Ultimele stiri

Selecţionerul Croaţiei a tăiat în carne vie! Ce făcuse Kalinic înainte de Mondial, la partida cu Brazilia

croatia

Zlatko Dalic şi-a motivat decizia de a-l trimite acasă pe Nikola Kalinic, atacantul lui AC Milan. Vârful a refuzat să intre contra Nigeriei, după ce procedase la fel şi contra Braziliei, într-un amical.

OFICIAL! Kalinic a fost exclus din lotul Croaţiei. Motivul deciziei luate de selecţioner

kalinic

Zlatko Dalic va lua o decizie drastică după primul meci disputat de Croaţia la CM 2018. Selecţionerul îl va trimite acasă pe Nikola Kalinic, iar motivul este unul clar, susţine 24sata.hr.

Încă un jucător s-a despărțit de CFR Cluj înainte de debutul campioanei în preliminariile UCL

captura duka

După ce a anunțat că a prelungit contractele fundaşului central Andrei Mureşan şi portarului Cosmin Vâtcă, dar, în acelaşi timp, a renunţat la serviciile fundaşului stânga Alexandru Vlad, CFR Cluj s-a despărţit de încă un jucător în această vară. Portarul Tomislav Duka, care a jucat doar într-un meci de Cupa României, s-a transferat la Hajduk Split. 

Fotbalistul cu clauză de 50 de milioane de euro, out de la FCSB. Decizie de ultimă oră a lui Becali

mihalcea

Vlad Mihalcea, fotbalistul căruia Becali îi fixa în urmă cu doi ani o clauză de 50 de milioane de euro, nu mai intră în planurile FCSB. Conducerea l-a anunţat pe impresarul jucătorului, Sorin Paraschiv, că e liber să îi caute echipă.

După un sezon excelent, Di Francesco şi-a prelungit contractul cu AS Roma

contract di francesco

Eusebio Di Francesco a semnat un nou contract cu AS Roma, valabil până în 2020, după un prim sezon de succes pe banca giallorossilor.

Căpitanul Suediei, Granqvist, "omul meciului" după penalty-ul tranformat în partida Suedia - Coreea de Sud

Sweden v Korea Republic: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Suedia - Coreea de Sud 1-0. Căpitanul Suediei, Andreas Granqvist, a fost ales omul meciului Suedia - Coreea de Sud, 1-0, de la Mondialul din Rusia. Fundaşul central de 33 de ani a marcat singurul gol al partidei disputate la Nijni Novgorod. Fotbalistul lui Helsingborgs a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, după consultarea VAR (arbitraj video).

Câţi bani a câştigat Cahill, antrenorul Simonei Halep, în primele şase luni din 2018

cahill halep trofeu 1 - Copy

Darren Cahill a câştigat până acum, în 2018, din contractul cu Halep, cel cu ESPN şi sponsorizări, $1.349.247. Tehnicianul australian este din acest punct de vedere unul dintre antrenorii de tenis foarte bine plătiţi.

Video Exclusiv "Domnul Roberto, vreţi la Mondial?" Culisele transferului controversat al lui Baggio de la Fiorentina la Juventus

impresar baggio

Transferul lui Roberto Baggio de la Fiorentina la Juventus, din 1990, a reprezentat o adevărată lovitură pentru fanii toscani, care au fost nevoiţi să se împace cu ideea de a-şi vedea idolul vândut la echipa pe care o urau cel mai mult.

Exclusiv Popescu: "Iordănescu trebuia să fie pe bancă la Cluj, dar trebuia să fie lângă noi și la moartea lui Didi"

popescu iordanescu

Pe banca tricolorilor a stat Victor Pițurcă, semn că relația dintre Gică Popescu și Anghel Iordănescu nu s-a îmbunătățit. Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Special, "Baciul" a recunoscut că "Generalul" ar fi trebuit să le fie alături tricolorilor, dar a trimis și o săgeată în direcția celui cu care nu și-a vorbit de câțiva ani buni.

Ce decizie a luat CR7 după ce a fost bătut la un meci de tenis de masă. Evra a dezvăluit tot

Rio Ferdinand Cristiano Ronaldo

Cupa Mondială din Rusia și-a disputat primele 12 meciuri și până acum un singur jucător a ieșit în evidență cu adevărat. Este vorba despre portughezul Cristiano Ronaldo, care a reușit un hat-trick împotriva Spaniei. Patrice Evra, fost coleg cu Ronaldo la Manchester United, a dezvăluit o poveste superbă din trecut, cu CR7 în rol principal și Rio Ferdinand în rol secundar. 

Halep, folosită din nou în luptele politice. Imaginea care a fost distribuită în spaţiul virtual

halep firea arena nationala

Gheorghe Mureşan, cel mai mare jucător de baschet din istoria României, a afişat o imagine controversată. Deşi Halep a spus clar că nu o interesează politica, "Big Ghiţă" a distribuit în spaţiul virtual o imagine cu numărul unu mondial având un tricou pe care a fost imprimat în photoshop solganul "#rezist".

Foto "Îți amintești când mâncai pizza?" Contre de la distanță între Schweinsteiger și Materazzi

colaj schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger se ține de glume. Rugat să dea un pronostic pentru Cupa Mondială, mijlocașul german de la Chicago Fire a spus: "E greu de spus, dar cred că Italia și Olanda au o șansă bună de a câștiga", a spus mijlocașul german, care a continuat: "Bineînțeles, glumesc"

Exclusiv CSM Bucureşti gata să bată palma cu un antrenor care a câştigat de două ori Liga Campionilor

Tone Tiselj

Cea mai bună echipă de handbal din România în acest moment, CSM Bucureşti, încă nu ştie cu ce antrenor va pleca la drum din 16 iulie, atunci când este programată reunirea echipei care a câştigat Liga Campionilor în 2016. La un moment dat s-a vorbit despre Martin Ambros, care a ales însă Rostov pe Don, iar acum se discută tot cu un antrenor cu nume. Tone Tiselj, 56 de ani, a câştigat de două ori cel mai important trofeu dedicat echipelor de club, cu Krim Ljubljana, în 2001 şi 2003.

"Real ştie ce trebuie să facă dacă mă vrea!". Hazard, mesaj direct pentru Florentino Perez

Hazard

Eden Hazard poate fi următorul transfer galactic al lui Real Madrid. Belgianul de 27 de ani i-a trasmis un mesaj clar lui Florentino Perez: "ştie ce are de făcut dacă mă vrea", a spus mijlocaşul cotat la 110 milioane de euro.

Video Suedia - Coreea de Sud 1-0, Grupa F. VAR-ul aduce victoria scandinavilor!

Sweden v Korea Republic: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Reprezentativa Suediei, care a produs surpriza calificărilor, eliminând Italia, va întâlni Coreea de Sud în primul său meci la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, luni, la Nijni Novgorod (ora 15:00), în Grupa F a competiţiei.

Cum l-a ironizat Cantona pe Neymar. Poza care a devenit virală pe reţelele de socializare

colaj cantona neymar

Neymar a avut o prestaţie modestă în remiza neașteptată a Braziliei împotriva Elveţiei, iar reacțiile nu au întârziat să apară. După ce naționala sud-americană a fost criticată în presa locală, jucătorii au fost luați la țintă și pe rețelele de socializare

Roma a găsit în curtea PSG-ului înlocuitorul perfect pentru Nainggolan

Pastore

Mijlocaşul argentinian Javier Pastore, de la PSG, este dorit de clubul italian de fotbal AS Roma, care caută un înlocuitor după plecarea belgianului Radja Nainggolan la Inter, relatează L'Equipe.

Impresionant! Povestea cutremurătoare a lui Romelu Lukaku: "Eram faliţi. Mama amesteca laptele cu apă"

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. Belgianul de 25 de ani e prezent la Cupa Mondială din Rusia, dar povestea lui este una cutremurătoare. La vârsta de 6 ani, familia lui era falită. Între timp, a ajuns să câştige 12 milioane de euro pe an, la Manchester United. Vârful a povestit greutăţile la care a fost supus încă de la vârsta de 6 ani.

Isco: "Această echipă are multă inimă! Suntem mai puternici în adversitate"

isco

Spania rămâne unită după neaşteptata schimbare de selecţioner din ajunul Cupei Mondiale din Rusia şi se dovedeşte "mai puternică în adversitate", a anunţat coordonatorul de joc Isco, promiţând să joace cu "mai multă inimă", miercuri, contra Iranului, la Kazan.

Nu s-a mai văzut așa ceva. Câţi islandezi au urmărit la TV meciul cu Argentina

colaj argentina islanda

Islanda este una dintre surprizele Cupei Mondiale din Rusia, după remiza cu Argentina, 1-1. Oamenii lui Heimir Hallgrimsson au ținut cu sufletul la gură aproape toată populația din micuțul stat scandinav. Mai exact, 99,6 la sută din oamenii care aveau televizorul deschis la acea oră, se uitat la meci

3 mutări anunţate azi de CFR Cluj. Un jucător e OUT

vatca

CFR Cluj a anunţat, azi, pe site-ul oficial, că le-a prelungit contractele fundaşului central Andrei Mureşan şi portarului Cosmin Vâtcă, dar, în acelaşi timp, a renunţat la serviciile fundaşului stânga Alexandru Vlad.

News Alert "Istoria şi palmaresul sunt la FCU!". Anunţul de ultimă oră făcut de Mititelu. Reacţia imediată a Craiovei

adrian mititelu in tribuna

Adrian Mititelu susţine că a câştigat procesul privind palmaresul Universităţii Craiova. Conform spuselor omului de afaceri, echipa care a promovat recent în Liga a treia ar deţine cele patru titluri de campioană şi şase Cupe ale României.

Simona îşi continuă marşul triumfal. Săptămâna viitoare o va egala pe Kerber, iar următoarea "bornă" este Mauresmo

TENIS:SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS, FINALA ROLAND GARROS (9.06.2018)

Simona Halep a intrat în cea de-a 33-a săptămână în fruntea WTA, poziţie consolidată după victoria de la Roland Garros. Jucătoarea din Constanţa va fi prima şi săptămâna viitoare, indiferent ce se întâmplă la turneul de la Birmingham, acolo unde participă locurile 3, 5, 7 şi 8 WTA, adică Muguruza, Svitolina, Pliskova şi Kvitova. Singura modficare care se poate realiza după această săptămână este trecerea Garbinei Muguruza pe poziţia secundă, în locul Carolinei Wozniacki.

Prima reacţie a lui Becali, după dezvăluirile despre înţelegerea clubului FCSB cu Primăria Bucureşti

Gigi Becali

Primăria Bucureştiului şi FCSB au încheiat o înţelegere directă în luna noiembrie prin care clubul lui Gigi Becali asigură mentenanţa gazonului de pe Arena Naţională.

Presa din Brazilia, fără milă la adresa naționalei lui Tite după remiza cu Elveția

Brazil v Switzerland: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

"Premieră amară", "Joc slab" şi "Joc stins" au fost câteva dintre calificativele pe care le-a folosit presa braziliană pentru a descrie jocul slab al "Selecao" cu Elveţia, scor 1-1, duminică seara, pe Rostov Arena din Rostov pe Don, în cadrul Grupei E a Cupei Mondiale de fotbal, punând în discuţie şi prestaţia arbitrului, informează agenţia EFE.

S-au înţeles! Primul super-transfer al lui Guardiola din această vară

Pep Guardiola

Manchester City s-a înţeles cu Napoli pentru transferul lui Jorginho. Mijlocaşul defensiv de 26 de ani va ajunge sub comanda lui Pep Guardiola, iar campioana din Premier League le va plăti italienilor 53 de milioane de euro, cu bonusuri incluse.

Fiecare cu obsesia lui. Ronaldo e în continuare pe agenda lui PSG, iar Neymar pe cea a lui Real

neymar cristiano ronaldo

Nasser Al-Khelaifi va continua să încerce să-l aducă pe Parc des Princes pe Cristiano Ronaldo, însă Florentino Perez nu se lasă nici el mai prejos în timpul negocierilor, cerându-l pe Neymar la schimb

Galerie Foto Bustul lui Ronaldo, înlocuit, după prima "nereușită". Noua statuie e creată de același artist. Sculptorului i-au dat lacrimile

colaj statuie ronaldo

"M-aş fi bucurat să fiu mai înţeleaptă"! Prima reacţie a Gabrielei Firea, după momentele penibile de pe Arena Naţională

Simona Halep Firea

imona Halep a avut parte de o ceremonie pe Arena Naţională, după câştigarea titlului de la Roland Garros. 20.000 de oameni au venit s-o vadă pe cea mai bună jucătoare a lumii la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti. Gabriela Firea a fost huiduită copios şi a oferit, după o săptămână, prima reacţie după momentul penibil.

Cahill: "Românii sunt diferiţi de australieni. De-abia au scăpat de comunism acum 35 de ani"

Darren Cahill

Darren Cahill a pus umărul la cea mai mare performanţă a tenisului românesc din ultimii 40 de ani. Simona Halep a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, iar australianul a vorbit despre cum a fost văzută realizarea sportivei de 26 de ani în România.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult