Ultimele stiri

Video Begu şi Buzărnescu fac spectacol la Eastbourne și au ajuns aproape de finală

buzarnescu begu

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu sunt la un pas de finala de dublu de la Eastbourne, după ce s-au impus fără set pierdut în sferturi.

"In-Sane!". Decizia care "îl va bântui" pe Low. Cum putea fi salvată Germania

sane

Germania s-a făcut de râs la CM, terminând pe ultimul loc grupa F, după înfrângerea cu Coreea de Sud, scor 2-0. Neconvocarea lui Sane revine în actualitate în aceste condiţii.

Video Dorinel Munteanu, deloc surprins de eliminarea Germaniei. Mișcarea lui Low care i-a spulberat speranțele

low2

CM 2018 || Dorinel Munteanu a făcut carieră în Germania, acolo unde a jucat timp de 8 sezoane. Supranumit "Neamțul", deținătorul recordului de selecții în naționala României (134) a comentat eliminarea neașteptată și rușinoasă a deținătoarei titlului mondial de la Cupa Mondială din Rusia.

Angela Merkel, dezamăgită după eliminarea Germaniei de la Mondial. Mesajul cancelarului

angela_merkel_51513200

Eliminarea rușinoasă a naționalei Germaniei, de la actuala Cupă Mondială,

Au sărit în apărarea lui Mo Salah! Reacții după întâlnirea dintre fotbalist și cecenul Kadîrov

salah kadirov

Federaţia egipteană de fotbal a dezminţit miercuri că atacantul Mohamed Salah (26 de ani), vedeta englezilor de la Liverpool, a fost folosit pentru scopuri politice în cantonamentul de la Groznîi (Cecenia), acolo unde lotul ”faraonilor”

”Viitorul meu?” Reacția lui Jakolis, după ce a fost întrebat dacă va continua la FCSB

jakolis

Al doilea amical al verii pentru roș-albaștri, disputat tot în compania unei echipe de Liga 4, i-a prilejuit șansa lui Antonio Jakolis (26 de ani) să revină în tricoul FCSB.

Galerie Foto "Auf Wiedersehen!" Fanii englezi au sărbătorit eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială

colaj germania coreea

CM 2018 / Coreea de Sud - Germania 2-0 // Eliminarea Germaniei încă din faza grupelor Cupei Mondiale i-a făcut pe fanii Angliei să sărbătorească. Fluierul final al meciului Coreea de Sud - Germania a declanșat fiesta printre britanici, care nu uită de multele partide directe, când nemții au fost nașii lor la competițiile importante

Prima declarație a lui Low, după coșmarul trăit de Germania la CM 2018. Ce spune despre demisie

joachim low

CM 2018 || Pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale, Germania a fost eliminată încă din prima fază a competiției. Deținătoarea trofeului a deziluzionat, iar selecționerul Joachim Low a încercat să explice eșecul rușinos din Rusia.

”Tricoul cântărește prea mult pentru jucători!” Prima reacție din tabăra Germaniei, după umilința din Rusia

colaj eliminare germania

Atmosfera din vestiarul campioanei mondiale en-titre era una de înmormântare după umilința suferită la turneul final din Rusia. Mats Hummles (29 de ani), fundașul celor de la Bayern Munchen

Lineker şi-a modificat din nou celebra zicală despre Germania! Cum sună acum, după umilinţa de la Mondial

germania umilita

Gary Lineker a modificat din nou celebra zicală care a rămas în istorie aproape 30 de ani. Fostul mare jucător englez o schimbase deja, după finalul fantastic din partida câştigată de Germania cu Suedia.

"Își va da demisia de onoare. E o mare rușine". Low, pus la zid după eliminarea Germaniei în faza grupelor

Korea Republic v Germany: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

CM 2018 / Germania - Coreea de Sud 0-3 // Germania a fost eliminată rușinos încă din faza grupelor Mondialului din Rusia, după ce a pierdut ultimul meci, 0-3 cu Coreea de Sud. Astfel, este pentru a treia oară la rând când campioana mondială în exercițiu este eliminată încă din faza grupelor

Galerie Foto "AFARĂ! Rușine istorică!" Reacția presei germane, după eliminarea campioanei de la Cupa Mondială

spiegel

CM 2018 || Germania a părăsit rușinos Cupa Mondială din Rusia, unde a ocupat ultimul loc în Grupa F, din care s-au calificat mai departe Suedia și Mexic și din care a mai făcut parte Coreea de Sud. Miercuri, în ultimul meci, deținătoarea trofeului a pierdut cu 0-2 în fața asiaticilor. Presa germană a reacționat imediat după eliminarea naționalei conduse de Joachim Low.

Nemţii vor tăia în carne vie! Low, ca şi demis. Cine va fi noul selecţioner

low

Deşi azi Federaţia germană a anunţat că va continua cu Low până în 2022, la Mondialul din Qatar, presa germană scrie că lucrurile vor lua o altă turnură, după umilinţa de la Mondial.

Fotbalistul care l-a impresionat pe Dică, după primele amicale ale verii

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.10.2017)

Roș-albaștrii au disputat și al doilea amical al verii, tot în compania unui adversar modest, dar tocmai asta și-a dorit Nicolae Dică. Tehnicianul vicecampioanei, în vârstă de 38 de ani, nu a dorit decât două meciuri în care să poată testa, pe lotul actual, noul sistem 1-4-3-3, pe care vrea să-l implementeze din sezonul viitor.

Coreea de Sud - Germania 2-0. Surpriză de proporții. Campioana mondială în exercițiu este eliminată

Korea Republic v Germany: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Campioana mondială en titre, Germania, are nevoie de o victorie la mai mult de un gol în meciul cu Coreea de Sud, miercuri, de la ora 17,00 (ora României), la Kazan, în ultimul său meci din Grupa F, pentru a se califica în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia

Mexic - Suedia 0-3. Ambele echipe s-au calificat în optimi

Mexico v Sweden: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Mexicul nu şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale CM din Rusia, înaintea meciului de la ora 17.00 cu Suedia, de la Ekaterinburg, deşi a învins Germania, campioana mondială en-titre, şi Coreea de Sud în primele două etape.

Reacția lui Maradona și explicațiile sale, după evenimentele care au pus pe toată lumea pe gânduri

Maradona Nigeria

meciului dintre Argentina și Nigeria (2-1) au pus pe gânduri pe toată lumea. S-a discutat pe marginea lor mai mult decât despre calificarea "pumelor" în optimile Cupei Mondiale din Rusia, iar legendarul fotbalist a făcut o serie de precizări în cursul zilei de miercuri.

Germania, umilită! Campioana mondială nu trece de grupe, la Mondial

germania deschidere

Germania - Coreea de Sud 0-2. Germania este a patra campioană mondială din ultimele cinci ediţii de CM care părăseşte turneul final din faza grupelor. Nemţii au fost umiliţi de Coreea de Sud, formaţie care avea doar şanse teoretice să mai ajungă în optimi.

Video FCSB - CS Colţea 9-1. Antrenament cu public. Ovidiu Popescu și Tănase au marcat împreună 5 goluri!

captura fcsb coltea

FCSB va disputa, azi, de la ora 17:00, al doilea meci de pregătire din această vară. Adversara roş-albaştrilor va fi CS Colţea.

Mesajul lui Budescu pentru Becali! ”Bijuterie” de gol, în al doilea amical al verii

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-ACS POLITEHNICA TIMISOARA, LIGA 1 BETANO (22.10.2017)

În al doilea amical al verii, disputat tot la Brașov, Nicolae Dică (38 de ani), tehnicianul vicecampionilor, a mizat și pe jucătorii care s-au alăturat mai târziu lotului. Este vorba despre fotbaliștii care au fost la loturile naționale, la care s-a adăugat și Daniel Benzar

Fotomontaj impresionant cu Messi! Guardiola: "E şi cel mai bun fundaş din lume"

collage messi

Pe reţelele de socializare a apărut astăzi o imagine impresionantă, cu Messi înconjurat de patru jucători nigerieni. Este forma de un fotomontaj, ne garantează Mundo Deportivo.

Încă un transfer important pentru Sepsi: l-a adus pe Gabriel Rodrigues de Moura

gabriel-moura-3

Sepsi nu se opreşte din transferuri. După Ivan Covic (Apollon Smyrnis), Gabriel Vaşvari (ACS Poli Timişoara), Florin Ştefan (Juventus Bucureşti), Stefan Velev (Slavia Sofia), Stephan Drăghici (U Craiova) şi Gabriel Dodoi (CFR Cluj), formaţia din Sfântu Gheorghe l-a adus şi pe fundaşul dreapta Gabriel Rodrigues de Moura, care a evoluat ultima oară pentru Gil Vicente (Portugalia), informează un comunicat de presă al grupării covăsnene.

News Alert OFICIAL AC Milan, exclusă din Europa! A primit și o amendă imensă

super league

Lovitură grea primită de AC Milan din partea UEFA: gigantul italian a primit, miercuri, doi ani de interdicție a participării în cupele europene și o amendă imensă, în valoare de 30 de milioane de euro, pentru încălcarea Fair Play-ului Financiar. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al forului de la Nyon.

Reacţia Jelenei Ostapenko, după ce a trecut fără drept de apel de Buzărnescu

ostapenko bun

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită, cu 6-1, 6-2, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852.564 dolari. La final, învingătoarea de la Roland Garros 2017 a vorbit despre reţeta succesului.

Barcelona pregăteşte o mutare "stelară". Transferul de 100 de milioane de euro anunţat azi de spanioli

jesus

Barcelona pregăteşte un transfer sonor în această vară, după ce negocierile cu Griezmann s-au închis, atacantul francez anunţând că va mai rămâne un an la Atletico Madrid. Presa spaniolă anunţă azi că Valverde îl vrea neapărat pe Gabriel Jesus, marele pariu al lui Guardiola la City.

Record după doar câteva secunde! Cel mai rapid cartonaș din istoria Cupei Mondiale

CM2018 cartonas mexic - suedia

CM 2018 || Fundașul stânga mexican Jesus Gallardo (23 de ani) a intrat în istoria Cupei Mondiale, încă din primele secunde ale meciului dintre Mexic și Suedia, din etapa a treia a Grupei F. Fotbalistul legitimat la Pumas a încasat cel mai rapid cartonaș din istoria turneului final.

Un suedez a anunţat un "adevărat boicot", dacă naţionala sa e eliminată de Mexic

svensson deschidere

Anders Svensson, fostul mijlocaş suedez, a reuşit gluma zilei, după ce a promis că va renunţa la mâncarea mexicană, dacă Chicharito&Co îi vor elimina naţionala de la Mondial.

Ruşii speră să profite de forma slabă a lui De Gea la CM. Analiza făcută înaintea meciului din optimi

Spain v Morocco: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Rusia a început excelent Cupa Mondială a cărei gazdă este, dar eşecul clar contra Uruguayului, scor 0-3, a mai diluat entuziasmul fanilor. Mai ales că adversara din optimile de finală va fi Spania, una dintre favoritele competiţiei.

Presa din Argentina salută calificarea în optimi a naţionalei albiceleste: "Miracolul argentinian!"

Nigeria v Argentina: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Argentina s-a calificat în extremis în faza optimilor de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, prin victoria cu 2-1 în faţa Nigeriei, marţi seara, în urma căreia presa din ţara sud-americană a catalogat de la ''eroic'' până la ''dureros'' modul în care finalista ediției trecute a izbutit să acceadă în faza următoare.

Marcelo a fost aproape de a semna cu un club din Bundesliga

Marcelo

Marcelo a fost aproape de a semna cu un club din Bundesliga în 2006, cu mai puţin de un an înainte de a fi transferat la Real Madrid, unde se află şi în prezent.

  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult