Ultimele stiri

Îi "fură" titlul de golgheter lui Salah? Anunţul făcut de Anfield Express

salah

Mo Salah ar putea să îşi ia adio de la Gheata de Aur şi de la titlul de golgheter. Presa din Anglia scrie astăzi că există şanse mari ca egipteanul să fie suspendat trei etape, după un gest nesportiv făcut în timpul partidei cu Stoke.

Reacţia emoţionantă a lui Iniesta după ultimul titlu în tricoul Barcelonei

iniesta barcelona

Andres Iniesta e în al nouălea cer după ce a cucerit al nouălea titlu în tricoul Barcelonei, care va fi şi ultimul, în condiţiile în care căpitanul catalanilor a anunţat că va părăsi în vară clubul vieţii sale.

El e "omul-titlu" pentru FCSB: Planic a devenit "coşmarul" CFR-ului. Cum era să îl rateze Becali

planic

Bogdan Planic se poate transforma în "omul titlu" pentru FCSB. Sârbul a pasat decisiv în turul play-off-ului cu CFR, iar aseară a adus un rezultat de egalitate care îi menţine pe roş-albaştri favoriţi în cursa pentru campionat. Interesant e că Becali a fost la un pas să renunţe la sârb, în vară.

Optimism la cote înalte în lotul lui Bayern. Ce "mișcare" au făcut bavarezii înainte să ajungă în Madrid

Bayern Munchen

După ce anul trecut au ratat dramatic calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, Bayern Munchen s-a decis să-și mute cartierul general în centrul capitalei Spaniei, de la "Gran Meliá Palacio de los Duques" la "VP Plaza Espana". Cotidianul Bild notează că elevii lui Jupp Heynckes au acordat atenție tututor detaliilor, antrenând și loviturile de la 11 metri. Nu au uitat că în 2017, în sferturile de finală, au învins cu 2-1 pe Bernabeu, dar au cedat în reprizele de prelungiri.

Galerie Foto La FCSB-CFR a fost doborât recordul de spectatori al sezonului în Liga 1. Diferenţa e uimitoare

captura fcsb-cfr 8

Video Guardiola, pus pe glume pe seama transferurilor lui Man. City din vară

Guardiola conferinta

Sponsorul principal al Barcelonei a premiat câștigarea titlului cu o sumă surprinzătoare

Barcelona

VIDEO Deportivo - Barcelona 2-4. Barcelona a serbat câștigarea celui de-al 25-lea titlu de campioană din istoria clubului și s-au ivit și detaliile financiare ale triumfului din La Liga, cum ar fi bonusul primit din partea sponsorului principal, la prima vedere surprinzător de mic.

Critici pentru decizia prin care Dică își putea strica meciul: “Dacă era 1-0 pentru CFR, fiți siguri că nu-l mai scotea”

budescu gnohere tanase fcsb

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Constantin Budescu a fost schimbat din nou destul de devreme de Nicolae Dică, iar antrenorul de la FCSB a primit câteva observații din partea lui Gabi Balint. Fosta glorie a Stelei consideră că mijlocașul ofensiv nu ar fi trebuit înlocuit cu Teixeira și e sigur că, dacă roș-albaștrii ar fi fost conduși, Dică nu ar fi procedat așa.

Cum arată cotele la titlu în Liga 1, după remiza de aseară. Ce anticipează specialiştii

fcsb cfr

Bookmakerii au "corectat" cotele după remiza de aseară de pe Arena Naţională, între FCSB şi CFR. Roş-albaştrii sunt văzuţi, cum era de aşteptat, favoriţi să câştige titlul, însă dfierenţa de cote nu e foarte mare.

Simona Halep a egalat recordul Dinarei Safina în clasamentul all-time WTA!

Porsche Tennis Grand Prix Stuttgart - Day 3

Simona Halep a pierdut în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, fiind învinsă clar de Coco Vandeweghe. Turneul a fost adjudecat de Karolina Pliskova, duminică, după o finală foarte disputată împotriva americancei. Asociația de Tenis Feminin (WTA) a anuntat, luni dimineață, noul clasament mondial, dupa rezultatele înregistrate în turneele de la Stuttgart și Istanbul.

“Comentariu stupid!” Cahill a luat atitudine, după ce Halep a fost atrasă în disputa Serena Williams - Ion Țiriac

cahill halep

Simona Halep a fost implicată fără voia ei în disputa dintre Serena Williams și Ion Țiriac, dar antrenorul ei, Darren Cahill, a luat atitudine și i-a sărit imediat în ajutor.

Îl boicotează Serena Williams pe Ţiriac? Anunţul făcut de fostul număr unu mondial

serena

Serena Williams a lăsat loc la speculaţii, după ce a declarat că nu e sigură că va participa la turneul de la Madrid, unde organizator e Ion Ţiriac. Între cei doi a avut loc un schimb de replici în ultima perioadă.

Video Edinson Cavani, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG, în Ligue 1! L-a depășit pe Zlatan

cavani

Atacantul uruguayan Edinson Cavani a înscris golurile echipei Paris Saint-Germain în meciul cu Guingamp, scor 2-2, din etapa a 35-a din Ligue 1 şi a devenit cel mai bun marcator din istoria grupării pariziene în Ligue 1. "Matadorul" a marcat în minutele 75 (pen) şi 82, şi a ajuns la 115 goluri pentru PSG, întrecându-l pe Zlatan Ibrahimovici, care are 113 goluri. Totodată, Cavani este si cel mai bun marcator al PSG-ului în toată compețiile, cu 167 de goluri. În clasamentul all time al campionatului Frantei, Cavani ocupă locul 55.

Video Ce se întâmplă cu Dan Petrescu "dacă clubul nu inventează ceva". Motivul declaraţiei "plec din fotbalul românesc"

FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ

Exclusiv Pancu, mesaj în direct pentru Daniel Niculae: “Plecăm acasă? Ce facem cu cei 20.000 de rapidiști de pe Arena Națională?”

pancu niculae academia rapid

Situația de la Academia Rapid l-a făcut pe președintele jucător Daniel Niculae să amenințe cu părăsirea proiectului prin care el și fostele glorii din istoria recentă a Giuleștiului vor să continue tradiția clubului înființat în 1923 și intrat în 2016 în faliment. Veteranul Daniel Pancu susține despre colegul său din atac că nu mai răspunde nici la mesajele personale, din cauza supărării, dar i-a transmis ce avea de spus în timpul emisiunii “Digi Sport Matinal”.

Fără "coroană", Lucescu scrie istorie în Grecia! Discurs de campion, după ce a umilit-o pe Pao

lucescu jr

PAOK şi-a continuat parcursul perfect în Superliga Greciei după scandalul care a urmat meciului cu AEK Atena. În penultima etapă, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus la scor de neprezentare pe terenul celor de la Panathinaikos, scor 3-0. La final, Lucescu a avut un discurs de campion.

1000 de goluri pentru Messi în carieră! Ce a spus argentinianul după al 9-lea titlu câștigat cu Barca

Deportivo La Coruna - Barcelona

VIDEO Deportivo - Barcelona 2-4. Cu un hat-trick în dreptul lui Messi, Barcelona a câștigat la Deportivo și a devenit matematic campioană. Este al 7-lea titlu în ultimii 10 ani pentru echipa blaugrana, al 25-lea per total în La Liga. Messi, care a ajuns la 9 titluri cu Barca, a ajuns la 1000 de goluri marcate în carieră, iar jurnaliștii de la Mundo Deportivo au notat: "INVICTUS". Spaniolii au calculat toate reușitele argentinianului, începând cu 1994, când avea 7 ani și juca la Newell's Old Boys. Până azi, Messi a jucat 1.116 partide și a dat 1.000 de goluri.

Florin Andone, ca şi plecat de la La Coruna! Preţul transferului

la coruna

Florin Andone va pleca aproape sigur de la Deportivo la Coruna în această vară. Echipa a retrogradat, iar vârful are un preţ mult mai accesibil: 6 milioane de euro.

Ce a postat Mihai Stoica pe Facebook, după ce i-a strâns mâna lui Petrescu: "Cursa e încă deschisă"

meme petrescu

FCSB - CFR 1-1. Mihai Stoica şi Dan Petrescu au îngropat "securea războiului". După mai multe luni în care cei doi s-au "înţepat", aseară, la meciul de pe Arena Naţională, au făcut "pace". Oficialul FCSB a ţinut să sublinieze acest lucru într-o postare pe pagina de Facebook, în această dimineaţă.

Video După remiza cu CFR Cluj, Becali s-a urcat pe maşină de bucurie. Ce i-au strigat suporterii și ce a făcut

Becali bucurie CFR

FCSB - CFR Cluj 1-1. Gigi Becali a făcut spectacol la plecarea de la Arena Nationala. Cum a coborât de la oficială, patronul roș-albaștrilor a fost rugat de suporteri să se urce pe maşină pentru a celebra remiza care face din trupa pregatită de Nicolae Dică să ramană cu prima șansă la câștigarea titlului. "Sus! Sus! Sus!" i-au strigat suporterii, Becali s-a conformat, dar bucuria a fost destul de reținută, preferând să facă patru cruci.

Egiptenii s-au unit pentru Salah după ce federaţia l-a "insultat" pe candidatul la Balonul de Aur

Salah pe avioane

Calificarea Egiptului la turneul final al Campionatului Mondial, după o pauză de 28 de ani, le-a deschis oficialilor din federaţia de fotbal apetitul pentru contracte pe bani grei. Şi cine poate fi cel mai vândut jucător dacă nu Mo Salah, jucătorul care face spectacol în Europa. Numai că în acest moment fotbalistul de 25 de ani se simte jignit de acţiunile federalilor, iar egiptenii de rând susţin o mişcare amplă pe reţelele de socializare: "Sprijin pentru Mohamed Salah".

CFR, obligată să atace cu toate liniile! De ce Dan Petrescu e forţat la o ofensivă totală, pentru a mai spera la titlu

alibec

Pique demonstrează că are clasă și la jonglerii. Cum s-a distrat fundașul cu apărarea lui Deportivo

Pique jonglerie

În meciul cu Deportivo la Coruna, pe Estadio Riazor, Barcelona avea nevoie de un punct pentru a deveni campioana a Spaniei, dar elevii lui Ernesto Valverde au obținut victoria, cu 4-2, rezultat care a retrogradat echipa lui Florin Andone. În repriza a doua, gazdele au egalat la 2, dar cu câteva minute înainte de gol, Pique a pornit un atac al Barcelonei după ce a oferit un număr spectaculos de jonglerie. Fundașul catalan a preluat un balon în propriul careu, pe genunchi, apoi s-a îndepărtat spre marginea terenului jonglând cu mingea de șapte ori!

Video Exclusiv Fanii FCSB l-au așteptat pe Dan Petrescu în parcare și au râs de el. Scandarea care a stârnit amuzamentul tuturor

dan petrescu

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Fanii celor de la FCSB au venit din nou în număr mare pe Arena Națională, la derby-ul cu CFR Cluj, văzut drept o veritabilă "finală" a campionatului. Egalul îi avantajează pe roș-albaștri, care rămân pe primul loc, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, iar după meci fanii bucureșteni i-au făcut o surpriză lui Dan Petrescu.

Dică i-a servit lui Dan Petrescu din propriul "medicament". Cum l-a surprins tehnicianul roş-albaştrilor pe rival

fotbal-steaua-cfr-cluj-030

FCSB a obţinut din nou in-extremis o remiză cu CFR şi e în acest moment favorită la titlu, având două puncte avans faţă de rivală. Nicolae Dică i-a pregătit lui Petrescu o tactică neaşteptată, nefiind dispus să rişte nimic.

"Meci urât, echipele au jucat foarte prost!" Cine a făcut praf derby-ul FCSB - CFR

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Video Barcelona, campioană chiar înainte de El Clasico! Ce scrie ziarul de casă al Realului şi atmosfera din vestiar

Barcelona Vestiar

Catalanii aveau nevoie de o victorie pe terenul lui Deportivo La Coruna şi au obţinut-o, cu 4-2. Acesta este al 25-lea titlu din La Liga adjudecat de gruparea de pe Camp Nou, în istorie.

Video Messi, din nou magic! Hat-trick-ul care l-a adus pe primul loc la Gheata de Aur

messi hat-trick

VIDEO Deportivo - Barcelona 2-4. Lionel Messi a marcat un hat-trick de efect duminică seară, decisiv pentru victoria cu 4-2 de pe terenul lui Deportivo La Coruna, care i-a adus Barcelonei și matematic al 25-lea titlu din istoria clubului. Golurile de pe El Riazor l-au propulsat pe primul loc în clasamentul la zi pentru Gheata de Aur a Europei, peste Mohamed Salah, de la Liverpool.

Video "Finalele" cu CFR au fost decise de cei mai ieftini jucători luaţi de Becali în ultimul an, Planic şi Gnohere

FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ

Video "Îmi doream să avem mai multă personalitate!" Ce compartiment l-a nemulţumit pe Dică

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Digi Sport Special
  • 22:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • 20:00 LIVE Baraj Superliga: Botosani-Mioveni
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 LIVE Baraj Superliga: Botosani-Mioveni
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult