Ultimele stiri

Sharapova, despre ţinuta Serenei Williams de la Roland Garros: "Da, ador asta"

serena masha

Maria Sharapova a vorbit despre îmbrăcămintea pentru care Serena Williams a fost comparată cu Black Panther sau Catwoman. Aceasta s-a arătat plăcut surprinsă după controversata ţinută a americancei. "Am fost un pic surprinsă de apariţia Serenei. Nike face o treabă foarte bună şi cred că e un lucru de apreciat să-ţi arăţi individualismul şi faptul că eşti diferit. Da, ador asta", a declarat Maria Sharapova.

Prima reacţie a Simonei, după revenirea spectaculoasă: "Mereu sunt emoţionată aici!"

simona riske

Liderul tenisului feminin mondial, Simona Halep, s-a calificat azi în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, după o victorie în trei seturi în faţa americancei Alison Riske, 2-6, 6-1, 6-1.

Halep Roland Garros // Halep - Riske 2-6, 6-1, 6-1. Revenire senzaţională a Simonei, care e în turul 2 la Paris

Simona Halep bun

Simona Halep debutează la ediţia din acest an a Roland Garros-ului cu un meci contra americancei Alison Riske.

Dua Lipa a reacţionat imediat, după ce presa a scris că a avut o aventură cu Asensio

asensio dua lipa

Dua Lipa a revenit cu replică pentru speculaţiile care au apărut în presă, în legătură cu o presupusă aventură pe care ar fi avut-o la Kiev, cu jucătorul lui Real Madrid, Marco Asensio. Cântăreaţa a dezminţit informaţiile publicate de CNN Turk şi de spaniolii de la El Periodico. 

Revenire de senzaţie pentru Simona! Şi-a spulberat adversara în setul doi

simo bun

Evoluţie de senzaţie a Simonei Halep în cel de-al doilea set al partidei cu Alison Riske, din primul tur de la Roland Garros. După ce a pierdut prima manşă cu 2-6, sportiva noastră a reuşit să se motiveze extraordinar şi şi-a spulberat pur şi simplu adversara. 

Simona nu a mai rezistat. Ce a făcut când scorul a devenit umilitor

Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep, a debutat la această ediţie de la Roland Garros azi, împotriva sportivei din SUA Alison Riske, locul 83 WTA. Primul set a fost unul aproape fără istoric, iar sportiva noastră a părut că nu se regăseşte: a comis multe erori neforţate, iar serviciul nu i-a funcţionat cum trebuie.

"El este şeful, dar poate lua şi o decizie greşită!" Continuă telenovela Neymar

neymar

De câteva luni de zile se discută despre o eventuală plecare a lui Neymar la Real Madrid. În ciuda zvonurilor, Thiago Motta, coleg cu Neymar la PSG crede că atacantul nu va lăsa Parc des Princes pentru Santiago Bernabeu. 

Neymar s-a antrenat cu zâmbetul pe buze, dar încă nu este apt 100%

neymar 3

Neymar şi naţionala Braziliei au efectuat ieri două şedinţe de pregătire pe terenul celor de la Tottenham Hotspur, din Londra, în vederea primului lor meci amical de pregătire pentru Cupa Mondială din Rusia (14 iunie - 15 iulie), programat duminică, la Liverpool, cu Croaţia.

Cum o ajută pe Serena Williams ţinuta care a stârnit controverse în lumea tenisului

serena

Revenită în circuit, Serena Williams a avut o apariţie neaşteptată la Roland Garros, acolo unde a îmbrăcat la meciul din turul întâi, cu Kristyna Pliskova, un costum de "catwoman", care a stârnit multe controverse.

Posibila vânzare a stadionului Wembley "nu e o trădare". "Nu e un act disperat"

wembley

Intenţia de a vinde stadionul Wembley, din Londra, nu constituie "o trădare", a afirmat, marţi, directorul general al Federaţiei engleze de fotbal (FA), Martin Glenn.

Roland Garros: Victorie superbă pentru Buzărnescu. Capăt de drum pentru Dulgheru

collage buzarnescu

Trei românce vor juca miercuri pe tabloul de simplu, în a patra zi de la Roland Garros.

38 de milioane de euro pentru primul transfer al verii la Barça

lenglet_1

FC Barcelona plănuieşte ca în această vară să-şi întărească cel mai vulnerabil compartiment, cel defensiv. Una dintre priorităţile catalanilor pe lista de transferuri este fundaşul francez Clement Lenglet, de la Sevilla.  Clubul catalan ar fi dispus să ofere 38 de milioane de euro pentru fundaşul central în vârstă de 22 de ani.

Un nou membru în staff-ul echipei naționale

stamatescu

Medicul Claudiu Stamatescu este noul medic al primei reprezentative de fotbal a României, pregătită de Cosmin Contra, în locul lui Laurenţiu Oproiu, informează site-ul oficial al FRF.

Exclusiv Un UEFAntastic îi critică pe jucătorii de la FCSB: "Ar fi trebuit să facă dublu pentru a câştiga titlul"

FCSB

FCSB a pierdut pentru al treilea an consecutiv titlul în Liga 1. După Astra şi Viitorul, a venit rândul celor de la CFR să câştige lupta la campionat cu echipa lui Nicolae Dică. Sorin Ghionea, fostul jucător al Stelei, consideră că jucătorii sunt principalii vinovaţi pentru acest nou eşec.

Tyson Fury revine în ring. Ameninţări pentru Anthony Joshua şi Deontay Wilder

fury

Nici nu a apucat să se bată cu Sefer Seferi - meci programat pe 9 iunie, că Tyson Fury deja îşi face planuri pentru eventuale confruntări cu Anthony Joshua şi Deontay Wilder, campioni la categoria grea. 

Anunţul zilei în Italia! Buffon a acceptat oferta de la PSG. Salariu de nerefuzat

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon a acceptat oferta de la PSG. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de italienii de la Corriere dello Sport. Veteranul de 40 de ani a fost convins de campioana Franţei cu un salariu uriaş.

Argentina şi-a făcut încălzirea pentru Mondial. Victorie la scor cu Haiti

mesi argentina

Argentina şi-a făcut încălzirea pentru Mondialul din Rusia azi noapte, cu Haiti. Trupa lui Messi a defilat şi a învins cu un categoric 4-0.

Lovitură de proporţii! AS oferă detaliile transferului verii: Ronaldo, la PSG!

cristi

Cristiano Ronaldo (33 de ani) i-a pus pe jar pe fanii Realului, după finala UEFA Champions League, de la Kiev, câştigată cu 3-1 în faţa lui Liverpool. "În zilele următoare voi oferi un răspuns tuturor fanilor mei. Oricum, a fost foarte plăcut pentru mine să joc pentru Real Madrid", a spus starul portughez după al treilea triumf consecutiv al lui Real în Liga Campionilor.

Exclusiv "Are anumite probleme!". Dezvăluirea făcută de Mirel Rădoi despre ultimul transfer al lui Becali

Mirel Radoi

Kamer Qaka este unul dintre cele două transferuri făcute deja de Gigi Becali, alături de Olimpiu Moruţan.

Carmen Dan a oferit ultimele detalii despre noul stadion Dinamo

dinamo

Război Barcelona - Real pe piaţa transferurilor. "Va face o ofertă superioară"

Miralem Pjanic

După finalul sezonului în cele mai importante campionate europene, a început lupta pe piaţa transferurilor.

Cornel Dinu a fost internat azi noapte la Spitalul Floreasca

cornel dinu

Cornel Dinu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo şi al naţionalei României, a fost internat la Spitalul Florească din cauza unor probleme respiratorii. "Procuroru'" a intrat în direct la emisiunea Digi Sport Matinal şi totul părea în regulă, însă pe parcursul zilei nu s-a simţit foarte bine şi medicii au luat hotărârea să-l interneze pentru a fi permanent sub observaţie medicală.

"Mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată!". Kristyna Pliskova, replică acidă pentru Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams a înregistrat primul succes la un turneu de Grand Slam, după revenire.

Exclusiv Revenire spectaculoasă la FCSB!? Becali a făcut lumină: anunţ de ultimă oră

jakolis

Helmuth Duckadam a surprins în cadrul emisiunii Fotbal Club, de marţi. "Eroul de la Sevilla" a dezvăluit că Jakolis e posibil să se întoarcă sub comanda lui Dică, lucru care trebuia privit cu rezerve, în condiţiile în care Apollon avea opţiune definitivă de cumpărare. Gigi Becali a risipit misterul: chiar dacă ciprioţii doresc să activeze clauza, croatul nu îşi doreşte să continue.

Man. United, aproape de primul transfer al verii

Dalot

Manchester United îşi întăreşte defensiva cu unul dintre cei mai promiţători apărători portughezi ai momentului.

Exclusiv Trei transferuri, obiectivul FCSB în această vară! Budescu a fost iertat, dar are o mare problemă

Gigi Becali

După trei titluri ratate la rând, FCSB pregăteşte o nouă campanie de achiziţii. Aceasta va fi la preţ redus, însă, două fiind motivele: ratarea campionatului şi, implicit, şansele reduse de a juca în Europa şi faptul că lotul este unul destul de puternic.

A jucat la echipe mari, dar acum e de nerecunoscut. Şi Messi a avut probleme să îşi dea seama cine e

Messi CD

Dani Osvaldo, fost coleg cu Adi Mutu la Fiorentina, s-a retras de doi ani pentru a se concentra pe o cariera muzicală. Fostul atacant de la Juventus, Roma și Inter, acum în vârstă de 32 de ani, are un look complet schimbat față de perioada în care juca. Osvaldo l-a lăsat mască până și pe Messi cu look-ul său. Italianul l-a vizitat pe decarul "pumelor" în cantonamentul Argentinei pentru a-i face cadou ultimul său CD, pe care l-a oferit și selecționerului Jorge Sampaoli.

Cu cine va juca Halep, dacă se califică în turul secund la Paris. A fost interzisă la US Open din cauza greutății

Taylor Townsend

Video CS Dinamo a sărbătorit 70 de ani de la înfiinţare la Opera Naţională

Dinamo Opera2

Clubul Sportiv Dinamo a sărbătorit 70 de ani de la înfiinţare în cadrul unei gale organizate la Opera Naţională Bucureşti, la care au participat şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Marco Trungelliti, eroul zilei la Roland Garros! Cum a făcut 1000 de km în 10 ore pentru a juca la Paris

marco1

Un jucător argentinian a avut parte de experienţa vieţii la Roland Garros! Aflat la Barcelona, Marco Trungelliti a pornit cu maşina într-o cursă contra cronometru pentru a juca în primul tur la openul Franţei. Nu a plecat singur, ci însoţit de prieteni şi de bunica sa în vârstă de 89 de ani.

  • 18:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:15 Etapa 7 Superliga: Politehnica Iasi-UTA Arad
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:15 Etapa 7 Superliga: Politehnica Iasi-UTA Arad
  • 20:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 21:45 LIVE Fotbal Club
  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult