Ultimele stiri

Exclusiv Rădoi anunţă că Dică vrea să pună piciorul în prag în raportul cu Becali: "Doar aşa va continua!"

radoi

Lui Mirel Rădoi i se pare total nepotrivit noul contract pregătit de Becali pentru Dică şi este de părere că tehnicianul va continua doar în măsura în care în înţelegere vor fi trecute nişte lucruri care să îl protejeze.

Ana Bogdan a trecut în premieră de primul tur la Roland Garros

Ana Bogdan 2

Ana Bogdan s-a calificat, în premieră, în turul 2 de la Roland Garros, după ce a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova, scor 6-3, 1-6, 6-4.

Cosac o vede pe Halep din nou în finala de la RG: "A venit timpul să câştige un Grand Slam"

Simona Halep

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, că se asteaptă ca România sa aibă cel puţin o finalistă la Roland Garros. Țara noastră este reprezentată de şase jucătoare pe tabloul principal de simplu de la Roland Garros.

Exclusiv De Amorim și-a aflat noua echipă la care ar putea să evolueze de la vară

de amorim

William de Amorim și-a aflat formația la care va evolua de la vară, deși în iarnă a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor după ce Gigi Becali a hotărât că nu mai are nevoie de serviciile sale. Patronul roș-albastrilor revine asupra situației jucătorului brazilian, care s-a reîntors la FCSB odată cu despărțirea lui Marius Șumudică de echipa turcă.

Exclusiv Teixeira îi dă mari bătăi de cap lui Becali. Condiţia pusă pentru a continua la FCSB

teixeira

Filipe Teixeira (37 de ani) le dă bătăi mari de cap oficialilor de la FCSB, în acest moment şansele să ajungă la un acord pentru a continua încă un sezon părând mai degrabă mici.

Liverpool a anunțat care va fi perioada de inactivitate a lui Mo Salah

salah deschidere

Mohamed Salah va fi indisponibil în mod normal "trei-patru săptămâni" şi nu este sigur că va putea juca în meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale 2018 din Rusia, a anunţat marţi unul dintre fizioterapeuţii clubului Liverpool, citat de AFP. Initial, Federatia egipteană de fotbal a spus că Salah, serios avariat la umăr după un contact cu Sergio Ramos în prima repriză a finalei cu Real Madrid de la Kiev, va sta numai două săptămâni. 

Eroul negativ al finalei Ligii Campionilor, ofertat din liga a treia italiană

karius

Gafeurul finalei Ligii Campionilor din acest an, Loris Karius, a primit o ofertă-surpriză după cele două greşeli de sâmbătă, de la Kiev, care au făcut diferenţa în partida dintre Real Madrid şi Liverpool, câştigată cu 3-1 de spanioli.

Exclusiv Duckadam le dă speranţe fanilor FCSB: "Jakolis revine!"

jakolis

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al FCSB, le dă speranţe fanilor. Antonio Jakolis, mijlocaşul împrumutat la Apollon, ar putea să revină. Totuşi, varianta prezentată de eroul de la Sevilla trebuie privită cu rezerve.

Exclusiv Conducerea CFR-ului, despre despărțirea de Dan Petrescu: "Nu avem ce să facem"

dan petrescu

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, după cum a anunțat Digi Sport, însă în acest moment semnele de întrebare sunt legate de destinația antrenorului român. Se vorbește mult despre o posibilă plecare în China, unde este dorit de Guizhou Hengfeng și ademenit cu un salariu de 800.000 de euro, însă conducerea campioanei Romaniei susține că "SuperDan" are mai multe oferte atractive.

Exclusiv Miriuţă, atac frontal la Bratu: "Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte". Replică acidă şi pentru un jucător

miriuta

Vasile Miriuţă, omul văzut de mulţi principalul responsabil pentru faptul că Dinamo a ajuns în play-out, a avut replici tăioase pentru Florin Bratu ş Ricardo Grigore.

Exclusiv Gabi Balint îl vede pe Edi Iordănescu la CFR Cluj şi aşteaptă investiţii masive la noua campioană

FOTBAL:CFR CLUJ

Gabi Balint crede că Edi Iordănescu ar fi o soluţie bună pentru CFR Cluj, rămasă fără antrenor după ce Dan Petrescu şi-a reziliat contractul.

"Căpitanul meu are sânge de italian!" Răspunsul lui Balotelli, după bannerul rasist al ultraşilor squadrei azzurra

super mario

Atacantul naţionalei Italiei, Mario Balotelli, a răspuns cu o ironie elegantă unui banner afişat la amicalul cu Arabia Saudită (2-1) de luni seara, care făcea referire la originea sa africană.

Exclusiv Prima reacție a FCSB-ului după plecarea lui Dan Petrescu: "Mi-ar fi convenit să rămână"

Dan Petrescu

Aşa cum Digi Sport a anunţat, Dan Petrescu este istorie pentru campioana României, CFR Cluj. În cursul zilei de marți, tehnicianul a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru o despărţire pe cale amiabilă. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, echipă care s-a luptat pentru câștigarea titlului până în ultima etapă, a vorbit despre decizia luata de "Super Dan".

Ancelotti îşi aduce portar. Cine îi ia locul lui Reina la Napoli

NAPOLI ROMA

Napoli i-a găsit înlocuitor lui Pepe Reina, care va juca la Milan din sezonul viitor.

Serena are Franţa la picioare! Ce a făcut după prima victorie de la Roland Garros. Bartoli, impresionată

serena bun

La primul meci pe zgură după doi ani, Serena Williams, învingătoare la Roland Garros în 2002, 2013 şi 2015, a reuşit o victorie cu 7-6(4), 6-4 în faţa Kristynei Pliskova. La final, sportiva din SUA a uimit asistenţa, vorbind într-o franceză impecabilă.

Două victorii şi un eşec pentru românce în ziua a treia de la Roland Garros

Ana Bogdan

Zi plină de românce marţi, la Roland Garros.

Primul transfer al verii pentru Real Madrid a fost anunțat oficial!

Rodrigo Rodrigues tranfer Real Madrid

Real Madrid a realizat primul transfer al verii. Este vorba despre un mijlocaș ofensiv de 18 ani, Rodrigo Rodrigues, de la Novorizontino. Mutarea a fost confirmată de agenția care il reprezintă pe jucătorul brazilian, NG Soccer. Rodrigues urmează să facă vizita medicală și să semneze contractul, despre care nu există informații la această oră.

Tricolorii au plecat în Austria! "Chile nu a suportat înfrângerea cu noi"

FOTBAL:ROMANIA-SUEDIA, AMICAL (27.03.2018)

Cosmin Contra pregăteşte cu atenţie debutul în Liga Natiunilor! Tricolorii au două amicale importante: joi, cu Chile şi martea viitoare, cu Finlanda, la Ploiesti. 27 de jucători au plecat astăzi, în Austria, pentru duelul cu sud-americanii.

Renunță Roma la Răzvan Marin? Transferul de ultimă oră al capitolinilor

razvan marin

AS Roma l-a transferat, luni, pe mijlocaşul Ante Corici (21 de ani), de la Dinamo Zagreb, pentru aproximativ 7 milioane de euro, iar cotidianul belgian La Derniere Heure notează că acestă mișcare ar putea să însemne faptul că italienii au renunţat la Răzvan Marin (22 de ani), de la Standard Liege, pe care l-au urmărit de-a lungul sezonului 2017-2018.

Sharapova, prima victorie după trei ani la Roland Garros

Sharapova

Rusoaica Maria Sharapova, fostul lider mondial, s-a calificat cu emoţii în turul 2 al turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o cu 6-1, 4-6, 6-3 pe olandeza Richel Hogenkamp, locul 133 WTA, care a condus cu 3-0 în setul decisiv.

"Lumea tenisului e şocată de cum s-a îmbrăcat Serena la primul meci de la Roland Garros!". Cum arată sportiva

serena3

Revenită în circuit, Serena Williams a avut o apariţie neaşteptată la Roland Garros, acolo unde a îmbrăcat la meciul din turul întâi, cu Kristyna Pliskova, un costum de "catwoman", după cum notează presa din Vest.

Ţiriac o susţine pe Halep la Roland Garros. Cât plăteşte miliardarul român pentru loja de la Paris

Halep Tiriac

Ion Ţiriac o va susţine şi în această seară pe Simona Halep la meciul de debut al liderului WTA de la Roland Garros 2018, contra lui Alison Riske.

Irina Begu s-a calificat în turul secund la Roland Garros, după un meci maraton de peste 3 ore!

Irina Begu

Irina Begu s-a calificat dramatic în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a întrecut-o pe Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), cu 6-4, 5-7, 9-7. Sportiva noastră, în vârstă de 27 ani, 41 WTA, a reuşit să încline balanţa după trei ore şi 19 minute de joc.

Real Madrid s-a decis să-l achiziționeze pe Pjanic! Câți bani oferă campioana Europei pentru bosniac

pjanic

Campioana Europei, Real Madrid, nu a renunțat la încercarea de a-l achiziționa pe bosniacul lui Juventus, Miralem Pjanic (28 de ani), și pare decisă să facă o ofertă de nerefuzat pentru campioana din Italia. 65 de milioane de euro ar fi suma pusă la bătaie de președintele Florentino Perez pentru aducerea lui Pjanic pe Bernabeu.

Deja vu pentru fanii lui Real Madrid. Poza care a surprins pe toată lumea după finala Ligii Campionilor, cu Liverpool

Real Madrid bucurie UCL 2018

Zinedine Zidane a surprins înaintea finalei Ligii Campionilor cu Liverpool, de la Kiev, după ce a trimis pe teren exact acelaşi prim 11 din finala anterioară a competiţiei, din 2017, contra lui Juventus, de la Cardiff.

L-a consolat după finala Ligii Campionilor şi vine să-l susţină la Mondial. Cum arată soţia lui Roberto Firmino

18888990_1433002246788639_4773217938838650880_n

Chiar dacă Roberto Firmino a pierdut finala UEFA Champions League, a avut cine să-l consoleze. Starul lui Liverpool este căsătorit cu Larissa Pereira din 2017, model şi fondator al unui brand de fashion.  Larissa Pereira a devenit un puternic influencer în social media din 2013, an în care l-a cunoscut pe fotbalist. Aceasta are peste 160 de mii de urmăritori pe Instagram şi postează în mod constant selfie-uri sexy, fotografii din vacanţe şi momente speciale pe care le petrece alături de soţul său.

Au bătut palma! City s-a înţeles pentru cel mai scump transfer din istoria sa! Detalii de ultimă oră

mahrez liverpoool

Presa engleză anunţă astăzi că Manchester City a bătut palma cu Leicester pentru Ryad Mahrez (27 de ani). Preţul transferului va însemna egalarea recordului pentru "cetăţeni" în privinţa celei mai scumpe mutări din istorie: 75 de milioane de euro.

Încă un indiciu către o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

ronaldo

Cristiano Ronaldo continuă să alimenteze speculaţiile referitoare la o posibilă plecare de la Real Madrid.

Impresarul lui Dan Petrescu, detalii de ultimă oră despre viitoarea destinaţie a antrenorului

petrescu

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat, Dan Petrescu este istorie pentru CFR, astăzi tehnicianul ajungând la un numitor comun cu cei din conducerea clubului pentru o despărţire pe cale amiabilă. Impresarul antrenorului a vorbit despre viitorul lui "Super Dan".

FCSB are al cincilea coeficient la tragerea la sorţi! Cum pot arăta urnele şi posibilii adversari din Europa League

fcsb copy

VIDEO Hernannstadt - CS U Craiova 0-2. Duminică, odată cu încheierea finalei Cupei României, am aflat şi traseul echipelor româneşti în sezonul viitor al cupelor europene. Astfel, România va fi reprezentată de CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova și Viitorul. 

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult