Ultimele stiri

OFICIAL: Frank Lampard își începe cariera de antrenor pe Pride Park

lampard

Frank Lampard și-a început oficial cariera de antrenor. Fostul mijlocaș al lui Chelsea a preluat-o pe Derby Couty, formație aflată în Championship.

Fostul preşedinte al Interului ar accepta schimbul anului în fotbalul italian

icardi higuain

Fostul preşedinte al Interului, Massimo Moratti, recomandă şefilor fostului său club să accepte un schimb cu rivala Juventus, în condiţiile în care campioana Italiei ar oferi şi 50 de milioane de euro, pe lângă Gonzalo Higuain, pentru Mauro Icardi.

Real Madrid şi-a ales portarul pentru sezonul viitor

MALAGA 16/17 REAL MADRID 16/17 CAMPEON DE LIGA 16/17

După încheierea sezonului 2017-2018, Real Madrid a început să-şi pregătească lista de achiziţii. Alisson Becker, portarul momentului în Europa ar fi curtat de mai multe cluburi importante. Zilele trecute s-a zvonit faptul că şi câştigătoarea Champions League ar fi interesată de serviciile brazilianului, iar Cafu a declarat că mutarea ar ca şi rezolvată. Cu toate acestea, Zinedine Zidane a ţinut să clarifice situaţia.

În ce ţară se gândeşte să se mute Simona Halep şi care e cel mai mare sacrificiu făcut în carieră

simo

Simona Halep Roland Garros // Simona Halep a câştigat meciul cu Alison Riske, din primul tur de la Roland Garros, iar azi o va întâlni, în runda a doua, pe Taylor Townsend (22 de ani, locul 72 WTA), într-un meci care va începe în jurul orei 16:00.

Exclusiv "Vasi" e trup și suflet pentru culori. Noi detalii despre patronul de la FCSB

geambazi

De câteva săptămâni, Gigi Becali anunță că reprezintă un punct de vedere neoficial la FCSB, el cedându-i clubul nepotului său, Vasile Geambazi o ipoteză pe care, evident, nimeni nu o crede. Nepotul lui Becali este însă mult mai implicat în viața echipei decât se așteaptă lumea, a dezvăluit Massimo Pedrazzini.

Neymar: "Eu sunt cel care decide ce fac în carieră, nu tatăl meu"

FRANCE SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE

O eventuală plecare a lui Neymar la Real Madrid este discutată intens în presa internațională de câteva luni bune. După ce s-a scris că tatăl brazilianului este cel care va lua decizia finală, jucătorul lui PSG a reacționat în presa din țara natală.

Ţinta surprinzătoare a lui Manchester United pentru sezonul viitor

Arnautovic Man United

Marko Arnautovic este una dintre ţintele-surpriză ale verii pentru Manchester United.

Exclusiv Refuzul lui Edward Iordănescu a creat agitaţie la CFR Cluj. Gâlcă, numele surpriză de pe lista ardelenilor

galca-1

S-au vehiculat mai multe nume pentru banca tehnică a celor de la CFR Cluj după ce nu mai există vreo îndoială că Dan Petrescu va pleca la Guizhou Hengfeng, în China. Chiar dacă s-a vorbit despre Victor Piţurcă, Marius Şumudică şi Ladislau Boloni la club era aproape sigur că Edward Iordănescu este alesul. Modul în care au evoluat lucrurile, declaraţiile date de cei implicaţi, totul conducea către această mutare.

Remember CM 1950 Brazilia. Singurul turneu la care nu s-a disputat o finală

cm 1950

Cupa Mondială de fotbal, inaugurată în anul 1930 la Montevideo, a fost întreruptă timp de 12 ani din cauza celui de-al Doilea Război Mondial şi s-a reluat în 1950. Gazda celei de-a patra ediţii a fost Brazilia, aleasă drept ţară organizatoare de către FIFA în anul 1946, la congresul de la Luxemburg.

Liga 1 va avea un jucător la Mondialul din Rusia

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1

Portarul dinamovist Jaime Penedo va fi singurul reprezentant al Ligii 1 la Cupa Mondială din vară, din Rusia.

Momentul adevărului. UEFA dă verdictul PSG-ului pe 8 iunie

Nasser Al Khelaifi

Paris Saint Germain mai are de aşteptat o săptămână pentru a-şi face strategia de transferuri pentru sezonul viitor.

Xavi nu și-a menajat deloc fosta echipă: "Barcelona a adormit. Toate s-au așezat perfect pentru Real"

Xavi

Barcelona a câștigat campionatul și Cupa Spaniei în acest sezon, dar anul competițional pare unul ratat pentru gruparea de pe Camp Nou, care a fost eliminată pentru al treilea an la rând în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Eșcul catalnilor în fața Romei nu i-a picat deloc bine lui Xavi Hernandez. De patru ori câștigător al Ligii Campionilor cu gruparea blaugrana, mijlocașul nu s-a ferit să-și critice fosta echipă.

Ce răsturnare! Ronaldo e dorit insistent de PSG, dar mama sa îl trimite la altă echipă

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a dat de înţeles că în vară ar putea pleca de la Real Madrid, iar interesul lui PSG pentru atacantul portughez este deja binecunoscut.  Un cuvânt important în privinţa viitoarei destinaţii a fotbalistului ar putea avea mama fotbalistului, Dolores Aveiro, care ar prefera ca fiul său să revină la Manchester United.

Exclusiv ”Mulți spun că e prost de gură!” Bratu, avertizat în privinţa lui Nistor

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VOLUNTARI, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (23.05.2018)

Florin Bratu (38 de ani) este foarte mulțumit de modul în care a colaborat cu jucătorii săi și este convins că Dinamo va avea forța în sezonul viitor pentru a se bate la play-off.

Foto Barcelona pregătește prima mutare a verii. Transferul anunțat de presa catalană pe prima pagină

de jong

Barcelona a pus ochii de ceva vreme pe unul dintre cei mai promiţători fotbalişti olandezi ai momentului, Frenkie de Jong și există șanse mari ca jucătorul lui Ajax să ajungă pe Camp Nou în viitoarea perioadă de mercato.

Fiscul spaniol a refuzat pactul propus de Cristiano Ronaldo. Vrea o sumă dublă celei propuse de portughez

ronaldo

Fiscul spaniol a refuzat pactul propus de Cristiano Ronaldo, care s-a oferit să achite 14 milioane de euro pentru a scăpa de acuzaţiile de evaziune fiscală şi de o pedeapsă cu închisoarea mai mare de doi ani.

Video Exclusiv Greșeala lui Talpan, bucuria lui Becali. Motivul pentru care UEFA nu va lua în calcul ultimul demers

Talpan Becali

În ciuda succeselor repetate pe care le-a avut în instanță ca jurist al Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan a demonstrat că nu stă prea bine atunci când e vorba de regulamentele sportive internaționale. Mai exact, cu privire la coeficientul realizat de UEFA pentru fiecare club și pe care în mod eronat îl consideră întocmit pentru FCSB pe baza performanțelor istorice ale Stelei, precum câștigarea Cupei Campionilor Europeni și Supercupei Europei, în 1986.

Video Bratu a răspuns după atacul lui Miriuță. "Mai are puțin, să văd ce mai inventează atunci despre mine"

miriuta bratu

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, i-a dat o replică predecesorului său, Vasile Miriuță, care l-a atacat zilele trecute și a făcut referire la faptul că "Bratone" este secund în acte la formația alb-roșie, pentru că nu posedă încă licența Pro, singura care i-ar permite un rol de principal în Liga 1.

Video România, ca acasă în Austria. Tricolorii, asaltați de fani înaintea amicalului cu Chile

colaj romania

Tricolorii au fost așteptați de câteva sute de români în Austria, înaintea amicalului cu Chile. La Graz, cei mai solicitați oameni din lotul lui Cosmin Contra pentru poze și autografe au fost Benzar, Chipciu și Stanciu

Ignorat de Contra, lăudat de LPF! Ianis Hagi, desemnat jucătorul play-off-ului

contraianis colaj

Oficialii LPF au întocmit cel mai bun 11 din Liga 1 la finalul play-off-ului. Astfel, în echipa ideală a campionatului recent încheiat noua campioană, CFR Cluj, și-a tăiat partea leului, cu cinci reprezentanți

Dreptate pentru Salah. Fanii au mers la ambasadă

accidentare salah

Zeci de fani s-au prezentat în fața ambasadei Spaniei din Egipt, acolo unde au manifestat, supărați după ce Sergio Ramos l-a accidentat pe atacantul lui Liverpool, Mohamed Salah, în finala Champions League

John Terry, pus pe liber de Aston Villa: "A jucat rolul unui căpitan adevărat"

john terry villa

John Terry se desparte de Aston Villa după doar un an. Anunțul a fost făcut chiar de club, care a postat și un comunicat în acest sens

Video Viitorul lui Alisson s-a decis: "Da, va merge acolo, sigur"

Portarul Romei, Alisson Becker, pare să se îndrepte spre Real Madrid. Cel puțin așa spune Cafu, care pune capăt speculațiilor și dă ca sigură trecerea compatriotului său în tabăra proaspetei campioane a Europei

Exclusiv ”Ne băteam între noi la Săftica!” Momentul delicat din mandatul lui Bratu la Dinamo

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CONCORDIA CHIAJNA, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (7.04.2018)

Dinamo va termina play-out-ul pe primul loc, indiferent de rezultatul ultimului meci, cu Sepsi, care se va juca vineri, 1 iunie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Florin Bratu (38 de ani)

Rapid și Steaua nu știu unde joacă derby-ul decisiv pentru promovare. Când vine decizia AMFB

rapid steaua arena nationala

VIDEO Steaua - FC Tricolor 6-0. Cu 4 zile înainte de meciul Rapid - Steaua, care va fi decisiv pentru desemnarea câștigătoarei play-off-ului pentru promovare din Liga 4, Asociația Municipală de Fotbal București nu știe locul de desfășurare. Chiar dacă se anunțase, inițial, că se va juca pe Arena Națională, lucrurile nu mai sunt atât de sigure și nici măcar echipele nu știu la ce să se aștepte. Alternativa este tot stadionul Giulești, variantă care nu este agreată de steliști.

Video Rapid - Dinamo 4-0, în derby-ul Ligii 4. Giuleștenii și-au umilit adversarii. A marcat și Pancu

captura gol rapid dinamo

Derby în play-off-ul Ligii a 4-a. Favorită la promovare, Rapid are meci crucial în Giuleşti, cu Dinamo. Daniel Niculae şi compania au şase puncte, cu patru mai mult decât rivalii. Jucătorii lui Constantin Schumacher au nevoie de cel puţin o remiză pentru a-i scoate din cărţile calificării pe adversari.

Video "U" BT Cluj - Steaua 72-76. Roș-albaștrii sunt în finala Ligii Naționale

captura baschet cluj steaua

Steaua merge în finala Ligii Naţionale de Baschet Masculin după ce a învins-o pe campioana en-titre, Universitatea Cluj. Roş-albaştrii se vor lupta pentru trofeu cu CSM Oradea

Nemec a recunoscut oferta de la FCSB! Ce a decis atacantul slovac

adam nemec

Adam Nemec (32 de ani) și-a încheiat deja conturile cu Dinamo, astfel că poate semna cu orice club dorește. Atacantul slovac a recunoscut că are pe masă o ofertă din partea celor de la FCSB, dar și că nu are de gând să o accepte.

Foto Real Madrid își umple conturile după triumful din Champions League. Suma uriașă încasată de madrileni

Real Madrid

Performanța de excepție a lui Real Madrid din Champions League a fost răsplătită pe măsură. Madrilenii și-au umplut pușculița după ce și-au adjudecat cel de-al 13-lea trofeu din istoria lor în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, un record greu de egalat

”Se poate întâmpla ceva mai rău ca în Colectiv!” Noul război declanșat de Talpan

csa steaua academia rapid

Conducerea AMFB a decis ca primele două etape din play-off să se dispute pe stadionul Giulești ”Valentin Stănescu”. Demersul celor care conduc Liga 4 l-a nemulțumit profund pe Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 11:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult