Ultimele stiri

După al treilea titlu la rând, dinamoviştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor. Obiectivul alb-roşiilor

HANDBAL MASCULIN:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, FINALA LIGII ZIMBRILOR (31.05.2018)

Finala pentru titlu dintre Steaua şi Dinamo a lămurit ultimele necunoscute din handbalul românesc.

Budescu zâmbește din nou! Se întoarce acasă și așteaptă un nou "val de iubire" pentru el și restul naționalei

Budescu nationala

România - Chile 3-2. Constantin Budescu a fost rezervă la meciul cu Chile, dar a contribuit din plin la victoria cu 3-2 obținută de România - a marcat un gol și a participat cu un călcâi la faza celei de-a doua reușite a tricolorilor, care a fost semnată de Ciprian Deac. Acum, mijlocașul ofensiv de la FCSB așteaptă cu sufletul la gură meciul cu Finlanda, de la Ploiești, locul pe care îl poate considera o veritabilă "casă" pentru el din punct de vedere fotbalistic.

Begu - Zhang 6-3, 6-4. A treia româncă în turul 3 la Paris. Ana Bogdan a fost eliminată

2018 French Open - Day Three

Irina Begu s-a calificat în turul 3 al turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numărul 27, cu 6-3, 6-4.

Video Dorit de Becali, Nemec impresionează la naţională. Slovacul a marcat contra Olandei

gol nemec

Unul dintre atacanţii pe care Gigi Becali îi doreşte la FCSB, Adam Nemec, nu a avut un sezon la fel de reuşit ca precedentul, însă continuă să impresioneze la naţionala Slovaciei.

Real a contactat deja primii doi antrenori doriți în locul lui Zidane. Clauza secretă care îl face pe Pochettino favorit

pochettino zidane real

Imediat după demisia surprinzătoare a lui Zinedine Zidane de la Real Madrid, presa din Spania a intrat în alertă, în încercarea de a afla cine va fi succesorul singurului antrenor care a câștigat de 3 ori la rând trofeul Champions League. La casele de pariuri, Mauricio Pochettino este favorit, iar un detaliu ascuns din contractul acestuia la Tottenham îl erijează în principalul candidat la postul vacant de la campioana Europei din ultimele 3 sezoane.

"Simona joacă fantastic! Să nu uităm că o întâlnesc pe Halep". Declarație superbă oferită de Petkovic

2018 French Open - Day Two

Viitoarea adversară a Simonei Halep, Andrea Petkovic, are doar cuvinte frumoase la adresa româncei, despre care spune că "joacă fantastic" la Roland Garros. Cele două se vor lupta pentru un loc în optimile de finală la Paris.

Ilie Năstase l-ar fi scuipat pe agentul care l-a tras pe dreapta. Gest golănesc al fostului mare campion

nastase

Cu o săptămână în urmă a avut loc scandalul iscat după ce Ilie Năstase a fost oprit de Poliţie, în momentul în care se afla la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Video Exclusiv Halep: "Emoţiile au mai dispărut". Ce spune despre meciul cu Petkovic

2018 French Open - Day Five

Sharapova a dat vina pe teren pentru sincopele din meciul cu Vekic. Misiune infernală în turul 3

2018 French Open - Day Three

Maria Sharapova (31 de ani, locul 30 WTA) s-a calificat joi în turul 4 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi, cu 7-5, 6-4, pe croata Donna Vekic (locul 50 WTA), după două ore de joc. 

Unul dintre marcatorii din amicalul cu Chile ratează meciul cu Finlanda. Anunţul FRF

stanciu amical

România a câştigat cu 3-2 meciul amical disputat împotriva naţionalei statului Chile, în Austria, la Graz, dar succesul contra sud-americanilor a lăsat urme.

Tricolorii, optimiști după 3-2 cu rezervele statului Chile: "Totuși, e pe locul 9 în lume"

captura romania chile

România a câștigat amicalul cu Chile cu același scor ca și cel de anul trecut, 3-2, însă tricolorii au avut în față o echipă fără vedetele consacrate, precum Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Claudio Bravo sau căpitanul Gary Medel. Cu toate acestea, tricolorii sunt încântați de rezultat

Exclusiv Cu cine joacă Dinamo în ultima etapă? Probleme mari pentru Bratu și clauza inacceptabilă cerută de Penedo

bratu mahlangu dinamo

Dinamo este într-o situație-limită în ultima etapă a sezonului din Liga 1, unde o întâlnește pe Sepsi Sf. Gheorghe. 4 jucători de bază își încheie contractele, iar cei mai buni tineri din echipă sunt "prinși" la echipa U19, care două zile mai târziu joacă în finala Ligii Elitelor U19 contra Viitorului.

Moral excelent pentru Petkovic înaintea duelului cu Halep, reeditarea semifinalei de la Paris din 2014

2014 French Open - Day Twelve

Simona Halep va lupta pentru un loc în optimile de finală de la Roland Garros cu Andrea Petkovic, într-o reeditare a semifinalei din 2014, an în care românca a disputat prima sa finală pe zgura pariziană.

Video Dinamo e campioana României pentru al treilea an la rând! A revenit extraordinar în meciul decisiv cu Steaua

HANDBAL MASCULIN:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, FINALA LIGII ZIMBRILOR (31.05.2018)

Campioana Ligii Zimbrilor se va decide azi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, şi nu oricum, ci după un derby incendiar. Steaua va fi gazda meciului crucial, după ce a câştigat pe terenul lui Dinamo şi a egalat-o la scorul general.

Nadal, în marș spre al 11-lea trofeu la Roland Garros! L-a spulberat pe Pella, iar ultimul set pierdut e din 2015

Nadal Roland Garros 2018

Rafael Nadal (31 de ani, locul 1 ATP) l-a învins joi în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros pe argentinianul Guido Pella (28 de ani, locul 78 ATP), în 3 seturi, 6-2, 6-1, 6-1.

Adevăratul motiv pentru plecarea lui Zidane. Dezvăluirea a fost făcută de un fost mare antrenor al Realului

Real Madrid v Leganes - Copa del Rey, Quarter Final Second Leg

Plecarea lui Zinedine Zidane de la Real Madrid a surprins pe mulți, inclusiv pe marile publicații mondiale. Nu însă și pe Fabio Capello. Fostul antrenor al "galacticilor" a oferit declarația zilei la aflarea veștii

Afacerea verii între Juventus și Chelsea. Schimbul Morata - Higuain pus la cale de cei doi granzi

colaj higuain

Juventus vrea cu orice preț să-l readucă pe Alvaro Morata și propune un schimb-supriză pentru Chelsea. Campioana Italiei îl oferă pe Gonzalo Higuain și e dispusă să dea și o diferență de bani

Vacanţă grea pentru Ştefan Radu: "Din punct de vedere mental, e greu de depăşit un astfel de moment"

Ştefan Radu

Au trecut aproape două săptămâni de la meciul Lazio - Inter 2-3, dar Ştefan Radu nu şi-a revenit încă după eşecul în urma căruia formaţia din capitala Italiei a ratat dramatic calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

Decizia finală a lui Becali, după oferta de 11 milioane de euro pe care a făcut-o de curând

Gigi Becali

Au apărut noutăți despre ultima afacere pe care a încercat să o facă Gigi Becali. Patronul de la FCSB a făcut o ofertă în valoare de 11 milioane de euro pentru hotelul Rex, din Mamaia, dar lucrurile s-au complicat.

Nainggolan, nemilos după ce a fost lăsat acasă: "Fotbalul e o lume plină de minciuni"

Nainggolan

Radja Nainggolan nu a fost convocat pentru Campionatul Mondial din 2018 de selecţionerul Roberto Martinez. Reacţia mijlocaşului Romei a venit imediat: acesta şi-a anunţat retragerea din naţionala Belgiei. Fotbalistul de la Roma a oferit noi reacţii pentru Carriere Dello Sport. "Nu este uşor pentru mine, dar încerc să o iau pozitiv, încerc să cred că voi avea trei săptămâni de vacanţă în plus", a declarat Nainggolan.

Prima reacţie a Simonei, după victoria clară cu Townsend. Marele avantaj înaintea jocului cu Petkovic

2018 French Open - Day Five

Simona Halep s-a calificat fără probleme în turul 3 la Roland Garros, după ce a învins-o cu 6-3, 6-1 pe Taylor Townsend, la capătul unui meci care a durat doar o oră şi 8 minute.

Blanc are cale liberă spre Chelsea. Conflictul care l-a scos pe Sarri din calculele lui Abramovich

Blanc PSG Chelsea

Odată cu finalul sezonului s-au încins și mutările la nivel de antrenori la marile cluburi. Înaintea demisiei lui Zidane de la Real Madrid, care a joi a surprins pe toată lumea și a aruncat în aer publicațiile sportive și rețelele de socializare, plecarea lui Antonio Conte de la Chelsea era o certitudine. Englezii au anunțat care este noul favorit al lui Roman Abramovich: Laurent Blanc.

Halep - Townsend 6-3, 6-1. Prestaţie solidă şi calificare fără emoţii în turul 3 la Roland Garros

2018 French Open - Day Four

Halep Roland Garros // Simona Halep a avut parte de emoții la debutul în ediția din acest an a turneului de la Roland Garros, dar speră ca din turul al doilea să elimine sincopele. Joi, numărul 1 WTA o întâlnește pe Taylor Townsend (22 de ani, locul 72 WTA), într-un meci care va începe în jurul orei 16:00, programat după două partide din circuitul masculin.

Nou antrenor pentru Cristi Ganea la Athletic Bilbao. A semnat pe un singur an

Berizzo

Argentinianul Eduardo Berizzo este noul antrenor al echipei de fotbal Athletic Bilbao, cu care a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019, a anunţat joi clubul spaniol, citat de EFE

Surpriză imensă la casele de pariuri. Cine este cotat drept favorit să-i ia locul lui Zidane la Real

Borussia Dortmund v Real Madrid CF - UEFA Champions League

Zinedine Zidane a surprins întreaga lume a fotbalului azi, când a anunţat că a decis să plece de la Real Madrid. Deja au apărut numele cu posibilii înlocuitori ai francezului pe banca madrilenilor. Cei de la Marca scriu că principala ţintă a lui Mauricio Pochettino este antrenorul lui Tottenham, care abia şi-a prelungit contractul cu clubul londonez. De asemenea, cei de la AS îi dau favoriţi pe Pochettino şi Guti.

România - Chile 3-2. Rezerva Budescu a adus victoria tricolorilor. Sud-americanii au jucat o oră în 10

stanciu captura

Naționala de fotbal a României a intrat în linie dreaptă înaintea debutului în Liga Națiunilor. Cosmin Contra (41 de ani), selecționerul tricolorilor, și-a pus mari speranțe în cele două partide de verificare, cel cu Chile

Zidane, de ce a plecat? De ce ar mai fi stat!?

Zinedine Zidane și Florentino Perez

Nu-mi plac titlurile bombastice. E plină presa de la noi de ele. Nu-mi place cuvântul ”șoc”, nu-mi place cuvântul ”bombă”. Nu-mi plac în general, nu doar într-un titlu. La fel cum nu-mi place asocierea dintre dramă și o competiție sportivă, căci dramele sunt cu totul altele

Când au plecat Mourinho, Ancelotti şi Benitez, Ronaldo a tăcut. Mesajul la despărţirea de Zidane

zidane cristiano ronaldo real

Cristiano Ronaldo a oferit pe Instagram prima reacţie după plecarea lui Zinedine Zidane de la Real Madrid. "Sunt mândru că am fost jucătorul tau. Îţi mulţumesc foarte mult", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo postat pe contul personal de Instagram.

Tatuajul care îi va aminti unui fan al lui Man. United de eşecul rivalei Liverpool din finala UCL

Karius tatuaj

Un fan al lui Manchester United a ţinut să-şi imprime pe piele o amintire de la finala Ligii Campionilor, pierdută de Liverpool pe mâna germanului Loris Karius, care a comis două gafe imense în partida cu Real Madrid, de la Kiev.

Aguero ar putea fi protagonistul unei reveniri spectaculoase în La Liga

aguero

Sergio Aguero ar putea pleca de la Manchester City în această vară. Piesă importantă în lotul lui Guardiola, argentinianul s-ar putea întoarce la Atletico Madrid, notează AS

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult