Ultimele stiri

Liverpool nu l-a uitat pe Coutinho. Gestul "cormoranilor" înaintea finalei Ligii Campionilor

Coutinho

Philippe Coutinho va primi o medalie de campion în cazul în care Liverpool va câştiga Liga Campionilor, după finala cu Real Madrid.

Halep: "Turneul e complet". Pentru prima oară din 2016, Serena, Sharapova şi Azarenka participă la acelaşi Grand Slam

Sharapova azarenka williams

Simona Halep are o misiune infernală la Roland Garros. Pentru prima oară din 2016, Serena Williams, Maria Sharapova şi Victoria Azarenka participă toate trei la acelaşi turneu de Grand Slam.

Ronaldo, aroganță la adresa Barcelonei. ”Și ei vor asta, dar nu este același lucru!”

Cristiano Ronaldo Messi

Cristiano Ronaldo (33 de ani) este gata pentru finala Ligii Campionilor, pe care Real o va disputa mâine, sâmbătă, 26 mai, la Kiev, contra lui Liverpool, dar până atunci starul portughez a vorbit despre presiunea la care sunt supuși el și colegii săi.

Remember CM 1938 Franţa. Italia şi-a apărat titlul mondial

Italia CM 1938

A treia ediţie a Cupei Mondiale s-a disputat în Franţa, între 4 şi 19 iunie 1938, reprezentativa României participând pentru a treia oară la rând.

Higuain, OUT de la Juve? Bianconerii i-au stabilit deja preţul

Higuain

Juventus este gata să-l vândă pe Gonzalo Higuain în această vară, conform La Repubblica. Atacantul ar putea părăsi echipa din Torino dacă Chelsea, principala favorită să-i obțină semnătura vor plăti 55 de milioane de euro. Transferul ar avea șanse mari să se concretizeze, asta în condițiile în care Maurizio Sarri l-ar înlocui pe Antonio Conte la londonezi.

Video Mihaela Buzărnescu, învinsă în semifinale la Strasbourg după ce a fost la două puncte de victorie

buzarnescu captura

Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Dominika Cibulkova (Slovacia), vineri, în semifinalele turneului WTA de la Strasbourg (Franţa), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Răzvan Lucescu, atac dur la Torje și la contestatarii lui Daum ”Oameni de nimic, nu au caracter!”

razvan daum torje

Răzvan Lucescu (49 de ani), tehnicianul celor de la PAOK Salonic, a lansat un atac extrem de dur la adresa fotbaliștilor echipei naționale a României, care l-au contestat pe Christoph Daum.

Programul ultimei etape a play-out-ului Ligii 1. Trei meciuri la aceeaşi oră

sepsi - dinamo

LPF a anunţat programul ultimei etape a play-out-ului Ligii 1, care va avea loc săptămâna viitoare, în direct la Digi Sport.

Ce sancţiuni a primit Ilie Năstase după ce s-a ales cu două dosare penale

Şeful Poliţiei Rutiere, Victor Gîlceavă, a comentat într-o conferinţă de presă cazul lui Ilie Năstase, care s-a ales cu două dosare penale în interval de numai câteva ore.

Undă verde pentru extinderea complexului de la Roland Garros. Cât vor costa lucrările

Roland Garros

Un tribunal francez a oferit un nou impuls extinderii arenelor pariziene şi facilităţilor de la Roland Garros, gazda celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ratează Roland Garros? Sorana s-a accidentat şi a abandonat în sferturile de finală de la Nurnberg

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea s-a accidentat în meciul din sferturile de finală de la Nurnberg cu Alison Riske. Ocupanta locului 45 WTA a simţit dureri la coapsa stângă, când scorul era 6-2, 4-4 pentru româncă.

Neymar trage tare pentru Mondial! Ultimele detalii din cantonamentul Braziliei

neymar-3

Neymar a participat joi la primul antrenament colectiv cu balonul alături de echipa națională de fotbal a Braziliei, în ciuda unei uşoare jene datorată lungii perioade de indisponibilitate. Selecţionerul Tite l-a introdus printre titularii care se pregătesc pentru Cupa Mondială 2018, informează AFP. 

Video "Generaţia de Aur", din nou în iarbă pentru Gala "Uniţi pentru Neşu"

Gheorghe Hagi

"Generaţia de Aur" s-a reunit înainte de Mondial în scop caritabil - Lupescu, Gică Popescu, Prunea şi Gâlcă s-au antrenat ca pe vremuri pentru a face faţă UEFAntasticilor Stelei şi prietenilor lui Mihai Neşu.

Roma, în negocieri cu o rivală din Serie A pentru transferul lui Nainggolan

nainggolan

Inter Milano a început negocierile cu AS Roma pentru transferul lui Radja Nainggolan și mijlocașul lui Cagliari, Nicolo Barella, jucători reprezentați de către același agent, Alessandro Beltrami, care deja s-a întâlnit cu directorul lui Inter, Piero Ausilio.

Unul dintre rarele momente în care Simona Halep a vorbit despre operaţia de micşorare a sânilor

Simona Halep2

Simona Halep a oferit una dintre rarele declaraţii legate de operaţia de micşorare a sânilor. Sportiva de 26 de ani a suferit intervenţia chirurgicală în 2009. Atunci, ea se afla pe locul 263 WTA. Între timp, a ajuns cea mai bună jucătoare a lumii.

”Bătrânul” Giulești își ia adio de la fani! Play-off-ul Ligii 4 începe azi la Digi Sport

capt schumacher rapid

Conducerea Asociației Municipale Fotbal București (AMFB), sub oblăduirea căreia se desfășoară meciurile din Liga 4, a decis ca primele două etape din faza play-off-ului să se dispute pe Stadionul ”Valentin Stănescu”-Rapid. Va fi ultimul eveniment major care va fi găzduit de ”Bătrânul” Giulești, înainte ca acesta să fie reconstruit în vederea lui Euro 2020. 

FCSB, la un pas de faliment! Decizia de vineri a Tribunalului București, legată de cele 37 milioane de euro

becali talpan proces fcsb steaua

Magistrații de la Tribunalul București ar fi decis, în ședința de vineri, 25 mai, că Gigi Becali, finanțatorul FCSB, trebuie să plătească despăgubiri celor de la CSA Steaua pentru o perioadă de 10 ani și nu pentru trei, așa cum au cerut avocații omului de afaceri.

Ronaldo, declarații superbe pentru Salah înainte de finala UCL. "Îi iubesc. Arată ca Messi"

salah liverpool

Brazilianul Ronaldo, fost Balon de Aur (1996, 1997, 2002) și de două ori campion mondial cu naționala Braziliei (1994, 2002) și-a manifestat aprecierea pentru noua senzație a fotbalului mondial, Mohamed Salah. Acesta a declarat înainte de finala UEFA Champions League, într-o publicație din țara natală că îl iubește pe Salah și l-a comparat pe egiptean cu Lionel Messi.

Exclusiv ”Bă, te-am văzut pe monitor!” Cum vrea Becali să instaureze disciplina în lotul FCSB

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Video Năstase, reţinut din nou! S-a suit pe scuter şi a trecut pe roşu. Două dosare penale într-o singură zi. Imaginile

ilie nastase politie colaj

Continuă scandalul care îl are în prim-plan pe Ilie Năstase. Fostul mare tenismen a fost din nou reţinut de Poliţie. Acesta a încercat să plece pe scuter de la Spitalul Floreasca, dar oamenii legii l-au oprit, el având permisul reţinut, după ce a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, în această dimineaţă.

Video KO-uri devastatoare la Colosseum Tournament

Colosseum Tournament

Colloseum Tournament - Titans , ediţia şaptea, a fost un festival de knock-out-uri, unde nu doar campioana Cristiana "Mongol" Stancu a ieşit la rampă.

Video Rapid - Tricolor 4-0. Succes categoric al giuleştenilor la debutul în play-off

bucurie rapid

Prima etapă din play-off-ul pentru promovarea în Liga 3 le-a adus celor de la Academia Rapid un adversar nu foarte redutabil, este vorba de FC Tricolor. Partida, care se va disputa pe stadionul Giulești

Probleme înainte de finala UCL: peste 1.000 de fani ai lui Liverpool, lăsați fără curse spre Kiev

Liverpool fani politie4

În jur de 1000 de suporteri ai lui Liverpool, pregătiți să plece în capitala Ucrainei pentru a-și susține echipa favorită în finala UEFA Champions League, au aflat că zborurile le-au fost anulate.

"Nu aş putea să o subestimez". O mare campioană o încurajează pe Simona Halep, înainte de Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep şi-a aflat deja adversara din primul tur de la Roland Garros, acolo unde ţinteşte câştigarea primului titlu de Grand Slam al carierei. Mary Pierce, fosta mare campioană, susţine că sportiva de 26 de ani va adjudeca un trofeu major. "Simo" a pierdut deja 3 finale, două la Paris (2014 şi 2017) şi una la Australian Open (2018).

Se face! Florin Andone ajunge în Premier League. Cât costă transferul atacantului

andone

Florin Andone va pleca din Spania. După ce a retrogradat cu Deportivo La Coruna, atacantul va juca la o echipă din Premier League. Brighton & Hove Albion, care a încheiat pe locul 15 în Anglia în acest sezon, îl va cumpăra pe internaționalul român. Atacantul și-a dat deja acordul pentru mutare și mâine va semna contractul, notează Sport.ro.

Alexa: "Rapid e acolo unde vin suporterii". Play-off-ul pentru liga a treia începe azi, la Digi Sport 1

Rapid

Foştii rapidişti le ţin pumnii giuleştenilor în tentativa de a ajunge în liga a treia. Rapid joacă primul meci din play-off-ul de promovare în baraj, astăzi, în Giuleşti, contra lui AS Tricolor, în direct la Digi Sport 1, de la 18:30.

Exclusiv ”Ia ridică mâinile sus? L-am controlat la buzunare!” Abang i-a cerut bani lui Becali pentru concediu

becali abang

Dorința de a-l aduce pe Anatole Abang (21 de ani) la FCSB i-a trecut repede lui Gigi Becali (59 de ani). Finanțatorul roș-albaștrilor a spus cum a procedat pentru a-l determina pe camerunez să fie el cel care refuză propunerea, dar a povestit și un episod care l-a amuzat.

Ofertă uriaşă pentru starul Realului! Are clauză de reziliere de 700 de milioane de euro

asensio-1

Florentino Perez nu vrea să-l cedeze pe Marco Asensio. Horacio Gaggioli, agentul fotbalistului a declarat joi că Real Madrid a refuzat două oferte uriașe pentru spaniol. 

”N-am fost umilit așa niciodată! Cătușele mi-au făcut rană!” Prima reacție a lui Ilie Năstase

ilie nastase

Ilie Năstase a oferit primele declarații după incidentul pe care l-a avut cu polițiștii în dimineața zilei de vineri, 25 mai. Fostul mare tenismen a spus că s-a simțit umilit și că nu era cazul să fie încătușat.

"Aveau pistoale la ei. Copilul m-a întrebat dacă ne vor răni!". Ronaldo a povestit chinurile prin care a trecut

ronaldo

Anul trecut, agenții Taxelor Vamale au făcut o vizită pe un iaht închiriat de Cristiano Ronaldo, care se afla în vacanță cu familia și prietenii în Formentera. Agenții înarmați au descins timp de o oră și jumătate, după ce Ronaldo tocmai luase masa pe insulă. Portughezul a povestit la un an de zile despre cum s-a petrecut acest eveniment și a afirmat faptul că a fost afectat în urma descinderii, asta în primul rând pentru că fiul său a fost martor.

  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 7 Superliga: FCSB-Farul Constanta
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult