Ultimele stiri

Favoritele lui Mourinho la câștigarea Cupei Mondiale din Rusia. Când va prelua naționala Portugaliei

Mourinho revista

Jose Mourinho (55 de ani), managerul echipei Manchester United,  și-a ales favoritele pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia. Într-un interviu acordat revistei GQ, portughezul a spus că Argentina, Portugalia, Brazilia și Spania sunt marile favorite ale competiției din această vară.

Cotele la câştigarea Roland Garros, înainte de optimi! Singura jucătoare care îi dă emoţii Simonei Halep + ce cotă are Buzărnescu

simona halep bun

Astăzi încep optimile de finală de la Roland Garros, iar specialiştii au ajustat şansele ca favoriţii să se impună, în funcţie de evoluţiile acestora de până acum, dar şi al adversarilor rămaşi în competiţie.

Exclusiv Şumudică nu merge la derby-ul dintre Rapid şi Steaua. Motivul e surprinzător: nu ştie cu cine să ţină

Sumudica banner

Marius Şumudică, unul dintre antrenorii contestaţi de multă lume pentru modul aprig în care îşi exprimă dragostea pentru Rapid, nu va fi prezent la meciul de diseară, de pe Arena Naţională. Spune că îl bulversează faptul că există mai multe echipe care susţin că sunt continuatoarele Rapidului. Iar acest lucru îl face să stea, deocamdată, deoparte. Chiar şi aşa, însă, favorita sa la meciul cu Steaua este cât se poate de evidentă.

Lewandowski, principalul obiectiv al lui Juventus. Condiţia pentru ca polonezul să ajungă la Torino

Lewandowski

Robert Lewandowski este principalul obiectiv al lui Juventus, în cazul în care Gonzalo Higuain se va despărţi în această vară de campioana Italiei, susţine Corriere dello Sport.

Petkovic, obsedată de evoluţia Simonei! A repetat aceleaşi două cuvinte pentru a descrie jocul lui Halep

simona1

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe germanca Andrea Petkovic cu 7-5, 6-0. Germanca a elgogiat-o pe reprezentanta noastră, descriind perfect, în doar două cuvinte, modul în care aceasta joacă: "Tenis clasic"

Belgia riscă să facă deplasarea în Rusia fără Vincent Kompany. Ce s-a întâmplat cu fundașul

Kompany Belgia amical

Anunțat ca fiind cel mai interesant meci amical al zilei de sambătă, Belgia și Portugalia au oferit puține faze de poartă, iar partida disputată la Bruxelles s-a terminat 0-0. A fost meciul în care fundașul Vincent Kompany s-a accidentat, în minutul 53, iar prezența sa la Mondialul din Rusia este în pericol.

Fotbalistul care nici nu vrea să audă de Barcelona: "Nu mă interesează, vorbesc foarte serios"

skriniar

Barcelona îşi făcuse din Milan Skriniar, fundaşul central al lui Inter, o prioritate pentru perioada de mercato din vară. Slovacul respinge ideea plecării de pe Giuseppe Meazza, indiferent de ofertă.

Genoa îi caută înlocuitor lui Perin, care e aproape de Juve, şi vrea un portar român

mattia perin

Genoa este aproape să-l vândă pe Mattia Perin la Juventus, iar pentru înlocuirea portarului de 25 de ani îl are în vizor şi pe Ionuţ Radu, căpitanul naţionalei U21.

Foto WTA a decis: top 5 cele mai bune ţinute de la Roland Garros. Ce româncă apare în frunte

roland garros

Siteul WTA a făcut un top al celor mai bine îmbrăcate jucătoare de la Roland Garros. Ca de obicei, Simona Halep este printre nominalizate.

Video Bănățenii au trăit în două rânduri iluzia salvării. Un penalty controversat a decis totul

ACS Poli jucatori retrogradare

Concordia - ACS Poli 0-1. Echipa bănățeană nu a mai primit vești bune de pe alt stadion în ultima etapă a play-out-ului sezonului 2017-2018 din Liga 1. ACS Poli a retrogradat oficial în eșalonul secund deși a învins-o la Chiajna pe Concordia cu 1-0. Într-un alt meci disputat de la aceeași oră, Juventus, retrogradată de etape bune, le-a oferit jucătorilor antrenați de Adrian Neaga în două rânduri iluzia salvării. Bucureștenii au remizat dramatic cu FC Voluntari, 2-2, după ce au deschis scorul și după ce au condus apoi temporar formația lui Adi Mutu când mai erau doar cinci minute din meci.

Foto Fanii lui Liverpool vor tolera cu greu asta. Cum s-au fotografiat jucătorii lui Real în vestiarul de pe Anfield

real anfield

Exclusiv Dinamo a dat încă o lovitură! A câştigat lupta cu CFR pentru ultimul transfer

Florin Bratu

Dinamo a mai dat o lovitură după ce Jaime Penedo şi-a prelungit contractul cu gruparea din "Ştefan cel Mare".

FCSB, amical de lux în această vară, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Când se joacă meciul

FCSB

FCSB va juca un amical de lux în această vară, contra echipei antrenate de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Video Voluntariul s-a salvat după un penalty inventat. Verdictul lui Ion Crăciunescu

Sebastian Coltescu

Voluntariul s-a salvat de la retrogradarea directă după un penalty inventat. Acesta este verdictul dat de Ion Crăciunescu, la finalul meciului.

Video Neaga dă vina pe greşelile de arbitraj pentru retrogradarea lui ACS Poli: "De la extaz la agonie"

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-ACS POLI TIMISOARA, PLAY OUT, LIGA 1 (2.06.2018)

Adrian Neaga e trist după retrogradarea lui ACS Poli Timişoara, pe care o pune în primul rând pe seama greşelilor de arbitraj comise în defavoarea echipei sale în play-out-ul Ligii 1.

Video Mutu a scăpat de retrogradarea directă! "Un meci de infarct". Răspuns pentru fanii care i-au cerut demisia

Adrian Mutu

Adi Mutu a reuşit să evite retrogradarea directă cu Voluntari, după un meci "de infarct", în care Florin Cernat a marcat golul decisiv în minutul 89, din penalty.

Video Raţ nu pune mare preţ pe retrogradarea lui ACS Poli: "Era important să joc"

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-ACS POLI TIMISOARA, PLAY OUT, LIGA 1 (2.06.2018)

Răzvan Raţ a dezvăluit că timişorenii au avut speranţe minime că vor fi ajutaţi de Juventus Bucureşti în ultima etapă a play-out-ului, pentru a scăpa de retrogradarea directă.

Video Cernat: "E ruşinos! Ne aşteaptă două meciuri cruciale. Sunt trist că s-a ajuns aici"

florin cernat

Echipa lui Adrian Mutu avea nevoie de un rezultat de egalitate pentru a ajunge la barajul pentru evitarea retrogradării.

Declaraţia la care nu s-a gândit nimeni niciodată! Ce a spus Serena înaintea meciului cu Sharapova

Sharapova Williams

De departe cel mai tare meci din optimile de la Roland Garros va fi cel dintre Serena Williams şi Maria Sharapova. Veterana de 36 de ani a făcut o declaraţie neaşteptată înainte de duel: "ea este favorita", susţine fostul lider mondial.

Planul lui Perez! Ce jucător simbolic al Realului va antrena gruparea blanco

Real Madrid

Real Madrid pregăteşte o nouă mutare câştigătoare, care să aibă în prim-plan un simbol al grupării blanco. După plecarea lui Zinedine Zidane, Florentino Perez ar dori ca Raul să facă aceiaşi paşi ca ai francezului.

"A fost greu să mă adaptez, gândindu-mă că vin de pe Chatrier. A fost ciudat". Ce a simţit Halep pe Terenul 18

Halep Petkovic

Simona Halep a recunoscut după victoria entuziasmantă în faţa lui Andrea Petkovic (7-5, 6-0) că nivelul ei a fost cel mai bun de la această ediţie a turneului de la Roland Garros.

Irina Begu, eliminată în turul 3 de la Roland Garros după ce a salvat patru mingi de meci

Begu

După ce Mihaela Buzărnescu a reuşit performanţa carierei, ajungând în optimi la Roland Garros, Irina Begu vrea să repete şi ea performanţa din 2016, când ajungea în turul 4 la Paris. După victoria cu Shuai Zhang, bucureşteanca o va întâlni pe a şaptea jucătoare a lumii, Caroline Garcia.

Video Anglia - Nigeria 2-1. Gol superb marcat de Kane, în penultimul amical înainte de CM 2018

Anglia

Anglia arată bine înainte de Cupa Mondială din Rusia! Echipa lui Southgate a învins cu 2-1 pe Nigeria în penultimul amical dinaintea turneului final. Joi, de la 22, este ultima repetiție a englezilor. Adversară le va fi Costa Rica, în direct la Digi Sport 1!

Meci "de aur" la Roland Garros! Williams - Sharapova, finala din optimi. Tabloul complet

Williams Sharapova

Serena Williams s-a calificat în optimile de la Roland Garros. Sportiva din Statele Unite a trecut de Julia Goerges, cu 6-3, 6-3. Cea mai bună jucătoare din istorie se va duela acum cu cea mai mare rivală a ei, Maria Sharapova.

Barcelona a anunţat viitorul lui Dembele

dembele

Ousmane Dembele nu va părăsi Barcelona în această vară.

Mirel Rădoi a refuzat o ofertă tentantă din Liga 1

Mirel Radoi

Mirel Rădoi a refuzat o ofertă primită de la Astra Giurgiu. Ioan Niculae i-a propus să devină înlocuitorul lui Gigi Mulţescu, dar fostul căpitan al Stelei a spus pas.

Video Concordia - ACS Poli Timișoara 0-1. Bănăţenii au retrogradat în Liga 2 în ciuda victoriei

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-ACS POLI TIMISOARA, PLAY OUT, LIGA 1 (2.06.2018)

Obligaţi să câştige pentru a spera la locul de baraj, timişorenii de la ACS Poli au fost mai motivaţi în prima repriză a meciului cu Concordia, de la Chiajna.

Video Juventus - Voluntari 2-2. Echipa lui Mutu s-a salvat miraculos de la retrogradarea directă

bucurie balan

FC Voluntari a evitat dramatic retrogradarea directă după egalul dramatic cu Juventus București. Partida disputată pe arena Anghel Iordănescu s-a terminat la egalitate, 2-2.

"Super Simo". Halep, elogiată după victoria cu Petkovic din turul 3

Halep Petkovic

"Super Simo", a titrat contul de twitter al Roland Garros-ului după victoria cu 7-5, 6-0 a liderului WTA contra germancei Andrea Petkovic, din turul 3.

Mario Mutu, imagini controversate pe Instagram

mutu deschidere

Adrian Mutu nu are doar emoţii doar în privinţa retrogradării Voluntariului, care va juca în barajul pentru rămânerea în Liga 1, dar şi în privinţa fiului său cel mare, Mario. Acesta postează imagini destul de controversate pe Instagram.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult