Ultimele stiri

Galerie Foto Messi a fost devastat la finalul meciului Argentina - Islanda 1-1, în care a ratat un penalty

Argentina v Iceland: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Prima reacție a lui Messi după ratarea penalty-ului în meciul cu Islanda

Messi Argentina

Argentina - Islanda 1-1 //// Cupa Mondială. Lionel Messi nu și-a putut ascunde supărarea imensă după ce a ratat un penalty în meciul cu Islanda, de la Cupa Mondială. Starul Argentinei a luat toată responsabilitatea asupra sa după remiza dramatică împotriva nordicilor, debutanți la competiția supremă

Islandezii sărbătoresc egalul cu Argentina: "A fost un meci mare. Un punct înseamnă enorm"

Islanda

Selecţionerul Islandei, Heimir Hallgrimsson, a lăudat calităţile defensive ale echipei sale, care a ţinut în şah Argentina lui Lionel Messi, sâmbătă la Moscova (scor 1-1), în primul meci din istorie al insularilor la Cupa Mondială de fotbal.

Patru echipe vor promova în liga a 3-a fără să joace! Programul și rezultatele meciurilor de baraj

Baraj Liga 3

Manșa tur a barajului care va conferi unui număr de 21 de echipe dreptul de a evolua în ediția viitoare a Ligii a 3-a se va disputa pe 16 iunie (ora 18:00) şi 23 iunie (ora 17:30), în timp ce returul se va disputa pe 30 iunie. Dubla dintre AS Singureni (campioana din Giurgiu) şi Rapid va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Svitolina a vrut să îi fure victoria Simonei, la RG: "Am avut un singur obiectiv"

Halep si Svitolina trofeu Roma

Simona Halep a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, după ce s-a impus la Roland Garros. Elina Svitolina a explicat că singura ei ţintă la Paris a fost victoria finală, dar a recunoscut că Simona este cea mai bună jucătoare pe suprafaţa roşie.

Video Momente de panică la Moscova. Un taxi a intrat în mulţime şi a rănit 7 persoane

taxi moscova

Momente de panică la Moscova, în cea de-a treia zi a Cupei Mondiale. Un taxi a intrat în mulţime şi a rănit 7 persoane.

Video Peru - Danemarca 0-1. Doar un gol în cel mai spectaculos meci al zilei la CM. Sud-americanii au ratat un penalty!

Peru v Denmark: Group C - 2018 FIFA World Cup Russia

Federer l-a învins pe Kyrgios și a redevenit lider mondial! "M-am aşteptat la asta!"

Federer Stuttgart 2018

Roger Federer l-a invins pe Nick Kyrgios, sâmbătă, în semifinalele turneului ATP de la Stuttgart, cu scorul de 6-7, 6-2, 7-6, iar calificarea în finala turneului îl readuce pe sportivul elvețian pe prima treaptă a clasamentului mondial, poziție ocupată în aceste momente de Rafael Nadal.

Sampaoli nu e descurajat de egalul cu Islanda: "Putem câştiga împotriva oricui"

Argentina v Iceland: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Argentina a început Cupa Mondială din Rusia cu un rezultat dezamăgitor, 1-1 cu Islanda, dar selecţionerul vicecampioanei mondiale, Jorge Sampaoli, rămâne optimist.

Aguero îi ia apărarea lui Messi, după penalty-ul ratat cu Islanda: "E şi el om. Trebuie să fim alături de el"

lionel Messi

Cupa Mondială Lionel Messi îi putea aduce victoria Argentinei în meciul de debut al "pumelor" la CM 2018. Starul Barcelonei a ratat însă un penalty în minutul 64 şi nu a putut evita astfel prima mare surpriză din Rusia.

"Speram ca măcar o dată să fie un arbitru foarte cinstit". VAR-ul, criticat la Mondial

marwijk

Caballero a stat cu spatele la Messi în timpul imnului! "E important pentru mine". Și CR7 a făcut același gest

Caballero Messi imn

Argentina - Islanda 1-1. Willy Caballero a surprins pe toată lumea în momentul intonării imnului Argentinei înaintea meciului cu Islanda de la Cupa Mondială. Reacțiile în social media au apărut imediat, dar portarul argentinian a explicat gestul la finalul jocului.

Regulile nu sunt şi pentru Maradona. Cum a fost surprins argentinianul la meciul cu Islanda

maradona

Diego Maradona a fost surprins în mai multe rânduri suferind pentru Argentina în tribune, în timpul meciului pe care sud-americanii l-au terminat la egalitate cu Islanda, scor 1-1, iar fostul mare fotbalist nu a mai făcut faţă tensiunii şi şi-a aprins un trabuc.

I-a luat faţa lui Messi! Cine a fost desemnat omul meciului Argentina - Islanda

Messi portar

Cupa Mondială Portarul Hannes Halldorsson a fost desemnat jucătorul meciului Argentina - Islanda, scor 1-1, din grupa D de la Cupa Mondială.

Ibrahimovic îl face praf pe Deschamps: "Benzema trebuia să fie în Rusia, nu selecționerul!"

Benzema si Deschamps

Sudezul Zlatan Ibrahimovic, 36 de ani, a vorbit despre absențele importante de la Cupa Mondială din Rusia, iar marea sa dilemă este absența francezului Karim Benzema. Vedeta lui LA Glaxy nu înțelege de ce atacantul lui Real Madrid, campioana europeană, nu a fost selecționat de Didier Deschamps.

Video Argentina - Islanda 1-1, Grupa D. Prima surpriză a Mondialului din Rusia. Messi a ratat un penalty!

Argentina

Fără titlu mondial de pe vremea lui Diego Armando Maradona, Argentina va debuta în Grupa D la actuala Cupă Mondială cu Islanda, una dintre revelaţiile de acum doi ani, de la Euro. În timp ce suporterii ”pumelor” au încins deja atmosfera în centrul Moscovei, specialiștii se întreabă acum dacă Lionel Messi va reuși să răspundă provocării lansate de Cristiano Ronaldo, autorul unui hat-trick în meciul cu Spania, scor 3-3.

Messi şi blestemul penalty-urilor. Starul Argentinei a ratat 4 din ultimele 7 lovituri de la 11 metri

Argentina v Iceland: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Lionel Messi are o relaţie dificilă cu loviturile de la 11 metri. Cel puţin în ultima perioadă. Argentinianul a ratat 4 din ultimele 7 penalty-uri executate, în toate competiţiile.

Foto Secretul Simonei, dezvăluit. Statistica impresionantă a campioanei de la Roland Garros

Simona Halep 2

Simona Halep a demonstrat încă o dată că e regină pe zgură. Campioana de la Roland Garros și-a îmbunătățit sensibil cifrele față de sezonul trecut, iar rezultatele s-au tradus, în cele din urmă, în prețiosul titlu de Grand Slam de la Openul francez

"Nu ştiu cine e Halep şi nu mă interesează!". Realitate e incredibilă, după succesul de la Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep este cea mai populară sportivă a României. Totuşi, acest lucru nu este scos în evidenţă şi de vecinii din Constanţa ai sportivei de 26 de ani.

Video FCSB a început oficial noul sezon. Primul antrenament al roş-albaştrilor la Braşov

fcsb brasov

FCSB a efectuat, sâmbătă dimineaţă, primul antrenament din cadrul cantonamentului de la Braşov. A fost vorba mai curând de o dezmorţire, care a durat aproximativ două ore.

Nacho îl apără pe De Gea: "Este un portar de clasă mondială"

NACHO GOL PORTUGALIA

Viteză uimitoare pentru Ronaldo la meciul cu Spania. Performanţă demnă de un sprinter

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a avut un start de Campionat Mondial realmente fabulos. A marcat toate golurile Portugaliei la meciul cu Spania, scor 3-3, ceea ce pentru el reprezintă cea mai bună performanţă în cele patru Cupe Mondiale la care a participat. În plus a fost şi altruist la o fază la care în mod normal ar fi tras la poartă. În minutk 22, la 1-0 pentru Portugalia, Cristiano a sprintat de lângă propriul careu şi a ajusn în doar 8 secunde în cel al spaniolilor. Putea să tragă, dar a pasat, iar Guedes a ratat oportunitatea.

Deschamps: "E dificil de explicat totul. E greu pentru toţi, cu excepţia ruşilor"

deschamps

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a declarat, după victoria la limită în faţa Australiei (2-1), că meciul de debut al Les Bleus la Cupa Mondială 2018 a fost unul "complicat", însă este convins că echipa sa poate face "mai mult" în partidele următoare.

Spaniolii au aflat ce face Barcelona cu banii pe care trebuia să-i dea pe Griezmann

griezmann 1

Conducerea Barcelonei a fost prinsă cu garda jos de anunțul făcut de francezul Antoine Griezmann. Atacantul a dezvăluit că va rămâne la Atletico Madrid și din stagiunea următoare. Presa catalană scrie însă că Barcelona nu va păstra banii pregătiți pentru transferul lui Griezmann. Oficialii de pe Camp Nou au de gând să investească o bună parte din cele 100 de milioane pentru achiziționarea bosniacului Miralem Pjanic.

Javier Mascherano a devenit cel mai selecționat jucător din istoria Argentinei

marica mascherano amical

A evoluat 70 de minute, dar a fost desemnat jucătorul meciului Franța - Australia

France v Australia: Group C - 2018 FIFA World Cup Russia

Franța - Australia 2-1. Mijlocaşul Antoine Griezmann a fost desemnat jucătorul partidei câștigate de Franța în fața Australiei, scor 2-1, din grupa C a Cupei Mondiale din Rusia. Vedeta lui Atletico Madrid, care a anunțat în urmă cu două zile că va rămâne pe "Wanda Metropolitano", a evoluat în fața "cangurilor" până în minutul 70, dar a avut timp suficient pentru a marca primul gol al partidei, din penalty, în minutul 58.

Andy Murray revine în competiţie după o pauză de un an. La ce turneu va participa fostul lider ATP

andy murray

Andy Murray, fostul număr unu mondial, îşi va face revenirea în competiţie săptămâna viitoare, după o pauză de aproape un an, cu ocazia turneului de la Queen's Club din Londra, au anunţat sâmbătă organizatorii, citaţi de AFP.

Maradona, atac la FIFA înaintea debutului Argentinei la Campionatul Mondial: "Nu există niciun pic de pasiune"

maradona

Franța - Australia 2-1. Golul norocos al lui Pogba a adus victoria naționalei "Cocoșului Galic"

France v Australia: Group C - 2018 FIFA World Cup Russia

Franța, finalista Europeanului din 2016, debutează la Mondialul din Rusia împotriva Australiei. Primul meci din grupa C se va disputa la Kazan, iar francezii vin după cea mai bună campanie de calificare din istoria lor

Sloane Stephens explică de ce s-a bucurat pentru succesul Simonei Halep la Roland Garros

Stephens Halep

Dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros, americanca Sloane Stephens a avut numai cuvinte de lauda la adresa Simonei Halep. La câteva zile distanță, într-un interviu acordat pentru Tennis Channel, Sloane explicat motivul pentru care s-a bucurat pentru succesul liderului mondial. Sportiva de pe locul 4 WTA a precizat că o consideră pe Simona o persoană minunată și este convinsă că și romanca s-ar fi bucurat la fel pentru ea.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult