Ultimele stiri

Video Stan, autorul golului superb al lui Dinamo: "Nu e o surpriză". Motivul pentru care s-a transferat de la AFC Rapid

gol catalin stan

Video Crește suspansul în semifinalele Ligii Naționale. Steaua și Oradea, învingătoarele zilei

colaj baschet

Steaua și CSM Oradea au fost învingătoarele zile în meciurile disputate azi, ÎN DIRECT la Digi Sport, în duelurile din semifinalele Ligii Naționale de baschet.

Exclusiv Lovitură după lovitură pentru Becali! A mai pierdut un jucător anunțat ca și luat. Nu-i putea plăti salariul imens

Florentin Matei

FCSB a renunțat la Anatole Abang și, o zi mai târziu, a mai ratat un transfer anunțat ca și făcut de patronul Gigi Becali. Vineri, Florentin Matei a semnat contractul cu o echipă din străinătate.

Video Deja-vu în Giulești, de această dată fără Rapid! Probleme cu nocturna la derby-ul Steaua - Dinamo

ddaxa

Problemele instalației de nocturnă de la stadionul Giulești, întâlnite de mai multe ori la meciurile Rapidului din trecut, nu apar, însă, doar la partidele alb-vișiniilor. S-au confruntat cu aceste neplăceri și Steaua și Dinamo, la meciul direct pe care l-au jucat vineri seară în play-off-ul Ligii 4.

CSM Digi Oradea - Steaua 4-8. Roș-albaștrii au câștigat titlul în Superliga Națională pentru al treilea an la rând

steaua oradea polo

CSA Steaua Stirom Bucureşti a câştigat un nou titlu de campioană naţională la polo pe apă, vineri, după ce a trecut de vicecampioana CSM Digi Oradea cu scorul de 8-4 (0-1, 3-0, 2-2, 3-1), în meciul al treilea al finalei Superligii Naţionale, în Bazinul Olimpic ''Ioan Alexandrescu'' din Oradea.

Video Nebunie la antrenamentul Craiovei. Spectacol cu fumigene și torțe înainte de finala Cupei României

fani olteni

Fanii lui CS U Craiova au făcut spectacol la ultimul antrenament al favoriţilor. Au aprins torţe şi au cântat în aşteptarea finalei Cupei României. Meciul de pe Arena Naţională va fi transmis duminică, de la ora 21:00, de Digi Sport 1 și va fi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal de la Roland Garros după o revenire de senzație

dulgheru

Numărul jucătoarelor române de tenis ajunse pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, a ajuns la şase, după ce Alexandra Dulgheru a câştigat vineri în ultima rundă a calificărilor.

Video Câțiva rapidiști au rămas la meciul Steaua - Dinamo. Unii dintre ei nu s-au putut abține

Rapidisti la Steaua - Dinamo

VIDEO Steaua - Dinamo. Stadionul Giulești - Valentin Stănescu a fost ales ca loc de desfășurare pentru play-off-ul Ligii 4 din România, unde alături de Rapid mai participă Steaua, Dinamo și FC Tricolor, ca la "cuplajele" din anii '80, de pe fostul Stadion Național. Pentru scurt timp, cele 3 rivale bucureștene s-au aflat în același timp pe arena de lângă Podul Grant, iar câțiva rapidiști au rămas și la a doua partidă a zilei.

Video&Foto Ronaldo joacă în Liga 4! Imaginea zilei vine din Giulești, de la Rapid - Tricolor

pristolian

VIDEO Rapid - Tricolor 4-0. Gabriel Pristolian, unul dintre cei 3 frați care joacă la FC Tricolor, a oferit imaginea zilei, la meciul cu Rapid, primul din play-off-ul din Liga 4. Numărul 11 al echipei antrenate de Marian Pâcleșan a apărut cu o tunsoare pe care marele Ronaldo a făcut-o celebră, la finala Cupei Mondiale din 2002.

Video Steaua - Dinamo 1-1. Roș-albaștrii s-au dus la 3 puncte în spatele Rapidului

steaua dinamo1

Lupta pentru promovarea în Liga 3 se dă ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Academia Rapid, CSA Steaua, CS Dinamo și FC Tricolor sunt cele 4 echipe din play-off-ul Ligii 4 care se duelează pentru locul care va duce la ”barajul” final pentru accederea în al treilea eșalon.

O nouă coregrafie de excepţie pregătită de fanii Petrolului la sărbătoarea promovării în Liga 2

FOTBAL:PETROLUL-DENTAS TARTARESTI,

Suporterii Petrolului pregătesc o nouă coregrafie de excepţie cu ocazia ultimului meci al sezonului, cu SC Popeşti-Leordeni.

Rămași fără cazare la finala Ligii Campionilor, doi fani au fost găzduiți de un ministru ucrainean

yuri si fanii

Când Julie Pierson şi prietenul său Jorge Ramirez, suporteri ai echipei de fotbal Real Madrid, au aflat că le-a fost anulată rezervarea unui apartament pentru a asista sâmbătă la finala Ligii Campionilor de la Kiev, nu se aşteptau să fie până la urmă găzduiţi de un ministru, scrie AFP.

Video Exclusiv Bazinul Floreasca intră la apă. "Leagănul poloului românesc" riscă să fie închis

bazin floreasca

Situaţie dramatică la bazinul Floreasca. Inaugurat în 1950, acesta riscă să fie închis din cauza lipsei de fonduri. Utilităţile nu au mai fost plătite de anul trecut, iar administratorii fac eforturi pentru a ţine deschis "leagănul poloului românesc".

Gâlcă, replică dură pentru Becali: "Nici nu mă cunoaște! Își alimentează mândria". De ce a plecat antrenorul de la FCSB

Gigi Becali Costel Galca

Costel Gâlcă nu i-a rămas dator lui Gigi Becali după afirmațiile făcute de finanțatorul roș-albaștrilor în urmă cu două săptămâni. Patronul FCSB-ului precizase într-o intervenție telefonică la Digi Sport că tot el făcea schimbările la echipă și în vremea în care Gâlcă era antrenor, sezon în care formația roș-albastră a luat ultima dată campionatul.

Schimbare de lider în Turul Italiei. Etapă perfectă pentru Froome şi de coşmar pentru Yates

Froome

Ciclistul britanic Chris Froome (Sky) este noul lider în Turul Italiei după ce a câştigat, graţie unei evoluţii de excepţie, etapa a 19-a, desfăşurată pe distanţa de 184 km între Venaria Reale şi Bardonnechia.

Lovitură grea primită de Ilie Năstase în ziua în care s-a ales cu două dosare penale

ilie nastase

Ilie Năstase a primit o lovitură extrem de grea chiar în ziua în care s-a ales și cu două dosare penale. Sora sa, Georgeta Kornmann, s-a stins din viață la 73 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider mondial într-o postare pe facebook.

Antrenorul lui Andone, încântat de transfer: "A demonstrat la cel mai înalt nivel! Abia aștept să-l am sub comandă"

andone

La noua sa echipă, Florin Andone va fi pregătit de Chris Hughton. Tehnicianul care se află la Brighton din 2014 și care l-a dorit pe Andone încă din vara trecut, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului englez despre internaționalul român.

Halep se simte mai bună ca anul trecut, când a ajuns în finală la Roland Garros

halep antrenament3

Simona Halep, numărul 1 mondial şi principala favorită la Roland Garros, a declarat pentru L'Equipe că se simte mai bună ca anul trecut pe zgura pariziană.

Foto "Fostul 'bad boy' al tenisului, învinețit de polițiști". Cazul lui Năstase a făcut înconjurul lumii

Ilie Năstase poliție

Cazul lui Ilie Năstase, care s-a ales cu două dosare penale în 6 ore, a făcut înconjurul lumii în cursul zilei de vineri. Prima dată, fostul mare jucător de tenis a condus mașina după ce consumase alcool, apoi a fost oprit când a condus un scuter și a depășit linia continuă, deși permisul îi fusese suspendat la abaterea de mai devreme.

Decizia instanţei în procesul intentat de Florin Prunea fostului său club, CSM Poli Iaşi

florin prunea

Florin Prunea mai are bani de primit de la CSM Poli Iaşi.

News Alert OFICIAL: Florin Andone va juca din sezonul următor în Premier League

fl andone site

Este oficial: Florin Andone va evolua din sezonul următor în Premier League. Deportivo La Coruna a anunțat pe site-ul oficial că internaționalul român s-a înțeles cu Brighton & Hove Albion, care a încheiat pe locul 15 în Anglia în acest sezon.

O dublă câștigătoare la Paris o consideră pe Simona Halep favorită la Roland Garros

Halep 2222222

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, are cele mai mari şanse de a câştiga ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, a estimat fosta mare jucătoare Martina Navratilova într-un articol pentru site-ul wtatennis.com.

Exclusiv Încă un arbitru acuzat că a condus ilegal meciuri din Liga Naţională de handbal

HANDBAL MASCULIN

Valentin Călina nu este singurul arbitru român acuzat că a condus ilegal meciuri din Liga Naţională de handbal în ultimul sezon.

Digi Sport și DigiFM prezintă: Auto Total Business Show 2018

colaj auto show 2018

În weekend-ul 9-10 iunie, Auto Total Business Show (ATBS) transformă Romexpo în locul de întalnire al superfanilor auto și al tuturor profesioniștilor din industrie.

Exclusiv Dan Petrescu, planuri pentru Champions League. Din ce motiv a refuzat să preia naționala

Dan Petrescu

Dan Petrescu a prins gustul succesului pe banca lui CFR Cluj. După ce a cucerit medalia de campion în Liga I, antrenorul român vrea să facă performanță și în Europa.  UEFA Champions League le face cu ochiul clujenilor, competiție în care clubul a evoluat ultima dată în sezonul 2012-2013, când a învins-o pe Manchester United.

Exclusiv Marele pericol după ultima decizie a lui Becali. ”Vede o ședință, două și zice că se pricepe!”

gigi becali

Gigi Becali (59 de ani) ”a dat milităria jos din pod” și a instaurat o nouă regulă la FCSB, ca urmare a faptului că în sezonul trecut, indisciplina nu a putut fi eradicată de către Nicolae Dică (38 de ani).

Breaking News Comisia de Disciplină a stabilit pedepsele, după memoriile depuse de FCSB şi CFR

dan petrescu becali

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a luat decizia, după ce FCSB şi CFR au cerut depunctarea rivalei, după declaraţiile date de Dan Petrescu şi Gigi Becali.

Liverpool nu l-a uitat pe Coutinho. Gestul "cormoranilor" înaintea finalei Ligii Campionilor

Coutinho

Philippe Coutinho va primi o medalie de campion în cazul în care Liverpool va câştiga Liga Campionilor, după finala cu Real Madrid.

Halep: "Turneul e complet". Pentru prima oară din 2016, Serena, Sharapova şi Azarenka participă la acelaşi Grand Slam

Sharapova azarenka williams

Simona Halep are o misiune infernală la Roland Garros. Pentru prima oară din 2016, Serena Williams, Maria Sharapova şi Victoria Azarenka participă toate trei la acelaşi turneu de Grand Slam.

Ronaldo, aroganță la adresa Barcelonei. ”Și ei vor asta, dar nu este același lucru!”

Cristiano Ronaldo Messi

Cristiano Ronaldo (33 de ani) este gata pentru finala Ligii Campionilor, pe care Real o va disputa mâine, sâmbătă, 26 mai, la Kiev, contra lui Liverpool, dar până atunci starul portughez a vorbit despre presiunea la care sunt supuși el și colegii săi.

  • 11:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 11:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Etapa 7 Liga a 2-a: Gloria Buzau-Mioveni
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
  • 15:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - FC CFR 1907 CLUJ SA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (29.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Sepsi, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ACSM POLITEHNICA IASI - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (08.12.2023)

    FOTBAL: Poli Iași - UTA, ora 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford

    FOTBAL: Tottenham - Arsenal, ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Oțelul - Hermannstadt, ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Gloria Buzău - Mioveni, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult