucate în carieră. Varane are procentaj 100 %

Franţa

Jucătorii Franţei sunt în faţa unuia dintre cele mai importante meciuri ale vieţii, finala Cupei Mondiale contra Croaţiei.

Putin, predare de ştafetă: "Sunt mândru de ce a realizat Rusia în plan organizatoric!"

putin

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, i-a înmânat în chip simbolic emirului Qatarului titlul de gazdă al Mondialului. Peste 4 ani, în 2022, turneul final al CM va avea loc în Qatar.

Fanii croați au luat cu asalt Moscova. Mii de pașapoarte emise de autorități în ultimele zile

fani croatia

CM 2018 | Franța - Croația Autorităţile croate au emis în ultimele zile nu mai puţin de 4.600 de paşapoarte pentru a permite fanilor naţionalei de fotbal să asiste, duminică seara, la finala Cupei Mondiale din 2018, la Moscova. Potrivit DPA, printre solicitanţii de paşapoarte s-a numărat şi mama atacantului Ante Rebic, care va fi în tribunele stadionului Lujniki.

Galerie Foto Cum arătau Pogba & Co în anul în care Franţa cucerea prima Cupă Mondială. Mbappe nu era născut

Pogba copil mic

CM 2018 | L'Equipe a pus la dispoziția microbiștilor câteva fotografii de colecţie cu actualii titulari ai naţionalei Franţei, făcute în 1998, anul cuceririi primei Cupei Mondiale. Dintre cei 11 jucători care vor fi prezenţi pe teren în formula de start a lui Didier Deschamps, Kylian Mbappe este singurul care nu era născut în acel an. 

Învinși în Supercupă, oltenii se gândesc deja la debutul în noul sezon din Liga 1

FOTBAL: CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ, SUPERCUPA ROMANIEI

Oltenii vor să facă uitat eşecul din Supercupă în faţa lui CFR Cluj şi să înceapă cu dreptul noul sezon al Ligii 1. U Craiova - CSM Poli Iaşi va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, luni, 23 iulie.

"Ce efect are venirea lui Ronaldo la Juventus?". Marele Berlusconi a spus lucrurilor pe nume

ronaldo juventusBUN

Silvio Berlusconi, fostul patron de la Milan, a comentat sosirea lui Ronaldo la Juventus, una dintre marile rivale ale "diavolilor".

Dorit în Turcia, Radu Ștefan rămâne la Lazio. Anunțul presei din Italia

stefan radu

Fenerbahce a făcut săptămâna trecută o ofertă oficială pentru Radu Ștefan, dar presa din Italia scrie că fundașul român nu va pleca de pe Olimpico. Mai mult, în zilele următoare ar putea semna un nou contract cu gruparea antrenată de Simone Inzaghi.

Sezon nou, sistem nou. Cum se va descurca FCSB în noul modul

fcsb

Nicolae Dică are o misiune grea în noul sezon. După ce a terminat de trei ori la rând pe locul secund, FCSB nu-şi mai permite un nou sezon fără titlu. Pentru a evita un nou eşec, roş-albaştrii au făcut mai multe schimbări faţă de campionatul precedent.

Debut greu de anticipat pentru Buffon la PSG. Tuchel l-a schimbat la pauză

Buffon debut PSG

Gianluigi Buffon a debutat la PSG într-un amical disputat duminică, dar n-a avut parte de cel mai bun start la campioana Franței. Titularizat de antrenorul Tuchel în meciul cu modesta Chambly, italianul adus de la Juventus a comis-o încă din primele minute. Partida care s-a încheiat cu victoria echipei din eșalonul al treilea francez, cu scorul de 4-2!

Man. United îl vrea din nou pe Perisic. Ce jucător oferă la schimb

Perisic

Manchester United a redevenit interesată de Ivan Perisic după evoluţiile excelente ale croatului de la Cupa Mondială din Rusia.

Lovitură de teatru: presa din Italia anunţă negocierile pentru un transfer neaşteptat! Higuain, spre o mare rivală

gol higuain

Gonzalo Higuain, cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Juventus până în această vară, când la Torino a sosit Ronaldo, ar putea să ajungă la rivala Milan. Corriere dello Sport scrie astăzi că oficialii "diavolilor" negociază transferul argentinianului.

CM 2018 | Unde se fabrică trofeul care se acordă campioanei mondiale

trofeu Cupa Mondiala

CM 2018 | Eliminată de Suedia la baraj, Italia nu a participat la actuala ediție a Cupei Mondiale din Rusia, care își va desfășura finala la Moscova, însă trofeul pe care noua campioană îl va primi se fabrică într-un mic orașel din apropierea orașului Milano.

Puştii izolaţi în peşteră nu vor fi prezenţi în Rusia, la finala CM! Ce s-a întâmplat

pestera

Invitaţi de Giani Infantino, preşedintele FIFA, la finala Cupei Mondiale, cei 12 copii care au fost izolaţi într-o peşteră din Thailanda nu vor fi prezenţi în Rusia. Medicii nu le-au dat voie să facă o deplasare aşa lungă.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult