Ultimele stiri

Coreea de Sud - Germania 2-0. Surpriză de proporții. Campioana mondială în exercițiu este eliminată

Korea Republic v Germany: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Campioana mondială en titre, Germania, are nevoie de o victorie la mai mult de un gol în meciul cu Coreea de Sud, miercuri, de la ora 17,00 (ora României), la Kazan, în ultimul său meci din Grupa F, pentru a se califica în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia

Mexic - Suedia 0-3. Ambele echipe s-au calificat în optimi

Mexico v Sweden: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Mexicul nu şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale CM din Rusia, înaintea meciului de la ora 17.00 cu Suedia, de la Ekaterinburg, deşi a învins Germania, campioana mondială en-titre, şi Coreea de Sud în primele două etape.

Reacția lui Maradona și explicațiile sale, după evenimentele care au pus pe toată lumea pe gânduri

Maradona Nigeria

meciului dintre Argentina și Nigeria (2-1) au pus pe gânduri pe toată lumea. S-a discutat pe marginea lor mai mult decât despre calificarea "pumelor" în optimile Cupei Mondiale din Rusia, iar legendarul fotbalist a făcut o serie de precizări în cursul zilei de miercuri.

Germania, umilită! Campioana mondială nu trece de grupe, la Mondial

germania deschidere

Germania - Coreea de Sud 0-2. Germania este a patra campioană mondială din ultimele cinci ediţii de CM care părăseşte turneul final din faza grupelor. Nemţii au fost umiliţi de Coreea de Sud, formaţie care avea doar şanse teoretice să mai ajungă în optimi.

Video FCSB - CS Colţea 9-1. Antrenament cu public. Ovidiu Popescu și Tănase au marcat împreună 5 goluri!

captura fcsb coltea

FCSB va disputa, azi, de la ora 17:00, al doilea meci de pregătire din această vară. Adversara roş-albaştrilor va fi CS Colţea.

Mesajul lui Budescu pentru Becali! ”Bijuterie” de gol, în al doilea amical al verii

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-ACS POLITEHNICA TIMISOARA, LIGA 1 BETANO (22.10.2017)

În al doilea amical al verii, disputat tot la Brașov, Nicolae Dică (38 de ani), tehnicianul vicecampionilor, a mizat și pe jucătorii care s-au alăturat mai târziu lotului. Este vorba despre fotbaliștii care au fost la loturile naționale, la care s-a adăugat și Daniel Benzar

Fotomontaj impresionant cu Messi! Guardiola: "E şi cel mai bun fundaş din lume"

collage messi

Pe reţelele de socializare a apărut astăzi o imagine impresionantă, cu Messi înconjurat de patru jucători nigerieni. Este forma de un fotomontaj, ne garantează Mundo Deportivo.

Încă un transfer important pentru Sepsi: l-a adus pe Gabriel Rodrigues de Moura

gabriel-moura-3

Sepsi nu se opreşte din transferuri. După Ivan Covic (Apollon Smyrnis), Gabriel Vaşvari (ACS Poli Timişoara), Florin Ştefan (Juventus Bucureşti), Stefan Velev (Slavia Sofia), Stephan Drăghici (U Craiova) şi Gabriel Dodoi (CFR Cluj), formaţia din Sfântu Gheorghe l-a adus şi pe fundaşul dreapta Gabriel Rodrigues de Moura, care a evoluat ultima oară pentru Gil Vicente (Portugalia), informează un comunicat de presă al grupării covăsnene.

News Alert OFICIAL AC Milan, exclusă din Europa! A primit și o amendă imensă

super league

Lovitură grea primită de AC Milan din partea UEFA: gigantul italian a primit, miercuri, doi ani de interdicție a participării în cupele europene și o amendă imensă, în valoare de 30 de milioane de euro, pentru încălcarea Fair Play-ului Financiar. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al forului de la Nyon.

Reacţia Jelenei Ostapenko, după ce a trecut fără drept de apel de Buzărnescu

ostapenko bun

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită, cu 6-1, 6-2, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852.564 dolari. La final, învingătoarea de la Roland Garros 2017 a vorbit despre reţeta succesului.

Barcelona pregăteşte o mutare "stelară". Transferul de 100 de milioane de euro anunţat azi de spanioli

jesus

Barcelona pregăteşte un transfer sonor în această vară, după ce negocierile cu Griezmann s-au închis, atacantul francez anunţând că va mai rămâne un an la Atletico Madrid. Presa spaniolă anunţă azi că Valverde îl vrea neapărat pe Gabriel Jesus, marele pariu al lui Guardiola la City.

Record după doar câteva secunde! Cel mai rapid cartonaș din istoria Cupei Mondiale

CM2018 cartonas mexic - suedia

CM 2018 || Fundașul stânga mexican Jesus Gallardo (23 de ani) a intrat în istoria Cupei Mondiale, încă din primele secunde ale meciului dintre Mexic și Suedia, din etapa a treia a Grupei F. Fotbalistul legitimat la Pumas a încasat cel mai rapid cartonaș din istoria turneului final.

Un suedez a anunţat un "adevărat boicot", dacă naţionala sa e eliminată de Mexic

svensson deschidere

Anders Svensson, fostul mijlocaş suedez, a reuşit gluma zilei, după ce a promis că va renunţa la mâncarea mexicană, dacă Chicharito&Co îi vor elimina naţionala de la Mondial.

Ruşii speră să profite de forma slabă a lui De Gea la CM. Analiza făcută înaintea meciului din optimi

Spain v Morocco: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Rusia a început excelent Cupa Mondială a cărei gazdă este, dar eşecul clar contra Uruguayului, scor 0-3, a mai diluat entuziasmul fanilor. Mai ales că adversara din optimile de finală va fi Spania, una dintre favoritele competiţiei.

Presa din Argentina salută calificarea în optimi a naţionalei albiceleste: "Miracolul argentinian!"

Nigeria v Argentina: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Argentina s-a calificat în extremis în faza optimilor de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, prin victoria cu 2-1 în faţa Nigeriei, marţi seara, în urma căreia presa din ţara sud-americană a catalogat de la ''eroic'' până la ''dureros'' modul în care finalista ediției trecute a izbutit să acceadă în faza următoare.

Marcelo a fost aproape de a semna cu un club din Bundesliga

Marcelo

Marcelo a fost aproape de a semna cu un club din Bundesliga în 2006, cu mai puţin de un an înainte de a fi transferat la Real Madrid, unde se află şi în prezent.

Supliment de fonduri pentru CM 2018. Ruşii nu se uită la bani pentru ca organizarea să iasă perfect

putin si medvedev

CM 2018 | Toată lumea a remarcat organizarea foarte bună a Campionatului Mondial de Fotbal de către ruşi. S-au cheltuit până acum în jur de 12 miliarde de dolari, iar prim-ministrul Dmitri Medvedev a semnat actele pentru alocarea a încă 12,8 milioane de dolari.

S-au stabilit prețurile la biletele turneului BRD Bucharest Open 2018. Turneul e la Digi Sport

BRD Bucharest Open 2018

Tichetele de intrare la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se va desfăşura în perioada 16-22 iulie, se comercializează începând de miercuri cu preţuri cuprinse între 20 şi 75 de lei, anunţă Federaţia Română de Tenis într-un comunicat de presă remis AGERPRES. Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan sunt cele cinci românce confirmate pe tabloul principal.

Vizită-surpriză în cantonamentul Braziliei, înaintea partidei cu Serbia

Brazilia

Jucătorii naţionalei Braziliei au avut parte de un oaspete-surpriză: au fost vizitaţi, cu câteva ore înaintea meciului crucial cu Serbia de la Moscova, din grupa E a Cupei Mondiale, de Dani Alves, pe care o accidentare l-a împiedicat să se afle în lotul lui Tite pentru turneul final din Rusia.

Viorel Moldovan este noul antrenor al Chindiei Târgoviște. Detaliile contractului

Viorel Moldovan prezentare Chindia

Viorel Moldovan a fost numit, miercuri, noul antrenor al Chindiei Târgovişte, fosta adversară a FC Voluntari în barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, mutarea fiind confirmată de clubul din Liga a 2-a, locul 3 la finalul ediției 2017-2018.

Video Imagini de milioane! Liderii mondiali s-au întâlnit pe teren, la Wimbledon

simona halep rafa nadal wimbledon

Simona Halep se află deja la Londra, unde se pregăteşte pentru cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, iar înaintea unui antrenament a avut parte de o surpriză foarte plăcută.

Surpriza pe care i-a făcut-o Cristiano jr. tatălui său după calificarea Portugaliei în optimile CM

Cristiano jr tatuaj salon

CM 2018 | Cristiano Jr., în vârstă de 8 ani, şi-a făcut primul tatuaj! Este vorba despre un desen temporar care îl înfăţişează pe tatăl său, superstarul portughez, Cristiano Ronaldo, calificat cu naționala Portugaliei în optimile Cupei Mondiale din Rusia.

Ce scrie site-ul WTA după ce Ostapenko a zdrobit-o pe Buzărnescu

Buzarnescu

Jelena Ostapenko nu i-a dat nicio şansă Mihaelei Buzărnescu în optimile de la Eastbourne şi s-a revanşat în faţa româncei pentru eşecul din acest an, de la Doha: a învins-o cu 6-1, 6-2.

Comportamentul lui Maradona la Cupa Mondială, monitorizat de FIFA. Ce riscă argentinianul

maradona gol rojo

FIFA a luat act de comportamentul lui Diego Maradona la Cupa Mondială din Rusia, dar este prematur să se discute despre o eventuală sancţiune pentru argentinianul de 57 de ani, scrie The Times.

Impresarul lui Băluță a dezvăluit motivul pentru care mijlocașul nu a ajuns la FCSB

Baluta la Slavia amical

Alex Băluţă (24 de ani) s-a transferat la Slavia Praga. Așa cum Digi Sport te-a informat, mijlocașul va câștiga aproape jumătate de milion de euro pe sezon. Imediat după confirmarea transferului a ieşit la iveală şi motivul pentru care fotbalistul nu a ajuns la FCSB, una dintre echipele care l-au dorit pe fotbalistul oltean.

OFICIAL! Dinamo are un nou director sportiv

dinamo

Dinamo a anunţat azi, pe site-ul oficial, cooptarea unui nou membru în conducerea clubului. Este vorba despre Anton Heleșteanu, care va fi, de la 1 iulie 2018, noul director sportiv al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Rojo a dezvăluit cum a ajuns în situaţia de a marca golul calificării pentru Argentina

gol rojo nigeria

Marcos Rojo a marcat golul care a dus Argentina în optimile de finală ale Cupei Mondiale, iar Leo Messi a avut o contribuţie importantă la reuşita prin care "pumele" s-au impus cu 2-1 în faţa Nigeriei, la St. Petersburg.

Video Eşec categoric pentru Buzărnescu în optimile de la Eastbourne

buzarnescu

Buzărnescu - Ostapenko LIVE VIDEO. Mihaela Buzărnescu vrea să îşi continue la Eastbourne seria senzaţională şi va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu Jelena Ostapenko

SCM Craiova şi-a aflat adversarele din preliminariile Ligii Campionilor

Craiova handbal

SCM Craiova, vicecampioana României şi deţinătoarea Cupei EHF, a fost repartizată în grupa a doua a turului preliminar al Ligii Campionilor la handbal feminin, alături de formaţia croată Podravka Vegeta Koprivnica, de echipa turcă Muratpaşa Belediyesi SK şi de gruparea sârbă ZORK Jagodina, potrivit tragerii la sorţi de la Viena.

Joachim Low va continua la cârma naționalei Germaniei și după CM din Rusia. Anunțul federației

Low contract Germania

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, va fi menţinut în funcţie după Cupa Mondială 2018, chiar şi în cazul unui eşec, a confirmat preşedintele Federaţiei germane de fotbal (DFB), Reinhard Grindel, înaintea meciului cu Coreea de Sud, decisiv pentru calificarea campioanei mondiale en titre în optimile de finală ale competiţiei din Rusia.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Gol
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult